Jag vill bort från kylan och bekymmer. Jag vill tillbaka till Mauritius, bara ligga på stranden och njuta av havet och solen.

(Bilder från Mauritius som jag tagit.)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Fått en tid den 15 November till sjukan och då kommer jag bli nersövd. Jag ska genomgå en undersökning av min mage och mina tarmar. Låter jätte otrevligt, men det ska bli så skönt att dom kommer söva mig. Slipper man vara vaken när dom ska gräva mig i magen.. Haha. Ska under denna tiden bo hos mina föräldrar, då jag inte ska vara själv hemma ifall det skulle hända något. Får se om det hittar något intressant i min kropp.

Jag känner att det görs mycket detta året med min kropp.. käkar nya tabletter, får sprutor för min allergi, sprutor för b12 brist, tabletter för folsyra och nu bli sövd.. Jag har säkert glömt något.. Börjar undra ifall jag har otur.. Jo just det ja.. Har fått whiplashskada på nacken. Jag ska nog gå och gömma mig någonstans.

Jag rymmer nog tillbaka till Mauritius. Skulle vara så skönt! Bara ligga på en strand och bara leva livet.

(Bild från Mauritius som jag tagit.)


Likes

Comments


Idag tog jag min första spruta som är mot min B12 brist. Jag kommer ta en spruta varannan dag i 10 dagar och sen varannan månad. Samtidigt tar jag folsyratabletter och det är 4 tabletter om dagen. Detta är hemskt.. Jag som är emot tabletter. Tycker att det förstör kroppen. Utöver detta tar jag massa annan skit. Får i alla fall hoppas att detta gör mig piggare och hjälper min kropp.


Likes

Comments


Igår blev det en mysig middag med goa vänner. Vi firade Ilias som ska fylla 25 nu i veckan som kommer. Innan middagen gjorde några av oss Prison Island, vilket var super kul!

Allt detta var en överraskning för Ilias som ordnades av hans tjej, min bästa vän Linnéa. :)


Likes

Comments

När man får ett samtal från sin läkare som säger att de senaste proverna man tog inte var bra, då blir man lite ledsen. Det är för att när jag pratade med dom som jobbar på vårdcentralen så sa dom att mina prover inte visade något speciellt och att jag inte behövde oroa mig. Nu var det snarare tvärtom. Min läkare blev sur på sköterskorna som hade gett mig fel information och hon berättade för mig att jag har låga b12 värden och även folsyra. Dom vet inte vad det beror på och vill nu att jag ska ta sprutor varannan dag och käka 2 tabletter om dagen för att försöka få dessa värden bättre. Jag har även blivit inbokad på sjukhuset för att bli sövd så dom kan undersöka inuti min kropp, för att se om det är något mer.. Jag som hade släppt oron över blodprovs resultaten. Fast jag är ändå sjukt glad att dom tar det på allvar. Så nu får vi se om jag blir något piggare.


<3

Likes

Comments


Gjorde min första tatuering idag! blev super nöjd, men nu är det kört.. För nu vill jag bara ha fler! <3

Jag gjorde "lil sister" och min syster gjorde "big sister".


Likes

Comments


Nu var det ett tag sedan jag uppdaterad. Jag har haft en del att göra sen jag skrev.

Jag kan skriva av mig om allt jag gjort och så, men det tänker jag inte göra. Istället ska jag blicka framåt, fast med några tillbaka blickar från roliga minnen.

Jag har lite saker framför mig nu innan året tar slut och jag ska försöka att dela med mig om mina händelser så gott jag kan.

I detta inlägg vill jag dela med mig av lite bilder som ger mig ett leende på läpparna.

Alla bilder är minnen från när jag skrev senast.


Likes

Comments

Igår överraskades min syster av mig och hennes vänner. Vi kom hem till henne klockan 8 på morgonen och käka frukost, hon blev bra chockad när vi kom!
Vi gjorde en massa under dagen och jag tycker bilderna jag laddar upp får beskriva vad vi gjort från halv 8 på lördags morgonen till ca halv 3 på söndags morgonen.

Längtar till bröllopet! ❤

Likes

Comments

Precis kommit hem från ett yogapass på nordic wellness. Det var väldigt givande skulle jag säga och det är något som jag garanterat kommer göra igen. Ni som inte testat det innan så rekommenderar jag att ni gör det!

Likes

Comments


Jag får perioder där jag skriver mer och sen blir det ett glapp på en lång tid. Har inte bloggat sen 25 Maj, efter olyckan. Jag kan säga er att jag har haft fullt upp under tiden som gått. Som vanligt gör jag en lite lista på saker jag gjort under "perioden".

 • Jobbat..
 • Målat lite.
 • Beställde en fin blomma till min mor som hon fick på morsdag.
 • Utgång med Sandra, Amanda, Robert och Roberts 2 kompisar.
 • Köpt mig en ny mobil, en Samsung S8 +.
 • Gjort i ordning en hotellfrukost.
 • Vart på Liseberg.
 • Fikat och shoppat med min syster några gånger.
 • Köpt en ny resväska inför September.
 • Fikat med Linnéa några gånger.
 • Bokat resa till London.
 • Vart på akuten i Varberg.
 • Vart på race.
 • Firat Oliver med att grilla och spela kubb nere vid Lygnen.
 • Fikat med Niclas.
 • Lämnat in min bil på Bilia och fått en BMW som lånebil.
 • Vart hos en kurator.
 • Blivit fotograferad av Gothenburg photographer.
 • Promenerat med Rebecca.
 • Utgång med Linnéa och Jonathan.
 • Vart hos läkaren.


Jag har nog missat en massa saker, men jag har svårt att komma ihåg saker så det är inte så lätt för mig.


Likes

Comments

Instagram@jennijakobsson