Postad i: DAILY, PHOTOSHOOTS, SHOPPING

Äntligen kan jag om skriva vad jag gjorde på Mecka reklambyrå för några veckor sedan. Jag fotade lite kläder för ett nystartat företag som heter YMR Track Club som startats av Peter Häggström som är före detta friidrottare och har varit med på OS Sydney i längdhopp. Namnet YMR Track Club är en hyllning till vår gemensamma klubb Ymer. Klubben fyller 100 år i år.
Kläderna funkar både som träningskläder och vardagskläder!

Detta är Peters egna ord om sitt märke:
YMR Track Club är ett urbant sportklädesmärke som är stickat och designat i Sverige. Läs mer och handla online på www.ymrtrackclub.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I söndags när jag kom till mamma fixade jag lite och sedan kom Elina. Vi pratade, kolla på TV och bakade pizza. Vi gick och la oss i hyfsad tid för att komma upp på morgonen, men trötta var vi.

En vecka kvar tills vi åker och nu är jag pirrig!! Tänk att lilla jag ska iväg på äventyr till Afrika. Haha jag skoja bara det kommer gå super bra.
Detta betyder att det inte kommer bli så många inlägg på bloggen men jag ska lösa detta på något sätt.

Likes

Comments

Postad i: DAILY, FOOD

Hej! Här kommer lite bilder från brunchen vi hade för mamma förra helgen. God mat och en fantastiskt god tårta hade mamma bakat.

Denna veckan har rullat på och har gått snabbt trots att dagarna har känts långa. Nu är det slut sprutten på skolan innan vi åker så i helgen kommer jag och sitta och plugga en del. Men även umgås med pappa och Hercules.

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Det är så segt att äntligen kunna träna på ordentligt igen och känna att sjukdomarna börjar komma... Idag har haft ont i mina leder och huvudvärk, hela dagen. Vilket brukar vara första symptomen på att jag har virus i kroppen, vilket inte är okej. Inte nu!!

Idag är det 14 dagar kvar, två veckor tills jag åker på min livs resa. Resan som jag alltid har drömt om.

Tyvärr är stressen oändlig och viljan till att göra sitt bästa gör att energin tar slut väldigt snabbt. Men nu är det inte mycket kvar. Några prov och inlämningar till och sedan ska all packning och planering göras. Dock är det tråkigt när vissa inte lägger ner lika mycket energi som andra och att deras vilja inte är lika stor.


Likes

Comments