Varit en sjukt seg skoldag idag, tråkiga lektioner, och sura miner på Jennifer, yes, men nu ska jag snart möta så ska vi dra t uc o checka film, men hoppas ni iallafall haft en bra dag i skolan! ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan, jag är fortfarande sjuk, och mår la inte så jätte bra, men jag har dans ikväll ska iallafall gå dit och sitta jämte, för mår som sagt inte så jätte bra, men jag ska snart ta något och käka och ta en alvedon, sen gå o lägga mig igen typ, jag längtar tills helgen så de inte finns, helt sjukt, men hoppas ni har de toppen! Pussar!

Likes

Comments

Tjenare, var ute igår med Josse och några till, men sen senare kände jag att jag började må illa & jag blev hel konstig.. så jag sa att jag sticker hem, så stack hem. Jag gick helt konstigt, sen när jag kom hem skulle jag ta Ipren men de gick inte, för jag akut sprang in till toan och satte mig ner och började småspy.. och sen vid halv 9 gick jag och la mig, somnade direkt fast jag mådde verkligen inte bra.. Vaknade vid halv 3 helt kallsvettig. Så idag har jag varit hemma, mår fortfarande inte bra, så himla jobbigt och vara sjuk. Men bilderna kommer upp innan 9 för jag jag laddat över dom nu, hoppas ni iallafall har en bra dag! Pussar :*

Likes

Comments

Idag har jag och Monica och hennes kompis varit på A6, Ikea & lite sådär, jag har fyndat med såååå himla mycket helt sjukt de kommer bild på de senare ikväll eller imorgon. Jag trivs här och allt känns så bra fast annorlunda.. Hoppas ni har en bra dag! Pussar!Likes

Comments

Tjenare, idag har jag varit på sjukhuset i Värnamo, tåg tåget och bussen dit själv. Jag var hos bup alltså, barnpsykolog. Sen fikade jag med mig själv och chillade runt i Värnamo & träffade även mina kusiner en snabbis innan jag skulle åka hem.
Jag tänkte och säga.. jag börjar eller försöker börja blogga igen.
Vi får la se hur de kommer gå, men vi hörs puss! :*
Likes

Comments

Idag har jag bara legat hemma, men först följde min lärare med mig hem för att snacka, jo men jätte kul.. usch. Sen käkade jag sen la mamma om mina tår, har ju som sagt stukat dom, hoppar ju på kryckor. Men men går på Ipren o alvedon, så det går la framåt. Men ikväll är pH, sista veckan är as ledsen för de, ett program jag verkligen älskar, hejar på Samir mest, sen Jeppe! Men, vi hörs ska fortsätta dunka musik nu! Juste önskat mig en mk plånbok i födelsedags present fyller 18 mars av pappa hehe, får la se eftersom jag inte träffar honom nu för tillfället pga olika anledningar.


Likes

Comments

tjenare har legat i sängen hela dagen, för hoppar ju som sagt på kryckor för stukat foten. Men jag har legat i sängen med ipaden och bara tagit de lugnt. Men nu ska jag dra mig ut i soffan och kolla på första deltävlingen av melodifestivalen, med lite gott och Cola det bästa som finns! Men hoppas ni har det toppen puss!

Likes

Commentshej, jag har inte bloggat på super länge! Har inte haft någon blogglust alls, så man kan säga att jag har tagit en bloggpaus. Men nu är jag tillbaka och satsar på regelbunden bloggning. Jag är så sjukt chockad, hade nästan 400 läsare nu när jag gick in på min blogg, och när jag slutade hade jag Max 170. Ni är helt otroliga! Men bjuder på några bilder ha en toppen kväll ! Pussar ! :* juste, har stukat foten, så hoppar på kryckor om någon brydde sig host HAHHA 

Likes

Comments