Postad i: DAILY, PARTY/ EVENT

I lördags var det min födelsedag och 19 år känns väldigt bra! Började dagen genom att fira lite med pappa och träning. På eftermiddagen åkte jag till mamma för att fira med henne och Henrik, samt Sari, Jalle, Maja och Amanda.
Senare på kvällen åkte jag och Amanda ner till stan, först på förfest och sedan till Viskan. Vi drack gott och hade det bra. Träffade även Ida och gänget vilket var väldigt trevligt!!

Tack alla som gjorde min födelsedag till en fantastisk dag❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: COMPETITION, DAILY

I torsdags var jag med Amanda och Maria. Vi var och åt på Pinchos och bara hade det gött. Vi pratade mycket och hade roligt, som alltid.
I fredags åkte jag och pappa ner till Helsingborg för en helg med tävling. Igår körde jag diskus med F19, det blev ett årsbästa på 38.08 vilket kändes som en lättnad. Det är även kastet som ni kan se här under. Som även gav mig en andra placering. Idag tävlade jag i diskus med Kvinnor. Jag gick till final som åttonde person men förbättrade min placering till en sjunde plats med mitt kast som mättes 38.78! Så skönt att vara påväg tillbaka och äntligen känna att det börjar lossna för mig.
Jag slog vad med Nicole om att om jag går till final i diskus ska jag efteranmäla mig till kulan som var senare idag. Så i kulan blev det en 4de plats med en stöt på 10.96, vilket är ganska bra eftersom jag inte tränat det på ett tag!

Nu är vi påväg hem igen och det ska bli skönt att få sova i sin egen säng och sova lite längre imorgon!

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Idag jobbar jag min sista dag för att sen gå på en veckas ledighet. Hur härligt ska inte det bli?
Denna veckan har bestått av jobb och lite träning, både i hallen och på gymmet.
Igår kväll träffade jag Emma, Jan och Linus för lite mat och en pratstund, vilket var mysigt och väldigt roligt. Mycket skratt blev det!

Imorgon åker pappa och jag till Helsingborg för en tävlingshelg. Öresundsspelen är en härlig tävling.
Men först en sista dag på jobbet, träning och en kväll med tre av mina favorittjejer!!❤️

Likes

Comments

Postad i: DAILY, COMPETITION

Haft en rolig helg i Göteborg på världsungdomsspelen. Igår hoppade Andreas fantastiskt långt i längd, tyvärr lite för mycket medvind. Kul att det går så bra för honom!
Vi såg även andra i klubben som tävlade.

Idag har jag själv tävlat, är helt okej nöjd, för att jag inte kunnat träna ordentligt på länge, men längderna på kasten kommer nog snart. Tävlade även utan smärta, i varken höft eller framsida, vilket gör mig väldigt glad!!!
Vi fick även se ett svenskt rekord för kvinnor i stav och en rolig diskustävling för männen.

Här är dagens bästa kast, tyvärr gick det i nätet :(

Likes

Comments

Postad i: DAILY, PARTY/ EVENT

Dessa två bilder beskriver gårdagen. På jobbet fick vi till slut ett tält i parken under SM-veckan, där vi står och delar ut frivecka och bjuder på My Boost, möjligheten att köpa dem finns givetvis!
Så har ni inget för er i veckan, så får ni gärna komma och hälsa på mig där.

På kvällen var vi ett gäng med tjejer som åkte hem till Anna för en grillkväll. Vi har otroligt mysigt med mat, fika och diskussioner!
Ni är bäst, girls!!!❤️

Likes

Comments