Postad i: DAILY

Hej allihopa! Sitter just nu på bussen påväg hem efter en kväll tillsammans med Jeanette. Vi har suttit på viskan och snackat väldigt mycket tjejsnack! Vilket var väldigt behövligt. Skönt att ha någon som man kan snacka killar med, och även har bra tips om det.
Innan idag har jag jobbat, vilket jag även gör imorgon. Känns sådär i detta fina väder som Borås bjuder på, men så blir det ibland. Kommer förhoppningsvis fler soldagar denna sommaren!

Hello everyone! Right now Im one the bus on my way home from a night together with Jeanette. We have been sitting at Viskan and talked about boys and stuff, that was just what I needed. It is Nice to have someone you can talk boys with and who understands you.
Earlier today I have worked, which I also do tomorrow. I always work when it is nice weather in Borås. I hope for more sunny days this summer!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag bara haft en lektion. Så efter det har jag legat ute i solen och pluggat. Åkte tidigare till träningen, både för att hinna träna utan att stressa och för att kolla på lite studentpresenter, dock inget som jag kände att jag ville önska mig.
När jag tränat klart åkte jag till Textil Fashion Center för att träffa ett gäng härliga tjejer som vill satsa fullt ut på sin idrott, precis som jag. Det blev en föreläsning av Hanna Falk, som handlade om hur hon har lyckats på det sättet hon har tränat och vad hon gjort och tänkt på för att uppfylla sina mål, även vad hon har för nya mål, hur man kan tänka när man sätter sina mål och lite tips som kanske kan hjälpa oss andra i framtiden.
En riktigt bra och inspirerande föreläsning och ett gäng härliga tjejer!

Likes

Comments

Igår kväll efter en dag i skolan men några lektioner och ett nationellt prov, åkte jag hem till Ellen för att träffa några av tjejerna från jobbet. Det blev hemmagjord pizza, vilket var super gott. Vi spelade olika spel, prata mycket och skratta. En galet rolig kväll!!
Och sånt behöver man när stressen, inför de sista dagarna i skolan, är enorm!

Puss och kram

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Helgen har gått med stormsteg som vanligt. Jag har lagt den mesta tid och energi jag haft på plugg. I lördags blev det ett träningspass där jag kastade diskus. Det kändes jättebra och kasten blir bättre och bättre, så jag hoppas på en grym säsong i sommar. Resten av tiden i helgen har jag egentligen bara pluggat, till prov och skrivit på lite inlämningar som ska in.
Tänk vad tiden har gått fort, känns inte som det är dags för studenten än på ett tag!

The weekend has gone by storm. I have spend the most time and energy on schoolwork. On Saturday I went to my traning and threw some discus. It felt really good and the throwing gets better and better, and I hope for a good season this summer. The rest of the time I spend on studied for the tests and submissions I have left.
Think what time has gone fast, does not feel like its time for graduation on a while!

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Hej kompisar och icke kompisar!
Nu sitter jag och kollar på ett program av Greys anatomi, det var ett tag sedan. Jag vaknade med migrän idag igen. Vilket inte var bra, jag var hemma från skolan, men när jag mådde bättre gick jag en sväng och åkte sedan till gymmet för att träna och säga hejdå till min chef som gjorde sin sista dag idag! Vi fikade, grät och kramades. Kommer sakna henne så mycket!!
Veckan har bara rullat på, få lektioner men massor av plugg och prov som ska göras. Så jag har en del att ligga i. Skönt med helg så att man kan ta sig tid att plugga ordentligt.
Snart är det ny vecka igen!

Hello friends and non friends!
Right now Im looking at a section of Greys anatomi, it was a while ago. Today I woke up with migraines again. Which is not good. So I have been home from school today, But when I felt better I took a walk and then I went to the gym for some traning and say goodbye to my boss, who did her last day today. We at some "fika", cried and hugged.
I will to miss her a lot.
The week has rolled on, few lessons but lots of reading and tests to be done. Nice to have weekend so you can take the time to study properly.
Soon its a new week.

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Då var det måndag igen och en ny vecka. Dagen har gått väldigt snabbt och som vanligt började den med ett träningspass. Styrka stod på schemat och det kändes riktigt bra. Benen är trötta och jag känner att träningsvärken kommer snart. Är väldigt nöjd med mig själv eftersom jag lyfte 90kg i marklyft, vilket jag inte gjort sedan före min operation i vintras!
Efter det åkte jag hem, gjorde mig i ordning och vid 13 var det dags att börja åka till skola för en lektion. Ikväll har jag varit på Nordic och jobbat. Så kul att vara tillbaka och vad jag saknat mina jobbarkompisar när jag varit borta.
Nu är det dags och sova, och ladda upp inför mitt nationella prov imorgon.
Önska mig lycka till!!

Likes

Comments