Hej!

Är det inte jättehärligt att det äntligen börjar bli varmt ute? Jag tänkte att ni ska få en uppdatering på mitt liv, jag har inte varit så aktiv på senaste

Jag har bestämt mig för att börja träna och försöker att göra det också. Går väl sisådär.

Jag och Tim hade två år tillsammans igår. Jag förstår inte hur snabbt tiden har gått, kan inte fatta att det trädan gått två åt sen vi träffades men det har varit två underbara år och jag hoppas på många fler.

På måndag åker jag och Tim till pappa och stannar där till torsdag. Ska bli så kul att åka hem och att Tim äntligen får träffa min släkt.

Nu ska jag plugga lite och så hörs vi senare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Eller ja för mig är det väl inte en så god morgon... jag sitter på bussen påväg till tandläkaren nu för att kolla varför mina tänder har flyttat på sig och min skena har slutat passa. Jag slutade gå dit för två åt sedan så det borde ju vara bra med tanke på att jag tog ut min tandställning för fyra år sedan men det känns inte alls bra...

Nä men vi hörs efter tandläkaren!

Likes

Comments

Hej igen!

Hur mår ni? Hoppas ni mår lika bra som jag idag! Det var alldeles för längesen se sist men nu tar vi nya tag och försöker igen!

Jag slutade precis hälsopedagogiken och ska prata lite med Lena så jag kan få sluta lite tidigare sen efter idrotten. När jag kommer hem hade jag tänkt städa och träna lite tror jag.

Vi hörs!

Likes

Comments

Allmänt

Goddag!

Det blev lite ändrade planer i fredags och vi åkte till Kisa igår istället. När vi kom hem till Sanna så tog vi det lugnt ett tag innan vi drog på en fest hos några kompisar till Tim och Sanna.

Idag har vi bara ätit och tagit det lugnt fram tills nu när jag och Tim bestämde oss för att åka hem.

Vi hörs!

Det snöade jättemycket inatt, blev faktiskt ledsen jag som trodde det hade blivit vår och allt men nej då kommer snön tillbaka...

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!

Jag slutade vid halv 11 idag så jag har passat på att skämma bort mitt ansikte med två olika ansiktsmasker. Snart ska jag ta och sminka mig hade jag tänkt mig och ikväll ska jag och Tim åka till hans syster i Kisa.

Likes

Comments

Allmänt, Konst

Hej!

Idag har jag haft en riktig mysdag för mig själv. La i en hårinpackning gjord på 1 ägg, 1 msk honung och 1 msk cocosolja. Hade också en ansiktsmask och fotbad. Det var så skönt att bara sätta sig och skämma bort sig själv.

Just nu sitter jag och njuter av hur lent mitt hår är och är jättehungrig men jag orkar inte göra något att äta... men mamma kommer inte hel förens om en timme och vi äter inte så tidigt så jag får nog hitta på något för att inte svälta ihjäl här.

Jag har också tagit fram massa teckningar som jag hade tänkt göra klart och jämfört mina gamla med mina nya. Vilken skillnad säger jag bara. Om jag kommer ihåg så gör jag ett inlägg senare idag med gamla och nya teckningar och vilka framsteg jag har gjort, om det inte kommer idag så kommer det innan veckan är slut.

Puss

Dessa blev jag precis klar med.

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Glömde skriva igår om hur min alla hjärtans dag var. Jag hade praktik till halv fem och när jag kom hem så fixade jag och Anette lite mat och efterrätt tills Tim kom hem från jobbet.

Jag fick en jättegullig present av Tim och sen åkte vi till Mönsterås och träffade Edvin och Sasha och avslutade dagen med att kolla på en av mina absoluta favoritfilmer The notebook.

Det var jättemysigt igår även om både jag och Tim jobbade sent och han är lite sjuk.

Idag har jag lektion på Oscars men ska lite innan lunch åka till Fliseryd för att hålla en lektion med 5-6:orna. Det ska bli jättekul att få göra det och det känns verkligen som detta ämne är något jag kan.

Puss

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Jag har inte skrivit på ett tag men min mobil har varit trasig sen fredags så det har varit lite svårt men nu är det lagad och funkar äntligen igen. Känns så skönt att kunna ha kontakt med folk och kolla busstider och sånt.

Just nu är jag påväg till Oskarshamn efter jag hämtade min mobil i Kalmar... åkte 1,5h dit från skolan, va där i en halvtimme och nu har jag bara en halvtimme kvar av samma resa tillbaka. I Oskarshamn möter jag Tim och så åker vi hem och fixar bilen.

Puss på er!

Likes

Comments

Allmänt

Hej igen... det var jättelängesen jag skrev nu. Har inte haft så mycket att skriva om tyvärr men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis kommer jag ha lite roliga saker att skriva.

Just nu sitter jag på lektion och väntar påsatt vi ska sluta så jag får åka hem. Vi har en enda lektion från 8.30-12.35 idag med raster och jag har inte gjort något alls, ska bara plugga på ett prov och det klarar inte jag i skolan så jag år här helt i onödan...

Puss så hörs vi senare!

Likes

Comments

Allmänt

Äntligen helg igen!

Denna helg har jag inget planerat mer än att städa och lista ut hur jag ska få med mig allt jag behöver för ca 1,5-2v hos Tim till praktiken. Förutom det så ska jag bara ta det lugnt och träna lite tror jag

Puss

Bild från gårdagens kläder

Likes

Comments