Allmänt

Äntligen helg igen!

Denna helg har jag inget planerat mer än att städa och lista ut hur jag ska få med mig allt jag behöver för ca 1,5-2v hos Tim till praktiken. Förutom det så ska jag bara ta det lugnt och träna lite tror jag

Puss

Bild från gårdagens kläder

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Söndag igen... idag ska vi på kalas hos Tims moster och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.

Imorgon är första praktikdagen för denna termin, jag tycker att det är jätteskönt att veckorna börjar med praktik.

Vi hörs senare, puss!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag blev en kort och tidigt dag, jag började som vanligt vid halv nio men hade slutat redan vid nio. Jag ska ta igen sånt som jag har missat tills min buss går vis 11.50.

Denna vecka har faktiskt gått fort och nästa vecka börjar våra nya scheman, jag hat nästan inga lektioner alls så jag har ett jättelångt hål på torsdagar och slutar vid 10 på fredagar men jag ska lägga till lite lektioner där för att ta igen saker.

Puss, vi höra senare!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Idag slutade vi tidigt redan vad 12.30 så jag är påväg hem nu. Idag var min första yrkesteori lektion och som tur är så är det just nu kommunikation som jag läste i Mönsterås med.

Vi har även fått en ny kille från Holland, det är lite kul när det kommer någon från ett annat land. Han är utbytesstudent och ska stanna detta läsår.

Puss på er, vi hörs senare!

Likes

Comments

Någon mer än jag som är trött ikväll? När jag kom hem fick jag en del nya kläder. Jag tog kort på några av dem men resten får ni se med tiden

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!

Såhär tidigt har jag inte varit vaken på ett tag nu. Jag kunde nästan inte somna igår, hat gått och lagt mig runt halv tre varje kväll och igår skulle jag försöka sova runt 11 men det gick typ inte.

Idag är första dagen i skolan för alla som har missat det. Jag tycker faktiskt det är lite skönt att få rutiner igen. Visst är det jobbigt att gå upp på morgonen men det är ändå skönt att ha något att göra och träffa fler än två personer om dagarna.

Puss

Likes

Comments

Hej alla fina!


Har ni det bra idag? Jag hade tänkt skriva vilka mina nyårslöften och lite planer för detta år. Jag känner mig faktiskt mycket mer motiverad än jag brukar vara eftersom jag har lite planer.

Som vanligt vill jag börja träna och bli mer häslosam, dricka mycket vatten och sova bättre. Men jag tänker inte stressa mig själv med att säga att jag inte får äta det och det och att jag ska träna massa varje dag. Istället tänker jag att jag ska äta mindre skit och mer frukt och sånt och försöka träna en del iallafall varannan dag och sen öka det. Eftersom jag har en del som jag vill både se bra och må bra ut för i år så känns det som jag kommer klara det ganska bra.

Jag vill börja ta tag i körkortet. Jag fyller 18 om fyra månader så jag tycker att det börjar bli dags nu men jag undviker att köra så mycket jag kan för att jag är rädd. Jag har kört några gånger men aldrig på vägen och det har väl gått bra. Jag tänker inte säga att jag ska ta körkort för det kommer bara stressa mig men jag ska lära mig köra bil så jag iallafall har börjat med körkortet.

Jag fyller som sagt 18 år om fyra månader och det är något jag verkligen ser fram emot. Man kan göra så mycket mer när man är 18 men man måste också ta mer ansvar vilket är lite läskigt men jag tror jag klarar det.

Jag vill ha ett jobb, helst typ nu. Nä men eftersom jag fyller 18 och har lite sommar planer så behöver jag pengar och så måste man ju jobba. Ju snabbare jag kan få ett desto bättre känner jag för jag har så mycket jag vill göra som man måste ha pengar till.

Jag vill tatuera mig mer i år, har massa jag vill göra och så fort jag har fyllt 18 och har ett jobb finns det inget som kan stoppa mig.

Sist men inte minst så har jag lite planer för sommaren, detta, tatuering och att fylla 18 är inget nyårslöfte men ändå lite kul som ska hända. Jag och Tim planerar att åka på en semester tillsammans och jag är jättetaggad. Eftersom det är så lång tid kvar så är inget säkert än men det är min största motivation till att träna, äta bra och få ett jobb så jag verkligen kan njuta av den semestern.

Har nu några nyårslöften eller roliga saker som ska hända i år?

Puss

Likes

Comments

Konst

Godkväll mina vänner!

Hur har er dag varit? Hoppas den har varit lika skön som min. Trots en väldigt sen morgon har jag fått lite gjort idag. Jag tränade en stund och nyss gjorde jag två nya teckningar som jag verkligen älskar.

Mellan det har suttit med weheartit och kollat massa inspo för att få motivation till mina nyårslöften. Vill ni ha ett inlägg med mina nyårslöften och lite om dem?

Nu ska jag fortsätta hitta motivation och kanske göra en till teckning.

Ha det bra. Puss!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Nu är det ett nytt år igen. Igår var jag och Tim på en liten fest idag mår man inte allt för bra. Mitt nyår var bra och förhoppningvis blir detta år väldigt bra och jag ska verkligen försöka hålla mina nyårslöften i år.

Likes

Comments