Postad i: DAILY, TRANING

Min ledighet igår var riktigt rolig men ganska plågsam på samma gång. Började dagen hos tandläkaren, vilket aldrig är roligt men går alltid bra. Åkte hem igen och fixade lite i mitt rum som verkligen behöver en storstädning!
Efter lunch åkte jag till gymmet i Knalleland för min PT-timma. Jag kan erkänna att benen var stumma efter 15 minuter tillsammans med Anna. Då kan ni också förstå vilken träningsvärk jag har idag. Samtidigt som jag hatade så var det så extremt roligt att träna tillsammans med någon som bara la fokus på mig och min träning.
Jag hade till och med så roligt att jag bokade en till timma med henne. Tycker definitivt att ni ska göra samma sak! En PT är underbart att ha.
På eftermiddagen gick jag över till Ryahallen för att cykla men benen bar inte länge.

Idag har jag jobbar hela dagen och sitter nu på bussen påväg hem för att städa. Senare ikväll blir det bara mys!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Härligt att ha en ledig idag. Började dagen tidigt med ett träningspass, har inte saknat att gå upp tidigt men jag har saknat att träna ordentligt!! Så det var riktigt skönt.

Resten av dagen har gått ganska snabbt. Fixade lunch och spenderade några timmar med en kompis innan jag gick ner till gymmet i stan och snackade lite med mina gamla kollegor!

Ikväll har vi fixat och donat hemma och snart tror jag att jag ska lägga mig, det har varit en lång dag!

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Har haft en underbar vecka och helg. Efter jobbet i fredags var jag med Amanda och käkade och drack gott, innan det var dags att bege sig hem för att sova.
Lördags och idag har jag jobbat. Har varit en ganska tråkig helg då det inte var särskilt många som tränade och inte fanns så mycket att göra. Beror nog på att kretsloppet var i helgen.
Nu ska jag vara ledig några dagar innan det blir jobb igen!

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Igår kväll var vi och firade Jalle som i somras fyllde 50 år. Det var en trevlig kväll med mycket folk.
Trots att jag inte mådde så bra så hängde jag kvar så länge jag orkade, men är väldigt ledsen att jag missade resten av kvällen!

Idag har jag bara tagit det lugnt för att bli frisk så snabbt som möjligt. På eftermiddagen mötte jag Miranda och Karin för en fika. Super mysigt och precis vad jag behövde!

Likes

Comments

Postad i: DAILY, COMPETITION

Dagarna går väldigt fort. Jag har jobbat i veckan men var ledig igår, vilket var skönt.
I tisdags tävlade jag efter jobbet, det gick sådär men kändes bra och inget ont i armen, vilket känns underbart. Jag har även tävlat idag, och det gick mycket bättre idag, trots har jag inte nått målet än.

Igår började jag dagen med lite teoriplugg, tränade med Maria på gymmet innan jag åkte till Mimmi och morfar för lunch och på eftermiddagen/kvällen var jag med kompisar.

Likes

Comments