Vaknade och vädret var verkligen skit. Så min spontana reaktion var "nu sover jag bort den här dagen" men tog mig i kragen och gick iväg på gymmet med en av tjejerna som bor i samma byggnad som oss.

Efter det blev det lite tyskaplugg på Starbucks och sen en shoppingsväng och middag med en annan av tjejerna här.

Jag hade så mycket energi idag så efter middagen så passade jag på simma några längder. Nu sitter jag och Nikki i soffan och väntar på att Dean ska komma hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Den kommande veckan kommer Dean va på på road så har sparat massa saker som jag ska göra då. Har just fyllt i min att göra lista som jag har veckovis för att skriver jag inte upp och strukturerar mina dagar blir det allt för mycket tid framför Netflix. 

Mina to do till veckan är:

  • Shoppa julklappar
  • Baka inför julen
  • Förbereda mat inför julafton
  • Julpynta och fixa julgran
  • Fixa naglarna

​Förutom detta måste jag iväg och storhandla, träna, plugga tyska som jag faktiskt börjar känna att jag kan hantera lite så har börja skriva lite tyska och prata när jag väl får tillfälle till det, så kul men så svårt! Ska väl träffa tjejerna lite också i veckan och försöka ta mig iväg och ta några bilder downtown.

Likes

Comments

Igår var det match på kvällen och dagen gick åt att städa och fixa här hemma.

Idag blev det en tidig morgon när Dean har match redan klockan ett. Så blev att vakna tidigt och göra en stor frukost innan han begav sig ner mot arenan. Jag och Nikki stannade hemma idag och ser matchen hemifrån så får se va kvällen sen bjuder på.

Likes

Comments

​Har just installerat min nya träningskompis, Fitbit Alta HR. Går alltid upp i vikt när jag kommer över på den här sidan av atlanten men nu får det va nog för den här gången dags att ha mer koll på va som kommer in och hur mycket jag aktiverar mig. Äter inte särskilt onyttigt men blir automatiskt lite mer mat när portionerna är större och mindre aktivitet när samhällsstrukturen inte är byggd för promenader och andra aktiviteter.

Uppdaterar er om nån vecka hur min träningskompis har skött sig!

Likes

Comments

Vi skippar bilden, vid det här laget vet ni hur det ser ut i naturreservatet intill oss. Men idag har Dean följt med vilket var riktigt trevligt men då blir det även en kortare promenad.

Har även förnyat mitt gymkort idag och varit på spinning ikväll, så skönt att få tillgång till det större gymmet när jag fram tills nu enbart varit i vårt mindre gym.

Likes

Comments

Passade på att åka ut till ett naturreservat en bit ifrån där vi bor innan jag åkte och hämta Dean från flyget. Var riktigt härligt ute idag men så skönt att Dean är hemma igen, har varit rätt rastlös de senaste dagarna!

Likes

Comments

Börjar va lite rastlös här hemma så har varit runt i ett naturreservat med Nikki idag. Passade på att gå runt i skogarna och längst vattnet så var borta några timmar. Sitter nu och försöker lära mig lite tyska och snart är det dags att klä på sig igen och möta Ashlee och barnen i parken!

Likes

Comments

Har passat på att slå in och fixa ihop julkalendern jag köpte åt Dean när jag var i Charlotte, kolla va fin den blev! Ska se resten av matchen och sen avrunda!

Likes

Comments

Riktigt tråkigt väder idag så har fått roa mig inomhus. Blev en sväng på gymmet och sen åkte jag iväg för att fixa nya naglar och snart är det match så ska se den och sen avrunda kvällen.

Likes

Comments

Imorse åkte Dean iväg på roadtrip igen, vilket känns helt okey eftersom dom inte är borta så länge och jag tänkte ta tag i julklappsinköp och lite fix inför jul och advent.

Jag startade den här dagen med att köra grabbarna till samlingen sen åkte jag hem och satte igång några tvättar och åkte iväg till parken och tog en lång prommis med nikki och passade på att ringa hem till min familj och vänner, är för dålig på det på grund av tidsskillnaden.

Har inte hänt så mycket mer idag kikar lite serier, varit och handlat och tagit en kvällsprommis i området vi bor i, som ni ser på bilden så är sjukt juldekorerat här, gigantiska julgranar som spelar julmusik, lampor, tåg som går runt hela området vi bor i osv.

Likes

Comments