View tracker
Postad i: DAILY, TRANING

Nu har det gått två dagar sedan operationen och tyvärr har jag fortfarande väldigt svårt att röra på mig, även att sitta och ligga är jobbigt. Men jag ska inte deppa ihop för de! Igår började jag lite smått med min rehab som jag ska göra 4 gånger per dag i två veckor. Det är ganska svårt och vissa övningar gör ont, så det gäller att veta vart gränsen för smärta går!
Idag har jag varit på skolan och skrivit nationella i matte. Hur det gick tänker jag inte säga, för om jag säger att det gick bra så lär det ha gått jättedåligt...
Nu ska jag åka och kolla på Borås Lucia, där Agnes är med❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: DAILY, WIN

Nu har jag krupit ner i soffan med en bok och ska försöka att hålla mig vaken. Dagen började tidigt med en dubbeldusch. Efter det bar det av mot Göteborg och IFK Kliniken. Där blev jag i ordning gjord och fick vänta en stund. Men sedan kom min läkare och kollade läget och vi drog igång.
Vaknade upp utan att veta vart jag vad med väldigt ont på båda sidor i höften, kanske inte så konstigt, ellehur? Lite halvt groggy ringde jag mamma och efter jag hade ätit fick hon komma upp och sitta hos mig. Känns bra att ha det gjort och nu väntar en lång rehab period som jag ser fram emot!
MIN TID KOMMER

Likes

Comments

View tracker
Postad i: DAILY

Snart är det dags. Imorgon gäller det. Jag är nervös men det känns ändå bra, för att jag ska få bli bra!
Idag har jag pluggat lite, fixat med småsaker, masserat mamma och dubbelduschat två gånger med det där konstiga lite små äckliga medlet.
Ikväll dricker vi glögg, äter pepparkakor och en lussekatt, mycket gott!

Likes

Comments

Postad i: DAILY, SHOPPING

Godmorgon!
Hoppas att alla har haft en bra vecka. Min har varit riktigt bra men nu vill jag gärna ha helg. Förra veckan var mamma i London med tre kompisar och det jag fick där ifrån ser ni på bilden!! Tack mamma❤️
Jag har min praktik men idag är sista dagen på en vecka i alla fall:/ Nästa vecka är min operation och nervositeten börjar komma nu...
Igår på träningen passade jag på att hoppa lite höjd vilket var riktigt roligt, det var längesen sen sist jag hoppa, så det kändes riktigt bra!!

Likes

Comments

Postad i: DAILY, BEAUTY, PARTY/ EVENT

Denna dagen har varit toppen! Började dagen med en halvdan träning, hade väldig huvudvärk och känner mig lite snuvig, så jag vågade inte göra så mycket... Kan inte bli sjuk nu!!
Efter träningen skyndade jag mig hem för att äta, duscha och göra mig i ordning för att träffa Jeanette och Linn för att vi skulle på ett event på Pro Clinique här i Borås. Super mysigt verkligen!!
Efter det gick vi ner till stan, tog en fika och gick en sväng i affärerna innan de stängde.
Tack för en mysig eftermiddag! Ni är bäst❤️❤️

Likes

Comments