Header

I måndags åkte jag och Ronny ner till Stockholm för att på tisdagen gå och kolla på Beyoncé!!! När hon kom ut där på friends arena och började sjunga formation hamnade jag i någon slags chock. Det var så SJUKT overkligt att de sin allra största idol och förebild. jag ÄLSKAR den kvinnan och hon gjorde en inte besviken. Hon levererade till 200% under hela showen. Danserna, sångerna, framträdandena , ALLT!  Det enda jag har lite "missnöjd" eller vad man ska säga var våra platser då vi satt jäkligt högt uppe i arenan, men är så sjukt glad att vi ens fick tag på biljetter då det var riktigt svårt. Men nästa gång hon kommer till Sverige ska jag definitivt köpa Beyhive VIP biljetter så man får stå i den lilla bikupan hur nära som helst. Hade platsat mycket bättre där då vi satt bredvid folk som typ satt och kollade sina facebooks under Beyoncé konserten!??? Tha fuck liksom?! Enjoy instead! Hur som helst var det så sjukt overkligt och bra att se henne. Är fortfarande i chock. hon var SÅ JÄVLA BRA och hur snygg som helst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Herregud vad länge sen det var jag bloggat, och väldigt mycket har hänt sen dess. Hittat den ny favoritserie som jag är helt kär i och heter The 100. Den borde verkligen alla som gillar ungdoms/scifi/äventyr/drama kolla på för det är verkligen den bästa serie jag sett hittills. Fått 2 sommarjobb, ett extrajobb på Lill-babs caffär och jordgubbsförsäljare hela sommaren nästan varje dag. Sen har jag även fått en lärlingsplats på folktandvården till hösten vilket känns suprtkul! Älskar mina katter mer än allt men längtar ihjäl mig efter en Sheltie-hund som vi kanske, förhoppningsvis kan köpa nästa vår (We'll see). Varit till Stockholm och kollat på min absolut största förebild, Beyoncé, men det tar jag mer om i ett annat inlägg. 

Likes

Comments

På långfredagen började en hemsk inflammation i tandköttet (och en visdomstand) som höll i sig hela påsken. Så kommer förmodligen operera elr dra bort tandjäkeln.
Trots tandvärken åkte jag och Ronny ut på en liten biltur runtomkring Färila och hade det mysigt.
Påskafton var det mat hemma hos oss i Tallåsen bestående av toast Skagen, kött och potatisgratäng och äppelkaka!
På måndag åkte vi ut på hölick och träffade R's syster och barn. Käkade på Max innan vi åkte ut dit också sen lekte vi hela dagen med barnen tills vi åkte hem igen.
Blev en mysig påsk ändå i alla fall, trots tandvärken.

Likes

Comments

​Februari flög iväg, med motgång och medgång, regn och snö, kyla och värme. Är inget stort fan av vintern eller våren. Mår oftast inte så bra kring den tiden då jag tenderar att bli en aning deprimerad. Men nu blickas det framåt. Snart dax för högskoleprov och jag hoppas att det går bra så att det ökar mina chanser att komma in på högskola. Hoppas hoppas. 

Likes

Comments

Likes

Comments

​I julklapp fick jag en Twist secret av mamma som jag har testat lite och med hjälp av den kan man göra många fina olika frisyrer. Den liksom flätar ihop håret vilket gör att det är så mycket lättare att göra frisyrer och tar inte så lång tid då den snurrar av sig själv. Hur som helst testade jag att göra en enkel vardagsfrisyr här!

Likes

Comments

I julas fick jag typ världens bästa present av min fina pojkvän och det var pengar till oss för en resa till London nu i vår. Vi ör båda megastora Harry potter fans så vi kommer då att besöka Warner brothers Harry Potter studio och det ser jag såååå mycket fram emot. Även klassiker som london eye, madame tussauds, picadilly circus, big ben, tower of london m.m. ska vi besöka. Jag skulle även vilja gå och se en musik, kanske lejonkungen eller mamma mia, men det får vi se väl där.

Likes

Comments

Har varit jättedålig på att bloggen den sista tiden, men så är det när mycket omkring en händer. Har i alla fall fyllt 20 och hade en väldigt bra födelsedag, åkte och hälsade på mamma som är på sjukhus och det var så mysigt så. Saknar henne men snart är hon nog hemma och är frisk och kry!

Var även hem till farmor igår där jag fick en present av henne! Fina farmor!

Likes

Comments

Älskar mina katter nå fruktansvärt mycket. Dom är den absolut bästa trösten som finns och så himla gosiga! 

Likes

Comments

Vore jättesnällt om någon av mina bloggvänner ville klicka in och gilla en bild på mig och min pojkvän där vi tävlar om att vinna "årets bild"! Vore så snällt om någon ville gå in och gilla den!

HÄÄÄÄR kan ni gilla eller klicka in på bilden nedan! Vore jätteuppskattat! :)

Likes

Comments