Header
View tracker

hoppningen för Maria i torsdags gick jätte bra, chappe kändes väldigt fin! i fredags red jag Enzo i paddocken som skötte sig väldigt bra tills några kom skrikandes på stallplan... han lugnade sig efter ett tag men var lite spänd där en stund :) igår hade jag stalltjänst och efter em fodringen red jag bruno, for hem och åt, for till mickan och såg en film och sedan tillbaka till stallet och kvällsfodra :) vart en lång dag! idag red man också Bruno vilket var väldigt kul :) mickan filmade så tog några screen shots ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

i måndags hade vi studiedag så var ledig men for ändå till skolan en sväng och pluggade lite. Fick rida Chappe och när jag kom in med han så frågade Cissi om jag ville rida Geil Sli också så det gjorde jag. efter det for jag med handlingsbilen och handlade. var hemma efter 7 nån gång och jag som trodde jag inte skulle ha något att göra hela dagen ;)

Likes

Comments

View tracker

Har haft en sjukt bra helg denna vecka! var med nattis hela lördagen och så hämtade hon sin nya hund. sjukt söt liten dam välkomnar vi då till familjen <3 igår tränade och pluggade jag så jag känner mig duktig!;)

Hade ingen bra bild på lillen men söt är hon allt ;)

Likes

Comments

har verkligen haft fullt upp denna vecka! min mobil gick sönder i början på veckan så inte kunnat blogga. i tisdags fick jag rida chappe efter skolan, i torsdags hoppade vi för natalie adelborg och igår for man in till stan en sväng. på kvällen for jag också till arlanda för att möta syrran. hennes flyg var tydligen väldigt försenat och utan mobil så satt jag och väntade i flera timmar, vi hann iaf med sista bussen hem och nu har man också en mobil igen! Tack mamma för den fina presenten!! <3

Likes

Comments

Idag har jag ju inte precis haft turen på min sida, dagen börjar med att cykeln går sönder och jag flyger och landar i leran... Så jag kastar cykeln åt helvete och går till stallet. Ridpasset gick faktiskt väldigt bra så det var väl höjdpunkten på dagen. Efteråt stressar jag för att hinna klart med stalltjänsten innan lunch och då inträffade det ju några småsaker som fick mig på ännu värre humör.

På lektionerna senare förstår jag absolut inte vad jag ska göra och när jag kollar på min kursmatris så är det ifyllt gult på e nivå... Det ser alltså ut som en f varning??? Läraren säger att man visat kriteriet en gång och måste visa flera gånger, men var jag underkänd? På omdömet stod det att jag gör ett bra jobb men på kursmatrisen står det att jag har f??? Så höll alltså på att bryta ihop där och då, förstår ingenting vilket är super frustrerande!

Idag har jag också funderat över djurens biologi kursen som jag valde till och har nu kommit fram till att jag ska hoppa av den, den är svår och stressig och utan den har jag extra tid till ämnena jag inte förstår mig på. Hejdå till denna usla dag och hoppas på en bättre morgondag! :)

Likes

Comments

I torsdags istället för hoppning hade vi tömkörning då vi hoppade i måndags :) det var ganska roligt faktiskt och hoppas vi gör det igen :) idag for vi och handlade och har sett på idol tillsammans :)Vart en dålig bild menmen ;)

Likes

Comments

Har inte orkat blogga när min mobil är sönder då skärmen typ är lös så man måste trycks in den för att kunna se något hahahha... I lördags skulle jag rida Olivias fina häst Enzo. Han var lite stressig till en början men mot slutet var han väldigt fin! Red på travbanan i solen och snön, var så mysigt! När jag höll på å släppa ut Enzo igen så fick jag reda på att jag skulle få rida chappe också! Vart väldigt glad. Fick lite hjälp av Nellie så tack till dig sambo!

Igår for jag till Solna och mötte mamma, Anki och syrran. Jag å syrran åt på Vapiano och så for jag, mamma å Anki hem till mig sen. Hade utvecklingssamtal imorse och efter det var det hoppträning för Lotta Björe! :) det kändes inte jätte bra och kände inte riktigt att jag fick en bra feedback men det såg väl bättre ut än vad jag kände skulle jag tro...

Likes

Comments

Igår på hoppningen gick det mycket bättre än jag trodde det skulle gå, chappe var verkligen jätte fin! Idag på idrotten så åkte vi pulka... Det var väl lite för skojs skull men har länge tyckt att idrotten känns oseriös med varken hall eller verktyg så ja... Men nu är det äntligen helg så det är väldigt skönt! :)

Likes

Comments

I söndags fick jag rida Cornelias häst Arcus. Han var lite stel å så i början men väldigt fin på slutet :) idag var första skoldagen efter lovet vilket var ganska jobbigt faktiskt hahah, hade dressyrlektion på morgonen och fick väl ingen jätte bra känsla menmen. Har också dragit på mig en förkylning men den försvinner väl förhoppningsvis på natten. Är väldigt kallt i mitt rum på nätterna men får sova med täcken och filtar osv ;)

Likes

Comments

Igår for man till Överkalix en sväng och sa hejdå till ungarna. Var där över dagen och for hem på kvällen :) imorse har man packat och det var med nöd och näppe allting fick plats i väskorna... Det blev taco mys innan jag for till Kallax och är nu framme å har packat upp allt :)

Likes

Comments