​Äntligen har mina paket kommit!! från nelly  så klickade jag hem ett par sjukt fina klackar som jag har tänkt att på på skolavslutnings. Jag köpte även ett par sjukt snygga byxor. Från Chiquelle köpte jag den populära musthave bag, fast i beige, SJUKT SNYGG!! Är så nöjd!! Älskar verkligen alla tre, fick dock ingen bra bild på byxorna men de heter showpants så om ni vill veta hur de ser ut så är det bara att söka på det på nelly. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Äntligen är ellen hemma, vi tog en fika igår på espresso house super mysigt! Jag provade jordgubb/vit choklad frappinon o den va sjukt god. 

Kom precis hem nu från skolan och hittade ett kicks paket i lådan!! Hade bara köpt ett nytt Anastasia brow gel och ett par fransar från Ardell dock men ändå kul!

Nu ska jag trääännnaaaaa!!

Likes

Comments

Många har problem med vilken concealer som de ska ha för att dölja mörka ringar och vilken färg ska man ha på sin ögonskugga för att framhäva ögonen!? Det är svårt att veta men då finns något som heter färgcirkeln. Där finns det färger som neutraliserar varandra och som framhäver varandra.

Du kollar i färgcirkeln, de färgerna som är mitt emot varandra neutraliserar och framhäver varandra. Tex: Blå och orange är mittemot varandra på färgcirkeln, så har du ett par riktigt blå ögon så kan du framhäva de mer genom att ha en orange/ koppar eller någon liknande färg på ögonskuggan. Då läggs färgerna bredvid varandra och framhäver varandra. Om du istället har väldigt blåa ringar under ögonen så är det bra att ha en concealer som drar åt orange/röda hållet. Då när den orange/röda färgen läggs på de blåa ringarna så neutraliserar de varandra istället.

Så om man sammanfattar detta så om färger som är mittemot varandra i färgcirkeln läggs bredvid varandra så framhäver de varandra och om de läggs på varandra så neutraliserar de varandra.

Gul och lila är mittemot varandra så om du har lite gula tänder och vill få det att se vitare ut så ska du absolut inte ha ett lila läppstift på dig eftersom då läggs de bredvid varandra och framhäver varandra så då framhävs de gula tänderna.

Röd och grön är mittemot varandra och om du har gröna ögon så är det sjukt snyggt med en röd vinge till för att framhäva de fina ögonen!

Ska du täcka en röd finne eller andra röda partier i ansiktet ska du använda en concealer som drar åt det gröna hållet då de neutraliserar varandra!

Sedan finns de ju bruna ögon! De kan vara lite svåra ibland så då måste man kolla om det finns fler färger i ögonen. Jag tex. har lite gult i mina bruna ögon och därför så älskar jag att ha lila ögonskugga, tycker de ser riktigt bruna och fina ut då! Gillar även att matcha med ett lila läppstift till!


Skriv gärna om ni har några frågor :)


Likes

Comments

Fick hem min beställning från http://www.lyko.se idag!

Tänkte bara köpa ett schampo o balsam men var tvungen att köpa ett franslim och ett hurraws lipbalm också haha. Alla snackar typ om det överallt så måste ju testa!

Köpte Kevin Murphy, det är sjukt bra. De är helt fria från djurtester och har inte i massa skadliga ämnen för håret i sig (sulfatet och parabener). De är dock väldigt dyrt men jag tycker att de är värt det. 

Köpte både Angel/hydrate me rinse & wash. Hydrate me passar till alla, det ger mycket fukt och det behöver de flesta håren. Angel är för tunt/normalt hår och ger lite extra volym.


Likes

Comments

Hade en as mysig dag igår, efter jobbet så följde jag med min kompis till stan för hon skulle köpa en ny foundation. Sen så åkte vi hem och fixade oss och efter det åkte vi till vår kompis systers lägenhet. Vi hade en as mysig tjejkväll men sen så kom hennes syster och deras kompisar, de va dock bara där en kort stund innan de drog nån annan stans. Bästa tjejerna alla borde ha dom i sitt liv!!

Jag hade på mig ett linne från Zara, byxor från bikbok och en klocka från marc jacobs.

Nu ska jag till jobbet.. puss

Likes

Comments