Header
View tracker

Imorgon är jag helt ledig från skolan! Men min fredag är fullspäckad trots det. Så här ser min fredag ut:

10-12
Hämta paket på Zara. Kan ju hända att jag shoppade i helgen... Oups!

13-17
Jobba!

17-18
Rådgivarmöte med UF


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så här gick jag klädd idag. För mig som är så liten i storleken är det alltid supersvårt att hitta kläder som inte är förstora, men varför inte omfamna den svagheten och medvetet leka lite med dimensionerna? Sanningen är ju att desto större plagg= desto varmare blir det! Tänk på det ni.


Hoppas ni haft en bra lillördag ;)

Likes

Comments

View tracker

Här är några skit coola, men samtidigt skit fula väskor som vi såg på väskmuseumet i Amsterdam. Man kan tydligen göra väskor av allt nu för tiden... Hahah Cola väskan vill jag nästan ha bara för att. :D

Likes

Comments

Här är lite genomgående detaljer som jag aldrig tröttnar på. Mina fingertoppsringar och mina örhängen från &Otherstories är två stora favoriter just nu. Vilka detaljer tycker ni är snyggast?

Likes

Comments

Den här snygga T-shirten kom jag hem med i veckan. Jag kommer bära min tröja med stolthet. Syftet bakom T-shirten är att påminna kvinnor i alla åldrar om att känna efter cancer knölar i brösten. Detta för att kunna upptäcka sjukdomen i ett tidigt stadie och därmed öka chansen för att överleva. Jag tycker verkligen att detta är ett så bra initiativ, för hälften av jordens befolkning har faktiskt en övervägande risk att drabbas av bröstcancer. En sjukdom som tagit många liv och som fortsätter att bli allt vanligare hos kvinnor i alla åldrar.

So girls don't forget to grab your boobs once in a while ;)

Likes

Comments

Igår kväll var jag på Nathalies födelsedagsfest med temat: "Gangsta rap made me do it", ett träffsäkert tema för den som gillar hiphop musik! And we do.

Här ser ni än närmare bild på hur födelsedagsbarnet hade klätt sig. Hennes look var ju för himla ball! Hade lätt haft sådan flätor också men inte alla har ju tid med experthjälp ;)

Jag klädde mig i en lite mer "casual rapper" dress och gjorde två utbakade flätor istället.

I början av kvällen fick alla ta en mug shot och bli skyldig till ett brott. Hur kul!!? Jag hamnade under kategorin drivning under influence... "I was drinking earlier, now I'm driving" (shout out to you Kanye)

Hoppas ni också hade en bra fredag kväll

Likes

Comments

Nej för idag är Nathalies födelsedag, hurra, hurra ,hurra!!

Grattis världens bästa storasyster <3

Likes

Comments

Så här glad är jag över att det är fredag imorgon(!!)
Har verkligen kämpat mig igenom den här veckan med noll sömn i bagaget. Imorgon blir blir det födelsedagsfirande för min syrra som fyller 23. Hur i ******* går tiden så snabbt?

Likes

Comments