Vardagsliv

En regnig och grå tisdag i oktober är till ända. En bra dag om än att den var lite intensiv och gick lite fort vilket gjorde att jag inte riktigt hann allt jag tänkt! Började dagen med att möblera om lite smått i Charlise rum. Jag måste säga att det är mitt favoritrum i hela huset tror jag. Så otroligt ombonat och mysigt. Jag ska visa bilder imorgon när jag gjort klart! Därefter kom Ebba för att plugga matte med mitt stöd, det gick väl sådär eftersom jag underskattade hur mycket jag kom ihåg. Nu ikväll har jag sökt jobb (som jag verkligen verkligen vill ha! Håller tummarna stenhårt för att få komma på intervju!) och veckohandlat via nätet. Älskart!!!

Nu försöker jag att varva ned men det går verkligen inte. Jag känner mig överenergisk, det har nog blivit en för stillasittande dag. Långpromenad får prioriteras imorgon! För att göra av med lite energi. Och plugg, det brukar också lämna hjärnan lite tröttare.

Såhär piffig var jag i lördags på väg till dop. Älskar verkligen lockar, måste börja ha det oftare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ikväll är pappan i huset på fotboll och festligheter med jobbet. Jag och den söta lilla bönan har varit själva hemma ikväll och det har vart så himla harmoniskt och mysigt. Vi har lekt, läst böcker, promenixat och ätit smarrig fredagsmat (grekisk sallad för mig & kyckling cous cous för lillfisen).

Imorgon ska vi faktiskt ut på lite äventyr. Ända till Borås för att umgås med min klasskompis och partner i examensarbetsskrivandet. Ska bli supermysigt! Vi har bara setts en gång sedan examen och knappt medan vi skrev alls eftersom jag hängde hemma med lilla C och hon jobbade massor. Upptagna människor. Men tur att vi tar igen tiden lite nu istället!


​Lilla C kröp upp bredvid mig i soffan och gosade ned sig under filten. Älskade unge vad stor du är helt plötsligt!

Likes

Comments

Hej sköna torsdag!

Solen håller sig bakom molnen men det är inte risigt väder för det. Shorts-väder åtminstone! Idag är en sån där fixar-dag när smått och gott blir gjort. Trista dagar men det är så skönt när de är över och man känner att man ligger lite mer i fas med projekten.

Klockan är 15 och jag har hunnit slänga tonvis med skräp på återvinningen, packa nån låda åt mamma som flyttar i nästa vecka, städa kök, vika tvätt, plocka leksaker och laga dagens middag. Ikväll ska vi åka och hämta upp våra pass som legat hos Polisen i säkert 2-3 veckor redan. (Pga dåliga öppettider snarare än vår lathet!). Då får man ha lite framförhållning för att lyckas äta vettigt snarare än att fuska till det med pizza i tid och otid!

Lite fredags-gottis får det bli istället när jag är lite av en gräsänka! Mums!

Nu ska jag kika ut i bilen där lilla C sover sedan en timma tillbaka i sin bilstol. Man ska ju inte väcka en liten björn som sover. Puss!

​Imorse ville lilla C hjälpa till, så hon rev ut alla sina kläder så att jag kunde få städa lite extra!

Likes

Comments

​Dagens status är rätt möra efter en heldag på Gekås med svärmor! Idag har vi redan hunnit med 2 promenader, en sen smarrig pannkaksfrukost/brunch och lönesamtal med chefen. Nu sover lilla C och det är egentligen nu jag ska ta tag i allt det där, eller åtminstone något av det, som står på min långa lista. Men kaffe i soffan lockade ärligt talat mycket mer. 

Igår var det förresten ett år sedan vi flyttade in i huset! Det är overkligt att det bara är under ett år det hänt så mycket som det faktiskt har. Livets bästa och värsta år samtidigt, hur är det ens möjligt? 

Nu ska jag läsa några bloggar till innan jag tar tag i listan! Puss


​Lilla C äter pannkakor med gaffel

Likes

Comments

Vardagsliv

För dryga tio år sedan, kanske lite mer till och med, startade jag min första blogg. Jag kan ärligt säga att jag var tidig med bloggandet och hade under en period ett par hundra besökare om dagen. Men det rann ut i sanden tråkigt nog. Nu för tiden kan jag bara se fördelar och hur roligt det är att gå tillbaka och följa sitt liv i ord och bilder.

Jag har gjort ett par tappra försök sedan dess. Jag minns inte ens namnen på mina tidigare bloggar men de borde gå att hitta för den ihärdige. Men nu kände jag att det var dags för ett nytt försök. Jennifers etc.

Min plan är att kombinera dagboksinlägg i stil med "Idag har vi gjort ditt och datt..." med tema-inlägg kring sånt jag är intresserad av eller som jag funderar lite extra över just nu. Det får utkristalliseras mer med tiden - nu kör vi!

Likes

Comments