Header

Söndag, man orkar ingenting bara slöar i soffan medans ungarna leker. Ska väl göra oss i ordning om ett tag för senare ska vi ju åka till svärfar o mia - barnen taggade 😝 Iveckan då, jo men de blir jobba måndag till onsdag, ledig torsdag för och sedan åka till sundsvall ✌🏼 ryktades om att vi skulle åka redan onsdag fast till acke anna och amelia, skulle ju va sååå skönt och va iväg flera dagar men vet inte om det blev nått ? Aja återstår och se 😝 vad gör ni denna söndagen?

Likes

Comments

Imorgon åker vi till svärfar igen 👊🏼 egentligen skulle Mia och han komma hit och fika & fira maximilian men vi sa de att de e skönare att åka ut till dem på landet så vi gör så istället :) underbart 😃

Likes

Comments

Det här med barnuppfostran, jag har täänkt mycket på den när Milian kom faktiskt, vad är rätt och vad är fel? Finns det ens något sådant? Men nånting jag stör mig så fruktansvärt mycket på är när någon säger: de där e så fel - ahh okej enl dig men inte enl mig! Vem är du som bestämmer vad som är rätt för mig o mitt barn? Att jag gör saker med mina barn som dem mår bra kanske inte är det dina barn mår bra av - enkelt! Så varför i hela friden lägger sig människor i andras barnuppfostran? Och ennu värre är de när folk som INTE har barn lägger sig i och talar om för än vad man ska o inte ska göra eller hur barn fungerar eller går in och fostrar andras barn eller går in och straffar dem för fel dem anser är fel - blää! Kom ihåg, att det du anser är rätt eller fel behöver inte va rätt eller fel för en annan, acceptera att alla har olika syn och värderingar på barnuppfostran och så måste det få va eftersom barn är olika individer och vi som är föräldrar till våra barn är fostrade på olika sätt precis så olika kommer vi fostra våra barn också utan att de är fel sätt! Okej? :)

Likes

Comments

Igår fyllde mitt mini hjärta 1 år, alltså tiden går
Föööör fort helt galet! Det blev gratulationer och paket såklart 💕 Blev inte så mycket firande då Milian har feber och vattkoppor så han hade inte så mycket ork så blir firande i sundsvall sen :) och kanske nått kalas här hemma också eller aah blir väl som vanligt Milians farfar och Mia som kommer över på fika!!

Likes

Comments

Inatt åkte Daniel på magsjukan, jag som höll på o städa ut skiten men men, jag hoppas hoppas hoppas att ungarna klarar sig iallafall- viktigast! Så får se om jag kan jobba imorgon eller inte, vore ju önskvärt förlorar ju någe fruktansvärt mycket pengar av att va hemma!

Idag har jag och barna varit nere på stan, Milian hade ju julklappspengarna kvar så han fick köpa någe för dem o de vart ju en babbel såklart, ögonen bara lyste på han i vagnen när han fick syn på dem och "hoade" på dem så testa alvin lägga fram dem babblarna han inte har o de va solklart vad han ville ha - den gula Diddi tror jag den hette. Prövade gå där i från men då vände han sig o hoade igen så gick vi tillbaka så satt han bara o stirra på dem o tog den gula så gick vi till kassan o då satt han som ett ljus igen 😝 Rara unge! På måndag fyller 1 år, tänk att ett helt år har gått redan sen han kom, shiiit vad tiden går fort alltså de är gaalet!

Likes

Comments

Jaa då ska man åter till jobbet.. då har det gått över 24 timmar sen sista kräkningen eller aah de har tom gått 48 timmar imorgon 🙏🏼 för vård personal är de ju 24h efter sista symtom som man ska va tillbaka på arbetet, 48h dagis/skol barn men jag har alltid kört 48h känns säkrast så även fast man kan smitta upp till 5 dagar visste ni det? Nu hoppas jag väl att ingen gör så men via avföring sitter de kvar i upp till 5 dygn ( kan även va längre, men 5 som finns konstaterat) så skulle man skita på toa ring eller råka få bajs på händerna o tar på spolar knappen eller handtag ect så förs smittan över dit o nästa person som tar it kan bli smittad, så hand hygien hörrni A och O! Handsprit biter inte utan tvål och vatten kom ihåg det, jag kör alltid tvål och vatten sen handsprit efter. Sen tvättar jag alltid allt jag tagit i först med rengöringsmedel sen går jag med, ytdesinfektion efter alt klorin! Så i morgon efter jobbet blire förbi affärn i köpa klorin tror inte jag har kvar ytes och så blire stoooor städ här hemma och ut med baskeluskerna!

Idag som sakt har jag iaf vart pigg och varit i stallet och fixat allt plus att jag orkade motionera Röst lite tillsammans med mina barn, Milian har sprungit omkring i stallet och "hoat" på hästarna o alvin spelat musik, har ju vart "vår" väder idag så har vart toppen att va ute 😃

Likes

Comments

Åhh igår kom alvin hem från skolan och hade gjort alla hjärtans dag kort och teckningar tilll mig och Daniel finaste alvin alltså så rar han är. När jag ser på mina barn fylls hela jag med kärlek och en undran att det finns folk som skiter i sina barn för att jobba, kärlek osv osv. Hur kan mam skuffa undan sina barn? Välja karriär före sina barn? De går under mitt förstånd! Skulle jag och Daniel göra slut skulle jag defenetivt gå ner i tid fast jag egentligen skulle behöva jobba mer än 100% då men jobbet är fan inte viktigare än barnen o jag värdesätter min tid med mina barn än alla pengar i världen! - det borde fler göra! Både ser o hör hur svikna barn faktiskt känner sig av att inte få vara med sin mamma eller pappa för de har träffat en ny o spenderar bara tid med denne eller måste jobba eller va de nu kan va! Det svider i mig att man inte som förälder tar mer ansvar för sina barn o skaffar tid med dem! Och så tittar jag på mina barn o tänker vad glad jag är att dem har mig o daniel som avsätter all vår lediga tid till dem och tar tid för att vara vara med dem 💕

Likes

Comments

Japp den hitta hit, utbrottet kom inatt 01:30 och höll på till 06:20 i morse så vidrigt och värst är ju smitta dagen innan de bryter ut så ni som träffade mig, daniel eller mina barn kan ligga i risk sonen 😬 men man vet ju som sakt inte att man smittar förens de brytit ut så tex igåe kunde jag ju inte veta att jag bar pått förens typ inatt när de bröt ut! Så nu har jag sååå fruktansvärt ont i hela kroppen, kyla får kroppen att krampa så ligger i soffan med en tjooock filt och täcke för att kroppen ska hålla sig varm o smärtan någerlunda borta! Nu ska jag försöka vila och sova så får vi hoppas jag iaf är på benen imorgon och sen kan jobba på torsdag :)

Likes

Comments