Header

Likes

Comments

MORGONDAGEN får ni inte missa!!!

Imorgon kommer allt förändras! Ny blogg, ny design. Allt kommer vara nytt! Så  otroligt skönt med en ny start och jag hoppas verkligen att ni alla följer med mig på äventyren som väntar det kommande året. Jag kommer satsa mycket mer på bloggen, kommer ta bättre bilder och helt enkelt få mer kvalité i bloggen. Imorgon kommer allt bli nytt och då behöver jag er med mig! 

Är ni taggade? Det är jag!!!! Allt känns såsåså bra.

Likes

Comments

Väska - Balenciaga // Skor - Isabel Marant

Likes

Comments


Hello! Min dag i Stockholm har varit jättebra. Kom dit runt halv ett, åt då lunch med Josefin och ägnade sedan dagen åt att filma och prata. Snartsnartsnart får ni reda på allt.

Nu sitter jag iallafall på tåget påväg hem. Men gissa vad jag lyckades göra på Centralen förut? Jag satte mig på fel tåg!!!!! Hahah mot Arboga istället för Göteborg. Helt fel verkligen. Knäppaste jag gjort, men det löste sig och nu sitter jag som sagt på tåget hem. Måste plugga resten av vägen nu! Hörs imorgon. PUSS.

Likes

Comments

Då var jag påväg till Stockholm igen! Ser verkligen fram emot dagen. PUSS.

Likes

Comments

Fina Matilda från utbytesträffen förut

Hello! Träffen förut var supermysig. Såå härliga tjejer allihopa! Efter det mötte jag upp Noelle och vi har bara degat här hemma sedan dess. Haha. Imorgon åker jag till Stockholm! Ska bli såå kul :D Måste dock plugga non-stop hela vägen dit på tåget. Har så extremt mycket plugg just nu.. Men nu ska jag sluta vara osocial mot Noelle. Vi hörs imorgon. Puss.

Likes

Comments

 
Idag är det dax för utbytesträffen! Ska bli så himla kul :D Är ni fortfarande sugna på att komma är det inte för sent. Det är klockan 15 i eftermiddag! Skriv till mig på Facebook bara så skriver jag var :) Det behöver inte bara vara utbytesstudenter till USA och man behöver inte ha bestämt sig! Kram.

Likes

Comments

Isabel Marant Étoile

Likes

Comments

Hello! Denna lördags startades på gymmet. Herregud va skönt att träna! Nu ska jag verkligen ta tag i detta och börja träna ordentligt igen. Ligger helt slut i sängen nu och ska snart hoppa in i duschen. I eftermiddag kommer Elin hit, vi ska nog äta middag och förmodligen ska vi vara med några kompisar ikväll. Annars myser vi bara här hemma! Har saknat min älskling. Världens bästa tjej. Åh :D Vi hörs snart! PUSS.

Likes

Comments