View tracker

Nästa söndag byter vi ut kylan mot sol och bad. 13 dagar kvar, bara att härda ut!
Blir första gången jag ska fira både min födelsedag och julafton utomlands, men tror det kommer bli hur bra som helst, någon gång måste bli den första :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag och Freddan kört ett riktigt städ race ute vid huset. Både på tomten och i huset så nu är vi redo för den stora leveransen som kommer imorgon. Slutbesiktning på onsdag och på torsdag sätter vi igång!

Tyvärr har vi inga före bilder men såhär blev det efter städningen

Likes

Comments

View tracker

Älskar detta stället! Här hade min moster och hennes man sin bröllopsmiddag på sitt bröllop för några år sedan och jag hade utan tvekan kunnat tänka mig att gifta mig där också en vacker dag.
Enda minuset var att dom inte hade några glutenfria alternativ på julbordet.

Men på riktigt, titta hur vackert det är?!

Likes

Comments

Idag blev snickarna klara och alla ställningarna är borta! Nu är det små saker som vi själva ska fixa på utsidan bara som entré/veranda, balkongräcke, nock dekorer, altaner samt en ny altandörr till sovrummet. Givetvis ska huset målas vitt till våren också men annars är utsidan klar!

Likes

Comments

Första december idag vilket innebär att vi går in i den sista månaden av detta året. Jag är fortfarande helt chockad över hur fort detta året har gått och vad mycket som har hänt.. Vad kommer att hända 2017 tro? Tänkte att jag skulle göra en årsresumé i slutet av månaden för att summera året.

Men återigen till första december, har ni någon julkänsla än? det har inte jag. Vi har inte ens satt upp en endaste liten julstjärna i lägenheten. För första gången i hela mitt liv har jag ångest över denna perioden, tror det beror på att jag inte har någon fast punkt där jag känner mig riktigt "hemma", alla julsaker ligger nedpackade längst in i förrådet under alla andra saker från förra lägenheten så att ens tänka tanken att försöka få upp det är bara att glömma.
Sedan går den mesta fokusen på huset, jobbet, alla födelsedagar, och hälsan just nu..

Längtar till nästa år, herregud vad jag ska gå all in med julpyntet i huset då!

Likes

Comments

Såhär såg entrén till huset ut i helgen och nu har snickarna satt på alla foder runt fönster/dörrar samt gjort klart panelen på andra våning, (det var inte klart på denna bilden som ni kan se) och nu håller dom på göra finliret och att plocka ner ställningarna. Jag kan knappt förstå det själv, på fredag står huset klart! och förhoppningsvis får vi redan första leveransen så att vi kan sätta igång på insidan redan till helgen. Vi håller tummarna för det iallafall. 

Det ska bli så kul att dokumentera allting här på bloggen och att ni ska får vara med på denna resa.
​Det är nu det börjar på riktigt!

Håll utkik här under veckan, så fort ställningarna är helt nere kommer jag uppdatera med nya bilder.

Likes

Comments