Header

Hej igen!
Nu har jag precis kommit hem från skolan och jag var vrålhungrig så jag gjorde lite mellis:) jag tycker att det är jättegott att ha sylt i flingorna! Är det bara jag eller? Aja men det är i alla fall gott!

Jag snackar också med min kompis Ella på Oovoo;) idag skulle jag ha dans träning men den blev inställd och jag ville verkligen ha dans idag:(

senare kommer mamma hem från jobbet och då skulle hon köpa choklad till mig! Marabou oreo tycker jag är godast av alla och även den vanliga, på senaste tiden har jag vart väldigt sugen på choklad så det är bästa att hon köper det nu! Nu ska jag äta min mellis så vi ses, hejdå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Nu är jag i skolan och jag har typ alltid bloggat när jag är i skolan men jag kommer nog göra det hela tiden nu typ för då har jag tid! Just nu tittar vi på Morfiskod och de ska tydligen lösa ett problem men jag har redan tittat på den så jag passar på och bloggar lite:) Senare ska vi ha rast och då ska jag gå upp till fritidsgården och där kan man göra olika saker som fotboll, pingis, biljard och så finns det en scen där man kan dansa! efter rasten så ska vi promenera till en annan skola och det gör vi varje onsdag för att vi har hemkunskap! Senare kommer det att bli tråkigt... jag ska till tandläkaren och dra ut en tand. Jag kommer också dra ut tre tänder till för jag har kvar mina mjölktänder:) men nu ska jag ha rast, Hejdå!

Likes

Comments

​Hej!

nu är det äntligen helg när man jobbat så hårt i skolan för att förtjäna detta! Och nu sitter jag här och bloggar framför datorn, äter lite frukost nu också och det blev ingen fancy frukost utan det blev oboy med en banan:) Gott... Är det bara jag men jag längtar så himla mycket till sommaren och jag har inte gjort det innan, I skolan tittade jag igenom lite bilder på pinterest som thea tipsade mig om hemsidan:) och då kom jag in i sommar bilder och nu läntar jag bara. Som tur så har snön smällt i alla fall:) Men det är fortfarande superkallt hos mig:(  Just nu håller jag på att filma en "morning routine" till min videofy som ni kan ta och kika in, dock så är jag privat men det är bara att fråga så accepterar jag direkt! Jag kanske bloggar senare eller så blir det ett inlägg imorn:) Hejdå♡

Likes

Comments

hej igen...

idag kanske ni märker att jag är väldigt sur och besviken, de är för att en tjej i min klass som jag inte kommer säga namnet för jag vill inte hänga ut henne men Jag och mina kompisar anmälde oss till tps (talanger på scen) det är när man uppträder på scen som ni kanske märker på namnet, vi alla anmälde inte till samma dans, men jag och min kompis Thea som också har en blogg som heter www.Theaboz.blogg.se vi kom inte med men våra andra kompisar kom med och då blev jag och Thea super besvikna för att vi inte kom med. men senare så var en i mina kompisars dans ledig och då tog jag och Thea chansen och fråga om vi fick ta hennes plats även om vi var två... och då fick vi! då började vi träna och bestämma kläder osv. senare kom tjejen då och säger att hon ska fråga lärarna (som avgör) om hon fick vara med istället för mig och Thea... DET GÅR JU INTE!!! så nu ska jag och mina kompisar försöka komma på en ideé att jag och Thea ska få stanna kvar i dansen ochvi får se lite senare....

aa men förlåt för detta sura inlägg men så får det bli för jag ville bara få ut det! Hejdå

Likes

Comments

Hej hej igen!
Idag är det ännu en skoldag men jag är extra trött idag och ganska varm? Jag tror febern har kommit men aja ska i alla fall försöka va i skolan idag:) idag har vi so förhör och jag kommer inte klara detta! Vi får hålla tummarna.
Snart ska jag åka buss till skolan och jag tycker att det är kul att åka buss:) jaja strunta i det, nu ska jag åka och vi får se om jag bloggar senare efter skolan! Hejdå:)

Likes

Comments

Igår var jag på ett möte i skolan om elevernas nya datorer som vi fick där!

Det är då en Chroomebook och jag är supernöjd med den. Igår kväll så greja jag med den och såg vad den kunde göra och den är jätte bra på alla sätt! jag skriver detta inlägg nu innan skolan och jag ska gå om tio minuter så det blir ett kort inlägg, jag tog denna bilden från google men jag hoppas inte att det gör något för jag kan inte ta kort nu för det är så mörkt. Jag kan ju göra det senare men jag vill bara få upp detta inlägg och meddela att jag har en egen dator så jag kan blogga bättre nu! nu ska jag till skolan men vi ses kanske senare! Hejdå.

Likes

Comments

Förlåt! Jag har varit så dålig på att uppdatera och det beror på att jag haft mycket med skolan men jag vet att jag kan lägga upp snabba inlägg men de gick verkligen inte, men nu har jag kommit igång och kommer börja blogga så ofta jag kan!

Jag har nyss vart och badat med min kompis Yannicke och jag har inte gjort det på superlänge! Nu är jag hemma och jag åt en semla och det var gott:) Bilden på denna inlägg är då ett par adidasskor och jag tycker att de är så himla fina till sommaren och jag vill ha de så mycket! Jag ska kanske spara pengar till de skorna eller så får min mamma eller pappa köpa de åt mig om jag inte kan vänta:) Men nu ska jag mysa med mig själv och kanske ta en tupplur för jag vart så trött! Hejdå:)

Likes

Comments

Hej hej! Kvälls inlägg på G!

Nu ska jag förklara hur man gör en hemmagjord nyttig isglass!!! Hur sugen är man inte nu?!
Nu kör vi igång och visar hur man gör de supergoda glassen!!

1. Man börjar med att ta en glassform (spelar ingen roll vilken).

2. Sedan väljer man de frukterna man tycker har en bra kombination tillsammans och börjar kära de i så små bitar man vill!

3. Efter det så tar man frukterna i glassformen och häller i en dryck som man gillar alternativt vatten/saft.

Så blev resultatet! Hoppas ni gillar detta snabba inlägget så ses vi! Hejdå:)

Likes

Comments