Det här med att uppdatera bloggen med inlägg om året gick väldigt bra....

Nej men har verkligen inte haft något ork eller lust att uppdatera. (Som vanligt) Att komma tillbaka till sitt svenska liv var jobbigare än jag trodde det skulle vara, men nu känns det som jag äntligen är tillbaka. Back on Track så att säga. Har också fått tillbaka min blogglust men man vet ju inte hur länge det håller i sig haha...

Jag ska iallafall skriva de inläggen jag pratade om i förra inlägget, kanske mest för mig själv så att jag kommer ihåg det, men även för er som vill veta.

Så förhoppningsvis blir det mer bloggning framöver.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte skriva ett inlägg om hur det känns att vara hemma igen samt kanske en liten utvärdering om året.

Att lämna Phoenix kan ha vart något av det jobbigaste jag gjort. Jag insåg inte förrän dagen innan att jag faktiskt skulle åka hem och bröt då ihop. Dock uppstod en massa saker som jag var tvungen att ta tag i som gjorde det lättare att inte fokusera på det tråkiga. Egentligen inga bra grejer men det är som det är.

Jag blev avsläppt och hejdå sägen av mina bästa vänner vilket var skönt men så sjukt jobbigt. De personer som varit mina allt detta år. Världens bästa!

Flygresan hem gick bra förutom en massa väntetid. Satt på Heathrow i typ 6 timmar...
Träffade en massa utbytesstudenter som gjorde resan lättare.

Att landa i Sverige och mötas av familj och vänner var så oerhört skönt. Som jag saknat alla. Att bara få komma tillbaka till det bekanta och trygga var en så härlig känsla. Man saknar att inte bara kunna gå och krama sin mamma och få prata om problem eller så vidare.

Väl hemma i några veckor blir saknaden tillbaka större och större, man har vant sig vid "gamla tråkiga Sverige" igen. Äventyrslysten är tillbaka. Allt är sig likt men man vill ut och uppleva nya saker igen men aldrig lämna heller. Blandade känslor precis som vanligt. Overall är det underbart skönt att vara hemma.

Likes

Comments

Hade verkligen tänkt att ta tag i bloggen när jag kom hem och uppdatera er ordentligt om den sista tiden i USA. Tyvärr så blev det inte så, utan fokuserade mer på att komma till rätta och känna mig som hemma igen. Tänker dock att jag kommer ta tag i allt nu när jag varit hemma i nästan 1 månad.
Har en del grejer jag vill skriva om så som:
Prom
Californien
Graduation

Undrar då om ni vill ha skrivna inlägg eller videoinlägg, med en massa bilder?

Hoppas ni har haft en bra start på sommarlovet.

Mys med de finaste

Likes

Comments

Dålig bloggning här igen men så lite tid kvar att jag inte känner för att lägga den tiden på bloggen. Kommer antagligen att blogga om allt mer när jag kommer hem och har ett annat perspektiv på saker samt tid.
Men tänkte lite kort berätta vad som har hänt under senaste tiden.
Har blivit frågad till prom som är nästa helg, är super taggad. Blev frågad utanför mitt hus men en skylt och godis, så gulligt.
Har även gått på en Sweet 16/Quinceañera, helt sjukt vad mycket som går in i det. Var väldigt annorlunda men häftigt även om jag inte förstod så mycket då det var på spanska.
Har köpt prom dress, varit med om High School drama ang prom. Folk är helt galna här...
Haft/har en hel del i skolan just nu men endast tre veckor kvar av skola!! Helt sjukt vad tiden går fort just nu.

Snart blir det Cali och sen kommer min mamma hit för graduation, super taggad!

"I know I'm no Curry"
"But getcha, getcha, getcha, getcha head in da game @ prom"

Nayelis Sweet 16

Sneak peek på klänningen

Likes

Comments

Senaste skolveckan har varit ganska rörig då det varit Testing i skolan.
Så i måndags började vi inte förrän kl 11, mycket skön sovmorgon.
Tisdag var vanlig dag men Onsdag och Torsdag hade vi tre lektioner men dem var alla 2 timmar långa, vilket är ganska jobbigt efter ett tag...
Även Måndag och Tisdag nästa vecka ser ut så men med andra lektioner.
Fredag var vi lediga pga Cesar Chavez day, då åkte vi till Camelback Mountain och hikade. Vi visste inte riktigt vad vi hade gett oss in på, då det var rätt jobbigt/läskigt men vi tog oss till toppen! Så fin utsikt verkligen!
En riktigt bra vecka :)

Likes

Comments

Har just nu Spring Break, riktigt härligt att bara kunna ta det lugnt och umgås med vänner. Inga direkta planer för det fortsatta lovet, utan bara njuta av tiden jag har kvar.

Har märkt nu att ju närmare det är för att åka hem ju mer saknar jag allt där hemma. Jag är redo att komma hem men inte redo att avsluta mitt år än. Svårt att förklara hur jag känner just nu men försöker njuta av tiden jag har kvar.
Här kommer lite bilder från senaste tiden.

Likes

Comments

Soccer season har varit över i nästan en månad och jag saknar det fruktansvärt mycket. Laget håller ändå ihop så det är härligt. Vi hade den bästa säsongen någonsin, (bättre record än killarna) och vi var två platser i från att gå till State. Lite surt att vara så nära men en oerhört bra säsong! Så glad för allt jag fick uppleva under säsongen och de underbara människor jag träffade.

Bestämde mig för att inte göra någon annan sport pga min fot som inte är riktigt bra men har ändå massor att göra så känner att det är lika bra.

Roller skating med laget förra helgen.

Likes

Comments

Igår var det 3 månader kvar av mitt utbytesår. Vill gråta men är samtidigt väldigt lättad. Vill ju hem mer än något, men vill aldrig lämna detta underbara stället. Att bara tänka på att åka hem får mig gråtfärdig. Känner mig också sjukt stressad över att det är så lite tid kvar. 3 månader är ingenting. Vart tog hela året vägen?
Önskar det fanns mer tid. Får ta vara på tiden som är kvar och göra det bästa av det!

Likes

Comments