Jag är helt döende! Detta är den värsta förkylningen jag haft någonsin och inte det minsta bättre blir det. Snarare tvärtom, imorse vaknade jag upp värre än någonsin och nu mot eftermiddagen har jag fått hög feber, frossa och äckligt ont i bihålorna. Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Jag är visserligen aldrig såhär sjuk, så ska inte klaga. Men fyfan vad ynklig jag känner mig. Alla tips på hur jag kan bli frisk snarast, mottages gärna!

Likes

Comments

Jag har sagt det innan men jag säger det igen: jösses vad fort det går i huset! Kan knappt fatta det. Hela huset är nu gipsat och alla taklister är uppsatta. Så nu är det dags att börja spackla och lägga klinker i tvättstugan så att vi kan sätta in värmepannan.

Dessutom så har Fredrik och hans kollega fixat lite väggar på övervåningen samt en provisorisk dörr så vi slipper ha en lucka över trappan tills dess att vi börjar göra övervåningen. Så himla duktiga är dom och ännu en gång har dom lyckats förvåna mig med deras kunskap!

Likes

Comments

....BARCELONA!
Jag har ju helt glömt av att berätta om ytterligare en 25 års present jag fick! Helt galet vad bortskämd jag blivit denna födelsedagen. Utav min äldsta vän Jessica(som jag känt i 21 år nu) och hennes sambo fick jag en resa till Barcelona! Det som är extra kul är att vi åker allihopa jag, Jessica, henens sambo Alexis och Fredrik! I april/maj sticker vi och det ska bli sååå kul, jag har aldrig varit där men har alltid velat åka dit så är typ fortfarande chockad över denna presenten!
Tack tack tack älskade älskade ni! ❤❤

Likes

Comments

Ursäkta för den urdåliga uppdateringen. Men Fredrik har lyckats smitta mig, så jag har legat utslagen sedan i onsdags kväll med världens förkylning. Det värsta är att det inte ens blir bättre. Såå himla segt
Därav har det inte heller blivit någon uppdatering i huset, dock så har Fredrik varit ute i veckan och satt upp väääärldens finaste taklister, alltså dom är så fina!! Älskar den där lilla extra snickarglädjen på hus. Ikväll ska vi även få hem lite mer golvprover så i helgen ska vi förhoppningsvis bestämma oss för vilket golv vi ska ha.

Ska lägga upp lite bilder i helgen så ska ni få se.


Hoppas ni alla får en fin fredag och en härlig helg!

Likes

Comments

Nu när vi har kommit såpass långt i husbygget så börjar det svåraste (men även det roligaste) nämligen val av färg, golv, kakel, klinker osv. Men jag blir galen av alla val som finns, hur ska vi kunna bestämma oss?
Igår tog vi en paus från husbygget då Fredrik har åkt på en sån dunder förkylning, så vi tog en sväng till husknuten för att få lite inspiration innan vi åkte vidare till lite butiker för att iallafall hitta klinker till tvättstugan som just nu är prio.. Det gick väl sådär. Jag funderar på att ta hjälp av en inredare för att kunna bolla lite tips och idéer. Vi får helt enkelt se hur det slutar.

Något som vi däremot kom överens om igår är hur vi ska lösa vårt problem med altandörren i sovrummet/gästrummet som blivit fel. Då vår husleverantör inte vill samarbeta med oss så får vi bekosta bytet av altandörr själva och då vi även har råkat välja fel storlek på ett fönster samma vägg så har vi istället bestämt oss för att göra som på bilden nedan, vi sätter in en stor helglasad skjutdörr på två meter. Det kommer bli så jäkla maffigt! vi funderar även på att sätta i samma små fönster som huset på bilden nedan har på andra våningen också, men det får bli ett senare projekt.

Men glaspartiet blir det iallafall, hur snyggt!?

Likes

Comments

Nu mina vänner så är hela huset gipsat. Grabbarna har jobbat på så sjukt bra denna helgen och jag är djupt imponerad av mig älskade sambo och även Johan och deras kunskap. Under tiden som Fredrik gjorde klart det sista så hjälpte hans pappa mig med att slänga en massa skräp på tippen. Älskar när man slipper tjata på folk utan dom bara erbjuder sig att hjälpa till. och Janne är ett stort exempel på det. Tack så hemsk mycket för all hjälp idag bästa svärfar.

Utöver bygget denna helgen så har vi även hunnit med att träffa Jessica och Alexis på en middag i torsdags. I fredag träffade jag Therese en stund, igår var jag och min familj på middag hos Mormor och Tommy under tiden Fredrik och Johan snickrade på i huset och på kvällen åkte jag och Fredrik till Olivia och Nicklas på middag, så fullt upp med andra ord. Men det är ju det vi älskar!
Nu ska vi äta lite hämt mat och sedan bara mysa hela kvällen.

Likes

Comments

Nu går det verkligen fort i huset! Idag har Johan och Fredrik gipsat nästan hela huset, det är helt galet vad duktiga dom är. Även jag har hjälpt till idag, och jäklar vad roligt det var! Här nedan får ni lite bilder från dagen, ni ser ju själva hur fort det gått bara idag.

Om ni undrar över städningen så är det jag som sköter det. Vad gör man inte för att underlätta för grabbarna? ;)

Likes

Comments