Header

Igår var sista dagen på praktiken vilket kändes väldigt skönt! :) Jag och Adrian for på kvällen och åt på prime burger och såg sedan på bio, som vi gjorde på vår första dejt för ca 8 månader sedan! :) Tiden går verkligen fort! :) Är så lycklig över att jag har honom i mitt liv <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna vecka på praktiken har varit väldigt jobbig faktiskt men nu är det helg så det var väldigt behövligt! var i Tyresö och kollade när syrran tävlade idag, självklart bäst och ligger på första plats efter korta programmet! :) Var sedan och åt på Texas med Adrian, morsan, millan och Emil, så det var väldigt mysigt! :)

Likes

Comments

Vart en bra vecka på praktiken! :) Både igår och idag red jag en super fin häst som heter Umami :) Väldigt stor men snäll och väldigt trevlig å rida! :) Nu är det äntligen helg och fått sluta tidigare idag så just nu är humöret på topp! :)

Likes

Comments

Idag fick jag rida en super fin häst på praktiken! En av de finaste jag suttit på faktiskt! :) Lilla Nurmi skruttade jag runt på i ridhuset idag, det var väldigt kul!

Resten av dagen gick dock lite segare men en bra morgon vart det i alla fall denna måndagen! :)

Likes

Comments

Samma sak varje dag på praktiken så finns inte mycket roligt att blogga om just nu, sover ungefär hela helgerna då jag är så trött också ;) Men igår var jag faktiskt i stan och inhandlade en ny ridhjälm å vantar :)

är så extremt lycklig över att ha honom å komma till varje dag <3

Likes

Comments

Vilat ut denna helg, ätit gott och varit på dop med Adrian. Dags för praktik igen imorgon dårå. Vart en mysig helg iaf :)

Denna middag gjorde söndagsångesten något lugnare ;)

Likes

Comments

Då var första praktik veckan avklarad! 4 veckor till då.. aja man får väl stå ut, lär väl behöva sova i tre veckor i sträck efteråt ;) men är ändå rätt fine :) äntligen är det helg så nu får man då sova :)

Finfina Raoul! :)

Likes

Comments

Då har man börjat praktiken på försvarsmakten, K1 denna vecka. Har varit väldigt trött så inte orkat blogga. Det har gått relativt bra, har dock vart jobbigt å kliva upp tidigt för att sedan komma hem sent på kvällen men börjar vänja mig lite nu ;)

Idag fick jag skritta ut på en av shire hästarna! :) (han ser dock väldigt liten ut på bilden...)

Likes

Comments

Haft så sjukt mysigt i Italien dessa tre dagar! :) Ätit fantastiskt god mat, shoppat, skrattat osv osv :) Till en helhet vart resan underbar, och inget jag glömmer förrän jag är gammal å senil (om ens det) ;)

Kan man ha haft det bättre?<3

Likes

Comments

Haft sjukt mysigt här i Barcelona och Granollers! :) Älskade stranden i Barcelona och den mysiga lilla staden i Granollers :) Tyckte det var lite väl med folk i barca och lite "för turistvänligt" om man säger så, tyckte det var mer av en upplevelse i Granollers där det mest var spanjorer på gatorna :) till helheten vart det en fantastisk upplevelse jag sent kommer glömma! :)

Likes

Comments