Header

Vardagslivet

Igår spenderade jag dagen i Stockholm hos älskade systerson och syster. Hade en jätte mysig dag med otroligt fint väder! Myyys
Men måste säga fyfan vad jag hatar att köra dit och påväg hem.. åkte inte så passande tid då alla skulle åka hem... vilka köer asså!! Har inte tålamod för sånt haha 😅 ha en fin dag hade!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardagslivet

Igår var de påskfirande och fick träffa min favorit kille ❤❤ käkade gott och umgicks med dem bästa jag vet, min älskade släkt!
Idag så vakna jag vid 9 och tog en lång promenad, så skönt! Senare så var jag och hämtade en ny stol då jag haft en skrikrosa haha 😂 så en vit större stol kändes fräschare :) imorgon ska jag till Västerås o äntligen träffa en människa jag tycker om🙈Nu ska jag sova godnatt!

Likes

Comments

Vardagslivet

Bara myst med min going idag och igår! Fyfan vad jag älskar det lilla livet ❤
Även bakat och donat inför imorgons påskfirandet med familjen 🐣
Tjing!

*Försöker tänka positivt*

Likes

Comments

Tankar, Vänner

Asså är det bara jag som tycker de är jobbigare att skaffa vänner nu när man gått ut skolan än när man gick i skolan? Jag tycker de är iallafall jobbigt att ta de där steget att lixom börja lära känna varandra för de kan bli stelt och inte veta vad man ska prata om haha.. även fast man vill bli vänner! Jag har iallafall inte alls många vänner nu och tycker faktiskt de börjar bli väldigt jobbigt då man vill hitta på saker o så kan inte nån osv. Känns som man typ glömt bort hur man skaffar vänner för de var det man gjorde i skolan. Man skaffade vänner där för att ha med sig ut i världen men tyvärr så växer man ju ifrån varandra och går olika vägar i livet. Så står man där sen och ba Jahapp då har jag inte många kvar. Man behöver ju inte många vänner för vara glad men ibland så behövs de någon till. Jag vill ha fler vänner men när man bor i en liten stad är de inte så lätt då de känns som man vet vem alla är 😂 jag vill ha fler vänner men hur gör man..?

Förresten är nöjd över min skatteåterbäring 👏🏻👏🏻

Likes

Comments

Jag har alltid tyckt att de inte har varit jobbigt att gå till tandläkaren men när jag fick tandställning så ville jag inte dit mer. De gjorde så ont att dra åt tandställningen och ha på sig dem där jäkla gummiringarna fästa i tänderna så man knappt kunde öppna munnen.

Men 5 år senare så är jag glad att jag valde att skaffa tandställning för jag är så nöjd med mina tänder :) min bästa upplevelse så var det när jag tog bort tandställningen haha! Och värsta upplevelse var varje gång man spände tandställningen för det gjorde så ont!! Men som sagt nu är jag väldigt glad att jag genomled det. Önskar dock att de fanns "snyggare" tandställningar som det finns nu som man kan få genomskinliga och få tandställningen bakom tandraden osv.

Men Aqua Dental verkar vara väldigt professionella och har en super bra hemsida.
Likes

Comments

Tankar, Vardagslivet

Beskriv året med 3 ord.
- Jobbigt, ångest och mindblown

Vilka ser du som de största händelserna under 2016?
- Jag tog körkort och körde bil första gången själv!! Så jävla skönt!! Jag tappade många vänner, jag blev mer eller mindre nykterist. Jag var på Ullared 3e året i rad!
Var på Sigtuna höjden ett spa som jag bjöd min mamma på i födelsedagspresent!
Jag fyllde 20 och fick äntligen gå på systemet! Lyckan..
Besökte en gammal vän som jag mer eller mindre hatade men vi la ner stridsyxan och tog ett glas vin haha!
Jag var sjukt deprimerad 90 % under året.

Vad fick dig att le?
- Min familj, min underbara systerson, farmor❤ Amanda, min hund.

Har du blivit bättre på något?
- Hmm..... nej men slutade röka! Inte för jag var en skorsten men nu har jag inte rört en cigg på 2 1/2 månader och 3 dar! Vem räknar ens..?

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
- Ja, körde bil själv haha lol. Jag sov på sjukhus, ordnade babyshower, gick en kurs på Västerås folkhögskola. Jag var på saltbehandling och andades in salter haha 😂 jag var uppe i Dalarna med Västerås folkhögskola och besökte ett psyksjukhus och på vägen hem besökte vi Sala, där vi kollade på all skog som brann ner under den stora branden där.

Vad var extra dåligt med året?
- Att jag mått så jävla dåligt under detta år, att jag varit så jävla dum och inte pratat med någon om min psykiska ohälsa.. tog inte tag i jobblivet som jag ville när jag fick chansen.

Vad var extra bra?
- Ja mycket var ju inte bra detta år, detta år har känns så himla omtumlande för mig.. kan inte riktigt sätta fingret på varför. Men de har varit väldigt prövande rent psykiskt för mig detta år. Men de vart väl en liten förändring på ett och annat sätt. Men något som var extra bra var att umgås och se min underbara systerson växa för varje dag. Fyfan vad jag älskar det lilla livet ❤

Vilken bok/böcker läste du?
- "Ibland mår jag inte så bra" av Therese Lindgren
Så jävla bra!!!

Vad grät du till?
- Det mesta. Till filmer, i sängen, i bilen. Ah överallt bröt jag ihop.

Och så slutligen; dina planer för 2017?
- Jag ska ta hand om mig själv och min hälsa, växa som person, öva på mitt självförtroende, åka utomlands, gå ut på krogen ensam bara för skojs skull kanske inte här där jag bor dock 😂 skaffa nya vänner, åka till min systerson oftare, skaffa ett bra jobb, bli bättre på att höra av mig till folk och visa mer uppskattning, kanske börja plugga, tatuera mig, raka av håret? Leva ut lite av de galna jag ändå har i mig men som riktigt inte våga spela ut fullt.. men ja jag vill att 2017 ska bli mitt lyckoår. Jag bara önskar att detta år blir det bästa. Jag är redo för vad som 2017 har att erbjuda men är samtidigt otroligt rädd för att möta mina motgångar. Men jag ska kämpa! Ta tag i mitt jävla liv

Detta år var bra men de kunde ha blivit så mycket bättre nu är det 2017 s tur att leverera!

Likes

Comments

Nya inlägg

  • Systerson

    " Igår spenderade jag dagen i Stockholm hos älskade systerson och syster. Hade en jätte mysig dag me…"

  • Påskis

    " Igår var de påskfirande och fick träffa min favorit kille ❤❤ käkade gott och umgicks med dem bästa…"

  • Tjing

    " Bara myst med min going idag och igår! Fyfan vad jag älskar det lilla livet ❤ Även bakat och donat…"