Rebecka och Julia är här på besök från Sverige och eftersom jag var ledig idag så bestämde vi att åka på utflykt.

Men precis innan vi skulle åka började det småregna. Vi började med att åka till Lake hotel och åt en sen lunch vid 4. Blev sötpotatispommes och vitlöksdipp för min del, det är något jag verkligen älskar! Vi fick lite bråttom eftersom vi ville hinna upp till vattenfallet innan det blev mörkt. Så efter hotellet åkte vi upp på berget, parkerade bilen och började gå. När vi började gå hade det börjat regna ännu mer så det blev en blöt utflykt. Det fanns två vattenfall mn när vi började gå såg vi bara ett som var ganska långt bort, men sedan bakom en klippa gömde sig ett till så vi behövde inte gå så långt i ösregnet som vi trodde. Både jag och Rebecka hade våra kameror med oss så vi tog massa bilder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit en sån bra dag, allt har bara flytit på. Avslutade dagen med en superbra träning med 2. flokkur, vi hade 3 dubbelsaltos på tumbling varav 2 är helt nya. På trampett har de utvecklats jättemycket och deras volter blir mer och mer säkra och det snurras på massa nytt. Nu är jag så himla trött efter allt som har hänt och ska bara göra mat och sedan sova.

Glad måndag!

Likes

Comments

Blev inte en så lång promenad idag bara 2,5 kilometer. Men gick ner till ån och tog lite bilder, men när jag var där nere började det regna.. Men fick ändå lite fina bilder.

Nu ska jag laga mat, har inte så mycket hemma så blir nog havregrynsgröt eftersom det är typ det enda jag har hemma. Sedan blir det planering innan jag börjar jobba.

Likes

Comments

Gick precis upp och tänkte snart gå ut på en promenad. Hoppades på att solen skulle skina men det är molnigt och tråkigt ute men det regnar inte iallafall! Börjar jobba klockan 5 och idag är det fristående som står på schemat, så måste planera den träningen också men annars har jag inte så mycket planerat idag vilket känns ganska skönt. Tänkte ta med mig kameran ut på promenaden så det kommer upp lite bilder senare.

Likes

Comments