I fredags såg jag Shawn Mendes på Gröna Lund med Matilda. Vi köade i två timmar, innan konserten började, för att få bra platser.

Han var extremt begåvad och väldigt charmig! Vi sjöng med som galningar, och jag är riktigt glad att jag fick chansen att se honom uppträda! Sist han var i Sverige kunde jag inte se honom, eftersom jag var bortrest.

Konserten var rätt kort, men han var så duktig, att det var värt det ändå! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag träffade Olivia förra söndagen. Vi gick till Phil's Burger på Stureplan och åt en varsin burgare till middag! Gott var det, och riktigt mysigt med bra sällskap. Efteråt tog vi en promenad, även fast det blev rätt kallt. Puss

Likes

Comments

Jag har köpt en ny mocka jacka från Mango, och den må jag säga är riktigt snygg!!

Likes

Comments

Förra fredagen sprang jag The Color Run Night med Laura! Loppet är 5km, och vi har sprungit det två gånger tidigare, fast på dagen. Då har de alltid kastat en ny färg på en vid varje km, men den här gången kastade de bara färger två gånger. Därför blev vi förvirrade och visste inte hur långt vi hade sprungit och hur mycket vi hade kvar att springa.. När vi gick i mål, hade vi förväntat oss att det var långt kvar, så jag tyckte att det kändes jätte kort.

Efteråt gick vi till "festen" där man fortsatte att kasta färg och dansade. Det var jätte roligt! Puss

Likes

Comments

Förra helgen var jag och tittade på E.T vid Rålis med Laura, Felicia, Olivia, Alma, Norma, Miranda och Norma. Sedan träffade vi lite fler senare på kvällen.

Det var jätte mysigt och vi hade köpt godis med oss! Man kunde dock inte höra filmen så bra, eftersom att vi satt en bit ifrån, så vi pratade mer istället. Puss

Likes

Comments

Den här efterrätten slår nog alla godsaker!! Det är alltså ben & jerrys glass i mitten av en chocolate chip cookie! Godare blir det inte.

Likes

Comments

Min mamma älskar skaldjur och jag gillar det också, förutom att jag kan tycka att det blir jobbigt att skala dem, eftersom att jag tar rätt så lång tid på mig.. Mamma hade i alla fall köpt hem bland annat kräftor och räkor idag till middag. Vi åt det med baguette, västerbottenpaj och aioli sås. Det var gott! Puss

Likes

Comments

Felicia träffade jag idag! Vi möttes i Slussen och promenerade sedan i stan. Efter ett tag köpte vi en varsin kaffe isglass från 7-eleven, och satte oss vid Kajen i Gamla stan. Solen lyste och det var riktigt fint väder, för en gångs skull. Det var ett tag sedan vi såg varandra sist, så vi hade massor att prata om.

Vi köpte sedan Subway och satte oss vid trapporna utanför konserthuset och åt. Sedan köpte vi jordgubbar och dricka och gick på bio och såg filmen "Fantastic four". Det var impulsivt att gå på bio, men filmen var faktiskt riktigt bra! Jag gillar att det var med komiska drag ibland, även fast jag och Felicia kanske skrattade åt sådant som inte var meningen att det skulle vara roligt. Puss

Likes

Comments