Hej och förlåt för att jag varit frånvarande några dagar, men har mått rätt kasst, ont i magen & trött i flera dagar. Men de börjar gå mot bättringsvägen... Ska försöka bli bättre på dehär ❣ men vi hörs snart igen, nu måste jag vila.

Hej!

J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Slutade tidigt idag, klockan 12! 😀 så jag och Emma tog bussen ner på stan för hon skulle köpa byxor, men bussen åkte lite för långt så vi hamnade vid Hemmakväll.. Hihi 💘 handlade lite gott, men vi ska ju faktiskt "plugga" så det behövs! Sen blir det nog lite träning ikväll, svettigt värre.

Idag har det varit en sån dag då jag bara har varit så tjurig i skolan så lärarna har blivit förbannade för att jag inte lyssnar. Ops😜 så är det ibland.

Men vi hörs snart igen!
J

Likes

Comments

Blev en relativt tidig morgon, klev upp kl 6 för att hinna med bussen till Månkarbo från Östervåla. Jag kunde valt att gå upp senare och åkt direkt till Uppsala, men ville inte åka den bussen. 🙊 nu är jag iallafall i Månkarbo och inväntar 821 mot Uppsala och sen till skolan! Kallt är det också, fy.... Trött som bara den, vill bara hem till sängen igen 😌

Vi hörs senare.
Puss

J

Likes

Comments

Söndagsångesten kryper fram sakta men säkert när jag tänker på att de är skola imorgon. Inte för att det är speciellt jobbigt i skolan, utan för att jag älskar helgerna då jag bara kan ta det lugnt och inte har några måsten. 😄

Men men... Idag har jag inte gjort speciellt mycket, vaknade runt 10, Jocke var redan vaken och gosade med Sixten. Sedan gick vi upp och gjorde i ordning frukost. Blev inget speciellt, några rostade mackor 😀 klockan 13:22 gick bussen mot Jocke, de blir en natt i Östervåla. Men som sagt, imorgon börjar skolan! På't igen bara.
Hörs imorgon. Puss

J

Likes

Comments

Hej du! 

Satt här i min säng och kom helt plötsligt på att jag ville börja blogga. Kul va? Här kommer ni kunna läsa om min vardag och också få se en hel del bilder. Hoppas ni gillar det här nu! 

Kram på er, vi hörs snart igen 

Likes

Comments