Header

​Precis som vanlig, är jag bara människa.
Det blev mycket i skolan vilket gjorde att även veckans planering blev tokigt och min onsdag blev min tisdag. 

Idag är det nollställt på beställningar, skönt! MEN nu vill jag ha fler beställningar så in och beställ! www.sisdesign.se

Hur har ni haft det sista tiden? 

I fredags red jag, det är det bästa val jag gjort. Jag är så lycklig, jag har sånt lyckorus när jag
åker ifrån stallet och har fått gosat, ryktat och ridit.
Jag ångrar det inte en sekund, varenda krona och prioriterad tid är så himla värt det! Åter igen #värnavardagsglädjen

Annars var min helg lugn, i söndags var vi och badade. Hyrde badhuset bara familjen så vi var helt själva där och det kändes så himla lyxigt. Igår pluggade jag, i måndags pluggade jag. 

Nu ska jag åka hem snart, laga mat och invänta  Johan. Ha en toppen fin kväll och tack för att du läser!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att marknadsföra sig är så svårt. Att nå ut till dom man vill är bland det svåraste som finns och
få sina saker, sitt företag, sina åsikter eller sina mål att verka intressanta.

Jag skulle verkligen inte säga att jag lyckats, men att se vart man vill komma tycker jag faktiskt är en bit på vägen till att lyckas. Men om vi nu skulle lista 3 saker till att komma en bit på vägen vad skulle det då vara?

#tresakerförattlyckas

Våga - Du kommer inte komma någonstans utan att våga, vill du ha ett jobb? Då måste du våga skicka in ditt CV
eller vill du träffa en pojkvän/flickvän? Då måste du våga dejta.

Marknadsför dig - Vill du lyckas med ditt nya företag?  Marknadsför dig, lägg tid på det. Ta fina bilder, skriv lockande texter och använd dig av alla metoder du kan, Facebook, Instagram, Twitter, blogg, kanske tidningar? vad som helst som passar dig!

​Mata dig själv med motivation - ​När det saknas motivation, när det inte alls känns roligt eller inspirerande med nånting. Gör någonting du vet är motiverande för dig. Läs bloggar, kolla Youtube klipp, läs magasin, eller nånting annat som gör att du känner dig motiverad. Vad som funkar bäst för mig? När jag tappar motivationen så går jag direkt in på mina favorit bloggar, kollar på Youtube på mina favorit vloggar och vips så bubblar  jag oftast med idéer och motivation.

Likes

Comments

Godnatt kanske jag ska säga eftersom klockan är 21, hoppas ni haft en fin helg och att ni längtar efter måndag!

Idag har vi köpt nya ridkläder, se bilden (ridbyxor-hööks handskar och tröja-granngården) tränat hund, städat och tvättat! Ungefär så såg dagen ut, vi han med mycket på en dag! Nu är det godnatt efter en god middag och tv.

Nu laddar vi om för en toppen vecka!

Likes

Comments

Vet ni vaaaad??? Igår va jag till stallet med min sambos syster och jag fick en plats i en grupp som rider på fredagar klockan 19.00! Woho!

På måndag ska jag på privatlektion och sen börjar jag på riktigt på fredag, åh vad jag jag längtat och saknat att rida! Är så himla glad!

Ikväll ska vi iväg på middag och imorgon hoppas jag på hemmadag, om inte det är så att jag får sällskap och köpa ridbyxor för då gör vi de! 😃

Ha en toppen fin lördag!

Likes

Comments

Den 5 juni klockan 12.00 förra året sprang jag ut från skolan, gymnasiet där jag spenderat mina 4 senaste år. Jag sprang ut med mössan på huvudet, en klump i halsen av lyckotårar och tillsammans med alla andra studenter sjöng jag studentsången för att sedan krama om alla mina klasskompisar och fira resten av dagen tillsammans med släkt och vänner hemma i mamma och pappas trädgård.

Men många av mina klasskompisar sprang även ut den dagen som arbetslösa, men med mängder av drömmar som dem inte vågar uppfylla.

När jag för fyra år sedan satt och valde min framtid så kände jag precis som så många andra att jag inte visste vad jag ville bli när jag blev stor. Men av en ren händelse så valde jag handelsprogrammet, vilket jag inte ångrat en sekund. Vi hade schemalagda lektioner med UF, ungföretagsamhet. Vi startade våra egna företag i små grupper i klassen, det var allt ifrån honung till ljusstakar. Där väcktes min dröm och där väcktes entreprenören inom mig.

Redan då fick jag höra alla kommentarer om att jag inte skulle klara det. Många vänner tyckte jag var galen som ville fortsätta driva mitt företag efter skolan. Varför är det så? Vad är det som gör att unga människor inte tror på sina idéer och på sig själva.

Läser man på Ung företagsamhets hemsida står det att dom har sedan 1980 utbildat gymnasieelever i entreprenörskap. Och visst är det så,men under de 36 åren är jag övertygad om att dem förändrat liv, väckt och förverkligat drömmar och lagt grunden för mängder av företag.

De gav mig chansen att synas, att tro på mig själv och övervinna massor av rädslor. När jag började med UF så var jag jätte rädd för att stå och prata inför folk och jag var obekväm i stora folkmassor. Men under tiden med UF så utvecklades jag massor. Och innan mitt UF år var slut hade jag stått och berättat om mitt företag inför människor och jag hade spenderat tid i folkmassor där vi stod och sålde våra varor och jag till och med njöt av det.Idag är det 7 månader sen jag sprang ut från gymnasiet och jag är mitt uppe i mitt egna företag, samma företag som jag startade under mitt tredje år i skolan. Även om jag får göra andra saker på sidan om eftersom det inte går att leva på mitt företag än så vågade jag chansa. Skulle jag kunna skulle jag vilja ge alla som ligger bakom ung företagsamhet en stor kram som tack för att dem gav mig chansen att synas och fick mig att tro på mig själv.

Idag driver 26 430 elever UF företag och jag vet att det är många av dem som drömmer om att fortsätta efter skolan. Jag är ju ett bevis på att det finns elever som gör det, men det finns också de som inte vågar.

Varför ska vi trycka ner människor och få dem att tro att de inte kan lyckas med det de vill göra. Jag lovar er att den dagen jag ser att min affärsidé inte funkar, att mitt företag inte går med vinst eller att jag faktiskt ser att det är dags att gå vidare då kommer jag att lägga ner det och göra någonting annat. Men skillnaden är då att jag kommer kunna se tillbaka och se att jag gjorde det, jag lyckades trots att jag kanske misslyckades. Jag lät ingen trycka ner mig, jag lät ingen få mig att tro att det inte går att lyckas.Jag lyssnade inte på allas kommentarer och åsikter. Då kommer jag ändå vara stolt över att jag vågade och att jag inte lät någon krossa mina drömmar.

Jag kommer alltid brinna för att unga människor ska våga följa sina drömmar och för att få dem att tro på sig själva. Om mitt företag någon gång skulle bli så stort att jag ska anställa folk då kommer det garanterat vara en ung person, gärna någon som precis tagit studenten och har höga ambitioner om att lyckas. Även om min dröm idag är långt borta om att kunna ge en ung person den chansen så kommer jag aldrig ge upp den drömmen. För en dag vill jag ge den chansen som ung företagsamhet gav mig. Så tack för att ni ger oss unga entreprenörer chansen och tack för att ni ser oss och får oss att våga tro. 

Likes

Comments

Precis tagit en dusch och hoppat i nya pyjamasen, så skönt! Nu ska jag plugga fram till farmen och sen kanske efter 9 också, beror på. Så svårt att inte störa Johan när han ska sova eftersom vi bor så litet!

Idag har jag pluggat lite, varit ute på landet och varit hundvakt och fått paket med underkläder och pyjamas från gina tricot älskar nytt och jag älskar att få paket. Va hemma vid 4, då lämnade jag hunden och sen lagade jag mat!

Hoppas ni har haft en fin dag 💕

Likes

Comments

Ibland får man inte till det, idag är det tisdag. Vilket innebär - företag! Men icke, inte en sekund har lagts på det mer än att svara på några mail, men jag skulle behövt göra mera? Aja ibland är jag bara människa och då hinns det inte med. Får lägga en annan dag den här veckan åt det istället.

Jag fick däremot halva gårdagens jobb gjort idag haha, ligger efter. Jag städade på ett av två ställen, det ena är inte gjort vilket måste göras kanske imorgon eller torsdag! Plus att mitt i allt de ska jag skriva en krönika och läsa en bok!

Imorgon ska jag lägga allt på svenskan och lilla vovven, är hundvakt från 9 till 16 imorgon men han brukar inte göra så jag inte hinner plugga så det kan jag kombinera haha, nästa vecka SKA jag följa schemat. Kommer alltid nåt som hindrar, MEN jag ska ha ordentlig ordning på allt nästa vecka!

Likes

Comments

Godmorgon du fina!
Morgonen började med frukost tillsammans hemma, en dusch och nu har jag tagit mig ut på landet.

Igår blev det lite extra jobb, skolan har ju inte startat än så den här veckan blir lite hur som helst.
Äntligen fredag och helg. Idag blir det lite till jobb, inventera, göra beställningar och plocka ordning lite till.

Idag ligger fokus på galgar och det är skönt med omväxling från stenarna även om jag älskar det också! Men ikväll ändras fokus helt och då blir det en kväll tillsammans med mina fina vänner, ska bli super roligt och skönt att umgås en stund med dom!

Likes

Comments

Har ni lyssnat på Vanja och Josefine? Om inte, gör det!!
Vilka inspirerande tjejer, en podd som man kan lyssna flera timmar på utan att ledsna, en podd som man kan lyssna på om och om igen.

Vanja har kört med uttrycket "värna vardagsglädjen" och ni hittar massa fina bilder under just den hashtaggen, #värnavardagsglädjen !

Hon säger iallafall ofta att blommor gör vardagen lite roligare och lite finare, och OJ vad det stämmer! Jag ÄLSKAR att köpa hem färska blommor. Pynta mitt hem med vackra blommor, och speciellt nu i denna märka vintertid, visst piggar tulpanerna upp och gör livet lite ljusare?? Iallafall för en stund!

Likes

Comments