Header

Hej.

Jag kommer flytta den här bloggen till blogger istället då jag har en annan blogg där och det är enklare att ha båda bloggarna på samma ställe.

Den kommer även byta namn då min andra blogg också heter Jennifers hörna. För tillfället heter den RosaJennifer men har ni något bättre namn så tas det gärna emot.

Klicka här för att komma till den nya bloggen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Men som jag skrev då så är det väldigt mycket plugg. Men jag ska försöka att vara lite mer aktiv framöver.

Igår köpte jag Vitamin well stevia med melonsmak. Jag gillar de vanliga vitamin well så jag tänkte att jag skulle testa den här också. Och den var verkligen jätte god. Jag tror att den har funnits ett tag men jag har inte sett den fören nyligen. 

Men den var jätte god och svalkande, den är lite sträv i smaken men det är ingenting som jag stör mig på. Eftersom den endast innehåller 3 kcal och inga kolhydrater så är det ett väldigt bra alternativ till festis, läsk m.m. 

Definitivt en dryck som jag kommer köpa fler gånger.

På ICA där jag köpte den kostar den 19.90 kr + pant (1 kr) ca 21 kr för 50 cl. Aningen dyrt för en student men ibland kan man ju lyxa till det lite.

Likes

Comments

Hallå!

Det är väldigt mycket i skolan så jag har inte tid att blogga så mycket. Håller på med tenta just nu som ska in imorgon. Nästa vecka börja nästa moment i kursen som handlar om folktro, sagor, gåtor osv. ska bli väldigt spännande, det är mest föär den kursen som jag valde att läsa etnologi, tycker sånt är jätte spännande.

Angående mina hudvårds produkter så har jag slarvat lite med att använda dem men en är slut som jag ska recensera inom en snar framtid också ska ni få en före och efter bild för att se om det har blivit några förändringar.

Likes

Comments

Hej!

Igår började ny kursen, Etnologi A går jag nu, verkar väldigt intressant.

Har inte riktigt något spännande att berätta men kände att det behövdes en uppdatering. 

Ni kan få lite musik tips, här är de låtar som jag lyssnar mest på just nu.
Likes

Comments

Tänkte att jag skulle visa vilka produkter jag använder på mitt ansikte och tre andra produkter jag använder för att hålla huden mjuk.

Till ansiktet använder jag:

Om jag har haft smink använder jag först Make up cleansing wipes, står inte vad det är för märke men de är i alla fall köpta på Willys för 10 kr. Jag tycker att de funkar ganska bra, man kan inte få bort allt smink med en servett men jag använder dem för att få bort det mesta.

Sedan använder jag en rengörings lotion, den jag använder just nu är från ACO, den är oparfymerad och den jag har är för torr/normal hud. Jag har typ blandhy men den funkar i alla fall på mig. Man kan ha den på torr eller fuktad hud också sköljer eller torkar man av den. Jag har den på fuktad hud också brukar jag fukta igen efter att jag haft på den sen torkar jag av den.

Sen använder jag ett ansiktsvatten från Neutrogena, just nu har jag Visibly clear Spot stress control . Den funkar helt okej.

Sen återfuktar jag huden med ACOs hudcreme även den är oparfymerad.

Sen använder jag aco acnelösning. Man baddar de ställen där man har acne eller där man brukar få acne för att behandla och förebygga den. Jag har inte använt den så mycket än så jag kan inte säga om den fungerar men jag tror att min acne har minskat lite i alla fall, får inte lika mycket finnar som förut. Man ska använda den 1-3 gånger om dagen under minst 2 veckor. Jag använder den oftast 2 gånger om dagen, på morgonen och om jag duschar ett tag innan jag går och lägger mig (vilket jag oftast gör för att håret ska hinna torka).

Sist använder jag en mattande dagkräm från ACO  den är från deras FACE young serie och är för blandad/fet hy, den är parfymerad, den luktar inte super gott men jag gillar doften. Jag vet inte om huden blir så mycket mattare av den, lite kanske. Också använder jag en ögonkräm från Oliva, det är deras Age well eye. Egentligen behöver jag inte använda det än men jag fick den på posten i något paket, tror det var från reddville, kan inte säga om den är bra eller inte, men den luktar gott och den är skön att använda, kan även användas på andra ställen där det är vanligt med rynkor som runt munnen och på pannan.

Innan jag går och lägger mig använder jag Aco acnegel. Den fungerar likadant som acnelösningen, men den här flagnar s jag skulle inte använda den på dagen.

Ca. 2 gånger i veckan använder jag ACO scrubcreme, oparfymerad för alla hudtyper. Den är väldigt bra och den har väldigt små korn i sig, köns typ som sand.

Till läpparna använder jag ett cerat från ACO om jag inte är hemma använder jag Figs & Rouge Lip balm cherry blossom, det har jag alltid i jackfickan eller väskan, jag älskar det men det är ganska dyrt för en student. (Priser på alla produkter finns längst ner i inlägget.)

På kroppen har jag två olika produkter jag använder (förutom tvål och scrub). När jag duschar (på kvällarna) använder jag Nivea in-shower body milk för torr hud. På mornarna använder jag Veet hair minimising body lotion för normal/dry skin. jag använde den förut också man jag slutade av någon anledning (blev väl för lat kanske) man den funkade då i alla fall.

På fötterna använder jag just nu Helosan fotsalva, väldigt bra finns att köpa på matvarubutiker, så den är enkel att få tag på, inte farligt dyr heller.

Priser (ca. priser, kan variera beroende på vart du köper dem):

Make up cleansing wipes 25 st: 10 kr (Willys)

Neutrogena Visibly clear Spot stress control 200 ml: 49 kr (apotea)

ACO rengörings lotion 200 ml: 45 kr (apotea)

ACO hudcreme 100 ml: 22 kr (apotea)

ACO acnelösning 200 ml: 44 kr (apotea)

Mattande dagkräm ACO 50 ml: 69 kr (apotea)

Oliva Age well eye 30 ml: 169 kr (apotea)

Aco acnegel 30g: 44 kr (apotea)

ACO scrubcreme 60 ml: 45 kr (apotea)

Cerat ACO 5 ml: 15 kr (apotea)

Figs & Rouge Lip balm cherry blossom 12,5 ml: 85 kr (eleven)

Nivea in-shower body milk 250 ml: 65 kr (kicks)

Veet hair minimising body lotion 250 ml: 59 kr (eleven)

Helosan fotsalva 100 g: 35 kr (apotea)

Likes

Comments

Nytt år och nya tag. Tänkte försöka bli bättre på att blogga i år.

Tänkte försöka göra ett inlägg per vecka minst. Vet inte hur mycket det kommer vara att göra i skolan i vår men jag tror att jag ska hinna lägga upp fler inlägg. 

på den här bloggen fokuserar jag på budget tips, smink, skönhet, mode (kläder/outfits jag gillar), pyssel och kanske lite skola.

Om du har några förslag eller önskemål på vad jag ska skriva om så är det bara säga till.

Nu ska jag försöka skriva lite på min tenta och försöka få klart lite andra uppgifter som måste lämnas in.

(Är du intresserad av böcker? Kolla in min bokblogg här!)

Likes

Comments

Kände för att pyssla lite idag så jag gjorde en liten tavla av pärlor, kritor, canvas, lim och en hårtork.

Hjärtat med blommor är gjort av Hama mini pärlor, gjorde den igår när jag tittade på idol, fast limmat med vanligt hobby lim. Kritorna är av märket Sense de finns nog att köpa på de flesta matvarubutiker kan jag tänka mig, vet inte vart jag köpt mina, de är fast limmade med limpistol. Sedan är det bara att blåsa med hårtork eller värma med en värmepistol tills man är nöjd. (Kan vara bra att skydda vägg och golv om man använder hårtork då det kan skvätta).

Likes

Comments

Hej!

Tänkte börja om med min blogg här. Har en annan blogg där jag skriver om böcker också, den hittar ni här.

I den här bloggen tänkte jag skriva om lite allt möjligt (som inte rör böcker), det kommer handla mycket om min vardag, mina tankar, känslor, produkter jag gillar osv.

Ska försöka uppdatera varje dag men jag kan inte lova något då jag pluggar och det är ganska stressigt just nu. Men ska försöka att skriva åtminstone några rader varje dag.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4073778/?claim=zxgtyqf2dum">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Likes

Comments