Okej
Varför
Hur
Va
Ok
Ah
Mm

Lite i taget bryter de ner mig. Tankarna och mitt jävla huvud. Jag vill bara att det ska försvinna.
Jag vill kunna somna
Jag vill kunna vakna när jag ska
Jag vill lyckas ta mig till skolan
Jag vill bara fungera.

All min motivation är borta. Jag har knappt styrka nog att ligga i sängen och inte röra mig.

Jag har iallafall mina fina katter. Men jag saknar min bästa vän. Hur kommer man över sorgen när man förlorat den man älskade mest?
Ugh
Ugh UGHugh

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag hatar känslan i magen
Jag hatar känslan i bröstet

Jag hatar att inte kunna andas
Jag hatar att hjärtat slår i otakt

Jag hatar alla tankar
Jag hatar alla känslor

Jag hatar ångest så mycket att jag vill spy upp mitt hjärta, och klumpen i magen som vuxit sig som ett träd upp i bröstet. Järnklon som stryper en inifrån gör så ont och det känns som att allt blöder och går sönder.
Jag vill skrika och gråta
Jag vill gömma mig och försvinna
Men mest av allt vill jag bara sova.

När jag sover känner jag inget. Då är jag inte närvarande i min kropp och det är skönt. Inga järnklor eller klumpar.
Det går inte att förklara med ord hur jävla ont det gör i hela kroppen. Jag blir utmattad och jag ifrågasätter allt jag någonsin känt och tyckt. Jag ser på min kropp och hatar allt jag ser. Jag vill skära bort min mage och mina lår. Mina överarmar kan också gärna försvinna.
Och sedan hatar jag att jag hatar mig. Jag hatar att samhället har sagt åt mig att hata mig. Jag borde känna att jag duger men det är svårt. Speciellt när alla röster säger att jag inte borde vara såhär. Att jag är dålig som gick upp i vikt. Att jag är äcklig. Att ingen tycker om mig. Att jag borde försvinna och börja om.

Men så kommer stunden när allt lättar och jag ser mig omkring och ser hur fina och bra personer jag har i mitt liv. Jag önskar bara att jag inte behövde ifrågasätta och tveka på mig själv och alla andra.

Jag vill sova men det går inte. Mitt hjärta slår för fort. Ljudet från min puls håller mig vaken och alla tankar gör det omöjligt att ta det lugnt och varva ner.

Jag behöver en paus från mitt huvud.

Likes

Comments

Börjar med att lägga in mitt inlägg från facebook för att få igång allt.

Jag är så fruktansvärt jävla trött på att få höra hur alla invandrare kommer hit och våldtar kvinnor. Att deras kvinnosyn är skevare än våran här hemma i fina Sverige. Män har utsatt kvinnor för övergrepp så länge vi kan minnas.
Jag har blivit utsatt för fler "svenska" killar än för utländska. Och det har inte varit nu bara för att det kommer flyktingar till Sverige. Det var innan och de var många.
Någon som skriver fel sak, någon som säger fel sak, någon som är allt för nära dig för att du ska känna dig bekväm eller någon som helt enkelt bara tror att din kropp är hans ägodel.

Det sjuka är att vi går med på det. Vi låter det hända. För vi har blivit tillsagda att vara rädda, ha respekt och att göra som de säger. Vi får höra att "boys will be boys" som en jävla ursäkt för att "har du en penis så har du även rätt att göra vad fan du vill mot vem du vill". Boys will not be boys om ni bara lär dem från början att det är fel att ta på tjejer. Detta "oskyldiga" beteende växer upp och blir potentiella våldtäktsmän.

Men jag antar att boys will be boys efter allt för att ingen vill se att problemet ligger hos killar som får lära sig att vara alfahanar. Istället ligger det hos oss. Vi får lära oss att inte gå ensamma, att inte ha för lite kläder på oss, att inte flirta om vi inte vill ha sex, olika tekniker som att ha nycklarna mellan fingrarna eller att ha 112 redo på telefonen när vi väl går ensamma. Vore det inte lättare att bara lära killar att "våldta är fel. Gör aldrig det. Kvinnor är människor. Ha respekt"
Men om något skulle hända ändå, ja då är det ändå vårt fel. Vi hade för lite kläder på oss eller vi flirtade med en kille på en fest eller på krogen, då är det ju klart att han tror att ni ska ha sex innan kvällen är över. "Du gjorde mig faktiskt kåt!!!!! Du får göra något åt det!!!!! Det är ditt fel, du flirtade med mig och jag bjöd faktiskt på drinkar!!! Då är det klart att vi ska ha sex!!!!"

Och om vi anmäler så kommer hans ord alltid vara starkare än vårt.

Tycker du att jag överdriver, att jag är en "extremfeminist" eller att jag borde ta det lugnt och inte övertänka allt så har jag ändå bara en sak att säga;
Det här är inget som går att överdriva eller övertänka. Det här är på riktigt. Det händer varje dag hela tiden.

Och tack för att jag är en extremfeminist. Tack för att jag ses som en person som för kampen framåt. För det är det jag brinner för och det jag vill göra. För jag som vit ciskvinna i Sverige har ett bra liv. Men jag är inte en fri kvinna förrän alla kvinnor i hela världen är fria. Min kamp tar inte slut bara för att "det är bättre i Sverige"
Min kamp tar slut när sexism, transfobi, homofobi, och rasism försvinner och blir en sjuk sak vi läser om i våra historieböcker.
När alla människor i hela världen ser att det är helt galet hur kvinnor hatade sig själva och hur män tog vad de ville utan att tänka två gånger.

Om någon ej förstår detta så råder jag er att vänligen tänka om.

Likes

Comments

Yo. Kommer sprida lite systerkärlek här!
Och manshat, för hur kul är det inte att göra folk provocerade?


Och förmodligen katter, mat, smink och shit som har noll värde egentligen.

Likes

Comments