• Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Här ser ni mitt nya hår.

En relativt stor förändring för mig, inte haft kort hår sedan jag var typ 5 år tror jag haha MEN jag är super nöjd!!

Likes

Comments

View tracker

Köpte en ny mobil och det är en ny uppdatering för mig eftersom att jag har haft iPhone 4 i typ.. alltid. Nästa vecka så ska jag klippa mig också, vilket känns både skönt och nervöst. Ska förmodligen testa något nytt, vi får se hur det blir 🤗
I slutet av nästa månad så får vi se om jag måste byta jobb eller om jag får stanna kvar. (Jag är timvikarie över sommaren, så tro inte något dumt nu haha)

Såå det är mycket förändring men i små steg!

Jag kände att jag kanske skulle börja med det här så kallade bloggandet igen... Har inte haft motivation för det, som ni kanske har märkt hehe.. och sen började jag jobba precis efter studenten. Vilket är skönt! Men tänkte i alla fall börja igen. Vad tror ni om det??🤔🤔

Likes

Comments

View tracker

Eftersom att jag vaknade extremt tidigt idag och att det är ändå söndag, så valde jag att göra en lite mer ordentlig frukost till mig själv. Så kollade runt lite på internet efter nyttiga och näringsrika tips till frukost. Hittade massa olika alternativ och valde att blanda dessa tips till min frukost för dagen. Så frukosten bestod av: en kopp black tea med smak av jordgubb, två kokta ägg, två stycken nektariner och två morotsbröd (osötat).

Ursäktar mig för att det har varit ett såpass stort mellanrum mellan mina inlägg här på bloggen men det har varit en hel del privatsaker som har fått mig att inte hinna eller vilja blogga. Inget som jag vill ta upp här... Men jag mår bättre nu i alla fall. Uppdateringen kommer självklart förbättras inom kort.

Ha en riktigt bra och hälsosam söndag! kram

Likes

Comments

View tracker