Header

Onsdag, och jag har varit på arbetsförmedlingens rekrytering och lämnat cv och så där. Ska snart till arena personal och lämna cv där.
Sen ska jag hem och städa, som vanligt haha! Snacka lite med min kompis och planera helgen. Men de får ni se i helgen vad som händer.

Sen ska jag nog fixa håret lite, köra en silver kur i håret. Sen har jag faktiskt ingen aning vad som händer idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att vakna upp denna fredag med ett sms om att min TOMBOX ligger i brevlådan kl 8 var ju helt underbart! Måste säga att jag är positivt överraskad hur bra denna Box är, man får nämligen välja datum när man vill att sin box ska komma så att det ska matcha din mens cykel.

Man får välja själv vad man vill ha i paketet om du vill blanda bindor och tamponger eller om du bara vill köra tamponger till exempel. Super smart! Jag blandade för att det passar mig bäst!

En annan bra sak är att den är så stor så att den får plats i din brevlåda och den har ett utseende som inte visar vad de är i, för de kanske inte alla vill visa att de är bindor med mera.

Men de bästa av allt, man får presenter! Hur kul är det inte att få presenter när man har mens?!
Jag blev super nöjd med de man fick nu i september boxen.
Jag kan verkligen rekommendera detta och dessutom ett superbra pris för denna box, 149 :- /månad (ingen bindningstid)

Vill du läsa mer om de här så gå in på deras hemsida, där får du veta mer :)
www.tombox.se

Likes

Comments

Införskaffade mig ett par nya glasögon för nån vecka sen, kände att de var så på tiden. Jag hade haft mina gamla sen jag gick i 8:an. Det är inte okej?! Haha! Men jag använder oftast linser så de har väll varit okej med de glasögonen jag hade men är så sjukt nöjd med dessa. Köpte dom på specsavers och dom kostade ca 2600 :- .
Nästa köp blir nya linser men de är inte så billigt heller så därför jag har väntat med de, blir lite mycket pengar annars om jag skulle köpa både glasögon och linser samtidigt!

Likes

Comments


Väskan är köpt på diabless i mall of Scandinavia.

Likes

Comments

Det jag köpte på Ullared, inte så jätte mycket men de blev ganska dyrt ändå.. Men är nöjd med det jag köpt och det är huvudsaken, jag har köpt saker jag behöver och inget annat. Mycket är billigt på Ullared men det är faktiskt mycket som är ganska dyrt ändå, allt jag köpte gick på 1300 kr vilket jag tycker är ganska saftigt. Men kände att man kunde passa på att köpa de man behövde/ville ha när man ändå var där, för särskilt deras tränings kläder var riktigt snygga så dom är jag väldigt nöjd över. Plus att jag köpte ett mobil skal från ideal of sweden och det är nog de bästa köpet jag gjorde samt träningskläderna från svea.

Likes

Comments

Blev ett snabbt stopp vid Gränna, har aldrig varit där så de var häftigt att få se när dom gör polka grisarna. Jätte mysigt litet ställe. Så nu blir de hem och prova Grännas polka för o se om den är så god som alla säger?!

Likes

Comments

Har haft två fartfyllda dagar, och dagens shopping på Ullared var härlig den trots allt folk och att man blev 1300 kr fattigare, men så ska de ju vara. Nu sitter vi i bilen på väg hem och vi har ca 3 timmar kvar. Man är ganska mör i kroppen nu efter Liseberg och allt man har gått idag. Nu väntas fyra jobb dagar också. Och på fredag ska jag tatuera mig så det blir spännande!

Likes

Comments

Kl 5 imorse rullade bilen hemifrån,till Göteborg och Liseberg. Har varit en mycket rolig dag, med både bra och dåligt väder, mycket skratt och en härlig dag helt enkelt. Vi tog in på hotell i nordstan, super fint. Så man kommer verkligen få skönhets sömn inatt! Och imorgon bär det av till gekås Ullared för lite shopping.
En mycket bra start på denna vecka måste jag säga.

Likes

Comments

Har varit en skön helg, började med att gå ut med Lovisa i fredags och de var verkligen en lyckad kväll. Sov kvar där och på lördagen blev det en mer chill dag, mamma och jag fixade våra naglar och sen blev de ut till lövudden för att sola. Och idag blev det en liten tripp till Stockholm för att se AIK mot Hammarby. Och självklart vinner AIK med 3-0 och det gjorde ju hela helgen kan jag då säga med handen på hjärtat! Plus att jag fick träffa saknade vänner på matchen och det gjorde susen för hjärtat de med. Veckan blir väll ganska lugn, jobbar bara lördag och söndag. Men på tisdag drar jag till Stockholm igen för då är det konsert som står på schemat, Beyonce's konsert! Längtar som bara den!

Likes

Comments

Hittat en ny favorit när det kommer till läpparna, detta soft matte lip Cream från Nyx. Super fint och det är riktigt bra, jag brukar inte kunna ha läppstift då det torkar ut mina läppar jätte mycket men denna torkade verkligen inte ut alls, fast den blev matt och "torr" på läpparna så var den ändå väldigt behaglig och mjuk. Färgen jag har heter "ABU DHABI" och jag kan säga så här det är absolut inte den sista jag köper, det kommer nog införskaffas några till.


Likes

Comments

Instagram @jennifertallqvist

Nouw Magazine