Denna soliga Söndag passade vi på att ta en fika och shoppa lite till Bias.

Jag är inte så sugen på att skriva så mycket just nu dock då jag är jätte hungrig och i och med det ganska tjurig. MEN här kommer lite bilder i alla fall! Några från fikan och några roliga böcker från sci-fi bokhandeln som vi besökte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är det absolut dags snart att boka tid hos frisören känner jag!

Det ska bli vitt!!.. eller silver blont eller bara kallt och ljust kanske, jag vet inte riktigt. Va det blir exakt får vi se men något i stil med bilderna ovan ska det bli. Jag är inte helt onöjd med färgen jag har nu måste jag erkänna men lite förändring måste jag få i mitt liv. Jag försökte få till den färgen sist jag va hos frisören, men de lyckades tyvärr inte ge mig rätt färg så denna gång blir det Rapunzel of sweden ( https://blfa.me/75/3863/rapunzelofsweden ) som får ta hand om mitt hår. Jag vet att dom är super super bra så det känns tryggt så! 

Likes

Comments

Ledig Söndag!!
Det jag har hunnit med i dag är att jag har förberett och ätit en relativt stadig frukost medan jag har slötittat på TLC, gjort mig i ordning och nu sitter jag på pendeln påväg in till centrum för att träffa bias och ha en lite eftermiddagsdate!
Vi är inte lediga samtidigt så ofta och han va faktiskt inte ledig i dag heller utan kommer direkt från jobbet, men vi får passa på när vi kan och de kommer bli jätte jätte mysigt att hänga lite på stan tillsammans i dag.

Måste dock hinna med att öva lite i kväll till provet på scenskolan som närmar sig allt mer. I går bokades tågbiljetter så det känns verkligen att det är dags snart!

Likes

Comments

I dag har varit en väldigt väldigt bra dag!

I helgen har jag haft lite semester och gottat mig hemma i Växjö och i går morgon åkte jag tillbaka upp till Stockholm igen. Den dagen kan man nog säga i stort sätt va förstörd då jag va så trött efter att ha stigit upp tidigt och åkt bil länge att jag inte orkade göra något mer än att ligga på soffan och koll på film hela dagen.

I dag däremot har jag hunnit få lite glada nyheter angående en provfilmning, Tobbe fick glada nyheter från sitt jobb, vi firade med lite fika på stan och efter det gick Tobbe till jobbet. Sen har jag hunnit köpa mat, laga mat, baka bröd, städa, öva monologer osv osv inte så mycket roligt där.

Det kanske inte låter som en väldigt bra dag men det va det faktiskt om man va där i alla fall!

Jag måste bli bättre på att ta bilder också! På bilden på mig ser det ut som att min nästa hänger ner över munnen, ber om ursäkt för det.

Trevlig Tisdag!

Likes

Comments

En lite seg och tråkig måndag men det är ju tur att man kan gå ut i solen på lunchen i alla fall!
Fick sällis av arbetskollegan Fredde som tycker vi ska börja springa på lunchen i stället från och med i morgon, vi får nog se hur det blir med det.

Likes

Comments

Ansöka till scenskolan i Göteborg och Malmö, en provfilmning i mån klockan 12.30 och en call back klockan 15.00, manusläsning nästa helg och en snabbresa till Växjö nu i helgen. Parallellt med detta försöker jag skriva ihop något som kan bli ett manus antingen till en pjäs eller en kortfilm är tanken.. eller en bok... vet inte något blir det förhoppningsvis i alla fall. Det är lika bra att passa på när man väl är lite inspirerad.

Det blir bra det här!

Likes

Comments

Då vad det klart!

Slutproduktionen gick super super bra och nu har jag fått mitt diplom och avslutat min utbildning på Calle Flygare Teaterskola. Jag måste väll erkänna att det känns riktigt tråkigt just nu, men samtidigt känns det gött att äntligen få testa på det här yrket på riktigt utan att hela tiden kunna gömma sig bakom att man går i skolan och inte har tid.

Jag kommer sakna min klass så jäkla mycket och jag är så sjukt stolt över allt vi har gjort tillsammans och hoppas att man har turen att få jobba med någon av alla dessa fantastiskt begåvade människor igen ute i riktiga arbetslivet.

SÅ Nu är det bara time att satsa!! Oavsett hur många som konkurrerar om de få jobb som finns och hur svårt och jobbigt det än är så ska det gå!

Något som i stort sätt alla jag någonsin har pratat med angående att marknadsföra sig själv som skådespelare är att man måste ha en hemsida. Anledningen till de är väll att alla arbetsgivare hela tiden har tillgång till en uppdaterad version av ditt cv och kontaktuppgifter såklart.

Detta har skjutits upp länge men NU har jag äntligen tagit tag i det. Sitter och fixar endel med den fortfarande då den inte alls är riktigt klar ännu, men ta en titt om du är intresserad!

http://jennifersvensson.webnode.se

NU KÖR VI!

Har varit extremt dålig på att ta bilder under tiden på skolan och nu under sista tiden, men här kommer lite i alla fall!

Likes

Comments

Om en vecka kommer jag tillsammans med min Calle klass spela sista föreställningen på Strindbergs intima som även kommer vara avslutet på de två år som vi har gått tillsammans på skådespelarutbildningen.

På fredag är det premiär, i kväll kommer vi flytta in på teatern och i mån drar första repet på scenen igång.

Önska oss lycka till!

Likes

Comments

Dags för ny månad och vi drar oss lite längre in i världens bästa årstid!
I går va det födelsedagsfest och i dag har jag städat och i kväll är det dags för datenight med bio.
Det låter inte super spännande kanske men livet är inte alltid spännande, ibland är det bara gött🍁

Likes

Comments