Header

Nystart på en ny blogg och portal. Tog sin lilla tid att byta men resultatet verkar ju ha blivit bra, i belive. ​Tänkte väl försöka bli mer aktiv än jag har varit, hehe, vilket kanske kommer ta sin tid innan jag får till. I'll give my best.

Dagen har varit jäkla seg och har väl gått allt annat än bra. Massvis med paket att posta, hem till Viola och spela in två nya videos till kanalen (som ni hittar här) vilket kaosade och ledde till tre-fyra timmars arbete i onödan. Väl hemma helt slut tryckte jag i mig en choklad och bacon, pasta med matgrädde. Fy, vad vidrigt det lät när jag skrev det såhär men smakade väl helt ok. Apropå det så SKA jag bärja äta nyttigare och komma iväg till gymmet iallafall två eller tre dagar i veckan. Har gått upp lite onödiga kilon under sommaren som jag mer än gärna ser försvinna ifrån min kropp. Vem säger inte nej till en vältränad kropp liksom, hehe.

Imorgon ska jag och Viola ha en hel dag som startar så tidigt som åtta på morgonen. Har också ett telefonsamtal som ska ringas för att kanske kunna göra mina tre framtida år bättre, håll tummarna.


Likes

Comments