Det finns bra låtar och sen finns de låtar som verkligen träffar en rakt i hjärtat. Hörde denna låten idag och det var verkligen kärlek direkt. Det var som en pil rakt in i hjärtat. Vissa tycker säkert det är sjukt löjligt men så är det bara. Det finns vissa saker man tänker och känner men som man aldrig säger. Och ibland hör man låtar som verkligen speglar saker man har inom sig och som verkligen berör.

There are good songs and then there are the songs that really hit you straight in the heart. Heard this song today and it was really love instantly. It was like an arrow straight into the heart. Some probably think it is ridiculous but who cares? There are certain things you think and feel but never say. And sometimes you can hear songs that truly reflects the things you have inside and that really touches you.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej. Har varit fullt upp det senaste så har glömt bort att jag har en blogg! 🙂 Men nu är jag tillbaka! Idag har jag namnsdag och min fina sambo kom hem med en blomma till mig! Ibland överraskar han 😍 Var på stan och fikade med Hanna & Ann förut också.

Har kommit igång lite smått med C-uppstatsen jag ska skriva. Jag läser ju till Sjuksköterska och har endast C uppsatsen och sista kursen på termin 6 kvar, så inte så mycket kvar än! Fick hoppa in i en klass där jag knappt känner någon och försöka hitta någon att skriva uppsatsen med. Som tur var så var det en tjej som nappade och vi sågs igår och diskuterade lite kring detta och det kommer nog bli kanonbra! Nu gäller det bara att hitta något att skriva om men vi har två förslag så det ska nog lösa sig.

Vad händer med vädret då? Typsikt svenskt men seriöst det var ju as gött väder förra veckan och nu är det SVIN KALLT!!!!

Likes

Comments

God kväll. Har känt mig lite krasslig både idag och igår så inte blivit många knop. Hade en väldigt händelserik helg så kanske var efter detta 😝 anyway kommer ett längre inlägg imorgon om helgen men nu får det bli sängen så hoppas jag att jag känner mig piggare imorgon 😊

Likes

Comments

Hej gott folk! ÄNTLIGEN FREDAG! såååååå gött 😀 Idag var jag och klippte mig så nu är jag redo för helgen. Förstår inte att hon alltid lyckas få det så snyggt med stylingen. Jag försöker och försöker men får det aldrig så bra.
Hör och häpna.. var även inne på Åhléns och köpte lite nytt smink och rengöring för 586kr !!! Vad hände där !! 😂 så nu ska jag verkligen bli snygg!

Imorgon är det avslutning med laget, blir mat på stars and stripes och sen party resten av kvällen. Så då va de ju bra att ja köpt smink nu då 😊 slipper jag sno av mamma hela tiden.

Idag kommer även mitt lilla hjärta hem så blir en sväng till nya Macken lekparken och tacomys ikväll. Fattar inte, nu har de IGEN varit skadegörelse på den lekparken?! Hur svårt kan det vara att låta saker va? Jävla nötter asså!!!

Anyway, ha en bra fredag!

Hi folks! FINALLY FRIDAY! soooooo nice 😀 Today I went to the hairdresser so now I'm ready for the weekend. Do not understand that she always manages to get it so nicely with the styling. I try and try but will it ever so good.

Tomorrow we have a party with the team, we will have dinner at Stars and Stripes (a restaurant in Vanersborg) and watch some football and then party the rest of the evening.

Today Felix is coming home so we will go to a new playground here in Trollhattan and have tacos tonight!

Anyway, have a good Friday!

Likes

Comments

Förutom inhandling av skor igår bestod dagen av bio! Jag och mamma såg Bridget Jones baby. Den var bra, dock inte lika bra som första filmen som jag säkert sett 300 gånger. Men det är sällan en uppföljare blir lika bra som första filmen. Men helt klart sevärd och en mysig film.

Håller på med ett arbete som vi ska redovisa i skolan imorgon. Just nu läser vi kursen Palliativ vård och det är ganska intressant hur många frågor och funderingar den kursen väcker hos en. Det svåraste jag tycker är samtalen med anhöriga och patient. Man är så rädd för att säga fel saker och inte kunna ha svar på alla frågor. Men är det något vi lärt oss i den här kursen så är det att det är ok att inte veta allt men det viktigaste är att vi är ärliga.

Såhär ser min vardag ut nu närmsta dygnet. Börjar få träsmak i rumpan 😝

Besides buying my new shoes yesterday, my mom and I went to the movies to see Bridget Jones's Baby. It was good, but not as good as the first movie that I've probably seen 300 times. But it is rare for a second movie to be as good as the first, but definitely a movie worth seeing.

Doing a report that we have present at school tomorrow. Right now we read about Palliative care and it is quite interesting how many questions and concerns raised within me. The hardest thing I find is conversations with relatives and patient. I'm so afraid of saying the wrong things and not be able to have all the answers. But it is something we have learned in this class, it is that it is ok not to know everything, but the most important thing is that we are honest.

Likes

Comments

Likes

Comments

Shlove! Det vill säga shoe love! Är helt kär i ett par skor!! Har en liten grej för skor måste jag erkänna. Älskar att köpa skor! Har kikat på ett par puma sneakers ett tag och idag i Göteborg testade jag deras "nya" sko Puma suede platform. Oh My god! Såååå snygg!!! Blev genast ett jagmåsteverkligenhadennaskon behov 😜

Blev lite annat smått och gott oxå. Hade sett ut en top på Zara som jag köpte plus lite basic t-shirts och sedan ett par svarta jeans och en tröja på Cubus. En lyckad shoppingdag med andra ord! Dessutom köpte jag min första palett med ögonskuggor! Ni som känner mig vet att jag sällan använder smink. Men senaste tiden har jag tyckt det varit lite kul att ha mascara och eyeliner iaf för att framhäva ögonen lite. Såg en bild på en tjej som heter Ruby Rose (känd från Orange is the new black) för ett tag sedan och vi har ungefär samma frisyr och hon hade sån jäkla snygg make och jag kände liksom att så vill jag oxå ha för att se lite mer kvinnlig ut. Och sedan dess har jag börjat ha lite så 😊

Några av dagens fynd 😊

​​

Shlove! Shoe love! I'm completely in love with a pair of shoes !! I must admit I kind of love buying shoes! I've been looking for a pair of Puma sneakers for a while and today in Gothenburg, I tried on their "new" shoe Puma suede platform. Oh my god! I loved it. Really need to buy those shoes!

I bought some other stuff too. A successful shopping day, in other words!!


Likes

Comments

Shoppinglunch! Har blivit en del fynd på Zara än så länge 😊 Kommer lägga upp bilder senare på vad jag har inhandlat

Likes

Comments

Denna helgen har jag jobbat fre, lör & söndag. Blir inte jätte ofta jag kan hoppa in och jobba nu när jag läser på heltid. Men finns det en lucka så brukar jag försöka jobba lite. Är ganska så bra på att göra slut på pengar så då är det viktigt att det kommer in lite cash oxå. Trivs så himla bra på mitt jobb. Är alltid kul att gå till jobbet och har så himla fina kollegor!

Imorgon blir det en tur till Göteborg med Ann för att hälsa på Hanna. Ann & Hanna är två fina vänner jag fått genom jobbet. Vi tre arbetade förut tillsammans men nu har Hanna flyttat till Göteborg för nya utmaningar så då får vi träffas utanför jobbet lite mer istället 😊

Nu får det bli bingen!This weekend I've been working Friday, Saturday and Sunday. I can't work as much now when I'm in school but trying to work as much as I can so I get a little extra money. I'm very good at spending so it's good that I get some money as well. 

Tomorrow I'm off to Gothenburg with Ann to visit Hanna. Ann & Hanna are two great friend I've got from work. We used to work together but now when Hanna has moved to Gothenburg, we meet eachother outside from work instead. 

Time to go to bed! 

Tres babes 😀

Likes

Comments

Välkomna till min blogg. Har ganska länge haft funderingar på att starta en blogg, men inte riktigt vågat. Men nu så! Jag känner ofta att det vore skönt att lufta mina idéer och tankar så detta kommer bli mitt sätt att göra det. Denna bloggen kommer innehålla allt mellan himmel och jord. Jag älskar inredning, fotande, mode, fotboll, mat och mycket mer. Så det är bara lite av vad jag kommer skriva om här. 


Vem är då jag? Jennifer Rosén heter jag. Bor i Trollhättan med min sambo och bonusson. Arbetar som Undersköterska och studerar till Sjuksköterska. Spelar fotboll i Vänersborgs FK. Ja.. det var väl det.


Då jag har en vän i England som kommer följa denna bloggen så kommer jag även översätta inläggen till Engelska.


Likes

Comments