Header

Heeej jennifer! Kan inte du berätta om dina drömmar, typ resemål, jobb eller saker du vill göra?:D Skulle varit kul:)

Jaa självklar kan jag göra det! 

NEW YORK: 

Aaaaah drömmarnas stad! En dröm jag alltid haft! Det verkar så jävla häftigt, alla stora byggnader, Madison square garden, aahhh allt! Vi har haft liiiite planer att åka dit men det har aldrig blivit av liksom! Men nu har mamma lovat att vi ska åka dit nästa år. Hon bara skrattar åt alla mina drömresemål för att de är så "lätta att uppnå" typ, haha.. Hon vill ju till de ställen jag har sagt att jag vill åka. 

LONDON: 

En annan dröm jag har haft länge är att åka till London. Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om det för ett tag sen?

Vi hade liiiiiite planer att åka dit nu på höstlovet, men vi åkte ju till min bror istället. Så det blev inget med deeet. Men London är ju jätte lätt att åka till! Vad tar det? 2 timmar? Inte alls som New York, hit kan man ju åka när som helst typ. Lång helg eller så :)

Det verkar iallafall som en jätte mysig stad! Mycket som händer, Madame Tussaud, taxisarna, london eye, big ben, telefonkioskarna, alla underbara butiker, bussarna och åh.. Hade så himla gärna spenderat jul i London! Har sett jätte många bilder på London under jul och det verkar så underbart!
PARIS:

Mysigaste staden. Iallafall på bilder, haha! Har aldrig varit där men det verkar så otroligt mysigt!! Vill helst åka dit på höstlovet nästa år. Paris verkar så himla på hösten! Gul/röda träd runt Eifelltornet ååh. Får massa bilder i huvudet typ. 

Hit går det ju också fort att åka! Ligger ju långt upp i Frankrike så det tar nog inte så lång tid :))

RESA RUNT I VÄRLDEN

Främst att åka till alla olika stater i USA är en dröm resa jag drömmer om verkligen! Finns så mycket att se i USA. Vill se hur olika det kan se i ut i ett och samma land. Vissa tänker ju bara på New York när de tänker på USA, stora byggnader osv. Men jag vill se hur det ser ut i hela USA. Är säker på att det finns så otroligt många fina ställen i städer jag inte en vet finns. 

PERFEKT BRÖLLOP: 

Ha ett perfekt bröllop, antingen på stranden, eller ett stort med fyverkerier, ååh. Finns så många olika sätt, men jag vill göra något anorlunda! Inte i kyrkan :)))

PERFEKT HUS: 

Flytta in i ett perfekt hus med min man och barn. Det är nog faktiskt den största drömmen av alla! Fin utsikt, pool, fin trappa, walk-in closet, stort kök, laga mat till sina barn, skjussa dem till skolan osvosvosv!! Men jag vill absolut inte bo i Sverige!!!

Sen vill jag jobba som advokat, mäklare eller hemmafru (xD) !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments