Header

Jaha, här ekar det tomt. Dock var det väl så det var tänkt, att uppdatera när jag känner för det helt enkelt. Och jag har inte riktigt haft varken tid, ork eller lust att publicera någonting.

Sedan vi kom hem från Malta har det hunnit hända väldigt mycket. Jag har varit på en underbar semester i Thailand (i mina föräldrars hus!!), kollat på fotboll i Manchester, fixat massor i lägenheten, ändrat frisyr ett x-antal gånger, fyllt 20, gjort några fler tatueringar, firat Mikaelas student, partat och haft det ganska bra faktiskt. Men tiden i och efter Malta var väldigt jobbig för mig. Jag mådde ganska dåligt, var väldigt arg på människor i min omgivning och hade ångest. Men Simon hjälpte mig att fixa tid hos en kurator och det hjälpte tillslut. Idag har jag fortfarande perioder då jag mår väldigt dåligt, men det har åtminstone blivit mycket bättre.

Annars är mina framtidsplaner fortfarande oklara. Jag vet inte vad jag kommer (eller vill) göra i framtiden, men jag är nöjd med tillvaron som det ser ut just nu. Jag har ett jobb jag trivs med, bor i en lägenhet som äntligen känns som ett hem och har världens finaste människor runtomkring mig. Så det känns faktiskt okej att ta allt som det kommer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter en (inte så lång) tid här på Malta har jag hunnit tänka mycket... Inte så konstigt med tanke på att Simon har jobbat på dagarna och jag varit själv. För mig har denna tid innehållit många tårar och mycket ångest. Malta är verkligen ett superfint land, det är enkelt att leva här och människorna är snälla. Problemet för mig har varit att det inte känts helt rätt. Jag ångrar verkligen inte att vi åkte hit, tvärtom, men jag vet bara inte hur framtiden ser ut just nu. Att komma ifrån Bollnäs var guld värt, något som jag verkligen behövde, även om det inte var/är för evigt. Men jag tror tyvärr inte en flytt till Malta var rätt sak i livet för mig/oss. En värd erfarenhet, absolut! Men just nu känns det som att jag (eller vi) har andra planer i livet. Jag vet inte riktigt vad, eller vart, jag vill för tillfället, utan låter det bli som det blir. Vill helst av allt bara hitta ett ställe där jag trivs, med människor som jag trivs med. Det märks helt enkelt vad framtiden har att erbjuda.

Likes

Comments

I juni när jag med studentmössan på huvudet, sprang ut från skolan för sista gången var jag inställd på att spendera det kommande året här. Åtminstone tills Mikaela tog studenten. Både jag och Simon hade ju jobb och en superfin lägenhet så det kändes rätt. Men samtidigt har jag och Simon pratat mycket om att komma härifrån eftersom ingen av oss riktigt trivs längre. Därför har vi bestämt oss för att dra härifrån helt enkelt, till Malta! Det känns helt sjukt att bara dra till ett annat land sådär, men Simon fick jobb så vi kände att man kan prova, i värsta fall får vi väl åka hem igen. Jag vet inte när vi kommer hem, det kan bli om en månad, sex månader, ett år eller längre. Ingenting är bestämt och det känns faktiskt bra ändå. När vi landar i Sverige igen vet jag inte vad som kommer att vänta, men det får vi se då. Planen nu är att dra till Malta och leva där tills vi inte längre trivs. Under den senaste tiden har jag lärt mig att man ska göra det man mår bra av och inte så mycket mer, så det är nog bara att tuta och köra så länge det känns bra! Spännande och nervöst, men jag håller tummarna.

Likes

Comments

​Alltså hjälp vad sommaren gått fort! Det har gått över två månader sedan både balen och studenten ägde rum. Har dock inte fått bilderna därifrån förrän nyss så det känns okej att lägga ut dom sent ändå, haha. Tycker det är så himla skönt att ha tagit studenten, längtade som en tok i slutet trots att jag haft ångest inför att sluta skolan tidigare. Men nu i efterhand känns det som att jag passar bättre utanför det mesta som har med skolan att göra. Åtminstone för tillfället, man ska väl aldrig säga aldrig heller, haha. 

Resten av sommaren har ju bara rusat förbi och mestadels bestått av jobb. Men har även hunnit med en supermysig roadtrip med Simon. Men nu känns det verkligen som att hösten är här. Och vad händer till hösten då? Jaa, nu när man tagit studenten är det många som flyttar härifrån och börjar plugga, men inte jag. Jag och Simon flyttade ju ihop i slutet av maj och där har vi tänkt bo kvar ett tag till iallafall. Plugga vidare var ingenting som var aktuellt för mig när man skulle söka högskola, så jag ska jobba till hösten. Sedan fick jag en studentpresent av Simon att vi ska åka till Rhodos i slutet av augusti, så lite får vi förlänga sommaren iallafall. 

Likes

Comments

Europaresan var långt ifrån den bästa resan jag varit på, men samtidigt var delar av den riktigt bra. Vi fick se saker jag själv aldrig skulle ta mig tid att kolla på och vi hade tur med vädret, så helt okej var det iallafall. Sedan bodde vi ju i tält eller sov på bussen, vilket gjorde att man uppskattade sin säng (och att vara i Sverige överhuvudtaget) otroligt mycket när man äntligen kom hem.

Efter europaresan har jag gjort muntliga i matte, varit på mösspåtagning och flyttat hemifrån. Bor numera i en ganska stor lägenhet med Simon och det är väl just flytten och att få allt i ordning som tar mest tid, men det är mysigt så det gör mig ingenting, haha.

Likes

Comments

Med endast tre dagar kvar tills vi tar bussen ut i Europa börjar min resfeber ta över. Drömmer om saker jag måste hinna göra, vaknar med panik och det är stress hela tiden nu. Efter europaresan står flytt på schemat, så har ju verkligen något att se fram emot, trots att jag självklart är nervös över det också, haha.
Men jaja, nu ska jag försöka mig på att få klart den sista inlämningsuppgiften, spännande.

Likes

Comments

Lever i konstant stress (typ) nu när högen uppgifter kvar innan europaresan är betydligt större än mängden tid kvar för dom. Men sedan i fredags har jag iallafall ett ämne mindre att oroa mig för, sååå skönt! En annan grej som är himla skönt är att det är kortvecka, vilket innebär långhelg redan idag, tjoho


Likes

Comments

Här är den, tatuering nummer tre. Vågorna/strecken/linjerna (vad man nu vill kalla det) är en symbol för vattuman, som alltså är mitt stjärntecken. Den är liten, men betydelsefull och jag är faktiskt himla nöjd! 

Likes

Comments

Igår efter skolan gjorde jag äntligen tatuering nummer tre, så kul!! Dock blev natten (mer eller mindre) sömnlös, vilket resulterade i ett hemskt illamående och därför blev jag hemma från skolan idag. Ganska drygt, men har åtminstone fått lite plugg gjort och hunnit tröstshoppa, så jag är nöjd med dagen trots allt, haha.

Likes

Comments

I fredags var det dags för studentkryssning och jag hade inga höga förväntningar eftersom att jag verkligen inte gillar att åka båt, haha. Kryssningen överträffade mina förväntningar, men lyckan var nog som störst när jag äntligen fick kliva innanför dörren hemma hos Simon igen. Idag är jag inte superpigg, men har väl tänkt få lite plugg gjort iallafall.

Likes

Comments