Jag är har ett sånt himla mega lyckorus i kroppen just nu! För några timmar sedan fick jag en ultraljudsbild i mobilen, på en liten liten plutt. Jag kan knappt förstå att en utav mina närmsta vänner ska bli mamma i slutet utav april! Jag är såå lycklig för deras skull och jag längtar såå mycket till våren då vi får träffa skrutten! Det är så galet hur mycket som händer i livet just nu. Jag är så oerhört tacksam som får uppleva allt bra som händer oss för tillfället. Vad kommer hända härnäst tro?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår hade vi Jessica och Alexis (och deras lilla Svante) hemma på middag. Det var verkligen längesedan vi träffade dom, så det var på tiden att vi fick till det. Vi hade så mysigt och det var extra roligt att få träffa Svante för första gången också. Man blir ju allt sugen på att skaffa en liten själv.

Tack för en mysig kväll ❤️

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag regnar det vilket innebär att det inte blir något jobb ute vid huset. Men vi kämpade på bra igår tycker jag. Vi har börjat med att klä av all mossa från berget, det går sakta med säkert framåt! Förhoppningsvis blir vi klara med det nästa helg.

Likes

Comments

Nu börjar det likna ett hus. Idag började snickarna med takstolarna, det saknas lite gavlar, kupor osv men det kommer bli såå bra! 

Och alltså kolla vår altandörr?! Tänk att vi ska ha två sådana dubbeldörrar i vardagsrummet och i köket, kommer bli sååå fint!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är den jävla jord högen borta och utplanad! Såå bra blev det, men jäklar vad vi har slitit! Nu ska det gotta till sig under vintern innan vi ska så gräs och bygga altan där uppe. Nästa veckas projekt blir att klä bort all mossa från berget! Kommer bli såå Nice .

Likes

Comments

Hej på er

Vilken lördag jag hade igår. Började dagen med att möta upp Natalie vid elva tiden, så åkte vi in till stan för att äta brunch på clarion hotel post . Vi hade bokat en sittning mellan 12-14 och man kan säga att vi var rätt så mätta när vi traskade därifrån. Innan vi åkte hem passade vi på att ta en sväng på stan och shoppa lite. Så mysigt att vi spendera lite tid med min fina!

Kvällen spenderades hemma hos Hanna och Marcus med lite folk. Det blev middag, god dricka och massa skitsnack hela kvällen, vid halv ett tiden gick en del ut men jag och Fredrik kände att det var dags att gå hem, och det är vi glada för idag! Hade iallafall världens trevligaste kväll!

Tack alla inblandade för en grym lördag! Är så tacksam för alla fina vänner vi var runt oss.
Ni är bäst ❤️

Likes

Comments

Ytterligare en dag på tomten är avklarad. Idag fick vi hjälp utav mamma och Johan, asså Johans energi jag dör! Haha. Aldrig träffat en människa med så mycket idéer och energi, men vi klagar inte. Vi kämpade på med jordhögen och började även att skala av berget uppe på platån, blir super bra! Även Amanda kom förbi på besök och kollade precis innan vi åkte hem. Alltid lika kul med besök.

Nu har vi precis blivit bjudna på middag hemma hos mamma och Jocke. Entrecote och potatisgratäng, asså dröm! Och nu blir det äppelpaj till efterrätt 😍❤️

Likes

Comments