Header

Likes

Comments

~ Några snapshots från dagen ~

Har varit en mycket tråkig och lång dag idag som har bestått av plugg och ensamhet. Dagen började dåligt då vi väntade från 07:00 på en byggare som aldrig kom.. Dock somnade jag om efter klockan ringt så fick lite sovmorgon ändå. Sedan blev Jonas inringd till jobbet och jag åkte hem till mamma för lite prat och trevligheter. Därefter stod matshopping och plugg på schemat vilket jag inte var så jätte nöjd med, men man får göra det bästa av situationen helt enkelt! Förhoppningsvis blir det inte så mycket mer plugg detta lov men man vet aldrig vad som händer. Hoppas ni haft/har ett trevligt påsklov!

Likes

Comments

Detta fina armband fick jag av Jonas i julklapp och i helgen fick jag äntligen användning för det! Firade min kusin så tänkte att jag skulle klä upp mig lite med detta armband. Tycker iallafall att det är hur fint som helst så det kommer nog användas flitigt!
Detta armband är från missvain som är ett svenskt företag med mycket fina smycken! Dock kan jag inte gå in på deras hemsida då den ligger nere eller är borttagen så kan tyvärr inte länka.

Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag vilket vi firade med innebandy och god mat. Ja, kanske inte så som man trott man skulle fira alla hjärtans dag men det var mysigt och trevligt ändå! Fick också dessa fina rosor av Jonas, och jag gav honom en kärleksförklaring. En kärleksförklaring är en bok som man fyller i om ens kärlek t.ex. hur man träffades osv.
Dagen slutade iallafall perfekt trots att det var en söndag! Hoppas att ni också hade en fantastisk dag igår och gjorde något trevligt!

Likes

Comments

Införskaffade en ny läppenna igår när jag var i örebro, älskar denna typ av färg!

Likes

Comments

Såhär såg jag ut igår när jag och några vänner firade halloween. Körde på en ganska safe-look då jag inte ville lägga pengar på nån utklädnad eller så. Så, tog fram min kreativa sida och målade mig istället samt klädde mig i en svart klänning. Vi var ute på strömpis där det var väldigt mycket folk vilket gjorde mig väldigt irriterad då alla knuffades och stampade på mina fötter. Hände också en väldigt konstig grej mitt i den långa kön, en gammal gubbe kom med sin rullator mitt i kön och skulle förbi. Han kunde absolut inte gå på sidan av kön (där alla andra gick som skulle förbi) utan han skulle gå mitt i och ta sig fram. Han var jävligt arg och förbannad för att han inte kunde ta sig förbi och beskyllde en kille för att han gjort sönder hans rullatorn.. Så det hände lite saker redan innan vi kom in, kul ;)

Idag ska jag bara slappa och ta det lungt, skönt och behövligt!

Likes

Comments

När jag gick på högstadiet (tror det var i 8:an) så stod jag och kollade mig i spegeln och skulle precis ta på mig byxor när jag ser något rött på min rumpa. Jag kollar noggrannare och inser att det är över hela min rumpa, röda linjer. Det tog mig ett par minuter innan jag insåg vad det var och när jag väl förstod det då brast jag ut i gråt. Jag har bristningar. Min första tanke var att det inte kunde stämma och att jag måste ha tagit fel för jag kan ju inte få bristningar? Det är ju bara något som man får när man går upp i vikt och blir med barn? Nej, jag hade bristningar.

Jag var ca 165 cm och vägde 54 kg och jag hade bristningar på rumpan. Jag kunde inte förstå hur jag redan kunnat få bristningar. Jag låg och grät hela dagen samtidigt som jag hade mamma på telefon. Hon sa hela tiden att det inte va bristningar, det kunde det ju inte va? Men jag visste redan då att det var det jag fruktade och hon insåg tillslut också att jag hade rätt. Fan, varför var jag tvungen att ha rätt?

Efter några månader hade jag införskaffat mig brun utan sol (för att dölja dem) och en olja som ska hjälpa mot bristningar. Jag skämdes över mig själv, det var ju ingen annan i min ålder som hade det? Varför skulle jag få det då? Nu i efterhand inser jag att det är många fler som också får bristningar tidigt och det är inget konstigt med det. Dock så är dem en anledning till varför jag inte tycker om att visa mig eller ha korta shorts än idag.

Tyvärr finns det inget man kan göra åt bristningar men nu har jag lärt mig att leva med dem. Jag skäms inte längre såsom jag gjorde i början och jag vet att fler än jag också har dem. Man är aldrig ensam.

Likes

Comments