Hej på er! Det var ett tag sedan men ville bara ge er en update! Skolan är ju igång igen efter lov och är redan trött. Så det är riktigt gött med helg! Imorgon blir det mest att ta det lugnt på förmiddagen sen är det kyrka som gäller eftermiddag och kväll!

Förresten så ser ni på bilden min nya hobby; ELGITARR! Tycket det är så kul! Spelade på en av låtarna vi körde med klassen i tisdags! Hoppas ni får en fin lördagkväll och bra söndag! Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så i tisdags var det en fantastisk dag! Jag och min fina bästis tog tåget till Jönköping för att träffa våra före detta ungdomsledare som flyttade till Kaxholmen för snart två år sedan! De har också en jättesöt liten dotter på 13 månader! Dagen var bara så mysig!❤️

Likes

Comments

Lov

Hej på er! Denna veckan är ju höstlov vilket är så gött! Igår var jag på ungdomsgruppen i kyrkan! Det är egentligen min favoritsak att göra i veckan! Att träffa mina närmsta vänner! Senare idag kommer jag lägga upp ett inlägg om vad jag hittade på i tisdags vilket var typ bästa dagen på lovet ;)

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering! (Noll motivation) Men nu är verkligen vi mitt i hösten! Min bror är hemma i helgen så vi tar det bara lugnt! Hoppas ni får en fin kväll! KRAM

Likes

Comments

Hallå på er :) Wow vilken helg! Det var en fantastisk helg! Men vill lite speciellt berätta om lördagens kväll! Vi med ungdomsgänget från kyrkan åkte till Sävsjö till kvällsmöte med Sebastian Stakset! Och hans story är helt otrolig! Om ni inte vet vem han är eller vad han har varit med om! Sök på youtube!! Jag blev så berörd och det var så starkt!☺️❤️

Likes

Comments

Hej! Ligger just nu i sängen och är ganska slut efter denna dagen! Kom hem från dansen en stund efter kl 18 och det var jättekul men också utmanade och svettigt haha! Men helt ärligt så är jag trött och bara känner verkligen hur jag får luta mig mot Gud och få ny kraft! Det är bara måndag men har en vecka med roliga saker dagarna framöver! Får hoppas att det ger lite inspiration och kraft! Kram på er :)

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det söndag och snart Gudstjänst! (Kl 16) Jag sitter här i mitt rum och lyssnar på denna fantastiska skiva! "Vi vill följa dig" är Pingst nyaste skiva och idag så släpptes hela albumet på Spotify! Ett stort tips verkligen! Älskar lovsång! Hoppas ni får en fin avslut på helgen!

Likes

Comments

Hej! Nu är det helg :) I måndags så började jag och min bra vän på dans! Haha fin bild på oss va? ;) Vi har börjat på en kurs som är Hiphop. Det var så kul! Så nu varje måndag så blir det dans. Och det blir ju helt annat än att bara dansa hemma. Nu är man ett gäng och får ha en riktig duktigt danslärare :)

Hoppas ni alla får en fin helg!☺️ Kram!

Likes

Comments

Var ett tag sen men tänkte bara berätta om onsdags. I onsdags så hade vi något som kallas för WOW-kväll i kyrkan (women of worth)! Och det är ju då som en kvinnokväll! Och då så ledde jag och min ungdomsledares fru lovsången. Det var så härligt☺️ All ära till Gud! Är så tacksam att få användas i mina gåvor för Hans Rike!

Ikväll blir det lugn kväll och imorgon gudstjänst! Hoppas ni har en bra helg❤️

Likes

Comments

Idag så har det varit en fantastisk dag! Jag hat varit i kyrkan och varit med i lovsångsteamet men också sjungit en solosång (det ni ser på bilden)
Det var så härligt och det kändes så rätt! Är så tacksam för att jag har församlingen som ett hem verkligen❤️

Hoppas ni får en fin start på veckan!

Likes

Comments