Header

Två favvisar just nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mysfika med världens bästa gudmor uppdaterade varandra lite om livet, lillan lekte i speglarna & sedan tog vi en tur till Bollnäs åt lite thai & är nu påväg hem igen. Det är pappa helg för lillan och denna mamma tänkte därför inta lite alkoholhaltiga drycker ikväll. puss på er!

Likes

Comments

Alltså detta var för ca ett år sedan, v.36+2 & hjälp vad jag saknar magen & större hann den bli. Älskade min bebis mage.

Likes

Comments

såIdag har vi varit på lillans kompis Nora´s 2-års kalas, lillan & hon satt i sandlådan & lekte ett bra tag sedan blev vi bjuden på grillat med D & tjejerna, så mysigt. Kan inte greppa att om en månad & en dag blir min lilla donna 1 år?! Hon föddes ju nyss, jag minns ju allt som om det vore förra veckan och snart kan hon gå?! Vad hände där liksom? Hua, ni med små barn njut av varje sekund & dokumentera, man kan ALDRIG få för mycket bilder och texter om vad dom lär sig!

Likes

Comments

Så har jag visst snurrat 22 jordsnurr i denna värld vilket firades med middag på hot chilli med J & lilla j, lugn och skön födelsedag helt enkel. Lillan gick fram och tillbaka i hudik dock med hjälp men hon börjar ju bli så makalöst stor min älskade lilla bebis!

Likes

Comments

Midsommar spenderades med några av mina närmsta vänner hos L med grillning & lite alkohol.
En bild säger mer än tusen ord så just därför låter jag dessa 6 bilder tala för sig själv.

Likes

Comments

Glad midsommar babes!

Idag har vi bara myst på, varit hos lillans gudfar & nu har mitt lillhjärta åkt och jag ska göra mig redo för kvällen! puss på er & ha en fortsatt fin midsommar!

Likes

Comments

Likes

Comments