Header
View tracker

Såg en rolig lista här om dagen och tänkte faktisk göra en liknande lista här, så att ni får lära känna mig som person lite bättre; Pest eller kolera?

Kunna gå på vatten / Kunna andas under vattnet

Då skulle jag äntligen kunna snorkla utan att få panik!

Alltid glömma dina lösenord / Alltid glömma vad dina vänner heter

Det gör jag ju redan hahaha

Endast kunna prata och förstå finska i ett år / Alltid bryta på finska
Förstår inte vad jag ska med finska till men under ett år skulle det absolut vara kul att förstå någonting av vad våra grannar i öster snackar om...

Få 750 000 kr / Slå din bästa vän hårt på munnen och få 1 miljon kronor
Jag har fobi för att tappa tänder, oavsett om det är mina eller någon annans. Så skulle inte klara av att slå någon hårt på munnen.

Alltid ha ett fett och ovårdat hår / Alltid ha fläckar på kläderna

Mitt hår är hundra gånger viktigare än vad jag har på mig.

Ingen dyker upp på din begravning / Ingen dyker upp på din födelsedag

Så länge jag lever ett bra liv spelar det ingen roll vilka som kommer på min begravning. Vem vet det kanske är jag som lever längst?

Raka av dina ögonbryn / Att dina ögonfransar ramlar av
Detta är verkligen en svår fråga, men nu för tiden kan man tatuera in verklighetstrogna ögonbryn så väljer hellre det än att inta ha några ögonfransar.

Gå in på ett gym och påpeka hur svaga alla är / gå naken på ett spinningpass?

Haha, jag skulle förmodligen aldrig gå tillbaka till det gymmet oavsett ;)

Att du alltid måste äta popcorn resten av ditt liv, aldrig något annat / att du måste bära omkring på en säck med popcorn var du än går för resten av ditt liv? Du får aldrig ställa ifrån dig påsen.

Jag ÄLSKAR popcorn så skulle absolut kunna bära omkring ett litet snack var jag än gick!

Gå ut med stökigt hår och snygg makeup/ fint hår och utan smink

Work that hair girls.

bli av med alla dina skor/ bli av med all din makeup?

INGEN rör mina skor, punkt och slut.


Likes

Comments

När man är hemma med halsfluss har man mycket strö-tid att surfa skor på. Här ovanför ser ni mina absoluta favoriter under kategorin "måste ha- begär"

Hoppas ni har haft en bättre start på veckan än vad jag haft

Likes

Comments

För att fira min födelsedag (en dag i förskott) bjöd jag över släkten på brunch imorse. På min egentliga födelsedag som är imorgon jobbar jag hela dagen. Men för mig gör det absolut ingenting, 19 är ju verkligen ingen speciell ålder. Snarare en ålder av förnekelse. Jag är snart tjugo, jag är snart tjugo...(sluta lura dig själv det är ett helt år kvar! Haha)

Hoppas ni får en bra lördagskväll och håll ut några dagar till- får då mina vänner är det löning!!

Likes

Comments

Här får ni en smygtitt på mina senaste inköp. Kan ni gissa vad leopardmönstret tillhör för plagg?

Är det bara jag som tycker att det är roligare att shoppa vår/höst-kläder på vintern? Haha då får man ju något att se fram emot. Jag kommer i alla fall använda alla tre inköpen flitigt i vår!

Likes

Comments

Så här ser kvällens klädsel ut; en grå sammets body, svart läderkjol och lite silver i öronen. Precis som det brukar ;)


Hoppas ni haft en bra fredag!

Likes

Comments

Ett utav mina nyårslöften är att handla mer kläder i andra hand. Varje år slösar jag flera tusen på kläder och ändå känns det som att jag aldrig har några kläder att bära! (Ja vi har alla varit där...)

Genom att handla på second hand butiker spara man både pengar och gör miljön en tjänst. Dessutom finns det kläder där som ingen annan har eller kommer gå tag på! Jag köpte en kjol förra veckan inne på Humana och den kommer jag garanterat få vara ensam om ;)

Likes

Comments

Om det är någon annan än jag som behöver lite musik-terapi en grå måndag som denna bjussar jag på mina topp 6 låtar i min Spotifylista ;)

Likes

Comments

FREDAG!! Som jag har längtat. Just nu har jag hamnat i ett jobbigt dilemma vad jag vill göra den här helgen är inte alls det som jag borde eller behöver. Jag vill äta ute och dricka drinkar, ha klänning och vara uppe sent. Men jag behöver sömn, spara pengar och absolut inte exponera halsen för kyla. Är och har varit förkyld i flera veckor och kan inte träna på grund av det. Fast att jag vill det så gärna...

Jag får helt enkelt bita ihop en vecka till. För då jäääävlar fyller jag år!

Trevlig kväll ;)

Likes

Comments

Current mood... Har shoppat sönder hela december och den senaste veckan. Utan att faktiskt ha råd(!!) Dumt. Dumt. Dumt. (Ändå kan jag inte låta bli att surfa runt på massa hemsidor och leta efter den där perfekta tröjan...)

Med noll kronor på kontot väntar jag förväntningsfullt på den 25:e ;)

Likes

Comments

Om det är någon trend just nu som jag verkligen gillar så är det transparenta toppar och bralettes. Topparna fungerar både till fest och till vardags. Mitt nästa inköp blir nog definitivt en tisha eller en polo i transparent tyg. Synd bara att det är så kallt ute....

Likes

Comments