... But on another blog! 😋😃😁😎


Tycker ni alla ska gÄ in pÄ http://www.jenzies.se/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

IgĂ„r sĂ„ var vi pĂ„ mellandagsrea i Örebro. Hittade inte sĂ„ mycket, men blev lite pĂ„ Stadium i alla fall. Detta linne och sĂ„ trĂ€ningshandskar. Har velat ha dessa handskar lĂ€nge nu, dĂ„ jag har hört att de ger bra stöd nĂ€r man trĂ€nar. Linnet var det rea pĂ„, kostade bara 50 kronor. Den Ă€r ju i och för sig frĂ„n barnavdelningen, men behöver ha smĂ„ storlekar om jag vill att det inte ska se stort ut dĂ„ jag Ă€r sĂ„ liten. ÄLSKAR förresten att trĂ€na i linne. Hatar nĂ€r det blir för varmt som med lĂ„ngĂ€rmat. Jag gillar inte heller t-shirt lika mycket som linne.

Blev nĂ„gra timmar pĂ„ Ikea ocksĂ„, ofc. Heheh. Ny stor rosa matta tĂ€cker nu en del av golvet i mitt rum, fancy. Sedan blev det lite grejer till sĂ€ngen och en vit snygg tallrik som jag ska ha som prydnad pĂ„ min hylla.​

Likes

Comments

​​Hej pĂ„ er. ​Har precis kollat igenom alla bilderna jag tog i stallet pĂ„ julafton och hĂ€r Ă€r dem bĂ€sta. Micha pĂ„ första, Sunny pĂ„ andra och tredje. Den fjĂ€rde bilden tog jag pĂ„ mini-granen i mitt rum.

Likes

Comments

Studiedag nr 2 kommer inledas med stallet.

Idag sÄ ska vi fortsÀtta med att köra in Sunny. För er som inte vet sÄ har vi faktiskt kommit vÀldigt lÄngt med inkörandet, dÄ Sunny Àr vÀldigt duktig. Dags att fortsÀtta med inkörandet idag, efter nÄgra veckors paus.

Jag kommer troligtvis Àven att rida Micha idag. Inte helt sÀkert, men troligtvis i alla fall. Jag Àr sjukt ridsugen!

SnÀlla Emmy hjÀlper oss med inkörningen. :) Bild frÄn första gÄngen vi provade.

Likes

Comments

Min nya favoritlÄt Àr Me & my Girls av Selena Gomez. Spelas hela tiden i mina lurar och Àr sÄ grymt bra. En lÄt som alla borde lyssna pÄ!

If we want it, we take it
If we need money, we make it
Nobody knows if we fake it
You like to watch while we shake it
I know we're making you thirsty
You want us all in the worst way
You don't understand
I don't need a man

Likes

Comments