Lördags eftermiddagen spenderades med världens bäst tjejer, picknick i Uppsala. Bara massa skit snack, skratt och mat. Saknar dom varje dag, helt underbara!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Exakt så man känner sig just nu, levande död. Nu är iallafall 2 prov avklarade och bara 3 prov och 2 inlämningar innan man kanske får återhämta sig lite. Dock typ bara två veckor kvar till ett såå efterlängtat sommarlov!! Bara ligga i sista bit nu.

Idag skrev jag mitt andra historieprov för veckan, efter det slutade jag. Så jag, mamma och Jasmine tog en shoppingtur till Uppsala. Fick med mig lite fina grejer hem som ett par shorts från Zara, ett par byxor från HM och äntligen en brun utan sol från ST tropez. Nu ligger jag och väntar på att Viktor ska komma hem från sin match så jag kan åka över till honom. Borde egentligen plugga inför kommande prov men det tar vi imorgon.
Morgon dagen består av hel dag av NP matte, inte kul nånstans. 4 timmar skriv tid, usch.

Likes

Comments

En väldigt bra torsdag börjar ta slut. Skolan var lugn, en inställd lektion och dom andra jobbade vi på bra. Så himla lite tid kvar i ettan, helt sjuk fort har det gått!

Efter skolan drog jag och Viktor och kollade bio, Bad neighbours 2. Faktiskt väldigt rolig film, med Zace Efron gör inte saken sämre. Nu ska vi iallafall hem, duscha och sen sova. Imorgon är det äntligen fredag och planerna är inte riktigt bestämda.
Lördag ska jag iallafall träffa mina mest saknade vänner i Uppsala, mysa lite. Sen ska det pluggas inför dom 5 proven nästa vecka.

Likes

Comments

Hemma efter en faktiskt bra dag i skolan. Började kl 11 med ett muntlig Italienska prov som gick riktigt bra, har haft en klump i magen över detta prov så länge, men äntligen över och så bra det gick. Lunch på wickmans med Nico och Malin, deras sallads äts kanske 3 gånger i veckan men så god. Efter det vart det samhällskunskap, vanligtvis med Björn men han var sjuk så vår andra lärare skulle bara ta närvaro, men efter lite övertygelse gick han igenom det som vi har prov på nästa vecka. Och Gud va bra det va! Behövdes verkligen , han förklara lika bra på 30min som Björn gjort i 3 veckor.

Nu ska hästarna tas hand om och jag inväntar Viktor som ska hjälpa mig. Köpte även jordbuggar och choklad för italienskan gick så bra, så det är de vi ska mysa med ikväll.

Likes

Comments

Idag var det dags för träning, men lyckades ta in en halt Knatte. Bröt ihop, detta är det sista jag orkar just nu. När vi äntligen började komma igång efter förra skadan. Mitt hjärta är i två bitar

Likes

Comments

Just nu är skolan prio ett och det tar kol på mig. Denna vecka har precis börjat och uppgift 1 av 4 är klar, engelska muntliga. Imorgon är det samhäll och italienska prov sedan på fredag ett svenska seminarium. Men tycker jag har ganska bra koll just nu.
Nästa vecka blir dock lite värre. Måndag och tisdag historia prov, onsdag matte nationella, torsdag samhälls prov och fredag kursens viktigaste ekonomi prov. Blir stressade redan nu överrösta vecka, men bara ta bot för bit.

Likes

Comments

Tisdagen bjöd på mysig kväll i Avesta, vi brukar alltid kolla speedway på somrarna. Hur mysigt som helst! Igår var även Viktor med och kolla, vilket gjorde det ännu mysigare.

Likes

Comments

Två favorit bilder från Mora förra året

Snart rullar vi mot Eskilstuna för ännu en dag i Sundbyholm. Knatte går en 130 idag, så himla kul att äntligen vara igång igen! Efter det ska jag på nått sätt försöka ta mig till älskade Jackie för en myskväll.

Likes

Comments

Nu tänker jag starta upp bloggen igen efter att många kompisar har börjat blogga.

Några bilder från idag.
Vaknade upp hos underbara Jackie, åkte hem ganska tidigt för att rida med mamma innan hon åkte på konsert i Sthlm. Mesta delen av dagen har bestått av att ligga ute i solen. Nu på kvällskvisten har jag myst själv då det bara är jag hemma, lagat lite mat och bara vart. Måste verkligen lära mig att vara själv då jag 99procent av min tid just nu umgås med min pojkvän.

Likes

Comments

Världen bästa helg i Göteborg tog alla mina krafter! Kommer ett inlägg om hela resan sen. Dock är jag verkligen helt slut, låg helt däckad i sängen hela dagen igår. Tror det är därför jag lyckades gå till skolan idag.
Denna vecka är lek och trams vecka i skolan, så det är sjukt skönt. Träning på torsdag med båda hästarna, tävling på knatte i Sala på lördag och födelsedag firande för Hanna på lördag kväll. Det är väll så denna vecka kommer se ut!

Fantastiska Gbg!

Likes

Comments