Ger er två texter denna söndagen som jag kan relatera till!


Likes

Comments


På väg hem nu efter att ha varit i skatås och promenerat med Niclas! Det var super trevligt och väldigt skönt med frisk luft. Jag ska nu åka och köpa lite godis och sen sätta mig hemma för att kolla en bra film. Ska vänta tills min syster hör av sig och vill komma hem igen! :)


Likes

Comments


Är hemma hos mina föräldrar och sitter nu inne med mamma och kollar datorn lite. Har precis varit ute med pappa och bytt mitt bilbatteri och även tvättat bilen. Kan säga er att min bil fick en helt ny färg.. Haha!

Nu ska jag åka och köpa mig en pizza hade jag tänkt och vänta tills jag ska köra min syster-yster, som ska ut en sväng på stan.Likes

Comments


Jag och Linnéa stanna även till på Ikea.. Hehe.. Vet inte hur ofta jag är här.. Det finns i alla fall alltid något att köpa! Denna gången blev det tallrikar..

Jag har fått för mig att göra 2 inbakade flätor.. På tal om ingenting alls.. Fast det är skönt att ha uppsatt när man har så långt hår! Fast snart är det dags att klippa sig!! Får se vad det blir för frisyr och färg..


Likes

Comments


Jul på Liseberg igen!

Haha, det är 3:e gången jag är här.. Men jag tycker det är så mysigt att vandra runt på Liseberg!


Likes

Comments


Jobbade på en annan avdelning idag, men det gick jätte bra! Jobbade med 2 underbara människor!

Vi hade även Diff-möte idag, vilket jag inte var nöjd med alls.. Fast vad ska man göra? Jag kommer hålla ut så länge jag kan. Tills jag känner att jag fått nog. Fast det har jag nästan redan fått..

Jag fick ganska mycket ångest efter det mötet så jag åkte hem och satte mig i soffan och bara satt där för att samla alla mina tankar.


Likes

Comments


Börja jobba tidigt imorse, en ganska stressig dag med mycket aktiviteter som vi skulle hinna med.

Vi hade även ett jul-apt idag. Vilket innebar att vi gick först igenom lite statistik och sen blev det en tävling mellan borden. Vi drack även glögg, åt julskinka, kladdkaka och ris á la malta. Alla fick även varsin julklapp! Jätte mysigt att sitta med alla i huset för att umgås lite! Inte ofta man hinner se alla.


Likes

Comments


At some point, you have to realize that some people can stay in your heart but not in your life.


Likes

Comments


Nu har jag nästan offrat mina händer och fötter.. Då menar jag att dom var som isbitar efter att jag har stått ute på balkongen och fixat med belysningen! Fast det var värt det!

Likes

Comments


Jag ritade för ett tag sedan en tatuering till min syster. Idag tatuerade hon in den på armen. Den blev super bra och han som gjorde de är ju grym!


Likes

Comments

Instagram@jennijakobsson