View tracker

Hej!

Jag var på Mönsterås och lämnade mina saker och skrev ut mig och så förut. Innan jag satte mig på bussen gick jag och Minna hem en stund och åt lite.

Nu sitter jag på bussen till Oscars igen och idag ska jag börja antar jag men eftersom alla är på praktik så ska jag börja med att ta igen en del från ettan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

God kväll eller natt kanske

Hej på er iallafall, förlåt att det var så längesen och nu är det ganska sent men tänkte skriva lite så ni kan keep up med vad jag gör.

Jag var på Oscars idag och pratade om hur det blir med att byta skola och fick lite papper och om allt går som det ska så skriver jag ut mig från Mönsterås redan imorgon och efter det åker jag till Oscars igen för att skriva in mig och börja med sånt jag måste ta igen. Om jag inte har sagt det så ska jag gå barn och fritid lärling eftersom jag känner att det är det jag vill göra.

Tror inte att jag ville säga nåt mer faktiskt, Haha. Men kan ju tillägga att Tim äntligen tog tag i att ta sitt körkort så nu kan vi åka runt själva. Jag blir så taggad på att vi kan åka till pappa tillsammans nu.

Men hörrni nu ska jag sova så jag orkar gå upp imon.

Godnatt och sov gott!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hej!

Det var alldeles för längesen jag skrev nu. Lite catching den senaste tiden. Jag ska byta skola om det finns plats på den linjen jag vill gå, förhoppningsvis så får jag svar nästa vecka.

Jag blev precis klar med en tavla som jag satte upp över sängen. Jag är faktiskt stolt över den. Jag brukar inte riktigt få till tavlor, ansikten eller saker i färg. Jag brukar bara hålla mig till svartvita teckningar men denna tavla tycker jag blev bra.

Likes

Comments

Allmänt

Hej,

Jag har helt glömt att skriva något men nu sitter vi på tåget hem iallafall.

När vi kom till Malmö igår så gick vi till Malmöhus Slott för ek guidad tur. Det var rätt intressant förutom att vi gick ner där de hade fångar och sen skulle testa om vi klarade att stå i mörkercell. Det skulle alltså vara kolsvart och dörrarna var stängda, jag fick för mig att testa det men när guiden hade stängt dörrarna och skulle släcka lampan så fick jag panik. Jag är så extremt rädd för fängelsehålor, mörker, att vara instängd och jag har klaustrofobi så att testa att stå där var inte en bra idé.

På kvällen gick vi till Malmö Opera och såg musikalen Kinky Boots. Den var verkligen jättebra. Jag älskar musikaler och vill så gärna vara med i den men vågar inte riktigt..

Det fanns lite djur att kolla på på Malmöhus

Idag när vi vakande så fixade vi våra saker och sen gick vi till Synagogan. Det var så sorgligt när han berättade att de inte kan gå ut med kippan för folk hotade, spottade och massa sån skit och att de har massa säkerhets saker runt synagogan och att folk klottrar och snor från deras begravningsplatser.

Sist så fick vi gå runt och göra lite vad vi ville så vi åt lite och passade på att shoppa lite också.

Hittade en jättefin tröja, dock ska jag inte ha den bh-n i men ändå

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!

Idag vaknade jag vid halv sex och satte mig vid sminkbordet. Nu sitter jag på bussen till Kalmar för att sen ta tåget till Malmö med min klass och Sa16. Förhoppningsvis så blir det en kul liten resa

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon

Idag fick jag åka bussen direkt från Tim vilket betyder att det tar en timme istället för typ 35 med bil och sen buss. Även om jag var jättetrött och det var jättekallt när jag vaknade så tror jag detta kan bli en ganska bra dag, bortsett från ett matteprov.

Vi hörs om ett tag när jag är i skolan, puss

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Vi var i skolan i lördags för att ha öppet hus för niorna och därför fick vi ledigt i måndags. Jag åkte hem till Tim igår och är påväg hem till han nu också.

Vi kollade på en film som ett par som seglat runt Antarktis har gjort. Jag älskar att åka båt men jag är livrädd för havet. Jag badar nästan aldrig och när jag gör det så måste det vara vissa förutsättningar annars VÄGRAR jag för jag är så rädd. Iallafall så filmade de massa när de var ute på öppet vatten och båten gungade och allt och jag fick sån ångest. Blev rädd för havet även om det var på film och jag blev sjösjuk... Som sagt så älskar jag att åka båt men så mycket så det gungade på filmen så började jag på riktigt må illa. Jag mådde så dåligt. Det är bland det värsta jag har gjort och mår nästan en timme efteråt fortfarande lite illa...

Likes

Comments

Jag har försökt få klart min teckning till bilden men den vill inte riktigt bli klar... Jag kom också på en jättekul och gullig sak att göra, tänker inte avslöja vad det är riktigt än.

Just nu är jag påväg till Påskallavik där jag ska möta Tim för att sen åka hem till honom inatt igen. Älskar att vara hos honom, det är så mysigt

För mig är det jul nu och detta quote beskriver så väl hur julen är för mig

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!

Jag sov hos Tim inatt och påväg till Fliseryd så hörde vu att det hade skett en olycka mellan Fliseryd och Mönsterås så bussen kunde inte komma fram. Jag väntade i ca 40 min och tillslut kom bussen och nyss kom jag till skolan. Som tur behövde jag inte vänta ute eller länge. Nu har jag franska och sen återstår bild, lunch och ledarskap innan man får sluta

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Är inte vädret idag underbart? Det är kallt men så fint och mysigt. Jag älskar julen extremt mycket och vintern när den är såhär fin. Jag satte faktiskt upp lite julpynt i helgen.

Jag kan ju berätta lite vad som händer idag, inget alls haha. Har haft två lektioner än så länge och har nu lunch innan min sista lektion.

Likes

Comments