Insåg precis att det var över en vecka sen jag tittade in här senast. Med andra ord har det hänt än del sen sist. Jag har bland annat blivit ett år äldre och ett år innan systempremiären! Känns förjäkla bra, såklart!! Men om jag ska vara ärlig känns 19 som en tråkig ålder, men tiden går snabbt så snart står jag här och är 20, faktiskt! Min födelsedag var iallafall hur bra som helst och jag fick jättemycket fint av min älskade familj! Var även ute och åt på Harrys i fredags kväll (på min födelsedag) med några utav mina vänner vilket var riktigt mysigt. Blev dock en hyfsad tidig kväll för min del då jag skulle upp och jobba några timmar på Chrisma.

Sedan har jag även umgåtts en hel del med Nichole och en annan söt babe. Har Även jobbat, gått i skolan och tagit frisör livet mer på allvar. Har även andra äventyr på g, men mer om det lite längre fram!! Med andra ord är livet på topp just nu och allt är allmänt bara bra!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa. En kort frånvarande, däremot har jag endast jobbat sen i torsdags så valde att inte skriva något överhuvudtaget. Har som sagt nästan bara jobbat förutom i lördags då jag även firade Felice som fyllde 18.

Idag har jag gått i skolan och sedan vid tre var det utprovning utav studentmössorna, passade även på att beställa min och alltså hur fin?? 😍 det är bara 242 dagar kvar till studenten, åh jag är så taggad!!

Likes

Comments

Idag var en sån där bra dag som man behöver lite oftare i livet. Allt har bara gått hur bra som helst. Det började i skolan där jag fick saker gjort och hur bra känns det inte när man kan bocka av saker och ting? Jag bockade bland av lite strukturteckningar som bara har släpat efter och sedan gjorde jag färdigt brudprojektet vilket jag även blev väldigt nöjd med!

När jag slutade skolan drog jag direkt ner till jobbet för att stänga för första gången själv. Det kändes väldigt konstigt att sköta allt helt själv utan en "arbetsledare" men det gick hur bra som helst! Känner mig hur duktig som helst som klarar av det där alldeles själv nu!!

Inte nog med att jag har haft hela dagen på min sida idag är det även fredag imorgon!! Så himla skönt!! Tycker veckorna går så himla fort, och det är så skönt!! Blir dessvärre jobb hela helgen, men på lördag ska jag fira Felice som fyllt krogmyndig!!

Likes

Comments

Kolla vad som låg i min brevlåda när jag kom hem! Kissies bok som jag hoppades på, så nu vet ni vad jag gör innan jag slocknar. Hoppas ni haft en bra dag. Godnatt!

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Är allt bra? Med mig är det bara fint fint och mina dagar som 18 åring börjar lida sig mot sitt slut. Men det känns bara hur bra som helst, ett år kvar till fullvuxen eller vad säger man?

Idag är det iallafall onsdag vilket betyder att jag befinner mig på Chrisma. Och hittills har det varit väldigt lugnt så jag har med Amandas hjälp passat på att plugga inför delprovet som jag har den 27 april. Jag vet inte om jag har nämnt något om det men på dagen händer det saker som är väldigt viktigt för mig. Jag ska nämligen göra mitt slut prov. Och eftersom jag strävar efter att bli frisör har jag stor press på mig att jag ska klara det, vilket jag är väldigt osäker på med tanke på att det är mycket träning innan dess och mycket saker man ska klara. Men vi får se helt enkelt! Än ger jag inte upp!!

När jag slutar vid 18 hoppas jag att jag kan hämta ut min bok jag har beställt. Nämligen Kissies bok, alltså hur kul kommer det inte att bli att läsa hennes egna bok? Likaså om Therese Lindgren. Hoppas hon också ha så att man kan förköpa för då är jag en av dem som kommer förbeställa den! Jag är inte bok typen, men dem böckerna ser jag väldigt fram emot att titta ögonen i och ta till mig om deras erfarenhet och livsgång!

Likes

Comments

En förändring jag gjorde på min kära syster i onsdags. Blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt. Det blev verkligen såå snyggt och hon passade perfekt i det nya håret!!

Likes

Comments

Godmorgon på er. Var ett tag sen sist, förvånade? Inte jag heller. Har iallafall hänt en del sen sist, såklart. Jag har bland annat jobbat, gått i skolan och haft många kunder och modeller inom frisör. Har även hunnit med att träffa min allra bästa och en annan söt person.

Igår vankades det iallafall Markoolio på Palladium och en sen natt innan jag äntligen hamnade i sängen försent. Men söndagar är trots allt till för att vila upp sig, inte sant? Dagens planer är att gå och hämta min bil och sedan ska jag även klippa Nellie, och ikväll ska jag träffa en söt person som jag även kommer spendera min natt med!

Hoppas ni alla har haft en bra helg!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Ny vecka och nya möjligheter eller vad säger man? Det går ju så himla fort så redan är vi inne i oktober månad, vilken är min månad så snart blir jag ett år äldre.

Hur som helst, under min lilla frånvarande här på bloggen har jag hunnit med en sväng till Öland på skördefesten vilket var mysigt. Sedan har jag även hunnit med både en nykter och en onykter kväll då jag körde lite folk på min nyktra kväll till och från överum. Hämtade även hem folk igår från överum där det även blev pizzahäng och lite bil åk på det. Avslutade sedan kvällen hos min one and only❤️ och nu då som sagt är det en ny vecka. Den här veckan är rätt så chill i skolvägen, däremot är jag så sjukt skoltrött så höstlov nu skulle inte sitta helt fel!

Likes

Comments

Hej allihopa! Igår kväll var det tjejkväll på stan som jag självklart gick på. Så jag tog med mig min brors barn Melvin och Nellie och sedan fick även Adrian följa med. Tycker det är så mysigt dock så är det så jobbigt att det är så himla mycket folk så man får stå i kö hur länge som helst. Fick iallafall med mig en hel del hem som jag är super nöjd över! Köpte bland annat min älskade parfym som jag har velat ha så länge!! Och sedan köpte jag även lite kläder och smycken, så nu klarar jag mig verkligen ett bra tag framöver!

Idag är det fredag så idag kan inte humöret vara annat än på topp, och vet ni vad det bästa är? Jag är ledig från jobbet hela helgen!!!! Livet är så jäkla bra just nu!!

Likes

Comments

Gokväll allihopa! Ligger nerbäddad i sängen efter en dag med full av aktiviteter. Det började med att jag klev upp vid åtta för att göra iordning mig inför dagen och sedan var det bara att åka ner mot stan. Och idag gick det hur fort som helst. Beror dock på att jag hade saker och göra och vid tre hade jag möte på McDonalds angående arbetsledare. Så nu hädanefter blir det mycket möten hit och dit, men jag klagar inte eftersom jag är instämplad. Lättförtjänta pengar 😉 när mötet var färdigt återvände jag till Chrisma innan jag slutade vid 18. Egentligen skulle jag på någon visning, men istället tjänade jag lite pengar genom att klippa. Svart jobb kan vara bra ibland 😉

Nu ikväll har jag spenderat några timmar på gymmet och sedan har jag även hunnit med att träffa Simon en stund. Alltså hör ni??? Har hunnit med så mycket idag!! Och det känns verkligen så bra!!

Likes

Comments