View tracker

De blev julmarknad, första adventsfika och shopping i Västerås idag. Fick med mig två grejer hem från Västerås men jag hittade inte annat roligt som jag ville slösa pengar på haha hittade 1 julklapp.. surt men men :) nu ska jag sova måndag imorgon trots allt ju! Lite saker som står på schemat. Hoppas ni hade en bra söndag och åt mycket lussebullar! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min bästavän heter Amanda, jag träffade henne första året på gymnasiet och vi klickade direkt. Vi var dock väldigt olika då Amanda var partyprinssesan, framåt och jag mer av en chill person som var blyg även om jag älskade att parta oxå! Men vi kom väldigt bra överens ändå! Amanda gjorde mig till en helt annan person alltså en bättre person enligt mig själv. Hon fick fram mina bästa sidor, mina glada sidor och mina modiga sidor! Hon gjorde mig glad.

Tiden har gått och vi har aldrig lämnat varandras sidor efter 4-5 år.. även fast jag är en pain in the ass ibland eller ofta så finns hon kvar där för mig. Ibland är hon också lite mer som min mamma än min bästavän men de är det jag gillar med henne för hon är ärlig och rak på sak.

Amanda är min inspiration, hon inspirerar mig till de bättre. Ibland fattar inte jag hur hon orkat stå kvar vid min sida.. när alla andra lämnat min sida (förlåt för jag inte säger att jag uppskattar dig mer) men hon är världens underbaraste människa och de var därför jag ville visa det genom att fixa en överrasknings babyshower till henne! Hon förtjänar de bästa och Niklas och Amanda kommer bli världens bästa föräldrar till världens finaste tvillingpojkar. Alla borde ha en kompis som Amanda i sitt liv :)

Likes

Comments

View tracker

Har nu haft ansiktsmask, ligger i en nybäddad säng och idag fick jag umgås med min älskade systerson och kära syster. Idag mådde jag riktigt bra, bättre än vad jag mått på länge. För ibland mår jag inte så bra.
Idag behövde jag inte sätta på ett leende på mina läppar utan idag var den där av ren lycka! Mår som bäst runt min familj ❤️
Nu ska de sovas :) imorn är det kanske en stor dag!

Likes

Comments

Kom precis hem från tandläkarn, gud vad beröm jag fick för mina tänder haha och jag som hatar mina tänder.. lite roligt! Nu ska jag äta en sen lunch. Åt en smoothie i morse satt är ganska hungrig! Blir en vego schnitzel, lite sallad, bladspenat och en chillisås mums! Sen blir de en sockerfri och vego chokladboll till efterrätt nomnom!!

Likes

Comments

Nu ska jag slå på en film och snart sova. Mår fortfarande lite illa men imorgon ska jag till tandläkarn.. hatar tandläkaren haha! Ska nog gå förbi stan också och kolla lite 😊 godnatt!

Skulle behöva gå till en psykolog eller nåt och prata om hur deprimerad jag är.. läkarn också för att kolla varför jag är så trött hela tiden.

Likes

Comments

Vart en lång dag.. vaknade 6 imorse av att Alvin ville ut och bajsa, gjorde en as god smoothie till frukost sen vart det en tripp till Västerås o hälsa på mor o far på någon camping. Åkte till nåt slott och tittade, såg några får gå lösa haha skit skumt. Kom hem, beställde pizza för jag var lat (a) och 2 min efter kräks jag :))) nu ligger jag nerbäddad med Cola och 39 graders feber! Bra avslut på dagen osv xD men men sånt händer dem bästa också! Nu ska jag försöka blunda lite och få mig lite sömn. Hoppas ni haft en bra dag :) hadeee

Likes

Comments

Börjat äta vegetariskt nu ett tag och de känns bättre än jag trodde! Och de är faktiskt gott 😃 äter fortfarande lite kyckling men försöker sluta helt! För jag är beroende av kyckling så måste hitta nåt som liknar kyckling. Hade bra haaaaaj

Likes

Comments

Idag var jag ute med Alvin och K då vi plockade svamp och blåbär! Hittade inte så mycket men lite grann 😍 så vi ska steka dem och göra nåt gott! Nu är de sovdags imorn blir det Stockholm! 👌🏻

Jag älskar ljus! Märks de?

Likes

Comments