Header

I tisdags for jag på hockeyn med nattis, en bra match med vinst är ju alltid roligt å se. Mötte också Bella å hennes kompis där så var med dom å :) igår på praktiken red jag amazing, Malle och Martin, tyckte det gick ganska bra med alla tre och idag skrittade jag ut på T och red ut på amazing. Amazing var väldans fin idag så det var ju kul :) idag fick jag också sluta tidigare och fick skjuts hem av Anneli så det var väldigt skönt :) har dock gjort något med min rygg så har sjukt ont i den...
Godnatt! :)

T.Hall

How Amazing Tooma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tiden går himla fort ibland! Var sjuk förra veckan så var borta från praktiken redan från onsdag. Mådde dåligt redan på tisdag men insåg att det inte blir bättre av att fortsätta jobba ;) så vilade ut ordentligt och har varit med loui på torsdag och fredag :) Bella bjöd oss också på tacos förra veckan vilket var sjukt gott! Varit å hälsat på farmor i helgen, hon gjorde också tacos men det var gott. En allmänt bra vecka trots förkylning alltså (:

Idag var första dagen på min praktik på stall WF i Boden. Fick rida tre hästar, Malle, T och Barry. Alla tre var sjukt pigga och tyckte det var skönt att röra på sig lite :)

Likes

Comments

Igår gick jag rida tropic på lektion för Anna-Karin, det gick väl helt ok skulle jag säga (: på kvällen for jag och nattis till big boy och träffa Jim en sväng och sedan for jag å Jim hem så såg vi på idol :) idag har Bella och Matti varit förbi en sväng och när dom for hem gick jag å Jim ut på äventyr med loui ;)

Likes

Comments

Igår fick jag rida tropic igen på praktiken, det gick lite bättre än sist och jag kände att jag fick lite bättre kontakt med munnen :) när jag kom hem igen så hoppade jag i duschen och for sedan till Olles med nattis och Bella. Såg på hockey och åt, det var mysigt (: innan vi for hem for vi förbi loukas en sväng å :)

Likes

Comments

Är väldigt trött på kvällarna efter min praktik så har inte orkat blogga ;) får för det mesta mocka, sopa, fodra, fylla vatten och sådant men i måndags fick jag rida tropic en stund så det var ju ganska roligt iaf. Är helt slut i kroppen men vilar så mycket jag bara kan när jag är hemma :)

Här köpt lite nytt också, bland annat ett sjukt bra puder och mamma köpte nya skor till mig så det blir jag iaf lycklig av 😉

Likes

Comments

Idag har jag å syrran varit på Storheden en sväng å shoppat lite, sedan for vi å hämta upp loukas och Erik och for å käka på tuna med Jim :) nu bär det av mot Överkalix så snart får man träffa bäbis igen <3

Likes

Comments

Igår på hoppningen gick det väldigt bra, chappe var väldans fin! Fick hoppa lite högre också så det bar väldigt kul att få flyga lite grann (: dock var det en massa byggarbetare som borrade så när jag hoppade mot dem blev han väldigt spänd, rev och tryckte sig därifrån, men åt andra hållet gick det super bra! Vi slutade verkligen på topp! På kvällen tog man sista flyget hem å möttes av mina älskade systrar. Nattis hade köpt ridbyxor, två jackor och en massa ridsockar till mig så det var ju sjukt gulligt! Millan hade köpt schampoo, balsam och hårinpackning av nå bra märke så det var också sjukt gulligt! Mina systrar är helt enkelt bäst!

Annars känns det sjukt skönt å vara hemma :)

Likes

Comments

Igår var kingen väldigt väldigt pigg till en början men superfin på slutet av passet :) idag for jag ner å mockade å fixade och sedan satt jag på skolan och jobbade. Är sjukt stressad över alla uppgifter och prov vi har vilket gör att jag blir trött och min ögondarr blir värre. Är väldigt jobbigt men snart får jag fara hem och lugna ner mig lite i alla fall :)

Likes

Comments

Idag red jag ut på kingen med Cornelia och Arcus :) det var så sjukt härligt! Det är synd att vi aldrig får rida ut på skolhästarna så njöt av varenda sekund! Kingen skötte sig väldigt fint och var väldigt duktig! :) igår var det taco-kväll för alla vi som bor hos Viktor, dock var inte Viktor där utan Amanda och Anna tog över istället. Det var väldigt kul :)

Nu har jag äntligen fixat min praktik och kommer göra den hemma! Så nästa vecka på torsdag kväll far jag äntligen hem igen! :D är sjukt taggad!

Likes

Comments

Idag var vi också på gräsbanan på hoppningen. Chappe var bra mycket lugnare idag och nästan lite smått loj i början. Men när han kom igång gick det bra och det var väldigt roligt! :)

Likes

Comments