Varit uppe sen halv 7 och anledningen till denna tidiga morgon är att jag hade tvätt tid. Under min tvätt tid ringde min vårdcentral och sa att jag har fått en akuttid klockan 11:30. Det känns sådär när de säger att det är en "akuttid", för då börjar man undra vad de misstänker för något. 

Jag fick träffa en ny läkare som tog lite kontroller på mig och lite olika blodprover. När hon fått svar på allt hon ville veta så säger hon att de har misstänkt att jag hade en hjärnblödning. Helt sjukt att de kunde vara tysta om detta, men det var väl bara för att inte oroa mig i onödan. Jag pratade med läkaren igår och då trodde hon kanske på en inflammation eller infektion i hjärnan, men inte en hjärnblödning. Som tur är så var det ingen hjärnblödning utan det visade sig att jag har migrän och har nu fått mediciner för det. Jag gillar inte att ta tabletter så jag funderar starkt på att inte äta dessa mediciner jag fått. Låter det hellre gå över av sig själv, som jag brukar göra.

Jag ska nu städa min lägenhet så mycket jag orkar, för att jag hatar att ha det stökigt! Jag ska även in till Göteborg senare för att inhandla lite små saker inför kvällen. Halloween på Park Lane! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


"I think I'm afraid to be happy. Because whenever I get too happy, something bad always happens."

Likes

Comments

Jag har inte jobbat sen förra veckan och idag jobbade jag 16:00 - 21:00. Det var helt okej, förutom att jag inte kände mig helt hundra i kroppen. Jag gick upp ca 15 minuter innan jag skulle åka till jobbet, och då hade jag sovit i ca 15 timmar. Jag behövde säkert sova så länge, men jag kände att hela dagen hade försvunnit. Jag är i alla fall hemma igen och har fastnat i min soffa. får se när jag går och lägger mig. Jag ska arbeta imorgon igen, fast det är ett kort pass.

Likes

Comments

Idag mår jag verkligen inte bra. Jag kom knappt upp i morse för att kunna åka till psykologen, men jag lyckades övertala mig själv att det skulle vara värt det.

Dagens psykologbesök var bra, men fruktansvärt jobbigt. Jag minns att jag grät hela vägen hemifrån och fortsatte gråta när jag väl satt inne i psykologens rum. Psykologen fråga mig som vanligt hur jag mådde och vad som hade hänt sen sist. Jag berättade för honom hur jag hade mått i helgen och under förra veckan. Under tiden jag satt och berättade om allt fick jag allt mer ont i mitt huvud. Det kändes som om jag fick hög feber och jag kände mig alldeles svimfärdig. Plötsligt så small det till i mitt huvud och jag kunde känna en kall rinnande känsla som började från mitt huvud och spred sig sakta ut i min kropp. Jag blev helt avslappnad och jag kunde inte röra en kroppsdel. Psykologen frågade mig vad som hände, men det tog väl ca 3 minuter innan jag kunde svara honom då jag inte kunde styra mitt tal. Jag kunde inte svara på frågorna han ställde till mig, men jag kunde beskriva hur jag kände den kalla känslan i kroppen och att i mitt huvud fanns inga tankar utan en bild av ett oändligt hav. Detta varade i kanske 10 minuter och sedan släppte det sakta men säkert och jag kunde mer och mer styra min kropp, jag kunde även tillslut svara på hans frågor. Psykologen sa till mig att min hjärna stänger av när jag tycker något är jobbigt, som om den blir "överhettad". Jag känner igen detta "tillstånd" jag fick och detta händer mig ganska ofta. Folk kan tro att jag blir arg eller att det är något. Mina svar brukar oftast vara att det inte är något och det beror på att jag inte har något i mina tankar just då. Jag kan se helt tom ut i blicken och min blick förklarar hur det är inne i mitt huvud just för stunden, helt tomt. Detta är något jag och min psykolog ska arbeta med. Jag ska kunna känna känslor utan att mina hjärna stänger av för att skydda min kropp. Just nu är jag väldigt sårbar känner jag, då jag går runt och visar en massa känslor samtidigt. Jag är inte lika social som jag egentligen är och har tappat min aptit, vilket gör att jag inte äter lika bra och inte har någon energi. Jag tror i slutändan så kommer jag att må så mycket bättre av att få släppa ut alla mina känslor som jag stängt in, eller rättare sagt som min hjärna har stängt in. Detta förklarar även varför jag har minnesluckor från händelser i mitt liv, eftersom när min hjärna stänger av så kan jag inte ta in och lagra information. Jag är fruktansvärt envis som tur är och jag kommer inte ge upp så lätt. Jag ska bli mig "själv" igen.

Nu sitter jag hemma och jag tänker inte röra mig en meter från soffan.

Jag återkommer när min hjärna inte är så sårbar. ❤

Likes

Comments

Efter jag varit hos mina föräldrar så åkte jag och hämtade upp Sandra och sedan vidare in till Kungsbacka, hem till Linnéa. Det blev lite tv tittande och tjejsnack.

Nu är jag hemma igen och känner att mitt huvud inte är med mig helt. Det skumma är att jag inte känner för att sova, även om jag behöver det. Jag piggnar alltid till på kvällen/natten. Jag ska väl försöka att gå och lägga mig hyfsat snart så jag är pigg till imorgon då jag ska träffa min psykolog.

Likes

Comments

Håller på att vaxa den sista sidan på min bil nu. Detta tar tid, men det är verkligen värt det i slutändan! Jag har hunnit att tvätta bilen, vaxat halva och har även bytt lampor på min nummerplåt bak och bytte även lampor i framlyktorna till några som är ljusare. Ska vaxa klart andra sidan nu och sedan in till mina föräldrar och äta lite mat.


Likes

Comments

Jag mår väl som jag förtjänar idag. Sandra och jag kom hem ca klockan 6 i morse.. Sandras kusin skjutsade hem hos från Göteborg, vilket var super skönt! Jag har väldigt mycket minnes luckor från igår, men minns väl det nödvändigaste. Det är då att jag kom in säkert, gjorde inget dumt och kom sedan hem säkert igen.

Vi gick först till Excet, men var inte där så länge då vi kände oss väldigt gamla! Vi gick istället över till Valand, då min kompis Tim var där med några av sina kompisar. Det var även mer folk där som hade samma ålder som oss, fast dj'n var ju inte så duktig direkt.. Det som förstörde för mig den kvällen/natten var att jag fick lite panikångest, som gjorde så att jag bara ville därifrån. Det var tur att Sandra var med mig den kvällen för annars vet jag inte vad jag hade gjort, eftersom att det flög tankar i mitt huvud att jag bara ville komma ifrån alla människor. Jag tror det bästa som hände mig var när vi stod utomhus och vänta på våran skjuts, då det springer folk runt omkring en och frågar om man ska ha taxi. Mitt i allt detta så kommer det en random kille fram till mig och frågar om jag mår bra och frågar även om det fanns något han kunde göra. Först då släppte min ångest lite och om jag ska vara ärlig så minns jag inte vad jag svarade honom, men minns att han var trevlig mot mig och inte läskig eller något. Jag minns inte så mycket mer av kvällen, förutom att vi plötsligt hamna i bilen och sen var hemma. Jag tror jag somnade i bilen, eftersom att jag inte minns något av färden.

Idag som sagt, så mår jag som jag förtjänar. Jag ska nog aldrig dricka 2 dagar i rad igen, speciellt inte när jag mår som jag gör just nu.

Nu ska jag i alla fall hem till mina föräldrar för att tvätta och vaxa min bil! Får se om jag somnar på huven när jag står och vaxar sedan.

Bilden jag ger er idag är en på popcorn, som var min och Sandras frukost.

Likes

Comments

2:a gången jag får vara med om hur det känns att vara bakfull. Jag mår väl inte så jätte bra. Jag har ju bara sovit ca 2-3 timmar, om ens det. Jag är ändå uppe och redo för en till ute kväll!

Sandra sov ju kvar hos mig och när vi vakna så var vi jätte flummiga. Vi gick till majgården och köpte lite frukost, sen vidare till Hemköp och till sist godis affären. När vi suttit ett tag framför tv:n och ätit frukost och flummat lite till, så åkte Sandra hem och vila lite. Jag tog en dusch och vila i ca 30 minuter. Efter min härliga powernap så åkte jag till Göteborg och hälsade på en gammal klasskamrat. Vi promenerade i ca 2 timmar, vilket var välbehövligt! Det var ca 1 år sedan jag träffade denna personen, så vi hade mycket att prata om. När vi hade promenerat klart så åkte jag tillbaka till Kungsbacka igen och hämtade upp Sandra på vägen!

Vi fixade till oss lite och flummade runt en hel del! Jag tro att jag fortfarande var full från igår så det behövdes inte mycket alkohol för mig.

Nu väntar vi bara på Simon som ska skjutsa oss in till Göteborg.

Vet ni vad? Sandra hittade en låt som vi inte kan sluta lyssna på! Jag skojar inte, vi lyssnar på den hela tiden.. Kanske en annan låt ibland, men annars bara denna låten!

Cold Ain't For Me - Oceans


Likes

Comments

Vilken kväll/natt..

Jag, Linnéa, Sandra och Ilucha gick till Le Chambré som ligger i Kungsbacka. På detta stället mötte vi några vi känner och 2 av dom skulle spela under kvällen. Jag fick för mig att denna kvällen skulle jag bli super packad. Detta lyckades jag med ganska lätt.. Jag kan säga er att jag minns inte alls hur mycket jag fick i mig, men det blev nog en del då bartendern tillät mig att blanda det jag ville ha och sen dricka upp det utan att betala för det. Så ni kan tänka er att det blev en hel del. Jag och Sandra ville även åka vidare, så en av mina vänner hämtade oss i Kungsbacka och körde oss till Excet i Göteborg. Jag minns inte jätte mycket utav kvällen. Jag har väldigt många minnesluckor.. Utöver alla minnesluckor och ett snurrande huvud, så hade vi jätte roligt! Träffade massa trevliga människor och vi kom även hem säkert till Kungsbacka igen.

(detta inlägg skriver jag egentligen inte den tiden som det läggs ut, för att då jag kom hem så såg jag dubbelt.)

Likes

Comments

Första Sh'bam passet på länge!

Den nya releasen är däremot väldigt svår, men jag lär mig den nog tillslut!

Efter passet så solade jag en stund och sen gick jag till Kungsmässan för att inhandla lite nytt smink. Jag har inte använt foundation sen jag var 15 år kanske? Så jag kände att det var dags att testa det igen.

Nu ska jag duscha och sen åka till Linnéa för att göra mig i ordning för en kväll ute på stan med underbara vänner.


Likes

Comments