Jag har nu varit i Spanien ett tag men inte haft många minuter över till att uppdatera. Skrivit gymnasiearbete i princip dygnet runt, första utkast är inskickat och ingen är gladare än jag. Studentmössan har även kommit vilket är obegripligt men fantastiskt.

Humöret går upp och ner, vädret är på topp, jag får påsklov på fredag och bästavän kommer till funkan om 14 dagar. Selfies på det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alla dessa mörka bilder, snart åker jag tillbaka till Spanien och då lovar jag att det blir soliga ljusa bilder igen.
Har även inte särskilt mycket att skriva, imorgon är det äntligen helg och ingen längtar mer än jag.

Likes

Comments

Nu är hela familjen äntligen i Malmö, även om Alexander bara är här i 24 timmar så är det värdefulla timmar. Igår mötte vi upp honom vid tåget för att sedan äta en god middag.

Nu ligger jag i soffan och pillar i mig frukost, snart ska jag säga hejdå till mamma och Alex som ska åka hem till Linköping igen. Kommer sakna dom.

Likes

Comments

Här har vi han, mannen i livet som försöker trivas i nya lägenheten i nya staden.
Vi har ju somsagt lite halvflyttat till Malmö. Pappa jobbar här och är här mestadels av veckodagarna så nu har vi skaffat en lägenhet så vi ska pendla.
Den är belägen mitt i stan och är nära till allting, jämför man med huset hemma så är det ju totalt tvärtom men jag gillar det. Att gå utanför dörren och allting är utanför känns så himla skönt, någon som inte tycker likadant är
Melker. Han saknar skogen och är inte van med att gå så otroligt långt för att hitta en liten grästuss. Lillkillen vänjer sig nog förhoppningvis.

Det är mycket att fixa men vi börjar få ordning på grejerna, nu ska jag krypa ner brevid Melker i soffan och kolla på tv resten av kvällen då jag fortfarande är hängig.

Likes

Comments

Strosar omkring på kontoret i strumpor och en alldeles för varm choklad i handen i hopp om att få bort min feberfrossa.

Likes

Comments

Jag har nu varit hemma i Sverige i en vecka. Jag känner mig mer hemma än någonsin och det känns helt ärligt bra. Snart är mina två år i Spanien slut och jag ska tillbaka hit. Men någonting jag känner att jag tar oerhört mycket stryk av, det är alla hejdå jag säger. Konstant.
Jag saknar folk hela hela tiden, ett gäng här ett gäng där och så vidare. Att känna sig otillräcklig. Den känslan mina vänner, den svider.
Jag är konstant stressad för att hela tiden räcka till ,350 mil år något håll beroende på om jag är i Sverige eller Spanien. Jag försöker, försöker finnas där för alla vart jag än befinner mig. Men jag hinner inte alltid.
Hela dagen har jag gått med hörlurar i öronen och försökt tänka ut hur jag egentligen mår, jag mår bra. Det gör jag verkligen, men fan. Ibland önska jag bara att jag kunde vara överallt.
Att även känna att gnistan försvinner, att man tittar på varandra och det är helt kallt och tyst. Den känslan tär.
Imorgon ska jag iallafall till Stockholm, jag måste krama om och visa hur mycket dom betyder för mig. Det var längesen.

Och putamadres, vi ses snart. Jag älskar er

Likes

Comments

​Tbt en skoldag förra veckan när man klädde sig i grått mysigt tema och inte ens orkade borsta håret innan skolan. Såna dagar finns det många av här nere när man börjar runt ett varje dag och slutar efter två lektioner.

Likes

Comments

Godkväll!
Helgen har rullat på bra, i fredags var jag ute för första gången på ett tag. Var väldigt roligt och måste erkänna att man har saknat foreplay lite. Lördags bjöd på mängder fika och häng med tjejerna vilket var välbehövligt. Saknade även Cornelia lite extra då de var hennes födelsedag, men snart ses vi äntligen igen.

Idag har jag varit hängig och halvsjuk, vetskapen av att åka hem på torsdag gör dock att jag känner mig lite piggare. Ska ta tag i packningen och sedan krypa ner för imorgon är det Majsans födelsedag som ska firas.

Likes

Comments

Godkväll, varit en turbulent helg så finns inte överdrivet mycket att berätta om. Jag är på benen igen och imorgon vankas ny skolvecka, igår bokade jag även om min hembiljett så kommer hem om enbart 11 dagar. Välbehövligt.


Bilder ifrån världens bästa Nerja

Likes

Comments