bjude rpå en film från hoppträningen igår.. tyvärr filmade mamma med kameran på fel håll men aja hahaha! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hopp å hej sverige äger. tänkte bara berätta att dem vann vm om någon nu skulle missat det bland alla fb statusar.

Suttit och skrivit på skolarbeten hela dagen. Nu ikväll har jag dock vart på hoppträning. Blackis var sjukt pigg och jag som redan hade ont i armen kommer antagligen ha väldigt ont imon.

kolla va söt liten outfit Blackis hade idag. Han fick vara en rosa liten ponny! älskar rosa.. han med! indecision

( printade bilder från en film)

 

Likes

Comments

Uppe med tuppen eller vad det nu heter. Vart vaken sedan halv 7 för att min hund väkte mig. Trevligt trevligt. 

Ska snart till stallet. Rida Blackis och gosa med honom. Cash är inte kvar i stallet längre. Han och hans kompis åkte på sommarbete igår. Jag och mamma var ju självklart med. Rätt läskigt att lasta han och kompisen då de inte åkt så mycket transport, men det gick super bra.

Aja ska gå ut sen och ta lite nya bilder om det går. Typ det enda jag ska göra idag. Tråkig helg haha.

Första bilden är på Cash och hans kompis. De andra bilderna tog jag för några dagar sen, dock är de inte redigerade eller något så dde kanske inte är jätte bra

Likes

Comments

haj haj, är helt död typ. Vart vid ica där det vart något specielt för alla barnen. Ledde lite hästar där och hade ponnyridning. Kul att se vissa barn reaktioner då vissa bara satt och skratta medan vissa tyckte det var väldigt läskigt. Störde mig dock något enormt på alla föräldrar som inte kan säga åt alla sina ungar att hålla sig borta från hästarna när det inte är deras tur att rida. störande.

 

Skola idag också. Har skriftligt nationellt matte prov på morgonen och muntligt på eftermiddagen, inte riktigt mitt starkaste ämne tyvärr. Annars hade vi bara rast typ.. seg dag.

Btw så har vi bara  prov kvar att göra och  inlämmningar sen är skolarbetet over! omg sååå skönt!

LargeLarge

Likes

Comments

Chillar lite med min ponny. Solen lyser och det är mega mysigt. Ska snart släppa in alla hästarna och sedan borsta min andra lilla häst (cash). Ikväll blir det att plugga och städa lite...


Likes

Comments

tjarå har värsta tråkigt. Är trött och dessutom bränt mig i ansiktet av solen när jag stod på tävlingsbanan idag. Försöker plugga och vet att jag måste plugga dubbelt så hårt nu när jag är trött. Dör.

Har haft en relativt bra dag. Jobbigt att vara på tävlingen fast ändå väldigt roligt och framförallt lärorikt.

Var självklart hos mina hästar. Gosade massa med dem. Tog dessutom kort men dem blev inte så bra då varken någon av dem ville stå stilla. 

Btw fyller min lilla Cash 2 år idag. Stor pöjk!

Fina lilla Cash!
Och självklart mnin fina lilla Blackis! 

Likes

Comments

blev lite fel i kommunikationen på förra inlägget då jag även hade skrivit en text ... men den försvann.

Iallafall har jag haft en lång dag. Vaknade vid kl 6 idag på morgonen och klädde snabbt på mig och åkte vidare till stallet.  vid halv 8 när alla låg och sov hade jag redan hunnit släppa ut alla hästar, fixat i Blackis box och sådär + hunnit rida. haha.

Åkte ut till ridskolan direkt efter och byggde bana, dock mådde jag illa så jag satt mig i bilen efter några timmar. resulterade i att jag somnade och fick en chock när jag vaknade upp och mamma skulle börja köra iväg. Fattade inte riktigt vart jag var.... indecision

Sen har jag även vart hos min farmor och farfar på kalas. Massa släktingar där typ folk man inte ens visste vilka de var.... 

Nu ska jag snart sova då det även blir en lång dag imorgon bestående av att vara på ridskolan i ganska många timmar sedan vidare till Blackis och rida för att sedan spendera resten av kvällen med so böckerna och matteboken. 


Bjuder på en bildjag tog tidigare idag. Måste verkligen börja fotografera mer, love it! 

 

Likes

Comments

Mina droger /kärlek or what evah
👌👌👌😍😍😍


Likes

Comments

bara jag som älskar eric saades låt coming home? Jag gillar inte ens han så mycket i vanliga fall men denna är bra ! yes

 


Likes

Comments