Eftersom att jag är tillsammans med en grinch passade jag på att plocka upp lite julsaker medan han är borta i England!

Dock slipper han inte undan helt då vi behöver lite nya adventsljusstakar, julgran och nya adventsljus.

Visst skulle jag kunna skaffa detta på egen hand med att handla med en 1 åring och sedan behöva bära upp allt detta till tredje våningen är inget som jag är särskilt taggad på! Haha

Jag tycker att det ska bli såå mysigt med julen i år då Mio är lite större och börjar förstå mer. Jag måste bara hitta ett sätt att få grinchen Kastell att tycka den är lika mysig som jag så blir allt perfekt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har ångest inför att börja jobba på fredag, missförstå mig rätt. Självklart ska det bli jättekul att få börja jobba igen men att inte spendera dagarna med Mio är ångestladdat!

Nu försöker jag suga i mig varenda sekund utav honom, älskade unge!

I helgen firade vi hans 1-års kalas i förväg då han fyller på torsdag och Alexander åker iväg på fredag och kommer hem på måndag igen så det passade perfekt att fira honom i söndags!

Det var jättefint kalas och Mio uppskattade alla som kom och uppvaktade honom!
Det är himla fint att se honom bland människor som älskar honom så!

Likes

Comments

Jag tycker det är upp till var och en som förälder hur man väljer att uppfostra sina barn och sen för omgivningen att acceptera föräldrarnas beslut!

Det kommer alltid finnas någon som har något att säga till om vilket jag aldrig kommer förstå!

Om du själv inte är förälder till barnet i fråga så har du faktiskt ingen rätt till att lägga dig i när det kommer till uppfostran!

Den uppfostran som du anser är mest lämplig kanske inte alls passar in i våran vardag. Alla vi individer är så extremt olika därför är det viktigt att låta var och en göra det som passar dem bäst!

För mig är det viktigt att Mio alltid ska känna att vi accepterar honom, oavsett vad! Han ska kunna tro vad han vill, älska vem han vill och gå den sport han vill och alltid ha oss bakom sig!

Det jag dock kommer vara väldigt bestämd med är hur man behandlar andra människor! För mig är det även väldigt viktigt att Mio växer upp med att respektera sina medmänniskor. Att han ska ha förståelse för att vi alla är olika men vi är lika mycket värda, att man aldrig fryser ut eller mobbar en annan människa, att man aldrig tar sig friheten till att ta på någon annan utan dens tillåtelse och att man behandlar människor så som man själv vill bli behandlad!

Likes

Comments

Igår var jag och skrev på mina uppsägningspapper på jobbet och idag fick vi dagisplats för Mio, känner mig inte alls redo för att lämna iväg honom. Hur blir man ens redo att lämna ifrån sig sitt barn till främmande människor?

Jag tycker detta är fruktansvärt jobbigt och har någon slags ångest över det hela. Mio kommer garanterat tycka det är superkul att börja på dagis och trivas som fisken i vattnet. Han är ju så otroligt social och älskar andra människor så för hans del kommer det säkert inte vara några problem!

Vi ska iallafall dit och hälsa på imorgon för att se hur dem har det innan vi tackar ja!


För mig börjar nya äventyr redan 1 december vilket betyder att min mammaledighet blev en månad kortare än planerat. Hur kan ett år gå så otroligt fort? Det känns som att det var igår vi fick reda på att vi var gravida!

Jag ska verkligen njuta till max den sista tiden av mammaledigheten och gosa järnet med Mio. Tänker inte förlora en enda sekund av att tillbringa den sista lediga tiden med honom!

Likes

Comments

Tiden går oerhört fort och Mio börjar närma sig året.

Jag känner en viss stress över att det snart är dags för förskola och han har inte alls något intresse för mat mer än sina barnmatsburkar.

Vi har verkligen försökt med allt, egen mat ratat han. Han vill inte ens röra maten utan skakar bara på huvudet och vänder bort det.
Fisk,leverpastej,köttbullar & majonnäs är det värsta han vet. Han utan att tveka kaskadkräks så fort man ens försöker mata honom med detta!

Vi har även testat ägg, ingen hitt. Han vill inte alls ha några bitar i munnen. Leker bara runt med maten med tungan & får kväljningar!

Detta är oerhört frustrerande då jag verkligen vill att han ska lära sig äta ”vanlig” mat även fast att jag är otroligt rädd att han ska sätta i halsen. Men jag antar att det kommer när han är redo, ingen idé att stressa honom!

Likes

Comments

Ekat tomt här inne ett tag, sorry för det!

Jag och Mio klev precis innanför dörren efter att ha varit ute i 2 timmar tillsammans med Marielle och Kyra! Vädret är ju oslagbart och jag önskar verkligen det håller i sig ett tag!

Likes

Comments

Om jag kunde skulle jag göra allt för att du ska förstå vilken fantastisk människa du är, du förtjänar all kärlek i världen och jag är otroligt tacksam att jag får dela mitt liv med dig!

Enda sen vi träffades första gången har jag varit svag för dig, det är något med dig som är inte går att sätta fingret på och du ger mig fortfarande fjärilar i magen efter två och ett halv år!

Jag har aldrig träffat en människa som är så driven och duktig som du är. Du har ett hjärta av guld och jag är otroligt tacksam att jag får ta endel av all den kärlek du har att ge!

Du är en otrolig pappa och en fantastisk förebild till våran son, oavsett vad sätter du honom alltid först och jag hoppas av hela mitt hjärta att han kommer sträva efter att bli som dig, att få din humor, din lojalitet, din kärlek och din glädje!

Jag vet att jag säger det ofta men just du förtjänar att höra de orden så ofta det bara går, jag älskar dig Alexander och jag vill aldrig förlora dig. Du har visat mig vad riktig kärlek är och fått mig att bli världens lyckligaste människa! 

Med dig är jag hel. Du är magisk! ❤️

Likes

Comments

Jag känner att sömnen behövs ta igen efter de två senaste nätterna, Mio har sovit fruktansvärt dåligt då det både är tänder och förkylning på G. Vanligtvis vaknar han mellan 1-2 gånger per natt och har gjort det sedan start och det är något jag accepterat och vant mig vid. Men nu är det katastrof, dessa nätter har han vaknat och panikskrikit av smärta, fått alvedon och somnat om. Sover en kort stund och vaknar igen, rullar runt, snyftar och ska upp i famnen osv. Detta är verkligen ohållbart och jag hoppas att det snart är över, både för våran skull men framförallt för Mios!

Annars är han världens energibomb, vaknar alltid med ett leende på läpparna varje morgon och förgyller dagarna med så mycket kärlek och glädje!


Likes

Comments

Just nu sitter jag och Mio och bygger klossar i hans rum, meningen var egentligen att han skulle få sova en liten stund till men eftersom att postbudet ringde på dörren blev det omöjligt att få honom att somna om!

Jag beställde en "hatt" från junkyard i söndagskväll och den dök upp redan idag, så fantastiskt! Jag har verkligen letat som en galning efter just denna hattmodell men den har varit slut överallt. Det har varit så frustrerande men nu har jag den äntligen och behöver inte fortsätta leta!

Det var även dags för besök hos BVC idag då Mio blev 10 månader i lördags. Jag har varit lite orolig för hans vikt då han är väldigt kinkig med maten i vissa lägen. Dock var det ingenting jag behövde oroa mig för då han gått upp superbra i vikt.

Likes

Comments