Längtar till vintern sååå mycket, jag menar hur mysigt ser inte det här ut?

Hej, Det var ett tag sedan jag kikade in här sist, Skolan har dragit igång (ett tag sen nu hehe) och massa roligt har hänt, var faktiskt länge sedan jag faktiskt tyckte de var roligt att gå till skolan varje dag, Beror nog till stor del på att jag nästan bara läser de kurser jag tycker är kul och dem jag vill läsa. Har även införskaffat mig ett gymkort här i Torsby istället tillsammans med Jenny då vi annars bara kunnat gymma de dagar vi varit hemma i Ransby vilket inte resulterat i något, helt klart värt det!

Sen har jag dessutom börjat åka upp till stallet oftare vilket är hur kul som helst, har saknat de så så så mycket! Ångrar väldigt ofta att jag sålde min fina ponny, men känns som de nog var de bästa med tanke på att jag går i skola i Torsby och har lägenhet här, dessutom vet jag att hon är i bra händer och om jag vill träffa henne är de bara att åka upp dit.

Likes

Comments

var inne på Ellos och kikade lite och hittade dessa, så himla fina verkligen! De gör ju himla mycket i ett rum om man har fräscha och passande lakan tycker jag. Funderar starkt på att införskaffa mig någon utav dessa tre, men får se hur det blir.

Likes

Comments

Hej! Vaknade rätt sent idag (as usual hehe)  de första jag gjorde var att hoppa in i duschen sen gick jag ner till papi och åt frukost, sen dess har jag bara hjälpt pappa lite med trädgården osv här hemma och nu väntar jag på att maten ska bli klar och senare ikväll kommer Oscar hit så då ska vi hitta på något med Beatrice tror jag, Blir antagligen att åka ut med båten men vi får se!


Dålig mobil bild från gårdagens promenad med Bea.

Likes

Comments

Hej! ska slänga i mig lite mat och sedan åka upp till klubben med familjen och vovvis och träna lite, sedan ska jag bara hem och mysa ner mig i soffan resten utav dagen och ta det lungt, som alla andra dagar denna vecka hehe ;-) Bjuder på en inte så vacker bild på mig och Kaiso sen han var en liten bäbis.

Likes

Comments

Hej, glömde helt av att blogga igår, men de händer ju inte speciellt mycket i mitt liv just nu eftersom att vi är i vårat sommarhus och jag har inte heller något jobb här så därav är de ju också svårt att hitta läsvärda saker att skriva om när jag inte gör något om dagarna haha!

Men igår var jag faktiskt iväg med mamma, pappa och min syster in till Nordby shoppingcenter, hittade inte speciellt mycket, Men fick iallafall med mig en ny concealer, en parfym och lite underkläder hem! Väl hemma klickade jag hem lite saker från nätet så jag är nöjd!Beställde bland annat hem dessa två plagg! ett par vanliga svarta bootcut jeans och en kofta från odd molly som är supersöt och (förhoppningsvis) varm, och de är perfekt till hösten/vintern eftersom att de är så fruktansvärt kallt i min skola haha.

Likes

Comments

Alltså, hur snygga är inte dessa bikinis? Tycker modellen på underdelarna på 1 & 3 är sååå snyggt, när de är typ "delat" runt om! Det enda jag kan dra mig för när det kommer till att beställa bikinisar över nätet är att jag tycker det är så svårt att hitta rätt storlek haha, men men. 1 & 3an är från meloonpro och 2an är från Ivy revel.

Likes

Comments

Hej! idag har de inte hänt speciellt mycket (precis som alla andra dagar denna vecka haha), vi hade några bekanta här på fika förut innan de skulle åka hem till Värmland igen, så det var faktiskt väldigt kul eftersom vi inte träffar dem så ofta, men de är väl de ända som hänt haha.

Men nu ska jag nog sätta på mig träningstightsen och följa med mamma och hunden ut på promenad i regnet!


En gammal bild från i vintras på våran fina kaiso.

Likes

Comments