Ringde nyss en frisör för jag såg att det fanns en ledig tid imorgon men den var redan tagen. Men jag fick en tid på tisdag och det är så dags för det! Jag hade behövt färga håret men jag vet inte alltid vad frisören använder för färg och då kan jag inte kolla upp så den är cruelty-free, jag är lite lat där. Så det får vara såhär ett tag till, vila lite.

Jag är precis färdigfixad, ska sätta mig vid mitt skrivbord och fixa lite nu inför en grej! Hemlis för att jag är vidskeplig. Jag ska till körskolan senare, jag har fastnat lite för att köra mellan koner så jag blir nog ej klar förrän nästa år, men något att se fram emot i alla fall 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gör jag något annat än äter eller? Tror inte det faktiskt.

Vi hämtade ju käk från något nytt ställe igår men det var ingen hit tycker jag. Dock verkade personalen just då ny så då har jag överseende! Tydligen ska köttet vara bra där men det rör ju inte mig!

Till lunch gjorde jag en wok med nudlar och grönsaker, det finns absolut inget bättre än asiatiskt mig enligt mig! Det är inte flottigt och "tungt" eller hur jag ska uttrycka mig. Jag hade nog mått om jag bodde i typ Japan!

Likes

Comments

Ska snart hämta lite käk från ett burgarställe här i stan. Det är svårt att hitta vegetarisk/ vegansk i den här lilla staden måste jag säga, men nu ska vi testa detta i alla fall.

Vi har vart ute och gått i en timme o jag är nu sjukt handikappad. Det får blir en bildbomb för nu. Gjorde supermat igår, sjukt gott.

Likes

Comments

Jag har inte gjort mycket på senaste, jag var ute i lördags men hann aldrig ta bild på min outfit!

Var nere på träningen igår och kollade på, jag är så less på att vara såhär begränsad. Vill jag "gå" någonstans måste jag cykla, sjukt tråkigt. Men jag är glad jag kan röra mig alls. Jag vill ju dock jättegärna spela!

Så just nu är jag inte så intressant, tyvärr :/

Ska försöka skärpa mig, låter som jag deppar ihop men så är det inte!

Likes

Comments

Jag kommer bara fotobomba nu eftersom jag ej skrivit på några dagar.

Varit på intervju, käkat i stan med Måns (superdejt) och varit på Väla idag. Funderar på att göra en haul men vi får se om jag vågar!

Ska återgå till fotbollen nu, Sverige straffade nyss in 1-0!

Likes

Comments

Det var i söndags dock. Min höft är nu helt paj och det känns "fett keff" att eventuellt inte få spela match på fredag eftersom det är säsongens första hemmamatch. Min första hemmamatch överhuvudtaget med nuvarande laget.

Mycket mer har inte hänt, min vecka kommer igång först imorgon, torsdag. Helt ok för mig, det trivs jag med.

Likes

Comments

Stickat rätt igenom idag, nu är det höst!

Sitter och solar i mitt fönster, ska ta mig ut på en promenad strax för jag får massa löv på mig när det blåser så.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ni vet, jag nickar det överallt för att det blev något smeknamn på mig för flera år sedan. Så hade mamma köpt påsar med sådana tuggummin, jag blir beroende direkt!

Ha gjort veganska små smörgåstårtor idag, de blev så bra! Har firat mammas födelsedag så de gjordes i hennes ära.

Cash outfit, blev en klocka och örhängen på sen klart!

Såklart måste jag visa upp min nya klubba som kom idag!

Likes

Comments

Seriöst, vem tror den här killen att han är?!

"How to make him want you". Gör ditt, gör datt.

Tjejer ska inte göra ett skit! Screw you Mister! Tjejer, ni gör vad fan ni vill och om killen inte faller pladask så fuck honom, vidare till nästa!

Den här mannen har alltså gjort en massa videos om vad kvinnor ska göra och vad män vill ha, guess what fucker?! We don't live for you!

Han håller till och med föreläsning om att män inte ska betala för tjejen de går ut med. Alla har olika åsikter, men seriöst, en föreläsning?! Nog för att alla inte är feminister, men att motarbeta det?! Jag kan betala för mig själv men jag tycker ändå det kan vara trevligt att bli bjuden. Jag kommer ha sex med dig om jag vill och vill jag inte så kommer jag inte ha det! Vare sig du lagt två tusen kronor eller inte ett skit på kvällen vi spenderat.

Men hellooooo, kvinnor har varit förtryckta i flera hundra år, nog fan kan du bjuda på en middag. Visa lite jävla uppskattning. Du kommer få igen det tusen gånger om av tjejen om du är en gentleman. Och nej, det ger dig inte makt över tjejen, tjejen har makt över sig själv för annars är du en våldtäktsman, PUNKT.

Likes

Comments