Vilket övertagg jag har för den här veckan. Har planerat in alldeles för mycket att göra men som jag ser framemot det. Idag så har jag redan tagit en långprommis och ska iväg på gymmet, registrera mig på höstens kurser, läsa lite kurslitteratur och sen tänkte jag nog få in ett löppass, sjukt taggad iaf så ska kasta i mig lite frukost nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då har helgen snart passerat och har varit en lugn helg med bland annat sushikväll med tjejerna. Har äntligen fått tillbaka all energi och ser framemot den kommande veckan. Till veckan blir det några svängar till Lule och en sväng till Ume.

Likes

Comments

​Då är jag tillbaka efter att ha åkt på en släng av magbakterier men frisk som en nötkärna igen och dagen har bestått av att göra undan lite ärenden innan det är dags att åka till staterna. Iår känns som att jag ligger i rätt bra tid med det mesta inför att åka över, måste i och för sig ta och beställa de svenska böckerna jag behöver för läsperiod 2 och få Nikki vaccinerad en sväng till så hon även kan flyga hem på sitt eu-pass. Börjar dra ihop sig för att åka över snart!

Likes

Comments

Försöker muta mig själv till att göra ett sista ryck innan morgondagens tenta. Ser framemot kommande vecka då är det en liten paus innan höstterminen sätter igång så ska passa på att jobba lite med ett projekt!

Likes

Comments

En sväng till Lule, lunch på stan, en massa plugg och nu är jag färdig för idag och redo för att skriva en tenta imorgon. Efter tentan tänkte jag ta paus och lite helg, så får se va imorgon kväll bjuder på!

Likes

Comments

Då börjar verkstaden, fått en kopp kaffe och nu kör vi!

Likes

Comments

Som bilden visar så är inte vädret vidare behagligt men en prommis blev det och snart blir det att testa ett nytt gym. Annars blir det nog rätt lugnt och stilla idag. Igår skulle jag plugga men som alltid så passade jag istället på att göra alla "viktiga" saker såsom tvätta, städa, pröva göra egen sushi, misslyckas med sushin, beställa pizza och se serier. Ja minst sagt har jag väl inte fått det plugg jag behöver göra gjort än, lol!

Likes

Comments

PHP och MySQL har verkligen inte varit min favoritgäst under min tid på det digitala design programmet och efter att ha byggt en socialplattform så var jag rätt nöjd och kände att jag kunde hantera PHP. Givetvis kom det en tenta och eftersom jag saknar "programmerings-språket" så förstod jag inte hälften av tentan men skam den som ger sig så jag hoppas att efter måndag så är denna tenta ett minne blott. Just nu får metaforen: som en orkestertjej på fotbollsläger stå för mig men jag ska spendera dagen med programmeringstermer och sen skriva skiten ut denna tenta!

Likes

Comments

Har börjat dagen med en prommis och ett träningspass med både styrke och kondition, känns sådär härligt trött i benen nu. Har hunnit kasta mig i duschen och ätit lite lunch och nu börjar det va dags att ta tag i tentaplugget!

Likes

Comments

Igår blev det middag i gott sällskap nere på stan och sen åkte vi hem och kikade på Crossfit Games, en riktigt trevlig kväll. Idag tog vi och rodde ut för att försöka fiska nån gädda men gav upp rätt snabbt när det blåste på rätt bra så det blev mest att ro men fortsatte att fiska ett tag från bryggorna men utan någon vidare fiskelycka men det var riktigt härligt att vara ute i friskluften. Nu sitter vi och väntar in nästa event på Crossfit Games.

Likes

Comments