Som rubriken säger det är mitt första inlägg som jag skriver.

Jag vill att denna ska hjälpa mig att bli mer öppen för jag har känt att jag har blivit mer sluten mot precis alla. Ibland har jag varit rädd för mig själv om det fortsätter såhär. Då kommer jag ha ingen som bryr sig om mig tex om ett år. Som ett ordspråk lyder: Behandla andra som du vill att andra ska behandla dig.

Nu i några månader har jag känt att jag har gått till botten med vissa saker. Vad allt beror på och varför det har blivit så som det har blivit typ.

I juni kände jag såhär: Jag är orolig för mitt liv... Om detta forsätter såhär då slutar det dåligt!
Vem finns där för mig? Vem bryr sig hur jag mår? Vem hör av sig till mig? Vem vill umgås med mig? Vem bryr sig om jag lever eller har dött?
Vem finns där för mig om jag fäller? Jag ska inte behöva säga att jag känner mig ensam för då hör alla av sig. Jag vill att folk ska vilja själva att höra av sig till mig eller umgås med mig. Det är det som är problemet. Det är bara få som hör av sig till mig men resten då?? Men jag tror att alla märker att jag är tillbakadragen, tystlåten, sluten och det känns inom mig! För det känns som alla har bestämt hur jag är att det är ingen ide att prata med henne. För hon är ändå tillbakadragen. Just det går en cirkel ner. Jag mådde dåligt först, dom såg mig att jag var tillbakadragen, när jag träffar dom igen då har dom den uppfattningen om mig. Då minskar min självkänsla igen.

Jag vet när detta började att jag blev sluten, tillbakadragen, osäker på mig själv och det var ett år tillbaka. Sen har det gått bara utför för mig. Jag kommer att skriva vad det som hände lite senare.

Slut med tråkigheter och jobbigheter för den här gången. Nu hoppas jag bara att ni tycker att det kommer bli intresserat att följa min blogg. Jag skapade bloggen för att bli mer öppen och att ni kan lära känna mig lite mer. Tror att nästan alla har en tanke om mig att jag är väldigt hemligful av mig. Nu ska det vara slut med det! Nej, jag ska inte skriva mina innerst hemligheter offentligt men jag vill bara försöka öppna upp mig lite gran. :)

Likes

Comments