Header
View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera så vet ni ej att jag har två nya tatueringar på min överarm, ca 3 veckor sen så åkte jag till Stockholm för att åka till tatueringsstudion Västerorts bläck, och fick dessa snyggingar gjorda och jag är så nöjd. Kommer förmodligen göra mer på den armen så den blir mer som en sleeve men jag gillar när det är ganska mycket mellanrum mellan dom, då man verkligen ser vad de är och så. Och det är så jag skulle vilja ha de på kanske hela armen. Vi får se vad som händer. Men jag kan säga att de finns en del planer i huvudet men sen ska man ha pengarna till de också hihi.

Likes

Comments

View tracker

När det kommer till böcker så är jag väldigt ointresserad ärligt talat, jag har varit det ända sen jag var liten. Minns att mamma och pappa alltid försöka få mig att läsa men jag hade inte den ron att sitta och bläddra i böcker när det fanns annat roligt man kunde göra. Och ja, jag har haft den inställningen så länge jag kan minnas. Jag har till och med köpt böcker som ändå har ett ämne som intresserar mig och tror ni jag började läsa ? NEJ!

Men jag har följt Therese Lindgren länge och gillar verkligen den tjejen, när hon sen gick ut med att hon skulle skriva en egen bok om sitt liv och om hur det är att leva som hon gör och då är de kanske inte de största fokusen på att hon är youtube stjärna utan mer att hon inte mår så bra ibland och de intresserade mig väldigt mycket. Jag beställde hem hennes bok på kvällen samma dag som den släpptes och jag har läst nästan halva boken ! WOW, jag har läst halva boken haha. Men jag fastnade faktiskt så fort jag började läsa, så de här är verkligen ett julklapps tips. Men innan jag säger mer om boken, så kan jag kan slänga in ett inlägg när jag läst ut den och skriva en liten "recension" .


Likes

Comments

Hittade denna ursnygga sammets väska i veckan när jag var på stan, kände att den skulle passa så bra till nyår och det som är så bra med den är att den går att använda lite som man själv vill, antingen så som på bilderna att de är två kedjor man håller i, eller så gör man en lång kedja och bär den över axeln eller varför inte lägga in kedjan helt i väskan och bär den som en kuvertväska ?! Det finns flera olika sätt vilket är roligt. Jag känner nog dock att det passar mig bäst att ha den över axeln. Jag köpte den på Glitter för BARA 100 kr, den är nedsatt till 100 kr då den kostat 199 :- och då kändes de ännu mer rätt att köpa den och den finns i både den gröna jag har, röd och svart. Att den var grön de var jag lite osäker på i början men samtidigt så tar jag alltid svart vad de än gäller så då kände jag nu att jag får skärpa mig och försöka få in lite färg i mina outfits. Måste komma ut ur min Comfort zone hihi.

Ni hittar väskan / här

Likes

Comments

Onsdag, och jag har varit på arbetsförmedlingens rekrytering och lämnat cv och så där. Ska snart till arena personal och lämna cv där.
Sen ska jag hem och städa, som vanligt haha! Snacka lite med min kompis och planera helgen. Men de får ni se i helgen vad som händer.

Sen ska jag nog fixa håret lite, köra en silver kur i håret. Sen har jag faktiskt ingen aning vad som händer idag.

Likes

Comments

Att vakna upp denna fredag med ett sms om att min TOMBOX ligger i brevlådan kl 8 var ju helt underbart! Måste säga att jag är positivt överraskad hur bra denna Box är, man får nämligen välja datum när man vill att sin box ska komma så att det ska matcha din mens cykel.

Man får välja själv vad man vill ha i paketet om du vill blanda bindor och tamponger eller om du bara vill köra tamponger till exempel. Super smart! Jag blandade för att det passar mig bäst!

En annan bra sak är att den är så stor så att den får plats i din brevlåda och den har ett utseende som inte visar vad de är i, för de kanske inte alla vill visa att de är bindor med mera.

Men de bästa av allt, man får presenter! Hur kul är det inte att få presenter när man har mens?!
Jag blev super nöjd med de man fick nu i september boxen.
Jag kan verkligen rekommendera detta och dessutom ett superbra pris för denna box, 149 :- /månad (ingen bindningstid)

Vill du läsa mer om de här så gå in på deras hemsida, där får du veta mer :)
www.tombox.se

Likes

Comments

Införskaffade mig ett par nya glasögon för nån vecka sen, kände att de var så på tiden. Jag hade haft mina gamla sen jag gick i 8:an. Det är inte okej?! Haha! Men jag använder oftast linser så de har väll varit okej med de glasögonen jag hade men är så sjukt nöjd med dessa. Köpte dom på specsavers och dom kostade ca 2600 :- .
Nästa köp blir nya linser men de är inte så billigt heller så därför jag har väntat med de, blir lite mycket pengar annars om jag skulle köpa både glasögon och linser samtidigt!

Likes

Comments


Väskan är köpt på diabless i mall of Scandinavia.

Likes

Comments

Det jag köpte på Ullared, inte så jätte mycket men de blev ganska dyrt ändå.. Men är nöjd med det jag köpt och det är huvudsaken, jag har köpt saker jag behöver och inget annat. Mycket är billigt på Ullared men det är faktiskt mycket som är ganska dyrt ändå, allt jag köpte gick på 1300 kr vilket jag tycker är ganska saftigt. Men kände att man kunde passa på att köpa de man behövde/ville ha när man ändå var där, för särskilt deras tränings kläder var riktigt snygga så dom är jag väldigt nöjd över. Plus att jag köpte ett mobil skal från ideal of sweden och det är nog de bästa köpet jag gjorde samt träningskläderna från svea.

Likes

Comments

Blev ett snabbt stopp vid Gränna, har aldrig varit där så de var häftigt att få se när dom gör polka grisarna. Jätte mysigt litet ställe. Så nu blir de hem och prova Grännas polka för o se om den är så god som alla säger?!

Likes

Comments

Nouw Magazine