Header

Snart är det, tro det eller ej, dags att rota fram höstkappan ur garderoben. Personligen är kappan lite utav en favorit under höst- och vårhalvåret. Förra året köpte jag ju min leopardkappa och året innan det investerade jag i en Camel coat, som kommer användas lika flitigt den här hösten! Men ögonen dras ju hela tiden till nya shoppingobjekt och för tillfället har jag ett extra öga på mörkgröna kappor. Vilken färg föredrar ni på era kappor?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Herregud vilken matkoma jag hamnat i för tillfället! Imorse åkte jag och Jennifer (Ja vi har samma namn...) in till stan för att äta brunch. Jag har velat testa pannkakorna på Sthlm brunch club i snart ett år, men aldrig riktigt fått tummen ur. Var det gott då? undrar säker ni nu. JA! Tips tips tips. Speciellt god var min "Strawffle" milkshake. Dock skulle jag rekommendera att vara där tidigt för att slippa stå i kö. Men det var helt klart värt väntan!

Likes

Comments

Halsband från Syster P // Grå T-shirt från Ginatricot // Kjol från H&M // Skor från Vans // Jacka från Rock'n Blue

Likes

Comments

Gelato from Milan and a picture from the weekend.

Me at work- ready to dig into some mail.

Likes

Comments

Hej!
Nu börjar resan snart dra sig mot sitt slut. Igår åkte vi ifrån fina Cinque Terre för att fortsätta ner mot Rom. Det fina vädret följer också med ner till huvudstaden och imorgon ska det bli hela 38 grader!

Likes

Comments