Har kommit hem från skolan och sitter nu framför tvn och kollar på PLL med en tallrik kycklingsallad😊

Blir sedan lite träning :)

Likes

Comments

Sitter och äter en enkel men god frukost innan jag ska iväg till bussen! Önskar er alla en fin tisdag :)

Likes

Comments

(Gammal bild)

Hej nu är det måndag och skola igen efter ett bra sportlov. Jag är jättetrött och stressad men det är bara att kämpa sig igenom dag för dag :)

Likes

Comments

Nu har jag börjat kolla om helt från början på Pretty Little Liars :) har ju sett endel innan men vill verkligen kolla nu. Det är ju så bra!

Likes

Comments

Nu har jag och mamma satt oss i bilen och rullar nu tillbaka hemåt. Jag ska dock inte hem utan jag åker direkt till kyrkan ikväll till ungdomssamlingen :)

Önskar er alla en fin helg!

Likes

Comments

Igår så kom vi fram runt två tiden och bara tog det lugnt! Och idag så tog vi en promenad och gick lite på isen :) här är lite bilder!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen med mamma och nu är vi påväg till mormor och morfar. Vi ska åka dit och vara där tills på fredag :) Det är ungefär 34 mil dit så jag har packat endel grejer i min "Carry on" väska. Så jag inte blir helt uttråkad ;)
Det ska bli väldigt skönt att få komma bort några dagar och ta det lugnt i skogarna där de bor.

Åker i en väldigt skön avslappnad outfit! Skönt att åka bekvämt!

Här på en av bilderna ser ni vad jag har med i min "Carry on" väska. Lite tips på vad man kan ha med sig

•Hörlurar
•IPad
•Snacks/Godis
•Bok/(Tidning)
•Vattenflaska
•Laddare
•Glasögon
•Almanacka+penna
•Såklart mobilen!

Likes

Comments

Jag har idag gått på Lov! Så otroligt skönt! Igår så var jag på 3 och en halv timmes handledarutbildning med pappa inför övningskörningen.

Ikväll blir det ingen ungdomsgrupp i kyrkan för vi ska hitta på något imorgon istället :) hoppas ni får en fin fredagkväll!

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering. Har varit så trött och fortfarande är. Har bara inte haft någon inspiration men ska försöka uppdatera bättre :)

Likes

Comments

Just nu sitter jag vid mitt skrivbord och ska äntligen börja läsa Therese Lindgrens bok. Jag ska försöka fördriva tid tills ikväll då det är dags för ungdomsgruppen i kyrkan! Men några timmar till får jag vänta. Jag har iallafall lånat boken av en kompis, och är så förväntansfull på att få läsa den :)

Likes

Comments