Header

Haft en väldigt lugn dag idag :) nu på kvällen har jag å Adrian bakat brownies, och de blev perfekta tack vare mig ;) Nu blir det fast and furious å sedan sova :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var Rosanna och gästtränade för oss :) Jag red lilla Enzo istället för Tore och måste säga att jag är otroligt nöjd! Enzo var verkligen super fin och Rosanna var väldigt duktig tränare så det var verkligen jätte kul! :) Nu är det äntligen helg igen så känns skönt å vila lite :)

Halvförstörda knoppar å skitiga ben efter träningen, men väldigt nöjd häst å ryttare ;)

Likes

Comments

Slutade skolan tidigt idag så vid 2 for jag hem en sväng och bytte till ridbyxor å sedan ner till stallet igen :) Red både Geil Sli och Enzo idag och de båda var duktiga :) övade med mycket lösgörande på båda hästarna med stor fokus på själva böjningen på Geil Sli och med stort fokus på takt med Enzo :) Nu är man hemma igen och har just kunnat sätta mig i soffan efter matlagning och disk! ;)

Likes

Comments

Helgen hemma var välbehövlig! Kändes väldigt skönt att få komma hem en sväng och träffa familjen. Inte ofta man har råd med hembesök som student men ibland så! :) Nu är man tillbaka i sthlm så nu blir det tillbaka till "verkligheten" å skolan igen :)

Likes

Comments

Fick känslan av att jag ville hem och överraska familjen igår efter skolan. Sagt och gjort bokade jag flyg hem över helgen ;) Så sjukt roligt att alla blev så glada! :) Idag har man bakat kladdkaka å suttit å snackat med syrran som kom förbi och sedan vart å kollat på basketmatch med Jim :) Underbar dag hemma! :)

Likes

Comments

Vart hoppning på Chappe idag och det var väldigt kul när jag väl fått igång honom :) Övningens fokus låg på rytm och det kändes väldigt bra, som gamla tider igen :) Efteråt vart han otroligt svettig så han fick sig en dusch ;)

Likes

Comments

Idag gjorde jag å Adrian en paj på oreo, kola och choklad. Väldigt lätt å göra, smulad oreo och smält smör i botten, smälta kolor med grädde i mitten och mörk choklad med kondenserad mjölk högst upp, sjukt gott men väldigt mastigt så lite hallon för syrlighetens skull behövdes :) Imorgon är det studiedag så det känns skönt vara ledig imorgon :)

Likes

Comments

Då var man hemma i Stockholm igen och måst säga att man haft en väldigt bra trip i Cypern :) Tyvärr har jag varit otroligt dålig på å fota å blogga under resans gång så blir bara ett kort inlägg med en flygplansbild ;)

Likes

Comments

Då var man i Cypern och har kollat omkring idag :) väldigt skönt med värme, dock lite blåsigt, men vad gör väl det? ;)

Likes

Comments

Slutade tidigt idag så när jag kom hem har jag packat inför Cypern, bara det sista kvar nu och på lördag bär det av! :) Är sjukt taggad! Annars har man lagat mat och gjort en kladdkaka idag och ikväll blir det nog å hoppa i säng tidigt efter lite pluggande :)

Likes

Comments