Något som vi gjorde i Dubai var att åka till alla deras gigantiska köpcentrum, jag har fortfarande svårt att förstå hur stora dom var. Vi besökte tre stycken: Dubai marina mall, mall of Emirates och Dubai mall. Vi var tvungen att ta ett per kväll eftersom dom var så himla stora haha! Det fanns verkligen allt! Ett hett tips om ni åker dit!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här hemma är det ingen vila efter semester. Min duktiga sambo jobbar på med övervåningen för fulla muggar. Där uppe blir det ett stort master sovrum med varsin klädkammare (som ni kan se på bilderna nedan) dock så ska det sättas in två små fönster i båda våra klädkammare för att få in lite mer ljus. Sedan blir det ett stort badrum, ett allrum och två mindre sovrum. Det kommer bli sååå bra! Jag längtar redan tills det är klart haha!

Likes

Comments

Detta måste varit det sjukaste jag upplevt i hela mitt liv! Att åka 125 våningar rakt upp i världens snabbaste hiss som gick i 10 meter per sekund. Kan inte ens beskriva känslan! Detta är ett måste om man är i Dubai, sedan går man över till Dubai mall (med 1200 st butiker) för att avsluta dagen på en resturang utanför de kända fontänerna nedanför Burj Khalifa, slår allt!

Jag låter bilderna tala för sig själva

Likes

Comments

Denna semestern hade vi fokus på att uppleva saker istället för att ligga och pressa i solen morgon till kväll som vi vanligtvis gör, självklart blev det en hel del solande och badande också. Men vi fick uppleva så mycket häftiga saker denna semestern.
En av dom sakerna var öken safari, vi åkte ut i en bil 1 timme från Dubai där vi fick åka bil bland sanddynerna, äta mat under bar himmel mitt ute i öknen, rida kameler, åka fyrhjuling mm.

Likes

Comments

Vart ska jag börja? Har haft några helt magiska dagar i Dubai tillsammans med mitt hjärta. En välbehövlig och efterlängtad semester. Dubai är landet som verkligen har allt! God mat, rent och fräscht överallt, fina stränder, utmärkt väder, hög service, bra shopping och en massa sevärdheter!
Dock så kostar det en hel del att vara här nere, en enkel lunch nere på stranden går lätt på 500kr. Men man får helt klart vad man betalar för så då känns det inte så jobbigt att betala allt som kostar här nere.

Jag kommer att lägga upp en massa bilder på hur våra dagar har sett ut så fort vi har kommit hem. Sålänge får ni ett litet smakprov på hur vi har haft det de senaste dagarna.

Ni som inte varit här! ÅK! Vi kommer definitivt åka hit snart igen.

Likes

Comments

I söndags var det dags för dop för min kusin Elin och hennes sambo Pierres andra son Casper. Det var ett super mysigt dop och dessutom fick både jag och Fredrik den stora äran att bli faddrar åt Casper. Det känns så himla fint och det är en stor ära för oss, vi ska verkligen alltid finnas där för lilla Casper (och självklart hans storebror Celvin) och hela fina familjen livet ut!

Tack för en otrolig mysig dag och för att just vi fick bli faddrar åt er underbara son! 👶🏻💙

Likes

Comments

Efter mycket om och men har vi äntligen fått iordning på resan till Dubai. Vi åker den 11/11 och stannar i sex dagar, vi bor på ett super mysigt hotell precis vid Dubai marina. Vi är så nöjda med allting, nu är det inte ens en månad kvar så det kommer bli så skönt att få lite sol och bad.

Likes

Comments

Finns det något som gör mig så otroligt berörd så är det när barn blir sjuka, inget barn (eller vuxna heller för den delen) ska behöva gå igenom cancer! Det måste vara livets vidrigaste sjukdom! Jag tycker att alla ska göra som jag har gjort precis. Skänk en summa till barncancerfonden, ingen kan göra allt men alla kan göra något, jag tycker att alla kan skänka något, det kan vara allt ifrån 10-10.000 kronor!

Jag har iallafall dragit mitt strå till stacken och hoppas ni gör desamma! #fuckcancer

Likes

Comments

Det var riktigt längesedan jag var inne här nu. Har som sagt fullt upp med allt annat i livet, men kan ibland sakna att titta in här, det är ju så kul att kolla tillbaka på sedan längre fram.
Vad har hänt i livet sedan sist då? Vi har haft ett mycket lyckat bankmöte, har sagt innan att jag verkligen tycker om vår banktjej, hon har verkligen lärt oss så mycket under denna resa vi har gjort, vilket vi är så himla tacksamma för. Vi visste att vi skulle hamna på en låg månadskostnad med tanke på vad vi har i lån och vilken grym värdering vi fick sedan tidigare. Men att vi skulle få bo i ett hus på 189 kvm och endast betala 7100:- känns nästan overkligt, och då amorterar vi nästan hälften av den summan till oss själva. Det är verkligen helt galet! Vi är så stolta över oss själva och allt slit vi (mest Fredrik) har lagt ner de senaste året, eftersom att detta husbygge enbart är en investering för oss känns detta extra bra.
Nu får vi helt enkelt se vad framtiden har att erbjuda, jag välkomnar iallafall den med öppna armar!

Likes

Comments

Livet handlar inte om att hitta någon man vill gå till sängs med, Det handlar om att hitta någon man vill vakna upp bredvid. Det handlar inte om att hitta den man vill leva sitt liv med, Det handlar om att hitta den man inte kan leva utan. För världen är du bara någon... Men för mig är du hela världen💗

Likes

Comments