Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering! (Noll motivation) Men nu är verkligen vi mitt i hösten! Min bror är hemma i helgen så vi tar det bara lugnt! Hoppas ni får en fin kväll! KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå på er :) Wow vilken helg! Det var en fantastisk helg! Men vill lite speciellt berätta om lördagens kväll! Vi med ungdomsgänget från kyrkan åkte till Sävsjö till kvällsmöte med Sebastian Stakset! Och hans story är helt otrolig! Om ni inte vet vem han är eller vad han har varit med om! Sök på youtube!! Jag blev så berörd och det var så starkt!☺️❤️

Likes

Comments

Hej! Ligger just nu i sängen och är ganska slut efter denna dagen! Kom hem från dansen en stund efter kl 18 och det var jättekul men också utmanade och svettigt haha! Men helt ärligt så är jag trött och bara känner verkligen hur jag får luta mig mot Gud och få ny kraft! Det är bara måndag men har en vecka med roliga saker dagarna framöver! Får hoppas att det ger lite inspiration och kraft! Kram på er :)

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det söndag och snart Gudstjänst! (Kl 16) Jag sitter här i mitt rum och lyssnar på denna fantastiska skiva! "Vi vill följa dig" är Pingst nyaste skiva och idag så släpptes hela albumet på Spotify! Ett stort tips verkligen! Älskar lovsång! Hoppas ni får en fin avslut på helgen!

Likes

Comments

Hej! Nu är det helg :) I måndags så började jag och min bra vän på dans! Haha fin bild på oss va? ;) Vi har börjat på en kurs som är Hiphop. Det var så kul! Så nu varje måndag så blir det dans. Och det blir ju helt annat än att bara dansa hemma. Nu är man ett gäng och får ha en riktig duktigt danslärare :)

Hoppas ni alla får en fin helg!☺️ Kram!

Likes

Comments

Var ett tag sen men tänkte bara berätta om onsdags. I onsdags så hade vi något som kallas för WOW-kväll i kyrkan (women of worth)! Och det är ju då som en kvinnokväll! Och då så ledde jag och min ungdomsledares fru lovsången. Det var så härligt☺️ All ära till Gud! Är så tacksam att få användas i mina gåvor för Hans Rike!

Ikväll blir det lugn kväll och imorgon gudstjänst! Hoppas ni har en bra helg❤️

Likes

Comments

Idag så har det varit en fantastisk dag! Jag hat varit i kyrkan och varit med i lovsångsteamet men också sjungit en solosång (det ni ser på bilden)
Det var så härligt och det kändes så rätt! Är så tacksam för att jag har församlingen som ett hem verkligen❤️

Hoppas ni får en fin start på veckan!

Likes

Comments

Hej! Hur sjukt är det att det är 1:a September!? Så gött med fredag och helg. Ikväll blir det en lugn fredag men imorgon så ska jag i väg med kyrkan hela dagen! Blir roligt☺️

Likes

Comments

Hej! Har haft en väldigt fin helg! Igår så var jag på en konsert som var i vår kyrka. En som heter Russ Taff var där med band. Han är egentligen från USA. Och idag så var jag i kyrkan! Nu har äntligen 16-möten börjat igen ;) Nu blir det en vanlig skolvecka som väntar! Hoppas ni får en fin start på veckan :)

Likes

Comments

Hej på er alla! Idag började jag tvåan på gymnasiet! Det var en fin dag. Satsade lite extra på en fin outfit. Och en till roligt sak- igår klippte jag och tonade håret! Är så nöjd med längden och färgen.

OOTD:
Rosa Gant tröja
Svarta Molly Jeans

Likes

Comments