View tracker
Postad i: DAILY

Det känns som att denna veckan har varit jättelång och som att den aldrig skulle ta slut. Men nu är det äntligen helg och den ska jag spendera på bästa sätt. I veckan har jag varit på Zambia möte, där vi bestämde när vi åker och kommer hem. Ser fram emot denna resan så mycket och det ska bli roligt och lärorikt att få åka dit. Annars har det inte hänt så mycket, jag har varit på träningarna och kört lite överkropp och igår masserade jag även Emelie och Anderas. Kul att få öva på några andra än familjen.

Ikväll blir det 19 års fest för två av mina kompisar. Tänk vad tiden går snabbt ibland. Imorgon ska jag plugga och antagligen gå på basket och på söndag blir det mer plugg och bara ta det lugnt. Det ska bli väldigt skönt!

Likes

Comments

Postad i: DAILY, TRANING

En ny vecka har börjat och jag hoppas att den blir lugn. Just nu ligger jag hos sjukgymnasten på behandling av min högerhöft. Tyvärr gick det inte att springa igår men jag får ta nya tag till nästa vecka och hoppas på det bästa då. Nu när rehaben är igång känns det som att jag är tillbaka på banan inom kort. Jag ska fortsätta kämpa i alla fall!!
Puss och kram

Likes

Comments

Postad i: DAILY, FOOD

Det känns som att denna veckan har varit riktigt lång. Det har varit mycket jobb och några dagar i skolan. Jag jobbade ett långt pass i måndags, stängde i onsdags och igår. Jag jobbar även heldag imorgon. Så nu är kroppen ganska mör.
Igår kom Agnes till gymmet när jag sluta, när vi kom hem till mig så åt vi tacos och kollade på Insurgent och åt popcorn. Idag gick jag upp för att göra mig i ordning och baka pannkakor till mig och mamma för att vi skulle iväg till Göteborg och leta efter balklänning till mig. Jesper och Ebba kom till butiken och sedan åkte vi in till stan för att äta lunch, vi åt på Vapiano, vilket var underbart gott!! Tyvärr blev det ingen klänning med hem idag. Istället köpte jag ett par byxor och en tröjjacka.
När vi kommer hem ska vi kolla på film. Äta något och jag ska äta lite godis, haha.

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Idag har jag äntligen träffat bästis som kom hem från Dubai för några dagar sedan, vilket var underbart! Vi träffades på lunch på stan och fortsatte sedan hem till mig för fika och prat om allt möjligt. Mycket skratt blev det givetvis med. Nu på kvällen åt vi lite kvällsmat och sedan körde jag hem Agnes till sig igen.
Känns bra att få köra lite igen och jag är glad att det inte gör mer ont än i vanliga fall att köra.
Nu ska jag snart gå och lägga mig för en tidig uppgång och morgondagens jobb!!

Outfit från kalaset i fredags :)

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Här kommer äntligen inlägget om mitt 2016. I det stora hela så har året varit bra när det kommer till resultat på tävlingar och annat. Jag hade en fantastisk inomhus säsong där jag slog personligt rekord i kula alla tävlingar förutom en då jag hade feber, haha.

JANUARI:

Jag startade året i Sälen, vilket var mysigt. Vi åkte skidor och myste med familjen Granberg-Paulsson och Palm. Det var även under Januari som säsongen började komma igång på riktigt och som jag skrev här över gick säsongen inomhus väldigt bra.

FEBURARI:

Näst sista tävlingen för mig var Junior SM. Detta år har jag gått upp från 3 kilos kula till 4 kilos kula vilket gjorde tävlingen i mina ögon till en helt ny grej. Dessutom skulle vi tävla mot de som var ett år äldre. Vilket gjorde att jag trodde att jag inte hade någon chans till en bra placering alls. Men det gick mycket bättre än vad jag trodde och ja, Växjö är min favorit hall :) Jag stötte för första gången över 12 meter med den tyngre kulan och slutade på en 8de plats vilket betyder final. Jag minns än idag hur glad jag var!!

MARS:

I Mars åkte några av oss i gruppen till Albir, Spanien, på träningsläger. Vilket var helt underbart. Det var lagom varmt så man både kunde träna och sola och bada, enstaka gånger när det kommer till mig som inte gillar att bada.

APRIL:

När det kommer till skolan så är April en månad som är rolig för man har en grej att se fram emot. Kortegen!! och detta var även den mest händelserikaste veckan på hela året för mig. Förutom bygge på vårt bidrag så var jag i Göteborg ett antal gånger, till exempel på magnetröntgen på Ortho Center, Sedan var jag även med på en brudvisning på Ideguld här i Borås. Stylingen var gjord av Calle Kjellgren på Fazli. Kortegen var i år mycket roligare än första året så jag hoppas att jag får ytterligare en till.

MAJ:

I maj hände tyvärr inte mycket. Inget som jag minns så i alla fall. Jag tränade på inför en utomhus säsong som jag inte då visste skulle ha såna motgångar som den hade, tur att jag hade några medgångar med.

JUNI:

I juni gick jag på sommarlov, vilket betyder att två år på gymnasiet hade gått. Vilket är lite sjukt. Tänk var snabbt det har gått. Jag gjorde även säsongsdebut hemma på Ryavallen, där jag stötte kula. Blev tvåa på det näst bästa resultatet jag gjorde i kula i somras. Jag sommarjobbade och jobbade även på Nordic en dag i veckan i början av sommaren. Sedan kom midsommar som jag spenderade med några kompisar och dagen efter var jag på Bruce Springsteen, vilket var en otrolig upplevelse. HAN ÄR GRYM!!

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Just nu ligger jag hemma i soffan, unnar mig nått avsnitt Greys Anatomi och kurerar mina höfter efter dagens rehabpass (som även var mitt första) och även mina onda benhinnor. Idag har jag bakat detoxbröd. Det är min tredje detox dag idag och jag mår bättre än vad jag trodde att jag skulle göra! Vilket är skönt.
Annars händer inte så mycket. Jag är hemma och pluggar på skolgrejer och på körteori. Vilket är extremt tråkigt men det måste göras.
Ikväll kommer Jesper och Ebba på besök, vilket ska bli roligt!

Likes

Comments