Ögonblick


"It is christmas in the heart that puts christmas in the air".


Bjuder på en bild jag tog i december för sex år sedan. Jag hade hoppats få ta nya vintriga och snöiga bilder, men nej. Den lyser ännu med sin frånvaro och ute ser det snarare ut som höst. Med lite tur kanske snön hinner ta sig fram innan julfirandet börjar. Man kan ju åtminstone hoppas!

Imorgon är det julafton och den ska jag spendera tillsammans med mamma, syster och hennes sambo. Längtar! Det ska bli så roligt och mysigt.

Tills vi hörs igen, önskar jag er alla en magisk dag imorgon. God jul <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Böcker


I måndags läste jag ut Livet efter dig och igår började jag på uppföljaren, Arvet efter dig. Jag gillade verkligen första boken. Inte i början, men ju mer jag läste desto svårare hade jag för att lägga ifrån mig den. Uppföljaren föll jag för direkt.

Jag älskar när man inte kan slita sig ifrån en bok. När blicken åker upp och ner, sida efter sida. Det är då man vet man håller en bra bok i sina händer. Och som sedan hamnar i kategorin favoriter.


Likes

Comments

Filmer


Varje år i december, sedan ungefär fem år tillbaka, har jag tittat på samma fyra julfilmer. Det har kommit att bli en tradition och som den filmälskare jag är tröttnar jag aldrig på att se samma film om och om igen. Tvärtom. Jag blir allt mer förtjust, ju fler gånger jag ser de.

Det är början av december och snöflingorna lyser ännu med sin frånvaro, men jag ska ikväll påbörja mitt julfilms-maraton. Jag har inte bestämt mig ännu för vilken jag ska börja med dock, men det spelar ingen större roll. Jag ska ju se alla i vilket fall som helst.

Favoriterna är: The Holiday, Love Actually, Home Alone och Home Alone 2: Lost In New York <3


Likes

Comments

Musik


Jasmine Thompson - Fast Car
Alessia Cara - Scars To Your Beautiful
Shawn Mendes - Mercy
Jussie Smollett - Battle Cry


Likes

Comments