Då vad det klart!

Slutproduktionen gick super super bra och nu har jag fått mitt diplom och avslutat min utbildning på Calle Flygare Teaterskola. Jag måste väll erkänna att det känns riktigt tråkigt just nu, men samtidigt känns det gött att äntligen få testa på det här yrket på riktigt utan att hela tiden kunna gömma sig bakom att man går i skolan och inte har tid.

Jag kommer sakna min klass så jäkla mycket och jag är så sjukt stolt över allt vi har gjort tillsammans och hoppas att man har turen att få jobba med någon av alla dessa fantastiskt begåvade människor igen ute i riktiga arbetslivet.

SÅ Nu är det bara time att satsa!! Oavsett hur många som konkurrerar om de få jobb som finns och hur svårt och jobbigt det än är så ska det gå!

Något som i stort sätt alla jag någonsin har pratat med angående att marknadsföra sig själv som skådespelare är att man måste ha en hemsida. Anledningen till de är väll att alla arbetsgivare hela tiden har tillgång till en uppdaterad version av ditt cv och kontaktuppgifter såklart.

Detta har skjutits upp länge men NU har jag äntligen tagit tag i det. Sitter och fixar endel med den fortfarande då den inte alls är riktigt klar ännu, men ta en titt om du är intresserad!

http://jennifersvensson.webnode.se

NU KÖR VI!

Har varit extremt dålig på att ta bilder under tiden på skolan och nu under sista tiden, men här kommer lite i alla fall!

Likes

Comments

Om en vecka kommer jag tillsammans med min Calle klass spela sista föreställningen på Strindbergs intima som även kommer vara avslutet på de två år som vi har gått tillsammans på skådespelarutbildningen.

På fredag är det premiär, i kväll kommer vi flytta in på teatern och i mån drar första repet på scenen igång.

Önska oss lycka till!

Likes

Comments

Dags för ny månad och vi drar oss lite längre in i världens bästa årstid!
I går va det födelsedagsfest och i dag har jag städat och i kväll är det dags för datenight med bio.
Det låter inte super spännande kanske men livet är inte alltid spännande, ibland är det bara gött🍁

  • 43 readers

Likes

Comments

Dagen börjar på Huddinge C Tunellbana klockan 07.58 och nu ska jag ta mig till stan för tidigt produktionsmöte och plugga lite manus samtidigt. Efter det blir paus, provfilmning och sen rep så vi har en fullspäckad dag framför oss i dag! :D

Likes

Comments

Nu sätter jag mig på jobbet och påbörjar ännu en säljdag , eller i alla fall säljförmiddag eftersom jag ska i väg på produktionsmöte vid lunch!
Så taggad!!!! Det kommer bli så roligt att komma igång! Hoppas på att vi får koma igång med första repet i dag också :D

  • 49 readers

Likes

Comments

Här sitter vi hela StagePool gänget (nästan)!
Först tog vi en middag på en väldigt autentisk thairestaurang på söder och nu befinner vi oss på publikrepet för Bullets over Broadway på Göta Lejon.

  • teater
  • 47 readers

Likes

Comments

Drar igång dagen på jobbet och gottar mig med mina fina kollegor!
Snart bär det av till Dramaten och i kväll Göta lejon ⭐️⭐️⭐️

Likes

Comments

Första inlägget på nya bloggen och det kan vi också kickstarta med att jag är på väg till mitt första skådis jobb på länge!
Jag hade tänkt mig att jag skulle skriva lite om hur det är att försöka påbörja en karriär som skådespelerska i Stockholm, och då passar väll en sån här början väldigt bra!
I dag ska jag in till stan nu på morgonen, hämta ett manus och sedan sätta mig och läsa på ett café tills det är dags för Reading på eftermiddagen.
Håller tummarna för att det ska gå bra!!

  • jobb
  • 117 readers

Likes

Comments