Postad i: DAILY

Mina två lediga dagar efter helgens jobb gick extremt snabbt. Vilket kändes väldigt sorgligt. På måndagen började jag dagen med lite rehabträning på gymmet. Efter det åkte jag hem och lagade mat, innan det var dags att åka till hallen och köra dagens andra pass. Den träningen gjorde mig väldigt glad. Jag stötte både bra i kula och presterade bra i gymmet på kvällen.
Igår hände inte speciellt mycket. Jag åt lunch med mamma på springrolls. Testade lite sushi men jag tycker verkligen inte om det... Inte ens de vegetariska. Så jag höll mig till thaimaten istället. Det är jag väldigt bra på, så det kändes i magen när träningen började. Igår blev det också ett härligt pass men grejer som jag inte har gjort på jättelänge, utan att nu få ont i höfterna. Det var speciellt skönt att springa 200 meters intervaller!
Idag har jag jobbat och efter det åkte jag till gymmet på Brämhult för att testa det. Jag gillar det, lokalen är härlig, men det är synd att alla grejer inte kommit än. Men när dom kommer blir det nog jättebra där.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Hoppas alla har haft en superbra helg. Det har jag i alla fall. Jag jobbade både igår och idag, och igår var jag även med Amanda. Vi var först hemma hos henne och fortsatte sedan till stan. Vi hade en väldigt mysig kväll, men det blev en tidig kväll för mig eftersom jag skulle upp i hyfsad tid idag.
Nu är jag väldigt sugen på de två lediga dagarna jag kommer ha framöver! Ska bara ta det lugnt, träna och bara mysa i massor!!

Likes

Comments

Postad i: DAILY, SHOPPING

Denna veckan har jag fått hem mycket nya grejer. Det jag älskar mest är min nya träningsoverall från YMR Track Club, som är fantastisk. Och även min almanacka från personligalmanacka.se! Ni måste testa att designa en egen, så roligt!
Jag har även i veckan fått min nya Nordic jacka. Tycker mycket om den med, bild på den kommer!!

Mamma och Henrik är äntligen hemma igen efter en vecka utomlands. Jag klarade mig bra själv, men jag borde både hos Mimmi och morfar och pappa innan jag tog tag i att sova två nätter själv! Men det var härligt.
Nu är det dags för en helg med jobb och förhoppningsvis lite tid med kompisar!

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Hej på er!

Nu har en till vecka gått och jag tänkte berätta lite om veckan jag har haft. Veckan bestod givetvis av några dagar med jobb och på min lediga onsdag tog jag det ganska lugnt. Med träning, frukostmys på gymmet och mys med mormor, morfar och Noel. Noel följde även med mig till träningen på torsdag förmiddag innan jag skulle börja jobba. Vi stötte lite kula och jag sprang även lite intervaller. I fredags var vi fyra på basket. Givetvis vann Borås, vilket Noel, som höll på Norrköping, inte gillade. Vi hade en väldigt mysig kväll i alla fall. På lördagen tränade Noel och jag, det blev lite diskus, vilket var väldigt roligt. Längtar redan till utomhussäsongen och att få står i en kastring ute och slänga lite.

Igår var Jesper, Ebba, pappa och jag uppe i Huskvarna för att fira farmor som fyllt år. Det blev god mat och fika, vilket var trevligt. Ebba skulle plugga lite så jag tänkte att jag kunde plugga lite teori samtidigt och ja, lite blev det. För det slutade med att jag somnade i en fåtölj och sov en stund, haha. Idag har jag jobbat mellan 13 och 21 och nu ser jag redan fram emot två lediga dagar. Imorgon ska jag testa på ett nytt pass på gymmet vid lunch tillsammans med Anna. Så vi får se hur mycket träningsvärk jag vaknar med på onsdag sen ;)

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Hej på er.

Idag har det varit en väldigt lugn och skön dag, där jag skulle fått mycket gjort men det har tagit galet lång tid att få allt fixat. Jag har fixat med lite bilder och annat och även varit ute på en långpromenad med Hercules när pappa var och jobbade.

Gårdagen var underbar. Den började med träning, 100metarem gymnastik, häckkoordination, löpkoordination och styrkegymnastik stod på schemat. Jag var helt slut efter uppvärmningen men jag kämpade mig igenom passet och åkte hem och var riktigt nöjd med mig själv. När jag kom hem var det bara att duscha, äta lunch och göra mig i ordning innan jag skulle sätta mig i bilen och köra till Göteborg. En mysig eftermiddag blev det hemma hos Jesper och Ebba. Vi fikade och prata, vilket var supermysigt. När vi sedan kom hem bytte jag om och tog bussen ner till stan för att träffa Amanda och Christoffer för att käka middag och snacka massor av skit. En mysig och rolig kväll gick snabbt mot sitt slut.

Det var skönt med en extra timmas sömn inatt men jag kan nog behöva några fler timmar som dom, hahah.

Likes

Comments