Allmänt

Hej, de senaste dagarna har vart så stressiga att jag inte hunnit med något alls typ. Men men nu har jag precis kommit hem. Några vänner från Skövde kom ner till Gbg igår i var med dom igår kväll/natt typ haha. De va trevligt för de va ett bra tagsen vi träffades.

Snart ska jag äta lunch o sen efter lunchen eller ikväll om de inte regnar ska jag hoppträna för mamma. Så hoppas inte de regnar! För hade verkligen behövt hoppa idag för ska tävla nästa söndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej! Jag hade verkligen fullt upp igår o på de så försov jag mig. Men jag hade iaf en väldigt bra midsommar! Vi var några hemma hos mig o grillade o så sen åkte vi till en kompis. Så de va mys.

När jag vaknat o så ska jag ut till stallet!

Likes

Comments

Allmänt

Läste precis att de ska regna imorgon :(. Varför är de ALLTID dåligt väder på midsommar??? Jag förstår inte😭

Men iaf godmorgon! Sitter o äter frukost o snart kommer Johanna, pappas fru, o ska rida med mig. Sen efter de ska jag skriva teori prov, efter de ska jag till banken o efter de ska vi fira min lillebror som fyller 7 imorhon 😍

Likes

Comments

Access Coquette

Just nu sitter jag och pluggar teori till moppe kortet. Tog dock en kort pause nu för de e så tråkigt 😅

Idag red jag ut på Coco och de gick bra. Galopperade mycket och de tyckte hon var väldigt kul!!

Ska snart åka till jobbet, hörs imon! PuSS

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan och ska snart ut till stallet och mocka o rida. Efter stallet ska jag jobba o början kl 16! Och kom på att jag glömde säga vilken klass jag tävlade haha. Men jag tävlade 110 CM!

Likes

Comments

Allmänt

Efter tävlingen fixade jag alla hennes grejer. Släppte även ihop henne med våra två andra hästar. Så nu går hon i en stor gräshage. Så nu är Coco väldigt nöjd! Efter de gick jag in o sov haha.

Nu på kvällen är jag o hämtar en moppe. Och ska skriva provet på torsdag så då kan jag köra den. Bara så där 2 år senare haha. Men men.

Likes

Comments

Tävling & Träning, Access Coquette

Nu har jag precis kommit hem från tävlingen. De gick jättebra!

På framridningen kändes hon jättefin. Framme för skänkeln och lyssnade bra både fram och tillbaka. Sen på framhoppningen hoppade hon riktigt bra. Sen gick jag in på banan och travade runt hinderna. Red fram en bra galopp o sen började jag hoppa. Hoppade 1an och 2an riktigt bra. Tvekade lite på 3an så fick ett ner där, sen hoppade hon resten av banan jättebra. Jag är supernöjd med dagen! Men jag könner verkligen att jag tappat mycket på de två åren jag inte tävlat. Men tror de kommer komma ganska fort tillbaka!

Min häst är bäst!

Likes

Comments

Tävling & Träning

Sorry för dålig uppdatering men de blev så stressigt. För skulle hinna rida o packa på dagen sen börja jobbet kl 16 o jobba kväll. 😅

Jag säger godmorgon nu kl 4 på morgonen. Tro de eller ej men de ganska skönt o gå upp så här tidigt 😂 innan jag går ut till stallet ska jag fixa mig o äta frukost. Sen ska jag fixa och knoppa Coco sen packa klart de sista. Hörs under dagen!

Här är Coco igår helt nybadad 😍

Likes

Comments