Postad i: DAILY

Även idag har vi varit på slottet. Men denna gången blev det en guidad tur runt i några av alla rum. Efter det fick vi en halv timma på oss att kolla på vad vi ville och givetvis kollade vi då på bröllopsklänningarna.
Efter att vi varit på slottet åkte vi till Bosön för att äta lunch och efter det bar det av hemåt. Så nu är jag hemma, helt slut efter några intensiva dagar med alldeles för lite sömn...
puss och kram

Likes

Comments

Postad i: DAILY

Idag har vi varit på i fyslabbet där vi fick se lite hur det gick till när de gjorde tester och vad allt betydde. Efter det åt vi lunch och sedan åkte vi in till stan för att gå till riksdagen. Där fick vi gå och kolla in i några rum och även testa två politiker från Borås. Jag måste erkänna att det var väldigt tråkigt faktiskt... Men det var kul att se lite av hur det såg ut.
Efter det fick vi lite egen tid på stan. Jag hittade en jättesnygg bh, och bilder kommer på den!
Puss och kram

Likes

Comments

Postad i: DAILY, COMPETITION

Det har varit full rulle sedan 5 i morse. När vi kom upp till Stockholm kollade vi först runt slottet kollade på vaktbyte. Sedan fick vi lite fritt då vi kollade i lite affärer och så, efter det träffades vi igen för att åka till SVT, där fick vi en rundvandring. Vi träffade lite folk och även Bolibompadraken!
Efter det åkte vi till Bosön där vi kommer att bo, ikväll har vi tränat. Jag här tränat lite kula, och efter det spelade vi fotboll, innebandy och badminton.
Nu ska vi duscha och sen gå och lägga oss!
Imorgon ska vi upp tidigt igen!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag gick jag upp vid 4.45 för att gå upp för att åka till Stockholm med klassen. Galet trött men taggad!
Igår var jag på sista dagen på utbildningen, så kul att jag är klar. Nu ska jag få jobba lite👏🏼 Mamma och Henrik kom hem igår med, de har varit i Dubai i lite över en vecka. Det är därför jag bott hos min mormor och morfar! Vad jag fick av dom där ifrån ser ni på bilderna över. Det är en turkos-blå halsduk och ett läppglans😍 Tack!!

Likes

Comments

Postad i: DAILY, PARTY/ EVENT

I fredags hade vi kickoff på jobbet. Vi började med lite mingel och fortsatte sedan med ett passmedley. Passen vi körde var cykel, beat, step, cardio, Zumba, Sh'bam och yoga. Det var annorlunda träning för mig men det var riktigt roligt. Efter passet gjorde vi oss i ordning och gick och åt på Pinchos. Riktigt mysigt!

Nu sitter jag i Göteborg och väntar på att min tredje och sista utbildning ska börja. Ska bli skönt att få börja jobba lite i receptionen snart och få lära mig lite mer!

Likes

Comments