Header

Varit barnvakt med nattis idag åt ungarna :) Vart en lång dag måst jag säga och bilen ville inte heller starta så vi fick vänta på starthjälp från mackan ;) Men nu är vi påväg hem igen :)

Likes

Comments

For till Ökx idag till brorsan å gänget :) Var ure å grillade och lekte med ungarna innan jag å brorsan for på en skotertur. Mitt i skogen mellan en massa träd, över stenar och stockar... sedan kom vi till en myr också där micke hade väääldigt roligt.. sedan körde jag en bit hemåt och kom nyligen in igen :)

Likes

Comments

Igår for jag till Gossip i stan där syrran praktiserar, hon tvättade, toppade å styla mitt hår så det var fint för en dag iaf ;) Idag for vi till farmor och imorgon blir det Överkalix en sväng :)

Likes

Comments

Då var man äntligen hemma igen! Var underbart att få träffa alla igen, speciellt kisse :) Nu är man på mat o prat med syrran som bjudit mig på lunchdejt <3

Likes

Comments

Idag hade vi gästträning för Natalie Adelborg :) Tyvärr gick det inge vidare idag, jag och chappe var i två olika världar, min sits var inge vidare, det var vingligt mellan hindrena och vi hade dålig distans på några hinder, det gick åt skogen helt enkelt. Får försöka leva på förra fredagens känsla istället :)

Likes

Comments

Eftersom jag är klar med i princip allt skolarbete har denna veckan känts nästan helt meningslös, varit på skolan och gjort i princip ingenting. Jaja bättre än å ha massor av uppgifter iaf :) Igår for jag till Adrian en sväng och idag far jag äntligen hem igen! :D

Likes

Comments

Igår lyckades Chappe trampa av sin sko så jag fick rida Geil Sli på dressyrlektionen istället. Det gick extremt dåligt, jag kunde knappt böja honom förrän på slutet så det var extremt frustrerande ;) Idag hade vi stalltjänst på morgonen och sedan tömkörde jag Geil Sli :) Han var mycket fin på tömmen idag måste jag säga så det var ju kul det iaf :)

Då var snön också tillbaka :)

Likes

Comments

Till skillnad från igår så har jag varit väldigt produktiv idag :) Började dagen med å storstäda innan jag for iväg till stallet.  Tog in och borstade noga genom en lerklump (även kallad Chappe) innan vi red på travbanan. Han tyckte allt var läskigt så var väldans ofokuserad, fick kämpa med å få rätt galopp ens ;p

Tog sedan och promenerade med Enzo i 25 minuter i ridhuset innan jag gick hem igen :) For ut och sprang, duschade och åt ägg och kvarg så nu är man helt slut! Inväntar att mina sambos ska komma tillbaka igen och så blir det nog en tidig kväll ikväll :)

Vi vart något leriga jag å Chappe ;)

Likes

Comments

I fredags hade vi en extra Hopplektion för Maria :) Det kändes mycket bättre denna gång än vad det gjorde sist så jag är nöjd. Vi fick hoppa lite hinder också denna gång så det var kul. Chappe kändes väldigt fin så med lite bättre ridning från min sida så skulle passet vara perfekt ;)

For sedan iväg till Adrian och åt å sen for vi och såg 50 shades darker :) Den var väldigt bra tycker jag, bättre än ettan (: Sov där och idag har man bara slappat så det har också varit ganska skönt :)

Likes

Comments

Idag på hopplektionen fick jag ingen bra känsla alls. Kändes "flamsigt", vi var inte i samspel och jag satt som en kratta. Stackars häst som fick stå ut med mig idag... ;) Alla lektioner går ju inte bra så får väl hoppas på att det känns bättre imorgon :)

Idag lagade jag mig god mat, lax, potatisgratäng och sallad satt som en smäck (:

Likes

Comments