Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

~ Några snapshots från dagen ~

Har varit en mycket tråkig och lång dag idag som har bestått av plugg och ensamhet. Dagen började dåligt då vi väntade från 07:00 på en byggare som aldrig kom.. Dock somnade jag om efter klockan ringt så fick lite sovmorgon ändå. Sedan blev Jonas inringd till jobbet och jag åkte hem till mamma för lite prat och trevligheter. Därefter stod matshopping och plugg på schemat vilket jag inte var så jätte nöjd med, men man får göra det bästa av situationen helt enkelt! Förhoppningsvis blir det inte så mycket mer plugg detta lov men man vet aldrig vad som händer. Hoppas ni haft/har ett trevligt påsklov!

Likes

Comments

Detta fina armband fick jag av Jonas i julklapp och i helgen fick jag äntligen användning för det! Firade min kusin så tänkte att jag skulle klä upp mig lite med detta armband. Tycker iallafall att det är hur fint som helst så det kommer nog användas flitigt!
Detta armband är från missvain som är ett svenskt företag med mycket fina smycken! Dock kan jag inte gå in på deras hemsida då den ligger nere eller är borttagen så kan tyvärr inte länka.

Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag vilket vi firade med innebandy och god mat. Ja, kanske inte så som man trott man skulle fira alla hjärtans dag men det var mysigt och trevligt ändå! Fick också dessa fina rosor av Jonas, och jag gav honom en kärleksförklaring. En kärleksförklaring är en bok som man fyller i om ens kärlek t.ex. hur man träffades osv.
Dagen slutade iallafall perfekt trots att det var en söndag! Hoppas att ni också hade en fantastisk dag igår och gjorde något trevligt!

Likes

Comments

Införskaffade en ny läppenna igår när jag var i örebro, älskar denna typ av färg!

Likes

Comments

Såhär såg jag ut igår när jag och några vänner firade halloween. Körde på en ganska safe-look då jag inte ville lägga pengar på nån utklädnad eller så. Så, tog fram min kreativa sida och målade mig istället samt klädde mig i en svart klänning. Vi var ute på strömpis där det var väldigt mycket folk vilket gjorde mig väldigt irriterad då alla knuffades och stampade på mina fötter. Hände också en väldigt konstig grej mitt i den långa kön, en gammal gubbe kom med sin rullator mitt i kön och skulle förbi. Han kunde absolut inte gå på sidan av kön (där alla andra gick som skulle förbi) utan han skulle gå mitt i och ta sig fram. Han var jävligt arg och förbannad för att han inte kunde ta sig förbi och beskyllde en kille för att han gjort sönder hans rullatorn.. Så det hände lite saker redan innan vi kom in, kul ;)

Idag ska jag bara slappa och ta det lungt, skönt och behövligt!

Likes

Comments