Header

Spenderat helgen med Adrian, bara tagit det lugnt för det mesta vilket faktiskt vart ganska skönt. Gillar sådana dagar då man inte gör något speciellt utan bara är. Då blir man förhoppningsvis utvilad till kommande vecka! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Första hoppträningen på länge både för mig å chappe. Det gick förvånansvärt bra faktiskt, chappe skötte sig jätte bra! :) kändes lite kantigt, dock har ju Chappe också vilat ett tag så jag är ändå nöjd :)

Likes

Comments

Igår flyttade jag och Nellie upp till Moa, till lägenheten ovanför stallet :) En etta som jag å Nellie kommer bo i nu istället för hos viktor :) Adrian följde med och hjälpte till också så vi vart klara med allt till kvällen :) Nu har skolan börjat igen, var väldigt jobbigt att kliva upp i morse, men skönt med en dag mindre denna vecka iaf :)

Likes

Comments

Då var man tillbaka i Stockholm igen :) Pluggade på tåget och när jag kom hem tog jag en joggingtur. Nu for man å köpte lite "frukost" påväg till Adrian :)

Likes

Comments

Sista dagen i Luleå för denna gång, ikväll blir det å ta nattåget till Stockholm igen :) Gjorde frukost med syrran idag, blev amerikanska pannkakor vilket vart väldigt gott faktiskt :)

Likes

Comments

for med Kimmy och kollade på basketen idag! :) Vart en väldigt spännande match och vinst för LÅ såklart! ;) Det vart faktiskt en väldigt rolig kväll! :)

Likes

Comments

For till syrran igår och käkade, tog med mig Loui när vi for hem. Så har varit hundvakt idag :) Bella och Jax kom också förbi en sväng så hela huset har varit fullt i djur ;) for en sväng till storheden också med syrran och nu är man påväg å hämtar Lilja. Som sagt är man aldrig still, jag är en väldigt rastlös person så trivs som bäst när jag har saker å göra hela tiden :)

Likes

Comments

Var på storheden och stan idag med mamma och shoppade lite nytt :) behövde en ny vårjacka så köpte det, ett par jeans och två bhar :)

Likes

Comments

Imorse for vi till farmor, tog med oss tobbe och Anton också som vi söttte på i Övertorneå :) Varit här hela dagen, ikväll blir det å basta och sedan får vi väl se om vi far tillbaka till stugan eller sover här :)

Likes

Comments

Idag var sista dagen på praktiken, känns faktiskt väldigt tråkigt. Har haft så roligt och jag lär mig nya saker för varje gång jag är där. Man känner sig alltid välkommen och även fast man kommer hem trött på eftermiddagarna så känner man sig ändå nöjd! :)

Idag fyller min älskade syster år så var förbi en sväng och fikade, nu bär det strax av mot Överkalix, här sitter man aldrig still!

Likes

Comments

Instagram@jennigranqvist