View tracker


Jag säger bara äntligen! Jag mår börjar äntligen märka stor skillnad på min psykiska hälsa! Jag är fortfarande sårbar men jag ger allt en chans nu. Ni förstår säkert inte vad jag menar helt hundra, men det ska jag förklara i sinom tid. 👐

Kan säga er i alla fall att allt som har med känslor att göra gör en väldigt sårbar. Även om det känns hopplöst och att det känns som om ditt hjärta aldrig kommer läka efter det har blivit krossat, så kommer det alltid att göra det! Det är bara om du verkligen försöker! Ge aldrig upp! ❤

Det som hjälpte mig var mina vänner och att jag hittar på så mycket som möjligt! Gör massa saker! Varför inte skriva en "bucket list"?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


"There are some people who could hear you speak a thousand words and still not understand you.

And there are others who will understand without you even speaking a word."Likes

Comments

View tracker


Vi har varit vänner ett bra tag jag och Linnéa. Hon är även den jag umgås med mest, bara för att vi bor så nära varandra!

Som rubriken lyder.. "My Partner In Crime".

Tycker lite synd om henne att hon får dras med mig! Haha.

Jag menar inte att hon är den enda nära vännen jag har. Jag är super glad att jag har så många fina vänner som jag kan umgås med!

Ska nog göra ett inlägg där jag visar er dom närmaste vännerna jag har! ❤


Likes

Comments


Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev något. Jag har haft så mycket i tankarna och har inte direkt suttit vid datorn. När jag skriver inlägg så vill jag gärna sitta i en lugn miljö och ta mig lite tid för skrivandet.

Idag är jag hemma från jobbet pga. att jag blödde näsblod. Jag tänkte först försöka få stopp på det och sen åka och jobba, men det tog ca 3 timmar innan det slutade.. Jag tog en tablett som ska förhindra blödningar, först då hjälpte det. Det har inte slutat helt, men jag har det under kontroll nu i alla fall! När jag var yngre blödde jag jämt näsblod och det beror på att jag har ett åderbråck i ett av kärlen i min näsa. Jag har inte blött såhär kraftig på flera år.. Inte så mycket jag kan göra åt det än att härda ut och hoppas på att det slutar blöda.

Som jag skrev har jag inte skrivit på ett tag och tänkte därför uppdatera er lite med vad jag gjort sen jag skrev sist.

 • Jag har arbetat många kvällar, vilket har varit skönt! Jag är ju trots allt kvälls- och nattmänniska.
 • Umgåtts med Familjen!
 • Umgåtts med Magnus, Linnéa, Sandra, Oliver och många fler..
 • Träffat nya människor!
 • Varit på Bio och sett Fantastiska vidunder och vart man kan hitta dom.
 • Shoppat under black friday.
 • Varit på Ikea med mamma och moster.
 • Druckit en hel del glögg..
 • Varit på Liseberg med Niclas!
 • Fixat lägenheten igen då min hyresvärd ska renovera köket och badrummet.
 • käkat middag med Linnéa, Ellie, Elin, Alexandra och Natalie på Pinchos.
 • Varit på krogen! Först Park Lane och sen Excet. Kan även nämna att jag på ett sätt ångrar mitt klädval den kvällen.. Jag gick runt i linne och en kort, kort kjol. Jag var även dum och tog av mig mina strumpbyxor..
 • Gått Fackeltåg.
 • Varit hos psykologen.
 • Sovit borta en hel del.
 • Adopterat bort katten jag hade här hemma.
 • Julpyntat!

Jag har säkert glömt något nu, men det är säkert inget viktigt!

Jag avslutar detta inlägget med lite bilder som beskriver många utav punkterna.


Likes

Comments


Jag och min pappa har inte alltid varit nära.. Sen jag flyttade hemifrån så har våran relation blivit bättre och bättre. Jag kommer alltid älska min pappa även om vi inte alltid drar jämt!

Idag blir det lite middags mys hemma hos mina föräldrar för att "fira" fars dag.Likes

Comments


Precis kommit hem från en jätte go kväll från Park Lane. Jag och Sandra är frusna och jag har jätte ont i min fot.. Jag blev nämligen stämplad av en kille i kavaj.. Värsta av allt att han skratta bara åt mig.. Så jag armbåga han rätt i ryggraden! Jag fick en stor böld på foten och nu är den även lite blåaktig.. Det var många som var störande på dansgolvet, men jag härda ut så mycket det gick. Som sagt jag hade en jätte go kväll ändå! Nu ska jag och Sandra sova.. Eller ah Sandra har redan somnat! Så nu ska jag gosa ner mig under täcket och sova!

Natti! ❤


Likes

Comments


Vakna med Sandra bredvid mig och vi var väldigt, väldigt trötta.. När Sandra åkte hem så åkte jag och hämta upp Linnéa. Jag och Linnéa tog en tripp först till Göteborg för lite shopping på bubbelroom och sen till Ikea! Körde sedan hem Linnéa och jag skynda mig hem och käka lite. Oliver kom även förbi en sväng och umgicks med mig medan jag gjorde mig iordning.

När jag var hyfsat redo för kvällen åkte jag till Linnéa och gjorde mig redo där. Vi gjorde lite shots och drack lite annat gött. Sandra kom även senare och joina oss!

Med lite flum och fixande så är vi redo att dra till Park Lane!

PARTY DAY 2!


Likes

Comments


Jag har precis kommit hem efter att ha varit i Göteborg en sväng med Magnus. Jag väntar nu på att Sandra ska komma hit och då börjar drickandet! Charlie kommer även hit sen och joinar oss. Vi har funderingar att dra till Park Lane sen när vi är redo att dra ut. Ska bara hitta någon som kör, men det löser jag nästan alltid! haha


Likes

Comments


Jag var på Weekend Festival den 5-6 Augusti. Nu har min kompis Linnéa gjort en liten film på våran vistelse där, alla videos och bilder är inte med. Det är alldeles för många.. Då hade filmen säkert varit ca 5 timmar lång eller något, Haha.

Jag ska lätt åka nästa år igen!


Likes

Comments

Instagram@jennijakobsson