Jacka - NA-KD // Jeans - Zara // Stövlar - Stuart Weitzman // Väska - Valentino

Gillar

Kommentarer

Godmorgon gänget! Vill först och främst tacka er för alla peppande ord och tips angående mitt förra inlägg om stress. Det värmer i lille hjärtat <3

Till något annat så har jag tänkt att spela in min allra första vlogg någon dag snart. Så till den videon behöver jag frågor att svara på. Därför får ni mer än gärna ställa frågor här som jag sedan svarar på i min video! Är redan nervös som fan :)

Gillar

Kommentarer

Hej på er! Hur är läget?

Jag själv har mått sådär de senaste dagarna. Har känt mig stressad och haft grov ångest ca varje morgon och innan jag ska sova. Det känns som att jag har alldeles för mycket grejer som snurrar i huvudet just nu och väldigt många grejer som jag känner att jag måste göra. Då blir det såhär. Sen är jag ju mycket känsligare mot stress efter att jag var sjukskriven för utmattningssyndrom i höstas/vintras. Är ibland orolig att det ska bli för mycket igen. Speciellt nu när jag ska börja plugga och sen jobba parallellt med det. Att få ihop vardagen osv utan att det ska kännas stressigt.

Små grejer blir lätt stora grejer för mig. Men jag minns att läkaren sa att det kunde bli så efter utmattningssyndrom. För vissa kunde det ta flera år innan man ”var sig själv” igen. Fan. Blir stressad bara jag tänker på att jag är känslig mot stress.

Om det är någon som också varit/är i liknande sits som mig så får ni gärna berätta om hur ni tog er ur stressen!

Gillar

Kommentarer