View tracker

Allmänt, Hästar

dagens planer är att Jobba till halv fyra för att sedan åka på hoppträning. blir spännande och se vad de blir för träning idag. Karin har alltid så bra träningar och varierande.  så blir spännande.  efter de är tanken att jag ska hinna plugga och skicka in en inlämning till. men de får vi se sedan hur mycket klockan blir.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Hästar

godmorgon nu är vi ligga och glada för att åka till jobbet.  gårdagen blev de dressyr träning och hästarna skötte sig fin fint. vidde va jätte fin tills De närma sig slutet och då blev hon trött och grinig.

idag är planen att vi ska ta oss ut och ta de lite lugnt. men innan dess skall jag fixa de sista på huset. skall åka och träffa dom vid 4 direkt efter jobbet och göra en hus beställning så nu börjat de verkligen närma sig. ska bli spännande

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

när man inte har en manege är de viktigt att sköta paddocken så att den går att rida i året om.

hur jag gör är att jag saltar den med ca 4 säckar tö salt och sedan harvar ner de så de inte fryser underifrån
sedan beroende på hur mycket minus de ska vara så slänger jag å en eller två säckar på utan att harva.
då håller paddocken upp till 10 -
de har fungerat super och så himla skönt att kunna rida ute när de är fint väder och minusgrader.
salt är även bra när de regnar då de.binder vattnet. och även bra på sommaren när de är tort2 då dammar de inte. 

för att få en dammfri  paddock skall man salta när paddocken är fuktig  för bästa resultat 

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

älskar lediga helger. hade en trevlig kväll igår med kollegorna och andra:) nu har jag precis blivit färdig i stallet tog en tur i skogen med vidde och nu har även Matilda ridit luna och lyckades ramla av 2 ggr men nån gång ska ju vara första.
nu ska jag bege mig mot Liseberg med Emma Matilda jimmi.och Robert. ska se om de blir några vinster 😎 men kan ju alltid hoppas iaf

Likes

Comments

Allmänt, Hundar

när man har rast på jobbet får man passa på att ta en promenad nu när de va så fint väder 😍 himla härlig dag..nu ska jag fortsätta jobba för att sedan stressa hem och åka på julbord och hinna med 100 saker innan

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

godmorgon underbara fredag. sista jobb dagen denna veckan sedan tar jag helg. efterlängtad helg faktiskt. Dagens planer är att Jobba sedan åka på julbord med kollegorna. ska bli trevligt. de gör så mycket att man gör sånt tillsammans man blir en tajtare grupp då. planerna med hästarna idag är.faktist att emelie ska få ta dom då jag inte ens hinner till stallet eget jobbet. men hon är så duktig så de klarar hon.
morgondagens planer blir att antingen åka till delsjön och rida ut så himla mysigt eller så blir de lite hoppning inte kunnat bestämma mig. sist vi hade träning hoppade vi en så grym bana med både lösgörande. travjoppa med stunds och kombination och allt på en gång vidde tyckte de va skit jobbig men de va himla roligt så blir nog samma övningar igen

Likes

Comments

Allmänt, Hundar

usch bara jag som inte gillar nyår? har en så himla skott rädd hund.. räcker med en snällare och han ligger i garderoben och skakar i flera timmar.. han får en massa lugnande utskrivet av veterinär men de hjälper inte alls.. drar ner alla persienner och har på musik. han går knappt ut en vecka innan och en vecka efter nyår... lägger sig bara ner och skakar..fy mår så dåligt för att han ska ha de så varje år.. någon mer med samma problem?

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

Haft en bra start på dagen med en massa mys i stallet. vidde skötte sig fint  på dagens pass. tränade lite övergångar.
nu är jag på väg till jobbet och hoppas på att kvällen går bra utan några krångliheter

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

idag är jag faktiskt pigg för att ha sovit ca 3 timmar inatt. nu tar jag mitt morgon kaffe och gör mig redo för jobb.
Dagens planer är att Jobba sedan åka till stallet hat möte kl 18 så får se va man hinner göra innan de. men efter ska jag rida på min galning. Hon fick vila igår pga veterinären så blir en spännande tur idag. tänkte lägga upp lite bommar och träna på att lyfta på benen och få upp ryggen ordentligt. 

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

hemma igen efter att ha varit på kliniken med persan inget farligt men de sitter i musklerna i ryggen. så mycket ordentligt jobb med henne nu och stretcha ordentligt sen blir de skämma bort henne med massa massage.
nu ska jag snart dra mig mot jobbet å jobba till 22 blir en lång dagm m2n sånt är livet när man valt att ha hästar

Likes

Comments