Likes

Comments

Igår så var vi på mellandagsrea i Örebro. Hittade inte så mycket, men blev lite på Stadium i alla fall. Detta linne och så träningshandskar. Har velat ha dessa handskar länge nu, då jag har hört att de ger bra stöd när man tränar. Linnet var det rea på, kostade bara 50 kronor. Den är ju i och för sig från barnavdelningen, men behöver ha små storlekar om jag vill att det inte ska se stort ut då jag är så liten. ÄLSKAR förresten att träna i linne. Hatar när det blir för varmt som med långärmat. Jag gillar inte heller t-shirt lika mycket som linne.

Blev några timmar på Ikea också, ofc. Heheh. Ny stor rosa matta täcker nu en del av golvet i mitt rum, fancy. Sedan blev det lite grejer till sängen och en vit snygg tallrik som jag ska ha som prydnad på min hylla.

Likes

Comments

​Hej på er. ​Har precis kollat igenom alla bilderna jag tog i stallet på julafton och här är dem bästa. Micha på första, Sunny på andra och tredje. Den fjärde bilden tog jag på mini-granen i mitt rum.

Likes

Comments

Studiedag nr 2 kommer inledas med stallet.

Idag så ska vi fortsätta med att köra in Sunny. För er som inte vet så har vi faktiskt kommit väldigt långt med inkörandet, då Sunny är väldigt duktig. Dags att fortsätta med inkörandet idag, efter några veckors paus.

Jag kommer troligtvis även att rida Micha idag. Inte helt säkert, men troligtvis i alla fall. Jag är sjukt ridsugen!

Snälla Emmy hjälper oss med inkörningen. :) Bild från första gången vi provade.

Likes

Comments

Min nya favoritlåt är Me & my Girls av Selena Gomez. Spelas hela tiden i mina lurar och är så grymt bra. En låt som alla borde lyssna på!

If we want it, we take it
If we need money, we make it
Nobody knows if we fake it
You like to watch while we shake it
I know we're making you thirsty
You want us all in the worst way
You don't understand
I don't need a man

Likes

Comments

Så skönt att alla på skolan har ledigt idag och imorgon. Massor av tid till annat som behöver göras... Gick upp vid halv 9 och putsade all Sunnys utrustning + mina ridstövlar. Var rätt utmattande i sig, men det är viktigt att underhålla sin utrustning och se till att den håller länge. Ren och smord utrustning gör det också både roligare och lättare att rida tycker jag. Bättre grepp i sadeln och känslan av RENT. Mmm!

Nu ska jag gå ut och träna volleyboll till turneringen på onsdag. Måste vara någorlunda bra tills dess, och eftersom att jag är kass nu så gäller det bara att öva... Det är dock väldigt roligt, känns som en sport som jag skulle vilja vara bra på.

Likes

Comments