Header

Just nu pågår det shopping festival på Cocopanda då dem har 20-70 %!! rabatt på hela butiken så in och shoppa!

*Gäller inte Sigma & ByNoor*

Erbjudandet gäller fram till 31/7-17


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardagslivet

Jag har varit på dop, möhippa, bröllop, jobbat på bästa jobbet, firat midsommar och varit med den bästa människan i världen, D❤️❤️ Dessutom har jag fyllt 21 😅 

Likes

Comments

Vardagslivet

Igår spenderade jag dagen i Stockholm hos älskade systerson och syster. Hade en jätte mysig dag med otroligt fint väder! Myyys
Men måste säga fyfan vad jag hatar att köra dit och påväg hem.. åkte inte så passande tid då alla skulle åka hem... vilka köer asså!! Har inte tålamod för sånt haha 😅 ha en fin dag hade!

Likes

Comments

Vardagslivet

Igår var de påskfirande och fick träffa min favorit kille ❤❤ käkade gott och umgicks med dem bästa jag vet, min älskade släkt!
Idag så vakna jag vid 9 och tog en lång promenad, så skönt! Senare så var jag och hämtade en ny stol då jag haft en skrikrosa haha 😂 så en vit större stol kändes fräschare :) imorgon ska jag till Västerås o äntligen träffa en människa jag tycker om🙈Nu ska jag sova godnatt!

Likes

Comments

Vardagslivet

Bara myst med min going idag och igår! Fyfan vad jag älskar det lilla livet ❤
Även bakat och donat inför imorgons påskfirandet med familjen 🐣
Tjing!

*Försöker tänka positivt*

Likes

Comments

Tankar, Vänner

Asså är det bara jag som tycker de är jobbigare att skaffa vänner nu när man gått ut skolan än när man gick i skolan? Jag tycker de är iallafall jobbigt att ta de där steget att lixom börja lära känna varandra för de kan bli stelt och inte veta vad man ska prata om haha.. även fast man vill bli vänner! Jag har iallafall inte alls många vänner nu och tycker faktiskt de börjar bli väldigt jobbigt då man vill hitta på saker o så kan inte nån osv. Känns som man typ glömt bort hur man skaffar vänner för de var det man gjorde i skolan. Man skaffade vänner där för att ha med sig ut i världen men tyvärr så växer man ju ifrån varandra och går olika vägar i livet. Så står man där sen och ba Jahapp då har jag inte många kvar. Man behöver ju inte många vänner för vara glad men ibland så behövs de någon till. Jag vill ha fler vänner men när man bor i en liten stad är de inte så lätt då de känns som man vet vem alla är 😂 jag vill ha fler vänner men hur gör man..?

Förresten är nöjd över min skatteåterbäring 👏🏻👏🏻

Likes

Comments

Jag har alltid tyckt att de inte har varit jobbigt att gå till tandläkaren men när jag fick tandställning så ville jag inte dit mer. De gjorde så ont att dra åt tandställningen och ha på sig dem där jäkla gummiringarna fästa i tänderna så man knappt kunde öppna munnen.

Men 5 år senare så är jag glad att jag valde att skaffa tandställning för jag är så nöjd med mina tänder :) min bästa upplevelse så var det när jag tog bort tandställningen haha! Och värsta upplevelse var varje gång man spände tandställningen för det gjorde så ont!! Men som sagt nu är jag väldigt glad att jag genomled det. Önskar dock att de fanns "snyggare" tandställningar som det finns nu som man kan få genomskinliga och få tandställningen bakom tandraden osv.

Men Aqua Dental verkar vara väldigt professionella och har en super bra hemsida.
Likes

Comments

Nya inlägg

  • Shopping Festival

    " Just nu pågår det shopping festival på Cocopanda då dem har 20-70 %!! rabatt på hela butiken så in…"

  • Från senaste tiden i bilder❤️

    " Jag har varit på dop, möhippa, bröllop, jobbat på bästa jobbet, firat midsommar och varit med den …"

  • Systerson

    " Igår spenderade jag dagen i Stockholm hos älskade systerson och syster. Hade en jätte mysig dag me…"