Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den här veckan är en riktig dundervecka för min del! Inspirationen är på topp och jag har lagom mycket plugg. Som ni kan se på de bilder jag sparat de senaste dagarna så har jag mycket inspiration och längtan inför Italien resan i sommar. Köpte en jättesnygg bikini förra veckan som jag planerar att inviga i Portofino!

Likes

Comments

De senaste 4-5åren har jag varit helt hooked på plagg med öppen rygg. Jag vet inte varför men jag har alltid tyckt om kläder som är modiga samtidigt som de är diskreta- vilket sammanfattar exempelvis en tröja med urringning i ryggen väldigt bra. Ännu ett faktor på plussidan är att man kan använda dem både till vardags och till fest. De går ju både att dressa upp och dressa ner! Utan att avslöja för mycket så kan jag säga att min studentklänning råkar ha just en öppen rygg... Mer om den får ni höra nästa vecka. ;)

Likes

Comments

Throw back till i höstas

Heej! Som ni kanske märkt har jag varit väldigt frånvarande här denna vecka. Men har haft väldigt mycket att stå i de senaste dagarna. Bland annat ett viktigt matteprov. Det positiva med veckan är dock att jag har köpt en studentklänning!! Ja ni läste rätt; kräsna lilla jag har faktiskt hittat något att ha på mig på studenten. Vem skulle tro det? Haha. Men har insett att det inte är möjligt att ha en klänning eller smink man är 110% nöjd med. Man kan inte komma dit och se ut som Beyonce.... även fast att man skulle vilja. Studenten handlar ju om så mycket mer än att se bra ut. Så länge du har en fet jävla dag så spelar det ingen roll vad du har på dig eller har snygg du är i din mössa. Kom ihåg det!

Likes

Comments

I studentpresent av mina föräldrar fick jag en valfri resa med familjen. Efter mycket beslutsångest kom jag till slut fram till att vi ska åka till Italien(!!) Så imorse bokade vi flygbiljetter. Alla destinationer är inte satta ännu men Milano, Portofino, Cinque terre, Rom och Amalfi-kusten kommer definitivt att bockas av. Är super exalterad just nu. Inte minst på grund av all god pistaschglass som jag kommer äta. Haha, skämt åsido. Hur som helst så ville jag bara kolla med er som kanske varit i Italien, vad MÅSTE man besöka? ;)

Likes

Comments

Inför veckan som kommer; kommer jag klä mig mer i ljusa färger, bära mer urringat och komma ihåg att ta hand om min hy. (Nu under påsken har man ju motarbetat sig själv på den fronten genom att trycka i sig massa godis..) Tankar om att färga eller tona håret lite ljusare snurrar även runt i mitt huvud för tillfället. Vad tycker ni? Bu eller bä?!

Likes

Comments

Hittade mitt Thomas Sabo armband imorse. Hade totalt glömt bort var jag hade lagt det. Nu ska det börja användas igen! Dagen till ära bär jag dessutom min blingiga tröja från &Otherstories. Insidan är fodrad så det känns som att gå runt i pyjamas!

Likes

Comments

Glad påsk hörrni!
Min familj brukar inte fira påsk på det traditionella sättet längre. Jag kan knappt minnas sist jag fick leta påskägg på farmor och farfars bakgård. Så pyntet på bilderna ovanför är det enda påskpynt som lyckats smyga sig in hos oss det här året... Väldigt diskret också som ni ser.

Likes

Comments

Under den senaste tiden har jag fått upp ögonen för scarfar. De är speciellt fina i håret eller som skärp. Dessutom är det en väldigt enkel outfit "upplivare" om man vill försöka baka in lite färg i vardagen ;)

Likes

Comments

Vans sneakers (nya!) // Shein jeans // H&M väska // Ginatricot tröja // NA-KD kappa // &Otherstories örhängen

Likes

Comments