Har lagt till en ny kategori, Till salu!
Här läggs allt upp som är tillgängligt för försäljning förståss, och i varje annons kommer jag skriva information såklart om saken men också om den kan skickas, isåna fall vad porto kommer kosta samt pris på varan så klart och i vilket skick varan är i enl mig :)b
Vissa saker kommer inte kunna skickas som tex vagn för jag orkar inte hålla på med förstora saker att packetera osv utan då får man hämta på plats men det kommer att stå i såna fall och alla saker finns i Norrköping och har jag möjlighet kan varan levereras men allt kommer i sådana fall att stå :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mini börjar bli stor, Tiden går alldeles för fort bilstol nr2 nu och Sittvagn samt att jag börjar jobba igen i januari tiden har gått alldeles för fort!

Likes

Comments

Åh vad jag hatar att va sjuk, hosta feber ont i kroppen osv osv... sen har en väldigt aktiv 8 månaders här hemma, inte roooooligt 😫 Dessutom vakna han 05:00 i morse, faan också. Nu blir det fan paradise hotel och sova 😴

Likes

Comments

"Omg, haul, tjao" Snälla måste man skryta med vad man shoppar med att göra en haul som tusen andra redan gör? Kan man inte komma på nått nytt att göra? Jag kräks på dessa människor som härmar sina förebilder och skryter med att man har pengar osv osv osv... Nej blä för er! Gör nått nytt istället och väx upp 😀

Likes

Comments

There is a universal truth we all have to face, whether we want to or not, everything eventually ends. As much as I've looked forward to this day, I've always disliked endings. Last day of summer, the final chapter of a great book, parting ways with a close friend. But endings are inevitable, Leaves fall, you close the book. You say goodbye. Today is one of those days for us. Today we say goodbye to everything that was familiar, everything that was comfortable. We're moving on. But just because we're leaving, and that hurts, there's some people who are so much a part of us, they'll be with us no matter what. They are our solid ground. Our North Star. And the small clear voices in our hearts that will be with us … always.

Likes

Comments

- jag är jätte nöjd med vagnen & efter att ha provat och hittat olika finesser så upptäckte jag att: liggdelen fungerar som vagga på golvet, fästena på liggkorgen är infällds bara och då har den vagg funktion, liggdelen har en platta i botten som går att fälla upp så barnet sedan kan sitta i vilo läge o sittläge med :) Jätte skön vagn att köra, barnet ligger still i vagnen även på de ojämna marken, så stöttdämpningen tillsammans med lufthjulen tar emot jätte fint så de blir en bekvämlig åkning :)

Leveransen tog 3 veckor, men på babyonline.se står det att de kan ta 3-4 veckor :)

Likes

Comments

Haft besök hela helgen vilket har varit ur mysigt, Acke,Anna och Amelia har varit här och det har varit en toppen helg med kolmården, badhuset, lite fotboll och massa Skratt :) Imorgon är det onsdag och dags för dem att åka hem, kommer ju kännas skit tomt när
dem åker man har ju liksom vant sig med att de e lite trångt, saker överallt o halv stök 😝 Nej alltså de har varit skit kul att ha dem här och hittat någon som faktiskt är som mig o de här e bara 2a gången Anna och jag träffats o vi har Typ samma humor och skrattat massor och de känns som om vi alltid känt varann typ, det är super kul!

Likes

Comments

Finns inga ord som räcker till för att beskriva hur jag känner för dem här - Mitt allt och mycket mer ❤️

Likes

Comments

Precis som alla andra är man med i olika Facebooks grupper - ah jag också, februaromammor, mammor i östergötland, vi som föder/fött år 2016 och allt vad man nu är med i, och i varje jävla grupp gnälls der över "mitt barn bara gnäller, mitt barn vaknar 2-3 ggr varje natt, mitt barn är aldrig nöjdt, åh det e så jobbigt nu osv" helt ärligt, trodde du att det skulle vara guld o gröna skogar att skaffa barn? Trodde du att du skulle kunna gå fixa dina jävlar naglar på mamma ledigheten eller sätta in din jävla hårförlängning? Svar nej, jag vill tatuera mig, har jag tid? Svar nej! Mitt barn är viktigare, har jag tid att fylla mina läppar? Svar nej jag har barn som behöver mig mer just nu! Ärligt, jag är glad att mitt barn vaknar varje natt för då vet jag - han lever! Jag är glad att min son skriker för då vet jag att han försöker tala om att nånting är fel - sen såklart att man vill dem ska va nöjda, tysta o belåtna MEN skrik o gnäll är de enda sättet för bebisar att kommunicera med sina föräldrar o tala om att nått är fel, ska vi sucka o stöna då o tycka dem e jobbiga som har behov av något? DU skulle väl aldrig säga till dina andra stora barn (om du har fler barn, eller till någon annan) som ramlar o slår sig o e ledsna att dem är jobbiga? Tror nog inte det! Gör inte så mot din bebis häller! Mammor skärpning! Papporna jobbar hela dagarna o sliter för att försörja er, dem e borta 8 timmar varje dag utan sina skatter, min sambo skulle göra vad som helst för att få vara hemma Ett år med sina skatter, vakna på natten trösta och stilla deras behov! Så tänk, de finns dem som vill vara i era kläder, Ni ska va glada att era barn skriker , gråter, skrattat, ler osv detta mina mammor de e tecken på ett barn som mår bra och känner sina behov och försöker få er att förstå!

Likes

Comments