Header

Var å käkade på österns pärla idag vilket var väldigt gott! De har nog den bästa kebabpizzan i hela LÅ :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Adrian blev sjuk för nån dag sedan så har bara tagit det lugnt, han skulle egentligen hem idag men eftersom han vart sjuk så stanna han längre! :) Jag blev då åtminstone glad!

Ikväll vart det ett varmt bad :)

Likes

Comments

Gick en sväng på Överkalix marknaden idag innan vi for iväg och hälsade på farmor en sväng :)

tog lite omvägar hem för å kolla på lite fin natur :)

Likes

Comments

Då var man påväg till Överkalix en sväng :) Blir nog å gå på marknaden imorgon och kanske en sväng till farmor också! :)

Likes

Comments

For förbi Bella en sväng idag och fick äntligen träffa lilla gabbe! :) For sedan vidare till stan och åt på Waldorf med Lina, Nattis, Millan och Adrian såklart ;)

Likes

Comments

for en sväng på stan idag :) tog en milkshake vid norra hamn och satt där en stund :) kom hem för ett tag sen och väntar nu på pizza :) En mysig dag som gick väldigt fort!(:

Likes

Comments

Idag kom äntligen Adrian upp till LÅ! :) bara tagit det lugnt idag dock, for och hälsa på lina en sväng å så :) Saknat han nå otroligt å äntligen är vi tillsammans igen! :)

Imorrn kanske det blir en rundtur på stan, men det får vi väl se :)

Likes

Comments

Jobbade då i Pajala i helgen och måste säga att det var riktigt kul! härligt att träffa nya, sköna människor!:) for till stugan på söndagen och la mig därför inte förrän 8 på morgonen... Bella, mackan och vidar kom förbi en sväng innan vi for tillbaka till Luleå igen :) vart en bra helg helt enkelt! :)

Likes

Comments

For till Pajala idag och har jobbat på marknaden med å ta inträde. Haft så sjukt kul trots lite stress mellan varven! :) Nu blir det å sova då man ska upp imorgon och fortsätta jobba! :)

Likes

Comments

Har just läst ut en man som heter ove, och jag måste säga att jag faktiskt tyckye den var bra. Jag gillar att läsa böcker men har väldigt svårt att hitta böcker jag tycker är bra. Denna bok tipsade syrran å robban om och det är jag glad för!

Såg även filmen, den var inte alls bra tyckte jag. Så ifall ni sett filmen, läs boken också, den är så väldigt mycket bättre! :)

Likes

Comments