Sitter på tåget Påväg till Göteborg för att ikväll gå på Coldplay! Jag och min bror har ståplats, det kommer bli riktigt nice😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lov

Wow! Vad ska man säga!? Kom hem igår från nyhemsveckan och är så tacksam!!
Gemenskap och Gudsmöten! Älskar Jesus mer och mer för var dag som går😍

Likes

Comments

Lov

Idag har vi då som sagt sjungit på studenten. Och sen kollat på när folk har sprungit ut😊 Alla har varit så fina! Om 2 år är det min tur!! Galet!?

Likes

Comments

Idag hade vi i 1:an och 2:an avslutning! Så egentligen har jag sommarlov nu men ska tillbaka imorgon eftersom vi som går estet ska vara med och sjunga, det gjorde vi även idag :)

Likes

Comments

Nu är jag i skolan och jag är helt färdigt rent ut sagt. Jag är trött i skolan och hemma. Det känns att det bara är få dagar kvar nu. Och den känslan som jag har inför sommarlovet kan inte ens beskrivas. Det har aldrig varit sån skön känsla att snart gå på sommarlov😊 Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Hej på er! Denna helgen har varit fantastisk! Igår var vi med ungdomsledarna och gänget och hade trevligt tilsammans. Och då fick jag bebismysa lite med mina ledarnas bebis! Det är så mysigt och speciellt😍

Likes

Comments

Hoppas ni alla har fått en fin nationaldag! :)

Likes

Comments

Nu efter så lång tid har jag äntligen skaffat Swish! Konstigt att jag är så glad för detta! Allt blir mycket lättare haha😜

Likes

Comments

Skönt med sovmorgon idag! Om några rimmar ska jag in till stan med föräldrarna för att gå in på banken. Jag ska äntligen skaffa SWISH! (Är jättesen jag vet) Sen blir det nog en ganska lugn dag hemma :)

Likes

Comments

Igår var jag på bröllop vilket jag tyckte var jättekul! Sen idag var jag på förmiddagsmöte i kyrkan! Och ingen söndagsångest här inte! Utan börjar på onsdag igen, så gött!!

Likes

Comments