​Som rubriken säger så har det varit lite fullt upp i veckan. Ligger i sängen nu och ska sova, imorgon ska jag försöka få undan lite plugg så jag förhoppningsvis får en lugnare vecka nästa vecka. Efter plugget blir det tacos med tjejerna downtown och efter det blir det match. Ser framemot det då min finska kommer hit imorgon, har inte sett henne sen i juni!

Ska verkligen försöka skriva lite oftare men har verkligen varit häftigt tempo i kurserna som jag läst nu men dom är färdiga efter fredag, vilket ska bli riktigt härligt. 

Ska stänga dom två blå nu men uppdaterar er imorgon, sov gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har spelat in allt material åt min film nu ska det klippas, så har att göra den här helgen! Jag var tvungen att filma 3 promenader med en liggande iPhone i området som vi bor i. Som folk fundera va jag höll på med och här är man inte sen på att fråga så svaret blev snabbt "catching Pokémon".

Har nu lagat lite vegetarisk fajitas, supergott! Hittade äntligen quorn här i USA, har haft lite problem att hitta nyttigt köttsubstitut. Blev spännande när jag och nikki lagade mat, köksfläkten här leder inte ut och lever mest bara om så jag struntade i att sätta på den och glömde att öppna balkongdörren så brandlarmet gick och som det levde om så sprang och öppna balkongdörren och nikki trodde att vi skulle fly så stackarn sprang rakt in i insiktetsnätet.

Aja nu är det lugn och ro, kikar på grabbarnas match och ska se idol efteråt, vilket fredagsmys!

Likes

Comments

Som rubriken säger så har jag en fantastiskt härlig deadline i början av nästa vecka så sitter nu och försöker bli ett proffs på iMovie, vilket inte går riktigt min väg men sakta och säkert så kommer jag framåt, har ni tur så kanske jag klipper ihop en vlogg snart!

Har BUSat mig för ett tag sen så ska kika några fler tutorials och testa en del nya effekter jag behöver kunna hantera i iMovie sen duscha av BUSet och ge mig ut och filma det materialet jag behöver för filmen!

// I got a deadline in the beginning of next week and I still got a whole movie to shot and cut! Im trying to learn iMovie at the moment. Watching tutorials at the moment and I'm hoping for some miracle!

Likes

Comments

​Ja, gårdagen missa jag att berätta om efter min fantastiska start på dagen. Det var hemmapremiär igår så åkte ner till arenan och träffa dom andra tjejerna och surra lite sen blev det middag efteråt, riktigt trevligt! Var väl inte så mycket mer att säga, skönt att komma tillbaka till livet här igen.

//yesterday, home opener for the guys and dinner after the game. Was fun to meet the girls and it feels so good to be back into the routines we have here in Cleveland. 

Likes

Comments

​Vilken härlig start på morgonen! Först vakna jag och Nikki bra mycket tidigare än D så vi åkte iväg till parken och tog en långprommis och lyssna på en podd. På vägen hem köpte jag med mig dessa godingar. Har även hunnit med ett möte, vilken härlig dag!

// Woke up early and me and Nikki went for a along walk in the park and on the way home we got this delicious bowls for breakfast! Been having a meeting after the breakfast and it feels like this is gonna be a good day!

Likes

Comments

Försöker få undan lite plugg. Ser inte mycket ut för världen, skapar en pappersprototyp i ett tidigt skede och i detta fall av en funktion iform av ett enklare spel som är utformat för barn. Just nu ser det mer ut som att jag har en massa barn här än att jag håller på med högskolestudier. Ska snart avrunda för lunch med D.

// Saturday morning and studying. Im creating some paper prototypes for a children game. Gonna wrap this up and go for lunch. 

Likes

Comments

Den här veckan har rusat förbi! Flytt, fix, skolarbete, träning, storhandlingar, fix med bilen, förrådsfix och träffat vänner. Ska försöka få undan en del plugg nu sen ska jag och skicka iväg till studieböcker till Charlotte och Matilda. I helgen har även grabbarna hemmapremiär..

Höll på att åka in med Nikki till veterinären igår men då kom det Nikkisen har gått in i sin första löp och stackarn verkar så trött och förvirrad.

Från våran första säsong i USA, på lördag ska jag hänga med samma fågel.

Likes

Comments

Äntligen är jag i staterna och vi har redan flyttat in i våran lägenhet. Det blev så bra, var och letade nå balkongmöbler igår men tydligen så var sommaren slut här sex veckor sen, men va? Det här är mer sommar än va vi haft på hela sommaren så jag har beställt möbler och som jag ska njuta av all tid ute i värmen! Har varit fullt upp med resa, flytt och skolarbeten så ska försöka få undan lite skolarbeten sen blir det en sväng på gymmet, långprommis med Nikki och sen får vi se va dagen mer erbjuder men ute ska jag va! 

Likes

Comments

Äntligen så är mina och Nikkis flygbiljetter bokade och ska bli så skönt att åka över och starta vardagen där. Har en del att göra undan innan jag åker och vi har ännu mer saker att fixa där. Ska bli riktigt härlig med lite värme igen om än det bara lär va för ett tag, hösten lär nog vara på väg där med!

Ett av mina smultronställen i Cleveland.

Likes

Comments

Har varit dålig uppdatering här senaste veckan på grund av både skolarbete och saker att förbereda inför att jag åker. Men snart så är jag i fas med skolan och på väg över atlanten och förhoppningsvis så har jag en hel del mer intressanta saker att berätta om då! Ska koka en till kanna kaffe och försöka få undan lite skolarbete, har passat på att njuta av det fina vädret och tagit en sväng till gymmet tidigare idag och inatt så tänkte jag försöka hålla mig vaken så jag kan se dagens match.

// Haven't updated for awhile. Been busy with school work and preparing to fly over to the states. Hopefully I have more interesting things to tell you when I got my school work done and got everything done to fly. 

Today have been a great day, been at the gym and spend some time out in the sun. Gonna make some more coffee and do some school work and hopefully I gonna be able to stay awake so I can se the game this night. 

Likes

Comments