Postad i: DAILY

Det känns som att veckan har varit väldigt kort, trots att jag är i skolan alla dagar. I måndags hade jag lektioner som vanligt. I tisdags började vi dagen på skidstadion upp på Ymer. Jag fick kolla på medan de andra åkte, vilket inte alls var roligt. Igår gick klassen ut på sin praktik vilket betyder att vi som ska till Zambia är i skolan och planerar och pluggar igen det sista.
Kan inte riktigt fatta att det bara är 33 dagar kvar!!

Ni glömmer väl inte kolla in vår blogg?
Ni hittar den Här

Likes

Comments

Postad i: DAILY, COMPETITION

Här är tre bilder från helgen när Andreas hoppade längd. Dagen var inte lika lång som igår men den del tävlande. Andreas hoppade höjd och blev tvåa. Simon hoppades även han höjd och han delade andra platsen med en annan kille. Clara och Signe hoppade längd och det var lite blandade skurar.
Fick se många fina personliga rekord för de tävlande och det var roligt att se!
Nu ska jag bara se till att jag kommer ut på banan med!!

Likes

Comments

Postad i: DAILY, COMPETITION

Igår var vi hela dagen i Göteborg och kollade på friidrott. Jag tycker att alla från Ymer gjorde bra ifrån sig. Den första vi kollade på var Signe som hoppade 3steg och blev 5a. Samtidigt hoppade Simon längd och han blev 6a. Andreas tog två silver, ett i stav och ett i längd. Simon och Andreas hoppar höjd idag, vilket ska bli väldigt roligt att se. Clara gick till final på 60 meter och där blev även hon 6a. Claudia stötte kula och hon blev 11a.
Det var roligt att vara på en friidrottstävling men jag började sakna det väldigt mycket. Så nu vill jag med vara ute på banorna och tävla!

Likes

Comments

Postad i: DAILY, FOOD

I tisdags var det alla hjärtans dag och kvällen spenderade jag med Agnes. Vi var på bio och kollade på Fifty Shades Darker. Vilket var en riktigt bra film, mycket bättre än den första!! Värd att se måste jag säga.
Efter det gick vi till viskan och åt middag. Lika gott som vanligt där med!
Alltid lika roligt att umgås med Agnes och samtalen tar aldrig slut😂

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Idag har det varit en riktigt spännande dag men tyvärr kan jag inte säga så mycket om den. Jag har varit på Mecka Reklambyrå och fotat lite idag. Vilket var riktigt skoj!! Mer kommer ni få veta bara inte just nu❤
Jag har även varit hos läkaren idag, fått lite mediciner utskrivna och så som jag behöver ha med mig.
Nu är jag ny tränad, sminkad och redo för dejt🌸

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Igår var en bra och ganska händelserik dag. Jag började morgonen med träning. Igår blev det lite lugnare på träningen så jag körde 30 sekunders intervaller. Vilket var otroligt skönt. Det är så skönt att kunna springa utan att få ont i höfterna, när hände det senast liksom? Dock får jag ondare och ondare i min kropp för varje träningspass som jag kör så det får gå på lågvarv ett tag framöver. Men lite intervaller och diskus.
Efter träningen gjorde Elina och jag i ordning oss för att käka på stan ihop. Skönt att få träffas utanför träningen och bara vara vi ibland. Vi åt Thaimat och satt bara och prata. Mycket om kompisar och sånt som händer i livet just nu. När hon hade kört hem mig satte jag mig och målade lite. Sedan kollade jag på Andreas när han hoppade längd på Nordenkampen, tyvärr gick det inte så bra för honom, men han är duktig ändå! På kvällen blev det mellomys hemma i soffan!
Idag har vi ätit lunch och semla hemma hos mormor och morfar.
Nu ser jag fram emot en veckas lov, det händer massa roliga grejer, så kika in igen!!

Likes

Comments