Hej alla fina!

Idag har jag jobbat från 07:00 - 15:00 med min goa kollega Moa! Vi hade en lugn dag på jobbet idag och har skrattat mycket. Jag har mest jobbat hela helgen och när man jobbar så orkar man inte göra så mycket när man kommer hem. Det är i alla fall tur att jag är ledig imorgon! Imorgon ska jag ta min spruta vid ca 14 tiden tror jag det var. På kvällen ska jag på något event i Mölndal, som jag hoppas blir bra. Jag ska försöka ta lite roliga bilder imorgon!

Vi fick även en lite "påskpresent" av anhöriga idag på jobbet, dom är ju så fina! 🐤❤


Nej, mina anhöriga har inte lärt sig att jag stavas Jenni, och inget E på slutet.. 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Vad händer här i Sverige?

Antingen är det för att sociala medier kommer ut lättare genom alla mobiler och facebook, men det känns som om det händer fler mord och annat hemskt här i Sverige än innan..

Det är ju så att man måste tänka en extra gång innan man åker någonstans.

Det som hände i Stockholm idag var svin hemskt!!! Jag har en släkting där uppe som jag blev sjukt orolig över och kan tänka mig att många anhöriga till folk som bor där uppe blir super oroliga!.. Vart är världen på väg? 😞

Skänker alla mina tankar till Stockholm!


Likes

Comments

Jag har tänkt flera gånger att jag ska skriva ett inlägg, men det har aldrig blivit av. Jag har alltid så mycket i mitt huvud, tyvärr.
Jag har sen jag skrev sist hunnit med att träffa min fina vän Niclas! Inte ofta jag hinner träffa honom, även om jag vill.
Jag har fikat med Sandra, vi behövde prata lite och så. Nu är allt bra mellan oss i alla fall! Jag har tränat och solat. Jag har även jobbat en massa, plus att vi har haft en pubafton för de äldre på jobbet! Så fint! Har även hunnit gå till tandläkaren, då jag inte slutade blöda ur tandköttet.. :( För övrigt så sköter jag annars mina tänder väldigt noga så jag förstår inte varför detta händer mig.. Jag har säkert missat något nu, men då kanske det inte var så viktigt 😁.
Nu ska jag i alla fall sova för att orka gå upp imorgon för att jobba.

Hoppas alla har en fortsatt trevlig kväll! ❤

Likes

Comments


Lite bilder som gör en på bra humör.

2 av bilderna är från google, annars är det mina egna.


Likes

Comments


"There's always a reason to smile, you just have to find it."


Likes

Comments


Jag är inte rädd att visa mig utan smink, så jag tänker visa er hur jag ser ut utan smink och med smink. Det är allt lite skillnad och ur mitt perspektiv så känner jag mig alltid lite gladare när jag har sminkat mig. haha. Jag har nu inga lösögonfransar (som jag brukar ha), då jag inte ska ut idag.. :) Så det är lite skillnad på "utgångs-smink" och "vardags-smink". Jag är inte jätte duktig på smink och så, men är ändå nöjd med det jag kan göra. :)


Likes

Comments


Jag måste bara få skriva av mig lite angående vad dessa 4 ord kan göra skada "vad smal du är.". Ordet smal kan skada lika mycket som ordet tjock. Jag tycker inte man ska slänga ut sig "vad smal du är" till vem som helst. Okej, vissa tar det säkert som en komplimang men det finns även människor som tar det negativt. Jag är en av dessa människor. Jag har varit smal i hela mitt liv och har även blivit kallad anorektiker även om jag inte var det. Nu är det ju så att i detta samhället strävar många att se smala ut och det kan jag väll ha förståelse över då många modell förebilder är smala och det är väll dom många ser upp till. Jag som sagt har ju varit smal hela tiden och jag önskar varje dag att jag hade lite mer kött på kroppen, bara för att JAG tycker det är vackert. Så innan ni slänger ur er en kommentar "vad smal du är", så ta reda på lite mer bakgrund om personen. Säg istället "vad fin du är", för det är en mycket bättre meningen än att kommentera en viss punkt på dig. "Kommentera" hellre hela människan! För alla är fina precis som dom är! Det är personen innanför som räknas, även om det yttre är det första man ser.Gammal bild från förra året.

Foto av Niclas Lundin. Lstudio.se

Likes

Comments


När jag gick ut imorse för att åka till jobbet trodde jag att jag hade feber. Det var så skönt väder ute så jag inte kunde tro det. Även sen på jobbet kom solen fram under dagen och när jag gick i korridoren hittar jag denna lilla myran på väggen. Det är vår! Eller ah.. våren försöker tränga sig fram från kylan och visa sina fina färger! Jag längtar på ett sett tills alla blommor och träd börjar blomma, men ändå inte.. Jag är kraftigt allergisk mot pollen och då är våren inte den roligaste tiden på året för mig. Jag blir svullen i hela ansiktet och ser bara allmänt konstig ut.. haha. Fast jag längtar i alla fall till värmen till 100%!Likes

Comments


Ni som känner mig vet att jag älskar ost och idag fick jag detta av min far. Han hade fått det av en kollega och då kom han på att jag gillar sånt! Det är skönt när pappa vet vad jag gillar! Haha. Blir en myskväll snart då med lite ost och vin, ska även köpa lite kex och oliver tror jag. :)


Likes

Comments


Idag fyller min fina vän Linnéa 24 år! Överraskade henne med att komma förbi hennes jobb och ge henne en bukett med blommor! 🌸 Hon fick även en present sen efter sitt jobb, då jag hade hennes present hemma. Vet inte hur länge vi varit vänner, men hon är bara så bra! :)


Likes

Comments

Instagram@jennijakobsson