Header
View tracker

Så denna helgen hade jag fullt upp! i lördags for jag ner till stallet och red Chappe :) skrittade ut en sväng och sedan lite på gräsbanan :) på kvällen for jag in till stan en sväng och kom hem ganska sent. Idag har jag också varit i stallet, red Chappe i ridhuset, planen var att träna dressyrprogram men var för mycket folk.

Red sedan Bruno vilket inte heller vart så bra då det var så fullt i folk. Han var stressad men lugnade sig tillslut och blev fin :)

Likes

Comments

Ikväll vart det tjejkväll med sambos och Moa :) Tacopaj och sedan kladdkaka till efterrätt blir väldigt bra! :) Ha en trevlig kväll! för det har då vi ;)

Likes

Comments

Idag har tiden på skolan gått fruktansvärt långsamt, när jag äntligen kom hem tränade jag lite och lagade mat. Blir nog en tidig kväll för mig, känner mig väldigt trött faktiskt :)

Likes

Comments

I söndags red jag Chappe på gräsbanan, han var väldigt nöjd men lite loj. Igår hade vi dressyr för Maria vilket gick helt okej, vi övade på lite delar av dressyrprogram. Så nu blir det å lära sig LB:1 till på måndag då vi har programridning för Emma :)

Det var väldigt vackert imorse :)

Likes

Comments

I morse släppte Malin ut Enzo så var extremt skönt att få sova. När jag kom till stallet hade hon även mockat och fixat höet så det var bara att fixa hans kraft kvar :) Red chappe, övade på lite öppnor, skänkelvikningar och någon sluta :) Han var fin lite trött bara. Efter det hjälpte jag till på stalltjänsten, pysslade om Enzo och gick sedan hem :)

Hade fina Walle och Moa som sällskap:)

Likes

Comments

View tracker

idag hade vi föreläsning och sadelprovning hela dagen. Det var väldigt intressant, vi fick skära upp en sadel också. Nu har skolhästarna fått omkastade sadlar. Chappe har kvar sin gamla dressyrsadel men har fått en annan hoppsadel :) efteråt skulle jag rida Enzo men han var halt så det var inge vidare, hoppas bara på att han ska bli bättre nu!

Likes

Comments

eftersom Olivia farit hem över den här veckan så har jag hand om Enzo :) Han fick vila i tisdags då vi gick till 17 och jag for med handlingsbilen efteråt. Idag hade vi ingen hästkunskap så efter matten imorse hade jag inga lektioner förens efter lunch. så jag fixade Enzos mat och red då :)

Likes

Comments

Blev mycket ridning i helgen, i söndags red jag Chappe, Kaprice och även Chili. Så hela dagen spenderades i stallet :) Idag var det skola igen, 8-5 första dagen med inställd ridning också var väldigt tufft. Vi hade stalltjänst och möte hela förmiddagen och lektioner + stalltjänst på eftermiddagen, ingen mjukstart precis...

Fina Kaprice var lite väl pigg på travbanan igår ;)

Likes

Comments

Igår for jag tillbaka till Stockholm igen och är redan tillbaka i stallet :) Känns så skönt att få rida igen efter hela tre veckors uppehåll :) Ridit Chappe och snart blir det å rida Kaprice. Efter det måste jag skynda mig iväg å handla lite mat så man inte råkas svälta ;)

Likes

Comments

kvarg, mango, banan, havregryn och en kopp med te fick det bli till frukost idag :)

Likes

Comments