View tracker

Allmänt, Hästar

solen skiner och nu får jag riktiga vårkänslor.. men synd att de endast är januari och man vet att vintern inte är över än.. men gud va skönt att inte behöva klä på sig en massor med kläder bara för att gå ut. kan räcka med en tröja eller tunn jacka. gud hoppas tiden går fort nu. massa nya planer till våren också . nytt hus som kommer stå färdig byggt i slutet på mars så kan ju inte bli bättre.  hästarna i full träning och en massa tävlingar att se fram emot. 

Likes

Comments

Allmänt, Hundar

min fina älskade hund. tänk va en hund kan göra mycket i ens liv. genom att bara vara. de är alltid glada när man kommer hem visar alltid kärlek. tröstat en när man behöver dom.  leker när man vill att de ska leka  sover när man vill.  underbara varelser va ni är underbara

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

äntligen fredag ska man ju säga men nej. själv jobbar man helgen så blir att ta de lugnt hela helgen lång.  gårdagens hoppning va toppen bra. hade en exploderande bomb till häst dock men vi löste de ändå.

Dagens planer är att rida persan inte tänkt på långt vad vi ska göra idag. Emma har vidde idag så blir lite lugnare i stallet.
kanske blir en ute tur eller trimma lite dressyr

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

godmorgon jag är uppe tidigt som vanligt.  idag skall jag jobba till halv 4 sedan iväg till stallet snabbt för att fixa iordning för lite hoppträning ska bli roligt Karin har så bra träningar. varierande och lärorika. så vi får se hur vidde sköter sig. hade gärna haft med persan också men vi får träna lite mera på att gå på transporten.

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

toppen hoppning med båda hästarna. persan lika pigg å glad som vanligt hoppade som en klocka. vidde hade lite överskottsenergi gjorde ett antal bokningar  men hoppade fint. haft en underbar dag i stallet med massa pyssel och fint väder. 

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

godmorgon nu tar jag mig en kopp kaffe. och ska snart bege mig mot stallet.  idag blir en pyssel dag och lite hoppträning.  verkat bli väldigt fint väder också solen skiner kan inte bli bättre

Likes

Comments

Hästar

lägger ut en annons åt min stall chef som kan ta in en ny häst/ponny

nu har vi möjligheten att ta hem en till ponny islandshäst för inridning/ utbildning / hantering.
Kan även ta emot för Last träning. eller olika sorters problem.
många års erfarenhet utan  utbildning/inridning.
håller just nu själv på med frihetsdressyr och akademiskt.  Men är från grunden en dressyr ryttare. 
för priser och mer information hör av er.

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

nu är de äntligen fredag och jag har längtat efter en ledig helg. ska bli himla skönt en massa stall häng och kompis häng ska bara ta de lugnt och ska ha en vit helg hahs.
efter jobb vecka är man helt slut.
dagens planer blir att ta en tur i skogen. Hinner dock inte ut innan de blir mörkt så får bli en tur i mörkret.. men  va gör de. de är skönt ändå.
nu ska jag ta och jobba färdigt så att jag kan ta mig hem.

Likes

Comments

Allmänt, Hästar

nu är jag hemma efter en hel jobb dag och en kväll i stallet. Emma hade vidde idag så jag fick de lugnt med att vara rida persan.  Hon va så duktig och samarbetsvillig.  så himla rolig att jobba med. idag var hon fick trött och hade nog träningsvärk kan jag tro efter att ha gått hårt nu  så imorgon va planen att ta de lite lugnare och jogga de mesta.

Likes

Comments

usch detta Göteborgs väder.  det är ingen vinter utan vara regn å blåst.. nä nu längtar vi tills våren och sommaren

Likes

Comments