Hej igen. Mer än 2 år sedan sist.

Ser att när jag skrev för sista gången så var jag gravid, och nu blir min underbara dotter snart två år gammal. Vart tog tiden vägen?! Det har gått alldeles för snabbt.

Vi har utökat familjen till ytterligare 1 hund och sen även 2 katter. Min dröm att ha en stor familj, kanske inte människor men djuren är mina bebisar också.

Det bästa av allt är att vi skaffat oss en Sheltie. Min alldeles egna sådan. Drömmen sen flera år tillbaka. Han heter Chip och är 2 år gammal, och honom tänker jag ställa nästa sommar. Som jag längtar!

Iallafall: Jag mår iallafall toppen. Livet rullar på, jag pluggar till undersköterska på distans och har väl lite mindre än ett år kvar, jag är vikarie på hemtjänsten i infjärden och ja, jag vet inte. Allt känns bara bra =)

Nu är det sängdags, för imorgon är jag bokad för jobb. Första gången sen sjukskrivningen jag åkte på i Juli. Spännande! GodnattMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken gudomligt läcker vagn! Så sjukt sugen på den, eller en emmaljunga citycross. MUMS. I'm in love :)  • 1342 readers

Likes

Comments

Dagarna rullar på bra nu, finns mer positiva grejer än negativa just nu. För tillfället! 

Fast då finns det ju EN negativ grej, och det är att hästen inte kommer bli min. Jag är så sjukt ledsen över det, men varken tid eller pengar finns för det just nu. 32.000kr är ingenting en arbetslös tjej kan ge, tyvärr :/ 

Men iallafall, om 10-11 dagar åker vi neråt Uddevalla till min storasyster, hennes man och deras 2 döttrar. Vilket kommer bli skitskoj. Vi bilar ner, blir där över midsommar och sen Tindras födelsedag. Alltså blir vi borta från ons-sönd, en perfekt minisemester med andra ord ;) 

Och bebis mår bara bra vilket vi också är glada för, självklart. Måste ta mig i kragen och boka rul snart. Är ju inte länge kvar dit!! Jag har kommit över fasen med det "värsta illamåendet", och i samband med att det försvann så försvann min jäkla dryga förkylning också. Nu har jag dock blivit väldigt täppt i näsan pga. allt jäkla pollen som far i luften nu.. Usch! Hade helst velat slippa.. 


Nä, det var bara en liten "update" av mig, och jag lever och har inte gett upp bloggen. Visserligen står väl besökarpelarn på 0, men äh ;) 

Nu ska vi sova. Imorgon väntar en tung dag igen ;) 

 

 

Likes

Comments

Att ligga och lyssna på när någon snarkar är faktiskt, på något vid, charmigt.. Varför? Jag vet inte. Jag kanske är udda, folk kanske anser mig som konstig. Men och? Vad gör det? Bara man är sig själv så är allt som det ska.

Jag har fått se min lilla bebis hjärta dunka, då himla fränt. Vilken upplevelse! Fick även se när den började röra sig där inne. Så mysigt med tanke på att vi inte ens fick se ett hjärta på förra bebisen.. Man blir så glad, men fortfarande ofattbart att jag ska få ett barn. Att jag, tillsammans med Patrik, ska skapa ett nytt liv.

Med hästen
går allt som det ska. Jag rider inte mycket, så det får mina skötare fixa. Han blir finare och finare för var dag som går! Jag är lycklig.

Godnatt!

  • 1242 readers

Likes

Comments

Känns så skönt att jag äntligen är på rätt väg nu.

Likes

Comments

Hej och hallå.

Ja, rubriken handlar om min häst då.. Han är en fjant, en fjant som förmodligen fått göra lite som han ville förut. 
Skulle ta in han i spolspiltan idag, som vi gjort 2 gånger förut utan problem. Vad gör han? Jo, VÄGRAR. Han stegrade, backade, hoppade, var helt stel. Ja.. ponnyponny. Sen fick vi försöka muta in han genom att försöka mata han. Då, efter många om och med, så gick han in. 

For tillbaka till stallet nu senare ikväll, skulle testa en sadel så jag tänkte att jag vill testa när det inte var så många runt omkring. Med lite hö så var han inne på 5 minuter! Framsteg från en liten suris. Vi gick ut och in säkert 4 gånger utan problem efter det. Ganska duktig ändå =) Hoppas det går lika bra när vi får lastträna han sen då? Hoppas! 


Ja, vi har väl haft han över 1 månad nu? Eller ganska prick en månad kanske. Ja nånting liknande. Han gör framsteg varje dag, inom ridning och han börjar nog lita på mig mer och mer, vilket är superkul. Vi har börjat hoppa han också, fast jag hoppar bara kryss. Frida får sköta resten ;-) Var till grans i helgen och han hoppade 60, inte jättehögt, men bra för att inte ha blivit hoppad på länge. 

Blev ingen ridning idag då det regnade ute, tyvärr. Han fick vila igår också och jag har inga regnkläder ännu.. Jaja! Sånt är livet. Imorgon lär han vara piggare än piggast och inte alls vilja arbeta. Får väl longera innan. 

Han blir alltså knäpp när han inte blir riden en dag, och nu har han vilat 2(!) dagar. Jaa.. Vad har jag gjort? haha. Nämen det går super. 


Nu ska jag sova. Tänkte bara uppdatera er litegrann. =) 

Goodnight

Likes

Comments

Goddag.
Sitter och väntar på att min pappa ska hämta kiba just nu, sen är det bara vänta in att klockan ska bli mer så jag kan dra med mig natta till stallet för att sedan hoppa med Frida. Hoppade i förrgår och vi hoppade 50cm, det första vi hoppat med varandra. Jag är förövrigt väldigt hopprädd! :)

Den 25 ska jag köpa en hoppsadel, längtar väldigt mycket. Slippa rida i bomlösa varje dag.. Gött!!

Nja, annars då? Dagarna rullar på som dom alltid annars gör. Ganska tomt i stallet då katta är i Stockholm, har ju ingen som hjälper mig nu.. Haha, söndag snart! Äntligen :)

Nu ska jag städa lägenheten, vi hörs och vi ses. Tusen pussar :)Likes

Comments
  • 1358 readers

Likes

Comments

Hej, goddag och godeftermiddag.

Står i köket just nu för att göra mat åt gubben tills han kommer hem, själv får jag nog inte i mig något.. Haha:)

Efter han ätit och bytt om osv så rullar vi mot stallet. Kvalitetstid med 2 grabbar, natta och kanske Katarina! Får se om hon vill med idag.. :)

Nä, nu ska jag fortsätta! Hejdå :)

  • 1458 readers

Likes

Comments