Header
View tracker

Ledigheten alldeles för kort imorgon börjar jobbar helgen med c tur (13-21:30) a tur söndag ( 6:45-15:00 ) sedan där efter ska jag träcktömma hage iomed att jag jobba sist de va träcktömning! Ska bli skönt att åka iväg sen och slippa alla måsten för ett dygn iaf! Jag och barnen ska åka upp till Norrtälje, fira min födelsedag med Lynn, Nova, Richi, Linus, Mamma, heaven, tomas, joppe, freddie, filip, anna, vicky, johan, saga, joel och pappa. Kommer bli hur mys som helst, hoppas bara jag kan stanna till måndag om inte så måste jag hem söndag om jag inte löser de med hästen! Men jag hoppas hoppas!

Likes

Comments

Maximilian, Alvin och min morgon rutin,

7:00 kliva upp, klä på oss.
7:15 alvin äter frukost framför barnprogram, borstar tänderna medans jag klär på milian.
7:30 jag och Milian följer med Alvin till skolan.
8:00 / 8:15 milian och jag äter frukost.
9:00 lek fram tills han ska sova lunch vid 11 tiden ca.

I ett års tid har det sett ut så här för oss, och gör även när jag är ledig och jobbar kväll, jobbar jag morgon/förmiddag så tar ju Daniel detta.

Hur ser era mornar ut? :)
Idag jobbar jag kväll, 13-21:30 konstigt nog känns kvällarna alltid längre än när jag jobbar 6:45-15 även fast de e nästan exakt lika många timmar. Men de är skönt med variation på tiden, och man har lite sov morgon mitt i veckorna, det gör att man alltid nästan känner sig utvilad till jobbet vilket jag tycker är jätte viktigt för att orka prestera och göra ett bra jobba! Nu jobbar jag 100% har alltid jobbat 80% annars, så blir skönt med extra pengar tror jag 5000kr mer varje månad ✌🏼 sen har vi ju OB tillägg med. Nej nu ska jag leka med Milian o spendera tid med honom innan jag ska jobba :) Ha en bra dag!

Likes

Comments

Så nu har jag mailat norrköpings tidning, skickat bilderna som ska in och presentationen, lyxigt att ha någon annan som styr med sånt så slipper jag ✌🏼 Jag behöver nu bara vänta tills NT startat upp den och fixat headern osv sen kan jag köra igång :) Jag hoppas det går relativt fort och bilderna är godkända! När bloggen är klar meddelar jag er 👌🏼

Likes

Comments

Milis resevagn kom idag, perfekt är den, liten, smidigt, lätt, lätt att fälla och blir super liten ihopfäld så passar perfekt när vi ska åka tåg till rimbo och när vi ska till umeå och så 😃😃

Likes

Comments

5 saker ni inte vet, idag igen då :

- jag börja dricka som 14 åring. 

- jag säger alltid vad jag tycker och tänker om personer. 
- rymde jämt. ( vilken tonåring gjorde inte de liksom)
- jag behandlar människor med exakt samma mynt som dem behandlar andra människor.
- blir jag konfronterad med något står jag ALLTID för det jag säger!

Likes

Comments

Vi ska ju snart ut o resa, denna gång med tåg blir att åka upp till Roslagen vi ska fira mig, käka i kungahallarna i stockholm och bara tare lugnt så emmaljunga scootern är vi har nu är toppen MEN den väger typ 11-12 kg inte alls lätt att bära och den blir ganska lång vid fällning så en lätt och smidig vagn som blir liten behövdes, så vi hitta en rejälvagn men endå blir liten i fällning oxh väldigt lätt; Britax b-agile 3 vart det, den väger ca 6kg vid fällning och blir kompakt ihopfälld och vagnen kommer i morgon woho ✌🏼 kostade endast 1995kr ibland älskar jag rea alltså 😃

Likes

Comments

Idag har Milian och svärfar namnsdag så jag slängde iväg ett sms till honom från oss såklart får åka över o namnsdagsfika nån dag iomed att idag har dem kyrkan, kyrkfika osv :) Jag kom och tänka på en sak, sedan dag 1 när jag träffa Daniel så har Min svärfar alltid visat att jag är en i familjen, han talar ofta om hur glad han är att Daniel träffa mig att jag alltid är välkommen ut utan Daniel om jag känner att jag behöver prata eller bara ringa, vi har haft många samtal, korta som långa och jag kan verkligen inte dölja nånting för honom, han ser direkt om det är nånting och det är så sköönt att ha en sån person i sin närhet som man verkligen inte kan dölja nånting för!

En liten namnsdags hyllning till den bästa svärfarn!

Fira Milian o tog oss till resturangen idag o käka gott och promenera lite, va ju såånt härligt väder så då kan man verkligen inte sitta inne!

Likes

Comments

Bakom denna fasad döljer sig väldigt mycket jag har verkligen på riktigt levt ett kaosartat liv, när jag berättar vad jag varit med om, hur jag har levt så får jag ofta höra "och du lever efter allt" Ja jag gör ju det, men de är inte smärt fritt, långt i från! Mina närmaste, absolut närmaste vet, min bästiie Lynn vet, hon vet precis allt hon har vart med, sett och tom vart med o räddat mitt liv, jag tror inte ens min sambo vet allt men det är egentligen inte konstigt, att återberätta 10 år detalj är omöjligt!

Allt började när jag var 10 år och en idag har jag svårt att acceptera saker som hände, tex att mamma o pappa skilde sig än idag har jag svårt att acceptera detta, jag respekterar deras val men jag vill inte att de ska va så det var mycket där allt börja! Fighter i min panna står för allt jag varit med om, allt jag kämpat emot och slagits mig igenom för att komma dit jag är idag!

Jag tänkte ni skulle få lära känna mig bättre, jag kommer inte gräva i mitt liv om precis allt men tänkte köra " 5 saker ni inte visste om mig" som jag gjort tidigare tror jag? Men iaf och är det nånting ni undrar över, kommentera så ska jag berätta om de i ett annat inlägg sen så here we go!

1. Jag är jämt på dåligt humör när jag vaknar!
2. Jag har separations ångest!
3. Jag har försökt ta livet av mig! ( när jag va 15år )
4. Jag har 4a utbildningar.
5. Jag älskar forskning och statestik. ✌🏼

Likes

Comments