Fick denna bild skickad till mig på mig när jag var liten och min älskade daisy. Saknar dig underbara hund.

Likes

Comments

Beskriv året med 3 ord.
- Jobbigt, ångest och mindblown

Vilka ser du som de största händelserna under 2016?
- Jag tog körkort och körde bil första gången själv!! Så jävla skönt!! Min goda vän blev gravid. Jag tappade många vänner, jag blev mer eller mindre nykterist. Jag var på Ullared 3e året i rad!
Var på Sigtuna höjden ett spa som jag bjöd min mamma på i födelsedagspresent!
Jag fyllde 20 och fick äntligen gå på systemet! Lyckan..
Besökte en gammal vän som jag mer eller mindre hatade men vi la ner stridsyxan och tog ett glas vin haha!
Jag var sjukt deprimerad 90 % under året.

Vad fick dig att le?
- Min familj, min underbara systerson, farmor❤ Amanda, min hund.

Har du blivit bättre på något?
- Hmm..... nej men slutade röka! Inte för jag var en skorsten men nu har jag inte rört en cigg på 2 1/2 månader och 3 dar! Vem räknar ens..?

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
- Ja, körde bil själv haha lol. Jag sov på sjukhus, ordnade babyshower, gick en kurs på Västerås folkhögskola. Jag var på saltbehandling och andades in salter haha 😂 jag var uppe i Dalarna med Västerås folkhögskola och besökte ett psyksjukhus och på vägen hem besökte vi Sala, där vi kollade på all skog som brann ner under den stora branden där.

Vad var extra dåligt med året?
- Att jag mått så jävla dåligt under detta år, att jag varit så jävla dum och inte pratat med någon om min psykiska ohälsa.. tog inte tag i jobblivet som jag ville när jag fick chansen.

Vad var extra bra?
- Ja mycket var ju inte bra detta år, detta år har känns så himla omtumlande för mig.. kan inte riktigt sätta fingret på varför. Men de har varit väldigt prövande rent psykiskt för mig detta år. Men de vart väl en liten förändring på ett och annat sätt. Men något som var extra bra var att umgås och se min underbara systerson växa för varje dag. Fyfan vad jag älskar det lilla livet ❤

Vilken bok/böcker läste du?
- "Ibland mår jag inte så bra" av Therese Lindgren
Så jävla bra!!!

Vad grät du till?
- Det mesta. Till filmer, i sängen, i bilen. Ah överallt bröt jag ihop.

Och så slutligen; dina planer för 2017?
- Jag ska ta hand om mig själv och min hälsa, växa som person, öva på mitt självförtroende, åka utomlands, gå ut på krogen ensam bara för skojs skull kanske inte här där jag bor dock 😂 skaffa nya vänner, åka till min systerson oftare, skaffa ett bra jobb, bli bättre på att höra av mig till folk och visa mer uppskattning, kanske börja plugga, tatuera mig, raka av håret? Leva ut lite av de galna jag ändå har i mig men som riktigt inte våga spela ut fullt.. men ja jag vill att 2017 ska bli mitt lyckoår. Jag bara önskar att detta år blir det bästa. Jag är redo för vad som 2017 har att erbjuda men är samtidigt otroligt rädd för att möta mina motgångar. Men jag ska kämpa! Ta tag i mitt jävla liv

Detta år var bra men de kunde ha blivit så mycket bättre nu är det 2017 s tur att leverera!

Likes

Comments

Om 5 dagar är det julafton! SÅ taggad!! Vad ska man ha på sig på jul då? hmm.. vad brukar ni ha på er?

Likes

Comments

När jag var liten och gick i 6an så var det väldigt populärt att sälja saker åt sin klass för att tjäna ihop till en utflykt eller åka utomlands. Jag gick på en ganska liten skola utanför staden och vi var en klass på 15 personer kanske. Jag kommer ihåg kompisarna från stan skröt om att dem höll på att tjäna ihop pengar tills sin skolresa som dem skulle på, dem planerade att samla ihop pengar så dem kunde åka till vårt grannland Norge.

Jag var såklart väldigt avundsjuk för vilken liten 12- åring ville inte det? Så jag önskade verkligen att min skola hade anordnat så att vi kunde sälja kakor, knäckebröd och godis

Kakservice skickar ut sina säljkataloger till klasser, föreningar och lag som sedan beställer produkter i sina säljkataloger. Försäljningen pågår ungefär 2-4 veckor. Sedan får kunden hem sina produkter och får njuta av allt gott dem köpt 😍

Alla burkar kostar 50 kr/styck. Man kan även få mer information hemskickat gratis. Super bra ju! 😄

HÄR är hemsidan där ni kan gå in och läsa mer om detta.

"Företaget startades 1984 och hjälper över 8000 skolklasser och lag att tjäna pengar till att förverkliga sina drömmar"Likes

Comments

De blev julmarknad, första adventsfika och shopping i Västerås idag. Fick med mig två grejer hem från Västerås men jag hittade inte annat roligt som jag ville slösa pengar på haha hittade 1 julklapp.. surt men men :) nu ska jag sova måndag imorgon trots allt ju! Lite saker som står på schemat. Hoppas ni hade en bra söndag och åt mycket lussebullar! :)

Likes

Comments

Min bästavän heter Amanda, jag träffade henne första året på gymnasiet och vi klickade direkt. Vi var dock väldigt olika då Amanda var partyprinssesan, framåt och jag mer av en chill person som var blyg även om jag älskade att parta oxå! Men vi kom väldigt bra överens ändå! Amanda gjorde mig till en helt annan person alltså en bättre person enligt mig själv. Hon fick fram mina bästa sidor, mina glada sidor och mina modiga sidor! Hon gjorde mig glad.

Tiden har gått och vi har aldrig lämnat varandras sidor efter 4-5 år.. även fast jag är en pain in the ass ibland eller ofta så finns hon kvar där för mig. Ibland är hon också lite mer som min mamma än min bästavän men de är det jag gillar med henne för hon är ärlig och rak på sak.

Amanda är min inspiration, hon inspirerar mig till de bättre. Ibland fattar inte jag hur hon orkat stå kvar vid min sida.. när alla andra lämnat min sida (förlåt för jag inte säger att jag uppskattar dig mer) men hon är världens underbaraste människa och de var därför jag ville visa det genom att fixa en överrasknings babyshower till henne! Hon förtjänar de bästa och Niklas och Amanda kommer bli världens bästa föräldrar till världens finaste tvillingpojkar. Alla borde ha en kompis som Amanda i sitt liv :)

Likes

Comments

Har nu haft ansiktsmask, ligger i en nybäddad säng och idag fick jag umgås med min älskade systerson och kära syster. Idag mådde jag riktigt bra, bättre än vad jag mått på länge. För ibland mår jag inte så bra.
Idag behövde jag inte sätta på ett leende på mina läppar utan idag var den där av ren lycka! Mår som bäst runt min familj ❤️
Nu ska de sovas :) imorn är det kanske en stor dag!

Likes

Comments

Kom precis hem från tandläkarn, gud vad beröm jag fick för mina tänder haha och jag som hatar mina tänder.. lite roligt! Nu ska jag äta en sen lunch. Åt en smoothie i morse satt är ganska hungrig! Blir en vego schnitzel, lite sallad, bladspenat och en chillisås mums! Sen blir de en sockerfri och vego chokladboll till efterrätt nomnom!!

Likes

Comments

Nu ska jag slå på en film och snart sova. Mår fortfarande lite illa men imorgon ska jag till tandläkarn.. hatar tandläkaren haha! Ska nog gå förbi stan också och kolla lite 😊 godnatt!

Skulle behöva gå till en psykolog eller nåt och prata om hur deprimerad jag är.. läkarn också för att kolla varför jag är så trött hela tiden.

Likes

Comments