Header

Jag har haft långt hår sedan jag var typ 6 år och har alltid trivts i det. Men under de senaste året då det blivit mer trendigt att ha kortklippt har jag fattat tycke för axel-kort hår med lite lätta lockar i. Jag som dock har haft oturen att födas med super-mega rakt hår måste alltså locka mitt hår varje dag om jag skulle klippa kort. Nej tack! Jag funderar dock på att gå och klippa mig snart, men har absolut ingen aning om hur. Har ni någon idé?

Likes

Comments

Äntligen en trend som jag är först i! Haha, skämt åsido. Jag var tidig med att ta hål i öronen och har alltid tyckt att det är snyggt att ha flera hål i öronen. Så när jag fyllde 12 bestämde jag mig för att ta ett till, så jag gick till en salong och tog ett tredje hål i vänster öra, en så kallad "upper lobe piercing" som jag har varit nöjd med enda sedan dess! ;)

Tycker även att det är grymt snyggt med piercing i övre delen av örat i "brosket (Helix piercing, för de som är lika nördiga som jag) Men än så länge nöjer jag mig med att använda earcuffs på den delen av örat. Köpte faktiskt en ny för ett tag sedan som ni kanske får se skymten av snart.

Likes

Comments

Godmorgon lördag!
Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll igår, jag nöjt som en liten kattunge av att kunna gå och lägga mig utan att ställa väckarklockan. Idag jobbar jag 19-00 så jag har massor av tid att lägga ner på det plugg som jag skjutit upp under veckan.... hej ångest! Haha skämt åsido.

Jag märkte att det var många av er som gillade mitt inlägg där jag delade med mig av min Instagram inspiration så från och med nu tänkte jag göra ett inlägg i veckan där jag visar mina Instagram-fynd! Den här veckan inspireras jag av skor i alla dess former, skidresor, sol(!!) och okonventionella underkläder.

Likes

Comments

Sådana här dagar längtar jag tillbaka till Amsterdam och alla coola restauranger vi besökte under vår weekend där! Rose's Cantina med världens diskokula i taket och den godaste vitvinssangrian jag smakat var helt klart en utav höjdpunkterna på den resan! 🍸

Likes

Comments

Om det är något som jag längtar tills just nu så är det att kunna gå med jackan uppknäppt(!!) eller i alla fall kunna ha en tunnare jacka snarare än stora, tunga dunjackor... Kan ju säga att jag ser ut som ett vandrande tält i min dunjacka, haha life as a shortie. Jag längtar även tills det blir väder för solglasögon och ljusa sneakers. Hatar verkligen slaskväder, för man kan inte ha några skor som man gillar, om man nu inte vill att de ska gå sönder efter en användning vill säga.

Hoppas ni haft en bra vecka förresten! Jag har haft fullt upp så har varit väldigt dålig på att uppdatera här; men det ska det bli ändring på. För nu är det sportlov!

Likes

Comments

När du ser honom hångla med någon annan på krogen och inser att du faktiskt inte har gått vidare. Du går hem tidigt för du har tappat lusten, du sitter på bussen och på nästa station kommer ett annat välbekant ansikte som du hellre hade sluppit se, någonsin mer. Du Låtsas lyssna på musik för att slippa höra konversationen han har med sin kompisar. Du är hungrig, men när du kommer hem känns maten bara meningslös.

Några veckor senare ser du honom på gatan mitt i natten med en tjej som du aldrig sett förut. Den här gången gör det inte lika ont, för du har precis legat med någon annan. Och du är nöjd. Nöjd för att han aldrig fick det bästa av dig, nöjd för att det han gjorde var ett misstag som han aldrig kommer glömma. Nöjd för att du vet att du förtjänar så mycket bättre än honom.

Låt aldrig en kille bestämma hur du ska må idag. Du är bra precis som du är!

Likes

Comments

Hej!
Jag måste bara hylla Instagram för deras nya funktion där man kan spara andras inlägg på sin egen lilla sida. Bye bye utspridda printscreens som bara tar plats på mobilen och minnet! Superbra initiativ så att man kan få lite ordning och reda på sina inspirationskällor. Mina sparade inlägg kan ni se på bilderna ovanför. Claire Rose är populär där kan jag säga ;)

Använder ni denna funktion lika maniskt som jag?

Likes

Comments

Dagens klädsel ser ut så här. Byxorna är verkligen mina favoritbyxor just nu, för de är både sköna och snygga! De drar till sig uppmärksamhet, samtidigt som de är väldigt laid back om ni fattar vad jag menar(??) De som känner mig vet även att jag använder dem lite för ofta, haha. Dem har blivit lite utav min komfortzon kan man säga. 

Mitt nyårslöfte det här året är att använda 100% av min garderob, vilket jag är extremt dålig på idag. Jag har så många fina kläder som jag inte använder för att jag inte vill ha sönder dem eller för att jag väntar på rätt tillfälle. Men vad är meningen med att ha kläder om man inte använder dem? Så skärpning på mig!

Likes

Comments

För er som förstod ordvitsen i rubriken, high-five! Ni andra; ni är inte så dumma ni heller!

Idag är min sista dag här på handelskammaren och dagen till ära klädde jag upp mig extra fint. Älskar kjolen som jag köpte på zara i Amsterdam. By far det bästa spontanköp jag gjort.

Likes

Comments

Vinrött, bordeaux, rubin, rött, rött, rött!! Om det är någon trend som jag fastnat extra mycket för den här våren så är det rött. Inte mörkrött utan mer stoppljus-rött. Skinnjackan högst upp är ju to die for. Vill bara sno hela Zara Larssons röda look i ain't my fault videon, haha. Please ge mig den röda oversized hoodien, nu!


Har spanat in en röd väska den senaste tiden, men när jag kikade på den i butiken idag så var den inte alls så röd som jag hade föreställt mig. En sådan besvikelse...  Har ni sett några röda plagg på senaste tiden? Spamma mig med länkar!

Likes

Comments