I vår tvättstuga har vi en massa fula vattenrör som måste vara lättåtkomliga om något skulle hända, jag tycker att det är otroligt fult att man ser synliga rör så jag tog saken i egna händer och köpte ett skåp som Fredrik sedan fick såga till och såhär bra blev resultatet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår kom världens bästa lillebror hem till oss, vi tog en promenad och snackade lite skit, när Jonte åkte hem, gick jag och Fredrik hem till Fredriks pappa med familj där vi blev bjudna på en super god lax lunch! Jag är så tacksam över våra nära och kära, all kärlek till er!

Likes

Comments

Åh va skönt det är att inte vakna upp bakis. Känns som att man får ut extra mycket av långhelgen då.
I min värd känns det som söndag egentligen, skönt att man får en extra ledig dag. Gårdagen spenderades hemma hos oss, vi åt en massa god mat och snackade skit fram tills sent i natt. Jessica och Alexis sover över här, dom sover fortfarande så jag tänkte fixa en stor frukost tills dom vaknar. Dessutom hjälpte dom oss att städa utan allting inatt så idag ser huset ut som nytt? Finns det någon bättre känslan än att vakna till ett städat hus efter att man har haft dolk? Fina fina människor, finns få så bra människor som dom två! Tack för att ni finns ❤️

Likes

Comments

I gårkväll bjöd mamma och hennes sambo hela familjen på Pinchos, dom har äntligen öppnat en resturang i Kungsbacka och för mig som är en Pinchos älskade så kunde det inte blivit bättre. Jag älskar allt med den restaurangen, det är prisvärt, mysig omgivning och gudomlig mat! Ni som inte har varit där måste testa det.

Tack mamma och Jocke för en ur mysig kväll och start på denna midsommar helgen ❤️

Likes

Comments

Här är vår nya älskling! Alltså jisses vad skönt vi sover i denna. Tanken var egentligen med att vänta med att köpa en ny säng tills vårt riktiga sovrum på övervåningen är klart och ha vår gamla säng i gästrummet (som idag är vårt sovrum) men när denna sängen, som vi har kollat på hur länge som helst men inte tyckt den varit värd det höga priset som den kostade, var nersatt till mer än halva priset så kunde vi inte motstå. Ibland ska även vi ha lite tur!

Bilden gör inte sängen rättvis, den är ljusgrå/beige.

Likes

Comments

Såhär blev slutresultatet av vårt lilla experiment. Då både jag och Fredeik byter stil i hemmet några gånger per år bestämde vi oss för att göra plånboken och tjänst och bygga ett artwood inspirerat matbord (man får utnyttja att man har en snickare till sambo). Vi är nöjda med slutresultatet.

I veckan köpte (fyndade) vi även en ny säng och även en matgrupp att ha på altanen, som faktiskt kom just ifrån Artwood! Tänkte slänga upp lite bilder på det i helgen!

Likes

Comments

Här kommer vi spendera många soliga kvällar

Likes

Comments

Här kommer bilder från sista dagen nere i paradiset. Fanns som sagt ingenting att klaga på, att resa är verkligen livet och jag är så glad att jag och Fredrik delar detta intresset tillsammans. Vi får ofta många frågor om hur vi har råd att resa så mycket speciellt nu när vi håller på med huset, men sanningen är att det ligger hårt slit bakom alla våra resor, både jag och Fredrik sliter som djur på våra jobb, det är många sena kvällar och helgjobb som ligger bakom våra resor, sedan är vi ett par som knappt lägger några pengar på krogen besök eller annan skit. Vårt intresse är att resa och det är det vi jobbar för. Vissa röker, knarkar, super eller shoppar upp sin lön, alla har vi olika intressen och alla gör vad dom vill,
punk slut.

Likes

Comments

Igår vaknade vi upp till ett soligt Sverige! Kunde ju inte bli bättre? Efter lite fix hemma så åkte Fredrik och golfade med sin pappa och Pierre. Då passade jag på att åka in till Kungsbacka för att ta en fika med världens bästa lillebror, vi köpte yoghurt glass och satte oss i solen.

På vägen hem stannade jag hos Cia och Nellie för att prata lite skit, så himla mysigt att träffa dom! Känns nästan som min lilla extra familj! 😊

Likes

Comments

Idag spenderar vi sista dagen nere på stranden, vi har verkligen haft en toppen resa och vi har fått uppleva/se så många fina platser. Jag kan verkligen rekommendera alla att åka hit, gamla som unga med eller utan barn. Det finns verkligen något för alla. Dessutom har det inte hittat hit så extremt mycket turister ännu, så man får verkligen den perfekta grekiska känslan. Jag är iallafall toppen nöjd med allt denna vecka och kan inte hitta något alls att klaga på. Tack Santorini/Ios för en helt underbar vecka!

Likes

Comments