Så segt, ja jag vet!

Jag får väl helt enkelt börja lära mig att skriva mera, att komma ihåg att slänga in ett inlägg i bloggen då och då. Jag är sjukt seg och väntar på att tiden ska gå, Nathalie slutar skolan nu klockan ett och att jag då måste hämta Jasmine klockan 12:15 gör det rätt så irriterande. Är ändå 45 minuters väntetid.

Så vad ska man göra idag? Jo en tur ner på stan och mata fåglarna för att sen gå hem. Idag blir det en seg dag, bara lata sig och laga god mat. äcklitt väder ute ändå.

Man är ju sjukt redo för en resa nu, men man hittar inga bra och dom man hittar är sjukt dyra. hitta en resa med bara flyg för 170tusen. Dog lite när jag fick fram den resan 😂

Nej men jag letar vidare, hittar jag en bra resa så kommer jag att dra med mig min familj direkt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen så börjar vardagen, båtresan hade jag lätt kunna tagit en runda till på. Men att bli sjul direkt efter var ingen hit.

Barnen fick en massa godis och var hur lyckliga som helst och självklart fick mamma aitt godis, lite baileys! Det är så jäkla gott.

Kryssningen var helt jäkla oslagbar! så jäkla roligt och mycket dricka, syskon, moster & mamma tackar jag denna resa för!

Nu väntar jag på att barnen ska sluta så vi kan åka till våran kompis. det var allt för länge sen vi sågs!

instagram: jjennnifer.p
mail: jenniferjenifer@hotmail.se

Likes

Comments

Så jäkla förbannad men samtidigt lättad.

har försökt i flera månader nu att få hjälp ang min son.

jag blir så förbannad över sjukvården.
min son har en ärftlig sjukdom som heter Neurofibromatos typ 1.

Jag har försökt att få hjälp ang hans syn. hans skelning. Jag fick komma till Brommas ögonklinik, och fick en remiss till Huddinge. I Huddinge gjordes ingen större undersökning, som egentligen bordes göras då han kan få tumörer på synnerven.

Har man NF1 så ska man alltid följa upp ögon och speciellt när man får en plötslig skelning.

Efter Huddinge så blev hans skelning märkbart sämre. och blir det värre så ska man ju kolla upp det så fort som möjligt. Jag har ringt runt och bestämmer mig för att ring upp Huddinge igen, till deras ögonklinik st:eriks.

Kvinnan i telefonen säger att jag har en tid i Oktober, men jag vill ju ha en tid nu, en tidigare.
Hon säger att jag ska ringa upp i Maj.

Hallå?! förstod du mig rätt nu? jag vill ha en tidigare tid!!

Så jag skiter i Huddinge. Men igår fick jag hjälp av en kvinna som hörde av sig till en speciallist läkare på Astrid Lindgrens barnsjukhus.

Jag fick en tid utan att ens pratat med läkaren, utan att ens förklara vad felet är och utan personuppgifter.

läkaren tyckte också det var konstigt att jag inte fått en akuttid.

äntligen kan jag i mitt mammahjärta få lite lugn och ro. Få kolla upp Christianos skelning. få veta vad det är som händer. För även om det är en vanlig skelning så måste man ju gå på kontroller då synen kan förstöras.

kämpa för att få hjälp och jag ger mig inte. Han ska få sin MR och han ska få sina ögon ordentligt undersökta!

Så imorgon har han en tid. Tack!

Likes

Comments

hesa och hostiga barn.

vi blir hemma från skolan idag, eller ja barnen.
är så sjukt trött, jag vill bara att det ska börja bli ljusare ute så man kan vakna till ordentligt. Mörkret gör mig extra trött.

jag hoppas att barnen inte blir mer sjuka, att det håller sig till hostan. Nathalie har hostat hela natten, så därför valde jag att hon fick vara hemma idag, då hon har fått så lite sömn.

Igår testade jag en ny metod att locka håret. Med en penna och plattång, det tog mig ca 3 timmar. Men fan vad häftigt det blev, små lockar och nästan som afro. Jag gillar det!

Dålig bild, men när klockan närmar sig tolv och man är så trött att man vill gråta, ja då får det bli så 😂

Likes

Comments

Så här är jag, igen. Allvarligt, det var 100 år sedan jag bloggade och kände att jag måste ju få skriva av mig!!

så vem är jag?
Jennifer 28 år och mamma till 3. Nathalie född 08, Jasmine 09 & Christiano 13.

jobb?
Nej inte ännu, har varit hemma dom senaste 8 åren med barnen, men i Februari är det dags för Christiano att börja på dagis. Och då är det dags för mig att börja söka jobb.

fritid!
Jag är alltid den som flänger runt, hittar på saker med barnen. oftast är jag med vänner och umgås, åker runt och fikar, nu är det ju vinter brrr.. så jag är helst INTE ute!

Övrigt!
Jag är en tokig mamma & vän, jag älskar att skämta, leka och bara vara tokig. Men jag är även känslig och hjälper allt och alla.

sen får man väl inte glömma:
instagram: jjennnifer.p
mail: Jenniferjenifer@hotmail.se

Likes

Comments