Header

Fredag i New York har vi hunnit med värdigt mycket. Vi åkte tour till Bronx. Trafiken var hemskt. Sedan tog vi buss till 9/11.

Likes

Comments

Vet inte om att det var värt pengarna... Kostade 32 dollar för att fotade utsikten.. Så jag rekommenderar ej.

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort så mycket pga lokeo mådde dålig. Så hon fick sova hela dan. Vi började fixade oss vid 3 tiden och sedan bara gick runt här i Manhattan. Sedan gick vi till macy's för att jag skulle köpa en ny väska. Men det blev tydligen två 😍 På fredag ska vi äntligen upp på Rockefeller 🏙

Likes

Comments

Så går det när man inte kan bestämma sig :) tur att lönen är idag 😍✨

Likes

Comments

Idag har vi åkt till Brooklyn och kollade lite runt. Sen åkte vi till båten för att ta oss till Statue of Liberty efter det stod alla och väntade på bussen att dem skulle hämta upp oss. Vi väntade i ca en halv timme utan att det hände någonting så jag och Lokeo vägrade vänta, så vi gick hela vägen till "vår" busstation. Det var vänligt långt att gå från Pier 36 till Battery place. Vi gick alltså från under manhattan bridge och brooklyn bridge, det var värd! Jag hade en liten klack på mina skor och mina fötter var helt döda när vi kom fram. Men det var värt att gå när man fick se Brooklyn by night.

När vi kom fram till våran busshållplats så hade alla som jobbar för Topview stuckit hem.

Vi var lite oroliga hur vi skulle ta oss hem till Empire. Vi tänkte först beställa en taxi men det kostnade ca 100 dollar så vi bestämde oss att leta efter tåg. Vi åkte då tunnelbana till Grand Central och hoppade vidare till Time Square. Vi var helt vilsna.

Vi hade bara käkat frukost idag. Så när vi kom till hotellrummet så bestämde vi att gå till supermarket och köpa middag. När jag skulle betala för middan upptäckte jag att jag hade tappat bort 130 dollar...............

Ps: Orka knappt ta upp kameran för det var så kallt ute, haha. Men jag hoppas att ni gilla bilderna som jag lägger upp idag.


Godnatt från NYC

Likes

Comments

Det blev lite sovmorgon för oss. Vi vaknade vid 9 gick ner och käkade frukost. Vi blev klara ca 11 och gick till den närmaste busstoppen. Vi åkte runt hela manhattan. Det var vänligt roligt med att åka bussen. Men kan hoppa av och besöka olika ställen och bussen går varje 15 minuter. Först åkte vi mot södra sedan norra ut och tillbaka till Time square. Det var olika buss tour så vi bytte från "södra buss" till norra bussen, Det var lagom kallt idag lite svanare F°.

Vi träffade även två svenskar som började pratade med oss på bussen och de frågade vad vi har varit o hur länge vi har varit här. Vi började snackade och sedan sa mamman "det var värd pengarna att träffat er" HAHA. Vi hade tipsa de och sa vad som var gratis att besöka på som en säljare av topview lurade för oss igår.

Sedan åkte bussen från Time square till Madison square garden o sedan gick vi till K-mark och shoppade lite skorna efter det så gick vi till Victoria Secret och handlade lite underkläder. Det var kaos där, vi stod och väntade i 40 minuter för att kunna betala. Det var vänligt mycket folk även fast det var 3 våningar på byggnaden så var det otroligt långt kö till kassorna. Men imorgon ska vi göra nåt ännu roligare. Rockefeller center kommer vi inte åka upp just nu när det är så kallt. Men på torsdag eller fredag säger de att det ska vara varmt då är vi redo för Top of the Rock. Brooklyn is the next stop :)

Likes

Comments

Klocka är 4 här i New York och vi sitter här i hotellrummet. Vi vägrar att gå ut i kylan. Vi var och köpte buffématen i supermarket nära hotellet. Det va så god och så dyrt. Min måltid gick på 21 dollar. Nu har solen även hittat fram, skönt det! Men nu ska vi vila lite och värma oss på hotellet och sedan dra ut och shoppa lite mer eller turistera dröm staden. :)

Likes

Comments

Idag har vi bara besöka olika ställen, vi vara på grand central och times square. Vi köpte även buss tour på 7 dagar. New York var rätt fint men det är otroligt kallt. Men de lovade att det ska vara varm på tisdag och resten av veckan.
Igår checkade vi bara på hotellet och gick lite runt omkring här bredvid hotellet och kollade lite runt. Sedan käkade på donken, det va så kallt så vi orkade inte gå till Kfc. Men vi bor iallafall 200m från empire state building, rätt coolt! Utifrån vårt hotellrummet ser vi en halv empire state building... haha. Och vet ni vad ? Vi bor otroligt nära VS🗽✌🏼🙌🏼

Likes

Comments

Helt ok med en vilodag när man har jobbat under julveckan. Har bara sovit och inte gör så mycket idag. Hade även en lite skype intervju idag. Ni som följde min blogg vet att jobba utomlands är en dröm för mig. Varför vill man göra allting samtidigt??? Men vet ni vad? Jag åker till New York om 12 dagar.

Likes

Comments