Mode/Skönhet

Hej!

Har känt för en förändring ett tag nu så idag tonade jag mitt hår mörkare. Har haft mörkt flera gånger tidigare och har alltid gillat det men blev så less på att hela tiden ha utväxt så då slingade jag det ljusare för att det skulle bli en snygg övergång. Gillade det supermycket också men blev lite less på det efter ett tag och sen när jag kollade på gamla bilder blev jag sugen på att bli mörk igen.

Det var dock verkligen inte tänkt att bli så här mörk haha. Men eftersom det är en toning så borde det åka ur ganska mycket om några veckor. Tycker inte det ser konstigt ut som det blev nu men tror ändå jag vill ha det liite ljusare.

På dom här bilderna ser man ju väldigt tydligt hur mitt hår såg ut innan. Provade även världens finaste jumpsuit så tänkte att ni kunde få sen den i samma veva, dock så köpte jag den inte då jag inte vet när jag skulle använda den..men den finns på HM för den som är intresserad!

Och sen har vi efter!
Toppade även det så nu är det riktigt lent och fräscht.

Gillar

Kommentarer

Hejhej!

Började skolan igår efter ett riktigt skönt lov. Har inte gjort mycket alls så därav den dåliga uppdateringen, har inte haft något roligt att skriva om eller ta kort på. Men det har varit skönt att bara ta det lugnt och vara med lite vänner.

Att komma tillbaka till skolan är väl både bra och dåligt, skönt att komma tillbaka till lite rutiner och träffa alla i klassen. Men att kliva upp tidigt är ju inget man har längtat efter direkt.

Slutade rikigt tidigt idag, hade bara en lektion på morgonen så jag har hunnit vara hemma ett tag nu. Satte mig direkt vid datorn och kollade på Bron vilket är en av mina favoritserier, tror dom flesta vet vad det är för något men annars tycker jag verkligen ni borde kika på den!

Fick denna superfina tröjan av mamma i julklapp som jag hade önskat mig, hihi. Otroligt mysig samtidigt som den är röd (har blivit kär i rött) och fin, från Nakd. Köpte även dessa skor från Nelly på 50%!!! Hur värt? Var först väldigt osäker men för det låga priset för så snygga skor som jag länge funderat på att köpa så fick det var värt även fast jag hade behövt spara lite pengar😬.

  • Nära Nordmaling

Gillar

Kommentarer

Vardag, mat

Hejhej!

Hoppas alla som firar jul hade en jättebra julafton, det hade jag! Som jag har skrivit tidigare så älskar jag verkligen julen, så mysigt. Är så tacksam över att jag har så fina människor i min närhet samt alla fina saker jag har fått.


Tack❤️

Gillar

Kommentarer