Header

Hmm.. tiden flyger verkligen fram just nu, i onsdags jobbade jag i stallet och igår for jag till solna å köpte adrians present och sedan for jag till Adrian. Idag fyller han år så stort grattis till dig!<3

Är för övrigt klar med i princip allt skolarbete så nu är det bara slutspurten till sommarlovet kvar!! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag hade vi Programridning på dressyrlektionen. Jag red LB:1 och det gick väl lite sådär.. Chappe var duktig men jag fick inte honom helt fram för skänkeln så mellantraven vart ju katastrof bland annat..

jaja, vart ju lite stressigt innan då jag körde fyrhjuling, mockade chappes box och så hade jag 50min på mig att hämta hästen längst bort på travbanan som inte ville komma in, borsta och fixa han (han var väldigt smutsig också) och sedan rida fram. Den stressen hade nog också en inverkan på programmet idag ;)

Bara en dag kvar av skolveckan så det känns skönt iaf! :)

Likes

Comments

Nästa vecka har jag bara två skoldagar och sedan jobb på onsdag :) känns väldigt bra faktiskt! Vart hos Adrian en sväng och sedan jobbat i helgen så det har gått fort! Ridit Casino och Chappe idag och båda skötte sig super! :)

Chappe var väldigt nöjd över sin dusch idag!

Likes

Comments

Idag hade vi Gästträning för Lotta Björe! Sista hopplektionen vi har då hästarna åker på bete sedan. Det gick faktiskt väldigt bra, jag är nöjd! Både jag och Chappe kämpade på bra! Ska fortsätta få ihop honom lite mer mellan hindrena bara, speciellt mot slutet av en bana då vi båda blir lite trötta ;)

Sedan var det lunch stalltjänst och efter det for vi och hade livräddning i vatten :) Jag tycker att jag var rätt så bra på det faktiskt så tror det bådar gott för mitt idrottsbetyg! ;)

Likes

Comments

Tiden går himla fort ibland måst jag säga! Dagarna bara flyger förbi och snart är det ju sommarlov! Hade dressyr för Jenniemy i måndags, gick halvbra, red Chappe idag också ute på travbanan. Han var fin, ställde inte höga krav utan rullade mest på i låg form i olika gångarter :)

När man sitter och gör de sista inlämningsuppgifterna på skolan känner man hur nära sommaren är, börjar redan bli klar i ca hälften av alla ämnen så det känns bra! :)

Foto: Sofia W Lemmeke

Likes

Comments

I torsdags hoppade vi lite terränghinder på gräsbanan, gick helt okej, Chappe kändes lite trött. Men fick superfina bilder av Sofia så helt hemskt var det inte ;)

Foto: Sofia W Lemmeke

Likes

Comments

Jag personligen älskar att tömköra då man själv får se hur hästen går :) for till stallet idag och tömkörde Chappe, började med en gramaninspänning vilket han inte riktigt gillade så det blev lite missförstånd. Så hade direkt i tygeln på ytter och ledande inner istället, det tyckte han bättre om, han tappade såklart lite av formen men mot slutet gick han i en fin låg form :)

Sov hos Adrian i natt då jag var ledig från skolan idag, restdag utan rester är ganska bra tycker jag ;)

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när allt bara känns sådär bra? Chappe var ännu en gång super fin som han varit sedan han kom igång igen efter skadan! :) Vi hade dressyr för JennieMy, vi övade på att flytta hästarna undan skänkeln och på slutet lite början på galoppsluta :) Han var så följsam och fin "min" lilla häst!!

Var med Adrian och hans kompisar i söndags och gick omkring i stan, det är inte ofta man ser mig där men nån gång händer det också ;) Kan vara kul att vistas i andra miljöer också ibland :)

Likes

Comments

For till Adrian idag efter skolan, varit så sjukt bra väder idag med sol och 20 plusgrader! :) Lyckades också få en himla ful bränna menmen ;) Vart på promenad, grillat och bara myst på idag, en riktigt bra dag trots np i engelska på morgonen :)

Likes

Comments

Idag var vi först på clinic för Natalie Adelborg på förmiddagen och sedan hoppade vi för henne på eftermiddagen :) Chappe kändes väldigt fin, jag är supernöjd! Han var varken busig eller trög utan helt perfekt ;) något lång ibland men ändå fin!

For å handla efter skolan å köpte pizza påväg hem igen :)

Chappe fick bli knoppad idag också! :)

Likes

Comments