Eftersom ni inte vet så mycket om mig än så tänkte jag berätta lite mer om mig själv.
Som ni vet är mitt namn Jennifer Pavani. Jag är 19 år gammal och bor med min familj i Sveriges äldsta stad Sigtuna.
Jag tog studenten sommaren 2017, på gymnasiet studerade jag vård och omsorgs programmet så jag är färdig utbildad undersköterska.
just nu jobbar som barnskötare på en skola här i Stockholm, och mina huvudsakliga uppgifter är att hjälpa barnen som har det extra svårt att koncentrera sig. Detta är ett yrke som jag verkligen brinner för men min dröm är att fortsätta studera vidare till barnmorska.

Under vardagarna umgås jag väldigt mycket med min pojkvän och familjen. Jag försöker även att umgås med vänner så mycket jag kan men det är svårt när alla har fullt upp med sitt.

Träningen är även en stor passion för mig. Jag har inte tränat under en ganska lång period vilket jag tycker är jätte jobbigt. Hela mitt liv har jag försökt att gå ner i vikt på ett eller annat sätt men nu känner jag att jag verkligen måste ta tag i det här. Så förhoppningsvis kommer ni även att få se min resa med träningen och med mig själv.

Jag hoppas att ni fick en lite större inblick om vem jag är som person och ni får jätte gärna kommentera om ni har några andra frågor som ni vill att jag ska besvara.

Kram JenniferLikes

Comments